Генералният секретар на ООН: Разделен, светът се провали на теста за COVID-19

Антониу Гутериш настоя за съгласувани действия, за да се предотврати милиони хора да бъдат тласнати към бедност и мизерия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Провалиха се т. нар. лидери, иначе светът си е ОК.

Всеки на мястото на този, с неговите доходи и осигуреност, може да плямпа каквото си иска и да изказва съжаления, огорчения, разочарования, да всява страхове и да е много загрижен, да съветва и поучава, но това не променя фактът, че именно този е абсолютен некадърник, както и другият престъпник от СЗО.

И Тръмп и компания скоро ще ви го докажат, долни утрепки!

Хаосът това е новото нормално.

А ти, бе безполезник, барабар с цялото ООН, СЗО и прочее лапачи, в какво не се провалихте? А? Еееех, дайте ми един калашник и два камиона патрони да проветря помещението!

да бяха обединени като съветския съюз, сигурно нямаше да се провалят

Разделяй и владей!

"Разделен, светът не успя да отговори на предизвикателството на пандемията от COVID-19", заяви генералният секретар на ООН ... СЗО е ПОД ШАПКАТА на ООН. Е, и?! КОЙ е виновен за НЕсправянето с пандемията от Ковид-19?!

ТИ, другите мръсни руски тролове и нискоинтелигентните роми, подтикващи хората да не вземат мерки и да сеят зараза.

И ООН и СЗО, както и ЕС се управляват от плиткоумни марионетки. Народите са обединени, политиците се провалиха.

Разделен, светът не успя да отговори на предизвикателството на пандемията от COVID-19 ---- "политбюро на цк "новият ред" не успя да заблуди овцете за короната , чрез която политбюро искаше да се спаси от краха на "ръста на кражбите" ... пърдон - "ръста на икономиката" и да накара матряла пак да тръгне да купува "без пари" това, дето не му трябва"

Светът е разделен на диктатори и милиардери и овце. Какво обединение искаш. Обединението е сваляне на диктаторите и изземване на ограбеното от милиадерите.

Тест за какво беше ковид истерията? Да се преброят овцете,може би, и да се види докъде може да се стигне като се внуши страх от неизвестното? ДЕПМ.

Защо не си кажеш истината за света ! Той се е превърнал от нещо което креативно и е създало толкова много в нещо изкл. потребителско и го интересуват само парите и нищо !

Преместих си го. ООН вече е просто една паразитна организация, неспособна да свърши каквото и да е. Най-добре да ги разпуснат и да йм пренасочат финансирането към нещо полезно.

Светът може да се е провалил, но за мутрите от СИК не важи.

"един микроскопичен вирус"....... Микроскопичен е мозъкът в дебелата ти глава на теб!

Никакви координирани действия с диктаторите, а отпор трябва. Координирани действия в случая не означават солидарност, а са равносилни на робство и тотален контрол. СЗО е подразделение на глобалистката организация ООН. Съобщенията от пресцентъра на глобалисткия пъкъл, не трябва да се приемат за меродавни.

чифутските диктатори в сянка го искат разделен и слаб, изцяло под техен контрол и затова правят всичко възможно, измислят пандемии, заробват цели държави...

А какво стана с "нормалния" грип, пичове? Що така нещо изчезна напълно? Ами - както бях казал отдавна в тукашните коментари - тази есен и зима няма да има НИТО един болен от грип или гърло или хрема или настинка - всичко ще е "Ковид". Днес влязох на официалния сайт на СЗО да проверя дали съм прав - и, ето заповядайте: https://apps.who.int/flumart/Default?ReportNo=6 Вижда се черно на бяло как - откакто има Ковид - нормалният грип А и Б е изчезнал НАПЪЛНО, лол - защото вече всеки грип се пише Ковид (те тестовете и да искат не могат да правят разлика). Какво още да говорим, тъпаци? Няма как да извъртите НУЛАТА случаи на грип!

Така че нищо не е направил Ковида (стария грип). Всички мизерии по света тази година бяха сътворени НАРОЧНО, използвайки Ковида като повод и извинение. И тепърва ще стават още по-страшни...

Точно с този вирус ли смятате да наложите новият световен ред ? Слабичък ми се вижда за тази работа. Дребно яйце, добре окрякано от кокошките в кокошарника.

Смърт за диктаторите ...свобода за народите

Вирусът ще си отиде ,когато си отидат Борисов,Путин,Тръмп и цялата пасмина от диктатори които докараха тая измама с цел да ни контролират по лесно

Всички тези, които изброи са само марионетки. Нищо няма да се промени, когато кукловода ги подмени с други.

Така да видите за какво иде реч, кои са сатанистите https://m.zen.yandex.ru/media/keysofknowledge/evropa-uje-mnogo-let-gotovitsia-k-prihodu-antihrista-5f6ba89e43d4b47b3a0d2af7

И когато Ким Чен Ун поеме световното управление! Нали бе, хлебарко заблудена!

Яж ми уя...пендел