Пингвин от зоопарк в Шотландия стана бригаден генерал

Пингвин от зоологическата градина в Единбург беше произведен в звание бригаден генерал на специален парад, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Пингвин от зоопарк в Шотландия стана бригаден генерал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я дайте го тоз пингвин на България! Мисля, че успешно можем да го направим президент, министър... дори може и министър-председател! Дано приеме милото пингвинче някой от тези постове, за да повишим културата на Българските политици!

ДО 129- ПО СКОРО МИ ПРИЛИЧА НА ГЕНЕРАЛ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

Избира се пингвин, за да не е ясно на врага кой управлява и да насочи усилията си за покушение на командващия. Разбира се, че си имат командващ за всяка операция.

"Пингвин от зоологическата градина в Единбург беше произведен в звание бригаден генерал" ЯВНО СА ПОЧЕРПИЛИ БЪЛГАРСКИЯ ОПИТ. НИЕ СИ ГИ "ПРОЗВЕЖДАМЕ"ЗА ЛОКАЛНА УПОТРЕБА ПРАВИМЕ СИ ОТ ТЯХ:ПРЕЗИДЕНТИ,МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛИ И Т.Н.

все едно гледам "генерала" Радев

Пингвинът се пъчи като генерал или обратно? Генералът се пъчи като пингвин (без покритие).

Пингвин от зоопарк в Шотландия стана бригаден генерал Да не говорим за "пингвините" в българската армия.

я го вземи за командващ на нашето ВВС, то и без това го няма, та и един пингвин може да го командва! Пък и няма да те е страх, че може да повярва на бсп-то за президент.

пингвин - генерал, а пък Т. Дончев предлага сива мишка за президент

Браво Генерале!! Догодина и кандидат Президент на САЩ!! Далеч по - интелигентен от досегашните изглеждаш.... пп Знаете ли,че Норвегия е държавата в която много висок процент деца са иззети от родителите? Без съд,стига някой от социалните да се усъмни в тях... Изтривалките на нацистите,продължават в същия дух!!

Норвежците произвеждат пингвини в Шотландия,а американската армия на специална церемония в България ще произведе говедата "аа","СОЦ. ЧУК","Щерев" и "Хана"... Останалите соросоиди,засега остават на чин "едноклетъчно"!!

комунист

Чак сега схванах зашо на Офшорния келнер прякорът му е Чехлю- мислех си, че идва от патъците на жена му, а то било препратка към ресничестите едноклетъчни;-).

Къде е Роско да види как се прави преглед на аскера?

"...бавно премина по алеята на пингвините в зоологическата градина, като инспектира строилите се в негова чест гвардейци. Накрая изкряка и почеса главата си." Не разбирам с какво поведението на животинчето е по-различно от това на типичен военен, че да не може да е генерал и то?

Ковалски?

Тва е Скипър!

Пингвинът изглежда доста по представително от хора като шефа на нато и нашия президент.

Ми те нашите оперетни генерали са си пингвини! А тези си мислят колко са оригинални! Ние отдавна сме ги задминали и то не на шега!

Сигурно този пингвин ще по-кадърен от онзи гей, който пое армията на краварите и е вторият най-важен военен пост, след този на " секретаря по отбраната"!!!

Този е егати и връзкаря! Аз съм много по-добре подготвен, но и ефрейтор не искат да ме направят.

Хе хе хе Ебаси подигравката... Европейците се базикат с пингвини , а през това време "братушките" дрънкат със старо железо и се "превоъражават" все едно е 1960 година.... Хе хе хе

Наистина си Чук,ама не социалистически,а произведен в...Сингапур. Относно Пингвина Ок,но следващият път Нато да назначат за главнокомандващ.......... овцата Доли. По е умна от тях всичките взети заедно,и е по- боеспособна.

А ти имаш ли се за "умен" ?

Не става, ще си остане норвежкият педал поради факта че Доли се спомина - Бог да я прости!

Да - хе хе хе... Само,че не се подиграват кратуно! Просто,между техните последователи -идиоти (между които и ти),избират най умния за генерал хе хе хе......

По-добре пингвин , отколкото някое българско магаре !

Оооооо,мацката позната в форума като "ДЕБИЛмаиЛКА",смени ника си...:):))))))))

Мисля, че адмирал повече щеше да му подхожда, ама нейсе.

Мдааааа, нека войната започен сегааааа......

Защо ли този пингвин ми прилича на ония който оглавява НАТО?!

На мене пък ми се струва, че се различават. Този излъчва достойнство.

