17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го хванат на всяка цена и Да го съдят за тероризъм!

Мда, нашите полицаи работят само когато е въпрос на чест... и пострадалия е "техен" човек. Обикновенните хора, кучетата ги яли ...

А избегалите затворници на какво е въпрос да ги хванат ...дълг, чест, ....Заплати

За каква чест говори този? Но опасният престъпник трабва да бъде заловен и осъден. Мачовете трябва да се предават по телевизиите. По малко публика, по малко произшествия, по лесно за гражданите , за организаторите и полицията.

И този ми говори за чест??? След първият атентат срещу Иван Тодоров /ДОКТОРА/ след който той очеля като извършител доктора посочи въпросния генерал!!!! Името на Иван Тодоров гръмна след "ЯХТЕНИЯ СКАНДАЛ" с царските министри и "САВОЙСКОТО ДЕЛО" което бившия главен прокурор и братовчед на единият от обвиняемите ВЕЛЧЕВ потъна в забвение!!!! Това е държавата Булгаристан с нейните генерали царе и охранителите им изживяващи се като министър -председатели.

Видях репортажа. Твърди се че бомбичката е дошла отсрани по много странна траектория. Била хвърлена от 50 метра. Видях и пораженията върху стъклото. За да направи дупка на стъклото тя трябва да е била насочена срещу стъклото. Съдържанието и ми се струва че е съдържало и камъни и някакъв силен окислител. Тази бомбичка е хвърлена с жилка срещу стъклото. Попадението е с голяма сила.Целта е била нараняване Дупката в стъклото не е само от взрива, тя е част от първоначалния удар.

Яааа, този говори за чест .

Прав е но всички тези приказки са с благопожелателен характер, трябвало това, трябвало онова, ние също знаем какво трябва. Къде е действието и защо не е гласуван закона за криминализиране на пиротехниката по стадионите. Защо стадионите са в този вид и обикновенни хора ходят само на мач от Шампионската лига или Лига Европа (ако го има) и все по-малко на Нац. Отбор. Какво прави БФС и къде е Държавата в тези процеси. Истината е, че в България всеки ден мрат и страдат хора, защото цари хаос и няма страх от закона.

Думите ЧЕСТ И СЛАВА са изпълнени със съдържание. За тях се плаща с живота. Унас заради такива като този от снимката те не значат нищо.

изровете земята и намерете тия които разграбиха и заробиха България през последните 30г първо и ще се оправи всичко....но няма желание от страна на боклуците от парламента защото и те са там в "кюпа"

Няма да го хванат, защото е левскар, а Борисов е син, също.

боклук!

Това футболните агитки са най големите боклуци. Малоумници дето за нищо не стават и си търсят соц. среда. Не мога да ги разбера какво е да си фен на отбор.Че тоя отбор всяка година е с различни футболисти. Ай да си фен на даден футболист разбирам. Едни правят пари, други ходят да врякат и да правят бели.Използват ги разни хора да правят хаос,да им продават дрога, ако трябват нещо да компрометират нещо за протести, тези са най удобни .....ако има държава ще ги смажат за нула време...

От време оно тези тъй наречени фут. агитки се отглеждат и използват за провеждане на активни мероприятия. Бяха контролирани умело от милицията и Държавна Сигурност. Генералът нищо не Ви казва освен да хванат оня идиот дето хвърли бомбичката и да го спукат от бой преди да го осъдят за дребно холиганство и средна телесна повреда за чест и респект на милицията (сега полицията). Но пак това е частен случай. Тези агитки се ползват когато има нужда и се плаща, така че не се вълнувайте много. Всяко чудо за три дни.

а защо трябва да се допуща да има бомбички и димки,и разни маргинали и социопати по терените...ако отидеш на сатезание по колоездене, плуване , лека атлетика има ли такива лумпени и бомбички....това трябва да се изкорени. Една позната си пратила детето на мач , и някакъв тъпак отишъл и му забил един шамар, щото бил от другия отбор. Голям мъж да бие дете е голяма гордост и голям принос за любимия му отбор.

До кога тоя галош ще изявява като някакъв експерт.

ти си гей и нема как да го разбереш, не се пъни че халката ти е разхлабена и ще стане беля

Какво "трябвало да се направи" всички знаем ! Само че Василев защо не пита тези от които зависи това ЗАЩО ДО СЕГА НЕ СА ГО НАПРАВИЛИ?!

Обижда те на цървул ли

Ако праснат полицай въпрос на чест , за нас К*р. Щото не сме от мафията с шапките и ушите.

1. След като пуснеш духа от бутилката, ходи го гони... Тези "фенове" маршируваха в центъра на София, викаха, пееха и хвърляха бомби. Никой не ги закача и не смята, че това е нарушение на обществения ред. Чух, че ги проверяват на влизане за какво ли не, но за бомбички не чух да ги проверяват. 2. Докога жени масово ще се занимават с мъжки дейности? В стопяващата се демографски България, жените трябва да бъдат пазени като зеницата на окото, защото те възпроизвеждат нацията! Трябва да им се плаща за отглеждането на децата ни, без да е задължително да ходят и на друга работа, и това да им се признава за трудов стаж!