Нинова: Думите на Гергов са пример за паралелна държава

Интервюто на Георги Гергов е най-добрият пример за паралелна държава и за задкулисие, срещу което се обявих на конгреса, на който бях избрана.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Думите на Гергов са пример за паралелна държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли може да се очаква нещо друго освен престъпление от синовете и внуците на терористи и разбойници

Та вие без задкулисие не можете да съществувате бе, другари.

Тази лелка не прави разлика между нейната партия и държавата.

Нинова като говори така разпалено против паралелната държава и във връзка с това: "Нинова коментира и думите на Георги Гергов, че е ходила инкогнито в Пловдив, за да му предлага компенсации. "Жоро, аз разбирам, че не си виновен, какво да направя, за да се компенсирам, твърди Гергов по повод изваждането му от Бюрото. По думите на Нинова това минава единствено в графа ваканционни вицове. ============== да не говори за вицове, а да поясни - ТОВА Е И ВЪВ ВРЪЗКА С ПРИЗИВА Й ПРОКУРАТУРАТА ДА ИЗКАРА ИМЕНАТА НА КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ, УПРАВЛЕНЦИ, МАГИСТРАТИ, ХОРА ОТ ПОЛИЦИЯТА И СЛУЖБИТЕ И ДР. СЛУЖЕБНИ ЛИЦА ОТ АФЕРАТА КТБ... - защо Станишев И ЦЯЛАТА ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА ГЛАСУВАХА ПЕЕВСКИ ДА СТАНЕ ШЕФ НА ДАНС! Не че не е всеизвестно! (ЗАЩОТО Пеевски е обещал, че като го направят шеф на ДАНС ЩЕ АРЕСТУВА БОРИСОВ, кохто затова СЕ СТРАХУВАШЕ ЗА ЖИВОТА СИ, АКО ГО ЗАТВИРЯТ В КИЛИЯ..., и ще разчисти пътя на коалицията Станишев и БСП с Доган и ДПС!!! - защо Станишев в края на 1-вия мандат на Борисов ОТКРИТО ЗАПЛАШИ Борисов, че ако не си подадв оставката ИМАЛО И ДЕУГИ НАЧИНИ ДА БЪДЕ СВАЛЕН? И КОИ СА ТЕЗИ НАЧИНИ, - защо и Станишев, и Догсн (Пеевски) СА ДАЛИ БА БОРИСОВ СПИСЪК НА МИНИСТРИ, КОИТО ТОЙ ТРЯБВАЛО ДА НАЗНАЧИ В УЖ НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО? ТОЧНО КАКТО СА ВРЪЧИЛИ НА СИМЕОН КОБУРГОТСКИ НА ВРЕМЕТО СПИСЪК С МИНИСТРИТЕ В КАБИНЕТА НУ, СЛЕД КАТО ДС-КГБ ГЕНЕРАЛИТЕ СКЛЮЧИХА С НЕГО СДЕЛКАТА ВЛАСТ ЗА ТЯХ СРЕЩУ ИМОТИ ЗА НЕГО? И ДЪРТИЯТ МЕРКАНТИЛ ГИ НАЗНАЧИ! - защо Местан от името на Доган е убеждавал Борисов ЗА СЪЩОТО, - защо БСП и особено парцалите на Пеевски атакуваха и критукуваха ожесточено Борисов до изборите и след като Борисов и ГЕРБ пак спечелиха ТЕ ЗА ЕДНА НОЩ СМЕНИХА ПЛОЧАТА И ЗАПОЧНАХА ДА ГО ХВАЛЯТ И ПРЕВЪЗНАСЯТ,...

