Генерал срещу бивш премиер: Кой ще е новият държавен глава на Чехия?

61-годишният ген. Петър Павел се изправя срещу 68-годишния Андрей Бабиш

Обратно в новината

Коментари - Генерал срещу бивш премиер: Кой ще е новият държавен глава на Чехия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Логиката на историята на международните отношения е в полза на Петър Павел. Залагам 100 срешу 8.

Ако този НАТО-вски генерал спечели, значи сме далеч от мира! Дано населението не го избира, само защото е готов да ги прати на фронта!

Абе стига с тия генерали бе!!

Във война сме ,Станко, във война срещу Русия. Така че населението-в случая чехите непременно ще изберат генерала. А те имат и историческа памет и навици и желание и мъст за война срещу Русия. Така че това ще е избора на чехите. А и в България няма политик, който дори да няма образованието, професионалната подготовка и оперативна практика, да не иска да стане генерал. Виж Бонев, Атанасов ,Василев ,Гяуров и т.н. и тем подобни. Друго си е да си генерал- много по Лопе Де Вега звучи и сред съселяните и сред електората. Човещина е по целия свят. На тебе ти стига, разбирам, на мене ми се повръща даже, ама истината трябва да се гледа в очите.

точно затова ще го избират, защото другия е за мир с русия

Този генерал наистина е парашутист, в смисъл, че 98% от населението на Чехия не бе чувало за него преди изборите... но има някаква дълбока конспиративна нишка да се промотират военни на политически постове В статията не се споменава , че генерала иска да върне военната служба не само мъжете, но и жените в Чехия (нещо като в Израел, със задължителна военна служба)... та като се замисля за нас българите в Чехия още един генерал на главата ни ще ни дойде твърде много.

С 'парашутист' ДИР.ру удобно подаде лесна топка на плоскоглавата агитка и разбира се - ватата незабавно заграца.

Вече 5 статия..... Живея у Чехия и двамата са американофили.... Все едно кой....

Или стария че уж има демокрация?

Когато и да съм се срещал с чехи (млади и образовани момчета) свързано с работата, но неформално - винаги са споделяли че се срамуват от досегашния им президент - впиянчен тъпак, избран от простата селяния.

Млади и образовани...... забрави старите...Те за построили Чехия...или тех да ги отпишем?.... С кой си говорил е ок на масата с ракия.... Не спи корпоративно гориво...като изгориш на 45 корпоративно ще те изпишат... Желая щастлив живот Ко некой ми е казал на Дир...

Ооо, да - Чехия на голо поле комунисти са я строили..

кой да изберат чехите. Бабиш ще трябва да спечели с голямо предимство, за да го признаят..

ВОЕНЩИНАТА , превзема цивилната власт в бившите соц. страни ? Абе има нещо много гнило , в коя " цивилизована " страна има толкова генерала във властта ? ХОРА БДЕТЕ , лешоядите бият камбаната за нас !

Чехундрекът е анти УКРОП.Койти да изберат все тая ..Жив зянн .Чехо и Словакия ..Хехе ..

В Чехия навремето в 90 те имаше много укропутеци..Казваха че са руснаци...хаха..Чехия е много зле..никой не ги пита искат ли развод с Словакия ...И обратно..

Чехия е супер тъпа територия..Да живее България.!.

Чехия ие подлога на немците ..Идеха през 90 те да ибъът малки чехкинпета ..Хе..Който да изберат Ческа република е окромен кокот...Мизерия.