Айде да е хаирлия! Днес генерал, утре като шеф на НАТО да се разпорежда с всички нас. А ние да козируваме и да тичаме на нож срещу Москва.

Дечица си играят на войници, барабар с домашните си любимци.

ДАЙТЕ МАЛКО НЮЗ И ЗА МУТРА АГА , ДОМУЗЧЕТО ДОГАН , СВИНЧО ПЕЕВСКИ И ШАЛВАРЛИЕВ :) .... ИМА МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ ЗА ТИЯ ХОРА ?

ДА ГО ПРАЩАТ ДА ВОДИ БИТКАТА С ИДИЛ ! (А , ДАЛИ НАШИТЕ ОТ МО СА ФРУСТРИРАНИ ?! :-) ).

Видимо достойнството и честта в тази армия са на голяма висота, щом се шегуват с пингвин. Само достойните имат чувство за хумор от този ранг.

на идиоти мязат с плоските си шеги.

е така трябва да се гледа на военните и те да гледат на себе си и след век няма да ги стигнем по култура

Това "новина" ли се предполага да бъде? В Англия започнаха да раздават титлата "сър" също както го прави нашият президент с ордена "Стара планина" 1 степен...

В България има Тиква,произведена в генерал!

От 2005 г. насам този, когото наричаш Тиква, ти единствен ти осигурява икономически ръст, за да съществуваш в осраната си от комунизъм държава малко по-добре, отколкото африканците и афганистанците. И е единственият, който набива канчетата на БСП, дето пък са единствените, вкарали икономически спад в България от средата на миналия век насам. Друга партия не е постигнала икономически спад в България от тогава до днешния ден. Скоро ще стане век от тогава, откакто нацията ни изпростяваше и обедняваше под ръководството на тази измет. Бяхме равни с Швейцария преди БСП, сега сме равни само със себе си в Европа.

ЮАР например и никога няма да ги стигне...далече е от африканците още твоя любим макак!

да искаме повече тикви, но не става :-)

И портрета строго от стената гледа! ..... забравил си да отбележиш, че и демографската криза е решена - пълно е с биоразнообразни видове, сега в София, скоро и в други градове. Скоро и модните тенденции шче решат - всички с потури и Валутния режим също шче се реши с въвеждане на turkish lira (TRY). Изобшчо "шче настъпи такъв живот че само си викам - ДАНО"

Боже, кога ще дойдеш да си вземеш вересиите, Боже? Ако не бяха ни управлявали научните сатанисти-комунистите сега хората щяха да наричат Швейцария - Западно европейската България. Ако не ни беше окупирала червената орда днес гърците щяха да работят за нас, както е било преди 9.09.1944 г.

толкова си прост, че е безсмислено да ти се опонира.

"Ненчев предлага нов командир на ВВС - военно аташе в САЩ", бригаден генерал

Какъв идиот трябва да си за да че изпъваш пред един пингвин?! Боце спомена за магарето, но поне не го направи реалност.... изтърван е този свят и няма връщане назад.

интересно кЪк тоя GENERAL шче ти прави падни-стани? ;-)

Може би трябва да умееш да живееш с чувство за хумор, за да можеш да се изпънеш пред пингвин. Примерно. А не да си идот. А може би трябвя да си кръгъл идиот, за да не можеш да го разбереш :-)

Животинчето какво разбира от цялата тази история та го вкарват в такъв цирк ?!? Доста долно поведение е да се възползваш от някой, който не разбира действията ти. Ако беше луд човек можеше и да си подсъден за това възползване от неразбирането му.

Абе тия много за закъсняли, ния отдавна-отдавна си правим пингвини, пуяци и юрдеци на GENERALI.

името му е радев, президент шъ го правим-стойката му стойка, вечно е с костюм и потекло има и не е съсипал нашата авиация, което е най-важно......

Чудесен кандидат президент. Има родословие, има постижения, военен. Освен това не страда от логорея като Плевела. Да идва!

Не може ???- Корнелия и Гоце, пак ще се скарат? Ще го оскубят за да докажат, кой е ПО -ПО най, голям негов почитател ? Накрая ще го излапат !-Всеядни са?

Преди няколко дни коментирахме званието "Бригаден Генерал"! :-)))))))))))))))))))))))

Пък на нас Плевню ни е президент вече цял мандат!

При нас ,даже стават генерал -лейтенанти

Какво да се прави - военен.

"Ненчев предлага нов командир на ВВС - военно аташе в САЩ", бригаден генерал

Я още един генерал, да вземен да му дадем булгарише пасторт. Все за нещо ще ние полезен.