Info,широките социалисти(социалдемократи)------толкоз си могат!:))))) Когато дойдем ние, християн-комунистите-----ще назначим съвременен ВИШИНСКИ....---и работите в правораздаването--яко ще потръгнат!:)))))

Да бе, да! Сега пък ново 10 - и що за "животни" пък ще да са тези т.н.християн-комунисти и откъде ще се пръкнат, от небето ли ще паднат, и то в България! Зоологическа градина! "ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ, КАТО СЕ ПОГЛЕДНАЛ - ПАК В ТИЯ!" Тези комунисти-вегетарианци ли ще са? И как ще приемат вината без мезетата, суджуците, де, завалиите?

БСП НЯМА БЪДЕЩЕ ДОКАТО НЕ СЕ ОЧИСТИ ОТ ОЛИГАРСИТЕ!!!НИНОВА Е НА ПРАВ ПЪТ ДА ИЗВЕДЕ ЛЕВИЦАТА НА УПРАВЛЕНСКО НИВО!!!

какво, още един блажено вярваШ.

ли по добре да се изчистим от самата бсп отколкото тя да се чисти ????????

Ако Гергов е паралелна държава и задкулисие защо е в БСП? Защо още е в БСП? Това не е ли доказателство, че БСП е част от паралелната държава и задкулисието? А ако БСП не е, то тогава Нинова подменя истината.

"Хем насрано, хем големо", казваше баба ми, като се "правех на интересен" след някой беля. А Нинова да не говори за "паралелна държава", а за паралелно БСП... Ако слезе за малко "от коня", ще и спомни, че чл. 1-ви отпадна много отдавна...

Нинова--в ИБ ти трябва отделение ЧК!:)))) Такива , като тоя търгаш,другаря Сталин ----ги е давал на Джержински, Ягода, ЕЖОВ, БЕРИЯ...:))))) ... Без това---няма да се мине! :)))

Това значи първо самата Тя да се самоарестува и самоотстрани... Едва ли някой ще я прескочи...

Не давайте Нинова на Берия!

ве е сички стъ зъ ЧК...

А казаха ли ти да внимаваш в час по български?

Другари с-щу братя, комута с-щу мас.он.и, а над тях арбитри мо.шета с фережета. За всички дружно за охрана тимаджийска бодра смяна.

Гергов добре знае, че отмъстителни хора като руските милиционери няма да пожалят Нинова заради личната й вина за загубените парламентарни избори и осуетяването на протестен вот. това го прави победител в борбата му с Нинова и отписва Нинова от бъдещето на БСП. А на тези руски отмъстителни милиционери БСП им трябва. БСП без Нинова.

Борисовци и Герговци са ми любимите.

Все се чудех на приказките на Бокоту преди изборите за широката коалицияяяя хаха като Германияяяя или незнам къде имало. А виж с кой съгласувал коалициите си той!!! Ами съжажаваме Бако, че ти разкрихме "червея". Той се компрометира сам. Бъдеще за него - само в твоя миш-маш.

... не знам, какво си разкрил, но червия е още в БеСепЕ, при гнилата ябълка, столетницата.....

Добре де - единя червей. И аз "като теееееб " мисля че има още червеи. И тях ще извадим.

За сега на Гергов не му се получиха сметките.

Нинова,искам(а и не само аз) сега с една много голяма засилка да му биеш един мощен шут в г..а на Гербов,така че да се приземи директно при авера си Суджук Тиквунув Европейский!!! ХО ХО ХО

Ред фарт, чети предния пост за да разбереш защо шутът й ще бъде ялов.

Някои неща не се случват от препоръки за четене на постове.

Гербава пръдня,прибирайте си го и без това топлите връзки между задкулисието, паралелната държава и руските милиционери са само с вашата партия!!! ХО ХО ХО

Тия двамата един член ги е правил. Сиамски близнета.

на дядо мандраджия е мнооого умен.Знае и английски. Велком.

