Коментари - Генерал Хафтар отказва да спре боевете в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега той генерал или маршал е? лаици.....

Нито едното, нито другото е. Кукла на конци е. Пионка на господарите си.

Хафтар е терорист подкрепян от Франция. Не е "силният човек" - както ни го натякват от пропагандния апарат на Франция "Франс прес". Хафтар е военен диктатор като Сиси от Египед. И двамата са мародери, които служат единствено на империалистическите си господари и за лични облаги.

Не се надувай, Хафмар ! Спирай боевете щом казва бате, защото и той има дронове. Да не се наложи да залягаш в канавките.

Първо изкарване на говедата и вкарването им в затвора и след това почистването на обора.

...след Кадафи, а е територия и вероятно ще се разпадне на две или повече части. Руснаците не посмяха да помогнат на Кадафи,въпреки изгодните предложения,които им направи. Дойде конфликтът в Сирия и там вече нямаше как било от престиж и др.интереси се намесиха. Но какво ли щеше да стане,ако го бяха подкрепили?

Кадафи беше откачалка, диктатор, с терористични наклонности. Никой нормален човек не би го подкрепил, за да бъде на власт като крал, докато умре. Тези неща просто не са редни. Явно Либия ще трябва да порасне и да се научи да се справя сама, това е нужно на всяка нация.

Любопитното е, че този е гражданин на ... САЩ! Преди е живял там.

...и учил е военно дело в Русия. Изненада!

... ГЪРЦИЯ

Избягал е във САЩ на времето благодарение на ЦРУ. Спасили са му кожата тогава.

борба за власт ,да се трепат

Хавтар от едно племе, другия от друго и така... Нещо, като ромска сватба..... Не се ли сбият, каква сватба е! Ако Европа им спре оръжията и порно каналите, дали ще се бият, като мъже? :)

До глупака по-долу. Ако Русия нистина му помагаше, сега вече руските Въздушно Космически сили да бяха срутили сградата на парламента върху главата на всичките тези измислени джихадиски политици! И руските хеликоптери Ка-52 и Ми-28 да бяха смазали всякаква съпротива проправайки пътя към сърцето на Триполи за войските на Хафтар. Но казака е тъп! козака не може да мисли! козака има опорни точки за 5 цента!

Русия,Египет и Саудитска Арабия ОФИЦИАЛНО подкрепят Хафтар! Така,че не обиждайте другите,които явно повече четат от Вас!

Подкрепят! НО НЯМАТ ВОЙСКИ КОИТО ДА СЕ БИЯТ ЗА НЕГО! ВОЕННА ПОМОЩ КАКВО Е, А? пращаш войски и техника както стана със Сирия, ето това е военна помощ.

КАЗАКА е тъп! Факт!

Русия му пращат военна помощ, а сега го били призовали да не се бие. Смешно

Къде видя че Русия му помага бре? Това че му продава оръжие не е подкрепа а просто бизнес.

Ами да продава и на другия. Нали е просто бизнес?!

продава Америка. нали америка си пада по всякви джихадита и хаджита кат Осамчо, Ал багдади и прочие вахабитска измет.

Правилно. Мачкай Генерале.

Хафтар е американски гражданин. Предполагам от там идват и заповедите.

Хафтар иска да обедини Либия

много други не искат.За Ердоган е ясно - въпрос на престиж и безболезнено изнасяне на миндилите му от Сирия. Но Русия в случая постъпва късогледо.

Същото искат и другите. Никой не иска половин баница, да знаеш...

Хитлер искаше да обедини света.