Георги Георгиев: Решихме 3401 проблема на хората в София

Натрупах несравним опит в преговорите, борихме се за каузи и откакто поех ръководството на съвета, увеличихме с 60% броя на решенията, заявява председателят на СОС

Обратно в новината

Коментари - Георги Георгиев: Решихме 3401 проблема на хората в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жорка, ама повечето от тези проблеми ВИЕ ги създадохте ! Я сега кажи , а колко проблеми вие сътворихте?

Този индивид е завършен олигофрен!

..крад..ци и схемаджии= герп

Как ги решихте? Убихте 3401 души ?

И кои проблеми сте решили? С този бюджет София трябва да е бонбонче. А какво виждаме?

Този тюфлек много сам си се харесва! А просто си е долен миндил, който се прави, че не е от провинцията. И какво бе, плешив клиторианец!?!?? Ние, работещите, като подписваме купища документи, да се снимам като първолак на чин, така ли бе, хюмне!?!?!?

Плюете, ама аз помня София от преди 15 год. - ужасен транспорт, без метро, срутеняци и непроходима Пиротска, ужасни крайни квартали, задрьстена опьлченска пр. Това докато се изрови, открие, застрои много тежко е!! Затова не плюйте толкова!

А аз помня София преди демокрацията. Население един милион, паркове, градинки, чешми с течаща вода, цветни алеи на всякъде, чистота. Сега е клоака. Ако помниш София от последните 15 години, да питам тогава ли се пренесе?

Този не е за избори,Този идиот е за лудницата

Решихте (дали?) 3400 проблема, но създадохте 34000. А за синята и зелената зона ще оставя коментара на Стоичков, неговият речник е по-богат!

3401 проблема , да бяхте добавили и 1/2 към единицата ...Бе кой ви назначава пиарите , бе...дори Насо Лазаров по-добро щеше да се справи:))))

Неимоверни пари, нищо друго! С Фандъкова отивате зад решетките!

Хахаха

Амин, дай Боже, от твоите уста в Божиите уши!

А се усещат като 3 ;) Галка - парцаланката

Ами дай интервю на Хекимян като сте решили толкоз проблеми! хихихи

Този беше по-подходящ за кмет от Хекимян

Не стандартен е, ама ще ви хареса!!!

нищо не сте решили, кретен такъв, само се оядохте от кражби и харчите данъците ни в ущърб на софиянци... Оня жълтосин парцал на фасадата и харченето на парите ни за украински туристи и тях ли ги броиш за решен проблем на софиянци, крадец долен?