Корнелия от Крушовица пак бърза и пак греши. Човек като Гергов не би предприел атака, ако нямаше сигурни козове с които да цака. И още нещо, ако е от задкулисието и паралелната държава, то атаката му е съгласувана с тях. Не би пропуснал да се подсигури с тяхното одобрение на атаката си. Едно такова одобрение обаче, ни казва само едно. Проекта Корнелия от Крушовица е пред закриване. А като се знаят и топлите отношения между задкулисието, паралелната държава и руските милиционери, то може да се предположи, че на другарката не й остава много време на върха на приватизираната от нея БСП.

Надай се бойковистче на комшийски джанки.

Дори и да остане вън от партията, Гергов ще върне Корнелия в - Крушовица. Ще й намери цаката. А може би вече я е намерил, защото защото той съобщи за бързо отпадане на Корнелия от борбите за власт и пари.

Махай го. Да върви при прасетата си да трупа интелект.

точно Гергов с неговото задкулисие постави Нинова начело на БСП.

ще му играе по свирката...ама му е минала котка път.

За сега нещата ще се ограничат само със свирката.

"Каквото и да струва на мен лично и на моя екип..." Както и да четем опита за измъкване на Нинова от този скандал, Гергов е по-достоверен. Гергов каза , че Нинова е довела млади и неоптини на върха на партията за да ги използва за свои користни цели и цитираното от Нинова с натъртеното притежание го потвърждава.

И тези искат да управляват България.

електората ви....пак ще има скоро избори..

Нинова върни ни България от алчните. Изчисти си ръководството от старите омаскарени кримки в БСП/БКП.

Всички са затънали до гуша в червената помия.

Към Плосък данък: Не друг, а тъкмо Нинова ще ни "върне България от алчните" - тя си обра милионите от Работническо-ментарджийските приватизации (в едно от външнотърговските вложихме пари и колегите, и аз), никой не знаеше кои са ментарджиите, но смееше ли някой по онова време да се усъмни във възмездието, което те чака, ако не се подложиш на комуната? СТРАХ - и Ниновата все още е фактор във всяването на страха, бива си я - псевдо-умна, супер-лицемерна, макро-алчна, хипер-амбициозна и свръх-елементарна! Сельоо, сельоо Курнело - легни си на милионите за моя сметка, и продължавай да си пееш приспивни песни в Говорилнята - не за друго, а единствено да пречиш на каквото и да е!

Другарката пак бърза да приказва и да се измъква от скандала, без да мисли. Ако "Георги Гергов е най-добрият пример за паралелна държава и за задкулисие" и ако този пример за паралелна държава и задкулисие е положил много труд за избирането Нинова и се явява едва ли не причина тя да е приватизирала днес БСП, то логично е да се пита чий избор е Нинова. На паралелната държава и задкулисието ли? На Решетников който тя "не познава" ли? Или Кебапчиите от Бузлуджа? Нека БСП да пусне съобщение и за този избор на Нинова свързан с борбата с паралелната държава и задкулисието, че да се посмеем малко.

В момента само гербаджиите защитават Гергов. Те живеят в паралелното БГ. На тъмничко им е по добре. Като плъховете и хлебарките.

Вие ясновидец ли сте, та твърдите, че съм - гербаджия? Знам отговора. Не сте. Не сте защото не съм гербаджия но съм убеден соросоид, фашист, еврогеец и т.н. мозъчни изпражнения които са родили червените безмозъчни и безродни тролове.

пак приказки от карнавала, щом е лошо е от герб, но няма кой да участва в червените спектакли с червените кукли и червените кукловоди освен комунистите предрешени като социалисти.

... в голяма грешка си, никой не защитата гергов, просто си коментираме кУрнелия.....

пъти да пишеш ХА ХА пак си си тъпия чугун прегрят червен ташак...

Е ако има някои дето да са най-наясно със задкулисието и паралната власт това е точно "червената банда"! Червената вещица просто следва отъпканите следи.....

Недей така...

?

Гергов е срам,мазно петно за БСП.Изгонете го.Да отива в ГЕРБ ,тъкмо ще приляга на мутрите.

Източеният Пловдивски панаир е източен точно от столетницата.И други разни лупинги. Без пари партията е само име.

