Ген. Шивиков събира военни на протест във Войводиново

Да кажем "не" на циганския произвол, призова бившият командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-Н Шивиков, ако Вие и някои Ваши колеги, сте наистина бойци, то много добре знаете, какво и как трябва да се направи. В последните години, в България стават абсурдни неща. Корумпираната върхушка, прави само далавери и се продава на всякакви външни сили, целящи да унищожат българската нация. Предполагам, че все още в България са останали няколко достойни генерали, които да могат да се справят с всякяа ситуация. Мисля, че знаят и могат да направят това, което е добро за България. Нека час по-скоро, да се предприемат необходимите стъпки.

Ше вика, ше вика па ще спре. На този са му само поговорки под шапката. ....само дядото пребил френските командоси, че му омачкали нивата може да се справи.. ако е жив нека да го направят министър на отбраната.... ....къде сте бременна командосчетета обезкосмени като трепят старците по селата и изнасилват бабите ....на Шевика, му се плащаше да разправя лакардий как командосите са за да безчинстват в съседните държави по селата, ако ни нападнат съседи. Та до Шивика, безчинствата са в уж българските села, в какво сте се клели, банда ранно пенсиониране се охранители.... За който върха в живота им е някоя мисия за да имат пари за един баварац на старо и да избиват комплекси, че са транспортер, Борн, Бонд, Крали Марко....

бях свидетел на един "протест" на местните срещу произвола на имигрантите...Една колона облечени в бяли тоги и звънчета на връв вървяха по булеварда и подрънкваха. Това беше протеста... Е, нашият протест май не е по-различен. Срещу наглост не се протестира, а действа!

Генералът да събере една рота, да обградят махалата и бой и бой с палки докато им омалеят ръцете. Тая орда орки май само така може да се вразуми!

Бой и ебан без вазелин

Две пичлемета да пребият парашутист?! Веднага да се уволни щаба на бригадата! Къде са колегите на пребития?! Досега трябваше онез двамата да са ги били и ебали на центъра на селото и клипа да е качен в тубата! Съвсем изджъндърясхахте тва българето

А КУРНЕЛИЯ ЩЕ БЪДЕ ЛИ НА ПРОТЕСТИТЕ?! ПИТАМ ПРОСТО...ЩОТО СЕ БЕШЕ ИЗМЪДРИЛА В КАЛОФЕР НА ПЪРВА ЛИНИЯ, ДА Я ВИДЯТ ХОРАТА КОЛКО Е НАРОДНА!!! ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВСИЧКИ!!! ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЦИГАНСКИЯТ И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ПРОИЗВОЛ!!!

Малко по късно Шивиков отвърна на коментарите: "Аз призовах за колегите парашутисти първо, защото от 1982 година съм такъв; второ бях помолен от моите колеги да направя този призив от тяхно име, за да си нямат проблеми включително от Вашите колеги; трето всеки е добре дошъл и четвърто идеята на това мероприятие е да се покаже, че не може циганите да се чувстват недосегаеми и ненаказуеми и да правят каквото им скимне и последно легитимните държавни структури е крайно време да действат решително и по този начин да им вдъхнем кураж, че хората са с тях".

Бившият шеф на 61-ва Стрямска бригада беше изправен на съд за това, че е отслабил боеспособността на поделението, като е раздал черпаци и тави за кетъринг в Клисура, където чествали годишнина от Априлското въстание. Беше обвинен, че карал войници да му ремонтират апартамента в София, както и че отглеждал кокошки, патки и петли в подразделение на бригадата. Така нанесъл щети на Сухопътните войски, които претендираха за близо 70 000 лева. 13-те обвинения срещу бившия командир на Карловската бригада ген. Димитър Шивиков паднаха до едно в Пловдивския военен съд.

Ако протеста е незаконен - Не ходете!

Този го арестувайте още утре

Стойте си по домовете бивши..... Така няма да помогнете напротив ще ескалирате напрежеие

Бях сигурен че ще има намеса от паравоенни организации! Хора осъзнайте се този протест също е заплаха за всички нас! Как е възможно да се пбликува това в медия? Всичко това е предварително нагласено! Не създавайте работа на и без това напрегнатите полицаи

.... неграмотните, тези които не знаят български език и нямат имущество не би следвало да гласуват, също не знаят езика, но имат права, шоф.книжка, помощи, и как так след като тези се множат като пилци, оше от най-малка възраст, то къде са службите, къде? Или то това е електорат! ЗАЩО Борисов мълчи!? Къде е Атака, Болен Сидероф?

