Джордж Сорос в заговор за провал на Брекзит

Американският милиардер и финансист Джордж Сорос се е ангажирал в кампания, насочена към провал на Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Джордж Сорос в заговор за провал на Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самодоволен задник...

Добър човек е Сорос, ама май дълго живее. Какво ли ще прави антибългарския хелзински комитет и други ЛГБТ организации у нас, ако старецът почине?

Айде, бе, кога ще умре дъртата зла уруспия, че да пия една ракия !

Значи да купуваме GBP

Още ли е жив? То,злото не умира.

Вече е " развързал кесията" ,демек пак ще дестабилизира Европа!Брексит върви към финал,не че съвсем се вижда края,но има яснота по основните !Преди тоя Фарандж създаде ксенофобията във Великобритания срещу евромигрантите,най вече срещу българи и румънци по най унизителния начин,за да влияе на Брексит,,а сега когато има переспектива за Западните Балкани и за помирение,да обърка всичко и пак да лови риба в мътна вода!Дори и израелците не го харесват и на тях им създава проблеми!Е все ще има край някога,дори американски организации искаха да го съдят!

Кандидат за отвъдното,е решил да унищожи родната му Европа.То затова сънародниците му го ненавиждат,а останалите го ,,благославяме,,побързо да да ни напусне.Ама знаете ли колко НПО има у нас спонсорирани от него???????

Дааааа МНОГО! И това е голяма част от нашия проблем с тях!!!

значи брекзит трябва да се случи колкото може по-бързо и при взаимноизгодни условия и в дух на приятелство между европейския съюз и великобритания. Щом сорос налива пари против брекзит значи беркзит е добро и за европа и за великобритания.

То със съвременните версии на BBC, CNN, FOX, БТВ и подобни е трудно да се ориентираш. Всичко е фейк, контра фейк, ре-контра фейк. А иначе на дъртия рептил отдавна му е време ама злобата явно го крепи.

Ние от сдружение "бивши и настоящи селяни-комунисти и подобни" Т.Е. 100%от бсп и 71%от герП заявяваме,че Сорос за нас е почти като И.Костов!

този боклук е в заговор за провал на целия свят, долна сган, той и тия боклуци от нпо-тата в България финансирани от него по най-бързия начин да пукнат дано и да освободят от присъствието си света

знаеш ли наи много на какво ще се радват ,,нпо-тата,, и при нас...ще празнуват...??? ,,..Добре известно е, че г-н Сорос ще подари по-голямата част от имуществото си на благотворителни организации, но той смята да прояви щедрост и към съпругата си"....!!!

Но щом дъртият рептил е против значи Брексит ще е полезен за човечеството.

Ако тази новина е истина (защото може и да е спекулация), бих предложил на Сорос да не се държи сякаш е хванал Господ за шушляка, а да направи поне едно полезно нещо с парите си - примерно да финансира сериозна реформа за поразчистване на европейските институции, които са обрасли с лицемерни чиновници и политици, които само хрупат яко на хранилката на европейските данъкоплатци и бълват измислени директиви ирегламенти само и само да оправдаят съществуването си.

Лош Сорос, лош,лош,лош!

Шило

Що да е лош, бе! Я гледай кво шоу заформи на Острова. Ще го резнат като в Унгария, ама да не му пука

ще доиде ...,,ловният сезон,,...!!!

Ха дъртия гущер тръгнал брекзит да спасява той да гледа себе си да спасява че май около нова година едва го спасили дърт е вече и с олющена опашка но ни ред в нашите иначе мнооооого независими медии ха ха

Шило

Бай Джордж май ще стане "Персона нон грата" и във Великобритания. Ако някой си мисли, че Брекзит не е с благословията и на Кралицата, доста се лъже. Макар, че с 400 000 долара, паунда, евро или каквото друго се сети човек, нещо в Кралството не може да се случи.

Ако живее достатъчно дълго, ще го гонят от повечето държави по света. Но точно във Великобритания, вероятно веднага отива в ареста и от там в затвора, заради срива на паунда. Нищо чудно да е залагал срещу Брекзит и да е загубил. Както по едно време бе дарител номер 1 на Хилърито в САЩ.

Ако всички които го мразим този рептил по едно клонче донесем, кладата ще е като Хеопсовата пирамида. Какво ни спира?

Ма сюрьозно ли?

Това е подривна дейност. Не случайно се счита в разни държави, че чуждото финансиране на НПО-та е чужда агентура и е забранено. Неговата дейност няма нищо общо с демокрацията. Идеите които спуска не идват от народа. Това е чужд диктат. Той не е никакъв британец, че да се меша, а се меша навсякъде по света. Той е основателят на "Отворено общество". Дори според статия на Дойче Пропагнда тук, бил плащал на над 60 НПО-та в Унгария. Хвали се първо как бил платил за такава дейност по света 7-8 милиарда долара. После реши да дава още много милиарди. Дори самият той говори, колко "онеправдани" били циганите. Сорос освен това срива преди години паунда и мерне ли се във Великобритания, вероятно ще завърши в затвора. Като какъв се прави на загрижен за Великобритания? На Сорос само още не са му поникнали рога на главата, че да е по-видно какво олицетворява! ;)

Не знам дали знаете, но в руслямистка раССия путлерастите плашат малките си деца със Сорос!