... гергов не е мутра, а потомствен комунист с бетонна глава, като твоята.....

цялото бсп е срам и мазно леке в историята на BG а те се занимават с Гергов .

Трябваше да се направи правителство от бсп и герб щяха да се контролират корупцията нямаше да е на това ниво и тези измекяри обединени патриоти---интересчии нямаше да са на власт

Всичко казано за Нинова може да е вярно. По това същото време Цецо се е подготвел да носи папките на БХ Суджука, който е бил съдружник на СИК босовете. Сиреч, Нинова поне е учила как се приватизира от левия в десния джоб, а БХ-С само е размахвал бухалките - хахахахах

Чак сега ми стана ясно що борко е крал джанки за ракия. Чакал е 4 тона суджук за да замезва...Писнало му от свинската мас...

Гергов е мазно животно и до което се докосне го цапа със свинска мас ! Той си играе игрите с Борисов от Герб , а с Корнелия не излиза номера му ! По-хубаво , всичко което е получил да управлява от БСП , да го върне и да се скрие !

Това, че пускаш 20 коментара под различни имена не може да скрие, че са писани от един и същ корнелски трол:) Тъжната за теб истина пич е че и Гергов и КУРнелка са мазни крадци:))) В този конфликт няма добри и лоши...всички са престъпници:))) Айде сега продължавай с постовете, че имаш норма да изпъляваш:)

И нека обратното броене за Курнела започне сега! От Филибето, майната й...

Подкрепям Нинова! Да го изгонят от бсп да си ходи при Борисов.

.... ама не би, още си е шеф на БеСеПе Пловдив и не могат и с топ да го мръднат......'как да те компенсираме, знам, че не си виновен'... ами как ей так ... ти ми остави Пловдивска област, друго ми не трЕбе.... хахахаха

Свинар гергов, жив ли си след мощните крошета на Корнелия?! Бегай да се плачеш на джанковия суджук....

Това дори и Антон Тодоров го изхвърли от репертоара.

Щом Гергов и Суджук Паша са против баба Корнелия, значи е читава.

..е, то тогава и Суджук Паша е читав, щом Корнелия и Станишев са против него..

Суджук Паша е най-крадливата мутра в историята на България. Поколенията ще го запомнят с прозвището Предателя.

Тук нещо се пропуска: къде са се срещали Гергов и Борисов,в ЦУМ или в Банкя?

Там е най-уютно.

В Симитли. Гергов носил 4 тона суджук на Тиквун.

Гергов Гергов е свинарче, ще дари Тиквун с много суджук и ще се вземат. А Корни все повече ме кефи. Пипа яко и е най-доброто, което имаме в момента.

Какво ти "пипане" - троши кокали

имайте си го най-доброто:))) говориш за жалката пасмина, която представлявате вие комундетата нали?:) Е, вие никога не сте имали нещо кой знае колко по-добро:) Станишката, Миков, Първанов....с леки нюанси все боклуци:) Сега КУРнела ви се вижда прекрасна, ама скоро ще ви разкатае скрибуцащата соц каруца съвсем:)))

Харесва ми Корнелия.

Пъргави, много пъргави са от ИБ на БСП. Един се среща тайно с Решетников,но казва ,че не е - не си спомня. Нищо, че получава 30 страници инструкции от товарищи. Друг, се среща с Б.Борисов но си казва открито човекът - за България е. Да бъде България !

ДрОгарете рЕзко разлЮбиха Свинаря Гергов. А довчера го носеха на ръце, избираха го навсякъде и го бранеха като Матросов на амбразурата. Нищо ново де. Така беше и Гоце и Съргейчу и Мики Маус....

Подайте пуканките! Това е по-готино и от шоуто с Гоце Параванов или конгреса на Станимишката!

Когато комунистите се ядат помежду си, да седиш отстрани и да им гледаш сеира е вълнуващо и приятно:)

да се разправят...и да гръмне в Добрич целия им ръководен състав... това го нема у свет!

