Освобождават от армията ген. Шивиков

Бригаден генерал Димитър Шивиков ще бъде освободен от длъжност и от военна служба.

Обратно в новината

Коментари - Освобождават от армията ген. Шивиков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този го гласяха за наш представител в НАТО. Само че май няма да им се получи. Въпреки подкрепата от Ненчев, Борисов и Плевнелиев. Ненчев искаше да прекрати разследването. Сигурно само за това трябваше да се активизира прокуратурата и да погне и Ненчев. Този що гафове направи, вече е трудно да се преброят.

Добре де, може ли да ни занимавате още с тази кокошкарска история?

Карловци са на път да се сдобият с опитен в далаверите кмет. На приятелски начала не само жилища и пари, а лична армия могат да му подарят ( извинявайте, охранителна фирма), за опазване на реда и имуществото и живота им!

Все пак нее редно и морално войници да му работят на вилата

Крайно време беше да се изчисти това петно от българската армия.

Ще помогнеш на всички , ако с бригадата превземеш София и ни избавиш от тези депутати и тези управници!

"започна промяната в два закона, за да бъде спасена кариерата на генерала." И какво ще му спасяваме? То войници няма, те генерали спасяват. Да си ходи на село, достатъчно е бил в град, цели 3г.

Всички офицери при соца ползваха вониците да им "помогнат".Стара практика. На Соц--генералите кой им построи вилите?

Всичко друго но не и това което трябва, отнемане на лиценз, махат го, връщат го, пак го махат и тн. До момента делото да е прекратено и генерала да е порицан или глобен, нищо повече.

Хора на Путин нямат място в българската армия.

Като знаем, че зад-океанските "началници" на Боце колят и бесят кадрово в онова нищо носещо наименование "българска армия", какво ли точно е сгафил генерала пред "началниците". Може би се е понапил и е напсувал американското военно аташе на майка?

...За редник Шивиков ли,става дума,а?!...

Проблема е, че ние само чакаме някои да го направи вместо нас а румънците го направиха!

Ген. Чипиков напусна бес чипици, бос и гол, с гордо навирен кол на ефрейтор? Поканикме го , да го пробвааме за ПП Гроб, и той прие! Цецка, Мунда, Румата

О.з генерал Симеон Симеонов след като се пенсионира като началник на генералния щаб, влезе в листата на ДПС като кандидат депутат.И този след като се пенсионира, ще си даде гъзицата на някоя политическа централа.Български генерал само на една пенсия няма.Въпрос на чест!

Защо се вява още на анонимни доноси.Този който смята че е прав да застане с името а да не се крие като мишок.

Ами това най-вероятно са войници, които ще уволнят веднага без да им мигне окото и никой няма да разбере за сигнала им! Никой няма да се застъпи за един войник колкото и да е честен и прав. По добре се замисли, че такъв генерал, който мишкува/карайки войници да му работят в апартамента през работно време/ може да е най-добрия специалист, но нещо морално му куца.

Първо - не го освобождават, а той е подал рапорт за напускане. Второ-новите обвинения са още по-кокошкарски от старите. Трето - промените в закона са защото са противоконституционни, а не запазващи кариерата му. Излизаше, че в армията си виновен до доказване на противното. Чак сега го забелязаха. Пожелавам му успех като кмет.

Ами простосмъртните са си измислили служба УБО ( или как се казва сега) и въпроса им е решен.Един генерал, за да няма конфликт на интереси, трябва да събере приятелите си генерали ( които не са му подчинени) да носят вар, тухли и т. н. . Тъй де, от къде на къде ще има приятели с по-нисък ранг от неговия!? .............-следват изрази за "червена точка".

Хората са го измислили - има строители и строителни фирми, които се занимават с ремонти по домовете! Такива държавни служители, като генерала взимащи по няколко хиляди лева месечна заплата без да плащат дори осигуровки е крайно време да се научат, че не може да пращаш подчинените си да ти работят през работно време/ за което ние данъкоплатците им плащаме заплати и осигуровки/ дори да са ти роднини!!! Генерала дали си е давал сметка колко войници са намерили смъртта си по най-нелепия начин също така изпратени от командирите си да свършат някаква частна работа?

Честта на българския офицер е категория, дори и днес. Има безброй офицери, които са над всяко подозрение, като ген.-майор Румен Радев, командир на нашите ВВС. А този човек нека си се кандидатира за кмет, както е решил- там някои 'качества' може да са му дори от полза, уви.

В редовете на Гробарите, нахлува конкурент, на Бойко Две ! Третия манда , може и да се окаже блянуване на баба Цецка? Тревожна баба : Тодорка

Да не забравите да връчите 24-те му заплати на изпроводяк!

за да му спасяват задника на тоя боклук, вместо да го пратят в затвора. Гледах му едно интервю, в което обясняваше как анонимно го били натопили, че е крал дрехи и обувки от контингента. А той всъщност изобщо не е крал, а само е изпратил в България със самолет "останалите" след раздаването на местните за които са били предназначени. И освен това няма кражба, щото след анонимния сигнал при пристигането на летището в България съответните служби разпоредили веднага пратката да се върне обратно. И това го бил направил за България. А не се замисля, че позори името на България и българските военни, като ги изравнява до нивото на циганите. А Чехльо и Боко го защитават, защото и те щяха да краднат ако не ги хванат. Боклуци!!!

Боклук си ти защото гледаш телевизия и вярваш на тея дето те манипулират.

Чакаме да стане като в Румъния! Висшите ешелони! Моника Маковей!

Стова ,и ''РЕФОРМАТА'',в Бг-армия---ЗАВЪРШИ.. УРА,ДРУГАРИ!