Шило

Пощуря бе, пощуря. Де търсиш Русия и тук? В тази статия има две неща- Сорос и Брекзит.

пак неподготвен се изказа.

този определено прави диви и щастливи всички путинофили. Направо хемороидите им почват да кървят. Браво Джаба :)))))

този боклук е в заговор за провал на целия свят, долна сган, той и тия боклуци от нпо-тата в България финансирани от него по най-бързия начин да пукнат дано и да освободят от присъствието си света

британците тук са жертва на популисти и фашисти.много бързо разбраха грешката си.не може да се опази морала и ценностите извън рамките на европа.

брекзит е голяма,огромна грешка. извън европа не може.

Шило

Що? Я, швейцарците как си живеят, норвежците...Не щат и да чуят за ЕС.

А дали проспиритета на швейцарците се дължи на това, че са извън ЕС или на нещо друго? Я се позамисли!

Чудя се как в Стар Трек се развива теорията за комунизма - всеки работи за общото благо, получава каквото му трябва, няма таков анещо като пари. А този филм е много харесван, но в реалността няма такъв филм.

Изкуфеняк, тук става въпрос за брекзит, за престъпен борсов спекулант, който си вре носа навсякъде, за опит хората да бъдат подчинени на една глобална групичка от престъпници, които искат да правят с човечеството каквото си пожелаят. Комунизма и стъртрек са стара тяхна тактика, която изоставиха. Сега лансират демокрацията, толерастията и омалумчването на хората.

Не вярвам на самата "новина". Бил развързал кесията!!! Ами това е цената на един апартамент в Лондон, и то НЕ на центъра. Тези пари за него са нещо като жълти стотинки. По-вероятно е тази "новина" да е лъскане на имиджа.

Е нали трябва да бъде дадеш шанс на слабоумните малко да попсуват по "соросоидите" хахаха

Дядо Господ не е оставил ,никой да забие кол на тази земя.

Цялата "демокрация" е едно шменти капели и нищо друго! То и за това много държави се отвратиха от нея!

Най-много да накара някой анти-брекситер да обърне фронта и да стане анти-евро

Дааа, според тиквите по-долу Соросоида никога за нищо не е виновен и няма нищо лощо в това дето налива милиони за да побутне "уеко" събитията в желаната посока...

Тоя няма ли да работи върху дизайна на некролога вече? Не остана ...

Както винаги Сорос се бори срещу волята на народа.

Този няма да прости на британците че си направиха референдум. Като бяхме комунизъм с това парадираха държавите от "свободния свят" как при тях каквото каже народа - това стана. Кеф ти референдум - няма ала бала това става, каквото е решено. Ама докато не влезнахме и ние в този лагер... Видяхме нещата на живо. Голяма анимация, нищо реално - Холивуд в действие.

Един от "доброжелателите " ни на когото дължим днешните си "щастливи дни"!

Той вече е играл срещу британската лира преди години, когато курса се срина. Те затова и британците не гласуваха за кмет банкер и имигрантите си избраха пакистанец. И тяхната не е лесна. Историята им показва, че често са търсили помощ отвън, защото техни си хора ги прецакват повече.

ингилизите този трябва с камъни да го гонят по света.Беше тръгнал да им срива валутата а сега тръгнал да ги спасява мисли си че това са малките страни от изтока но не е познал.

обаче троловете са мобилизирани в по- доходоносна тема - енергетика! там са 500 коментара! Яко говна мятат!

беше тръгнал и срещу тръмп, ама...

Tози на 100 години стана, сума ти народ го псува - справедливо или не, и не миряса и не си седна на задника - да си гледа внучетата, да сади цветя или лови риба а продължава да го раздава кукловод на световните дела! Ако е истина информацията, де. Ей, ама от самолюбиви хора, които не се научиха да остаряват с достойнство и да не знаят кога да се оттеглят!

Силно се съмнявам да се бори срещу Тереза Мей. Тя сама си каза, че е remainer. Отделно с нейните преговори тотално съсипа брекзит. ЕС в момента тотално изнудват британците и Мей се съгласява с всичко.

Да одерат някой от тези дето е взел пари е се решава въпроса

Така, така. Тоя може да се заангажира с нещо друго, та барем ни остави малко да подишаме.

тоя няма ли кой да го спре, или с пари може да си разиграва коня както си иска

няма ли да пукне най-накрая?