Също е приятно за гледане, да! Но бсп-арския цирк винаги е по-приятен:)))

Може и въпросът е да приключил за Нинова, но за Гергов едва ли! Впрочем, той твърди, че има записи на разговорите си и никак няма да е лошо, ако някой "случайно" намери една флашка в пощата си с тези разговори. Тогава ще настане такъв ваканционен виц, че борбата с паралелната държава може да стане "безмилостно жестока", дори може да се стигне и до "паралелна" реалност, която в едни "паралелни светове". Те разбира се, нямат нищо общо с отрудените хорица, които имат някакви "социалистически" илюзии. Но това не е от вчера.

Кажи къде е суджука по- добре...

Навремето завели милиционерите в месокомбината. Показали им една машина и шефа обяснява:-От тук влиза телето, а от там излиза суджука! Имате ли въпроси? Та един многознайко -старшина/като теб/ попитал:- А може ли от тук да се вкара суджук, а от там да излезе теле?-Шефът го погледнал смаяно и рекъл:- Това да не е на майка ти ..за да вкараш суджук и да излезе теле! ;)

Тоя ако имаше нещо до сега да го е предложил на медиите ама както виждаме само подхвърля някакви приказки за да си забърше задника... Всяко прасе си намира коляча и тоя май си го е намерил в момента и май май като други като него ще да отиде при дружките си в герб дето с тодоров и сие голяма проституираща компания ще си направят

Става все по-хубаво! Още! Още!

По-ярък пример за прехода от Нинова няма! Да станеш милионер от СДС и след това да оглавиш БСП с мераци за Премиер?

за сега ни разправяш басните на Лафонтен.

При правителството на Иван Костов[редактиране редактиране на кода] Между 1997 и 2005 г. Нинова е изпълнителен директор на Техноимпекс АД. Тя е назначена на тази длъжност при правителството на Иван Костов. Същевременно е назначена и на поста председател на съвета на директорите на Техноимпортекспорт. Техноимпекс и Техноимпортекспорт са външнотърговски дружества, предвидени за приватизиране, като впоследствие Нинова оглавява и приватизационния екип, отговарящ за първото дружество. Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, твърди, че премиерът лично му е спуснал кандидатурата на Нинова.[3][4][5] В правителството на Сергей Станишев[редактиране редактиране на кода] От септември 2005 г. до март 2007 г. е Нинова е зам. министър на икономиката и енергетиката по външноикономическата политика. Тя отговаря и за държавния резерв; търговията с оръжия и офсетните споразумания, свързани с доставки на армията. Нинова става председател на Управителния съвет и на две стратегически предприятия Международен панаир Пловдив и на Булгартабак Холдинг АД.[

еми, кажи ни и за мултимилионерите Борисов, Костов, Симеончо, Гоце, Коня и СерГеят.... не се стиснявай щом си такъв отворко, хаха

Още не съм взел крайно решение кой прав, кой крив. Чакам Генерал Радев да ми докладва.

Сега е момента да се разцепи БеСеПету на про-ГЕРБ и анти-ГЕРБ. После със все ГЕРБ да изчезнат всички крила на БКП.

Цацаров е живото доказателство за паралелната държавност - той е висш държавен служител!

... тази среща, за която говориш, официалната, не е задължително да е същата, за която говори гергов, не разбираш значението на думата 'инкогнито' или просто така ти отърва....

Разбира тя, но знае, че бесепарските абдали, дето им гласуват, нищо няма да разберат

Ей гергов големи гербераски защитници си е навъдел зер партийците му след поредната му изцепка май намаляват...Гергов гергов та ти от колко години играеш с боко и гербераския кмет в пловдив и си мислиш че хората са слепи и глухи или и ти по гербераски маниер заплашваш и купуваш само дето може и с прясно месо да го правиш а не със суджуци зер си изостанал..