Трябва ли всички да станем военни, за да се вкара ред в тая страна. Ако е така отивам да подавам документи... И ако трябва нека Бг стане полицейстка и президентска държава. Явно многото глави в парламента не водят до нищо!

Значи, можело! Браво, така трябва. Но защо това не се случи преди години, когато започна циганския тормоз. Защо се разрешава на циганите да си стоят където им падне? Защо няма закони за тях? Защо не им се дава работа? Защо им се дават пари, без да имат образование, работа, а за правене на бебета? И сега на къде...??? Тези ги изгонихте, ноооо те ще идат в друго село и старата песен на нов глас. Искаме Господата Министри да спрат този погром върху бг от цигани и арабски емигранти. Искаме светло чъдеще за нас, децата ни и всички малцинства в нашата мила Майка България! Но Законите да важат за всички и пет пари не давам какво ще си помислят ЕС, НАТО, чичо и стринка...

Колко убийства и ознасилвания трябва да станат, за да влезе МВР в махалите и да проверяват за незаконни строежи и нелегално пребиваващи? Защо не се правят ежедневно тези акции, след като знаем, че гетата са генератор на престъпност? Докога?!

Две почлемета да пребият парашутист?! Къде са бойните другари ба пострадалия да възстановят баланса във вселената?! Джендъри недоклатени - това сте вий, сТъпи сънародници

Ебати командоса дето две дрисливи циганчета го вкарали в болница. Ква е тая подготовка се чудя, на кво ги учат в тая армия?? Тоя трябваше да ги съсипе от карате и да чака за още!

до 11-ти ше пребият и убият поне още двама българи.....

Проблемът с циганите е огромен, но зародиша му е в София, площад Народно Събрание! Достоверна информация- милиард и половина български лева са подготвени да купят циганите на следващите избори, цвъки сатрапа отговаря за това!! Народе, властта работи срещу нас и плаща с нашите пари за това!!!!!!

Адмирации!

Най-накрая един достоен български генерал!!!

Колкото по-цивилизовано и възпитано се държиш с циганите, толкова повече те ти качват на главата и могат да ти отнемат и живота за нищо без да им мигне окото. Това им е "културна особеност"

tezi 4owekopodobni urodi da se izpratqt wednaga s ednoposo4en bilet do tqhnata rodina Indiq,da widim tam dali 6te sa kato tuka.....za krajba-bez ruka.....it.n.

От четвърт век все някой РАЗПАЛЕНО ЗОВЕ "Да кажем НЕ!" : Кеца (Васил Найденов) - на чалгата; Дони (Добрин Векилов) - на мутрите; някаква РокФедерация (не помня кой) - на дрогата! То не бяха концерти, не бяха пърформънси, не бяха шествия, флашмоб, графити... Е, и ???

Моите уважение към този генерал и всички онези, които ще го последват в призива му, но протестът не трябва да приключва само в село Войводиново, а да се пренесе и пред онази, бялата сграда в София, на която пишеше нещо относно... силата, и в която са съществата, на които най-силно "дължим" проблема с мангалите по тези земи, който заплашва в най-скоро време да взриви социалния мир в кочината ни! Защото, каквото и да си говорим след всичките тези случаи напоследък, свързани с циганския произвол, всичко си остава... чудо само за три дни и така до... следващия път, когато отново започваме отначало! И до кога ще е така??? До кога ще сме като щрауси, на които само задните им части са вън от пясъка??? Колко от мангалите, които се опитаха да убият деца в Асеновград са осъдени??? Колко от тях са вече в затвора, но... за наша сметка??? До къде стигна случая с убитата и изнасилена журналистка в Русе??? Мангалът, за когото трябваше да осигурим... "удобство" в кауша, по предписания от Германия, чувства ли се удобно вече в него???

tonk11

Генерале, а бивши барети приемате ли на протеста? Ама тогава може и да не мине само с протест. Щото по мое време в кръчма в Пловдив направиха същия золум и после кръчмата затвори за 4 месеца за ремонт. Докато се уволних не беше отворила. Ама беше отдавнааааа. И тогава бяхме войници и бяхме единни. А сега....? До Войводино са 2 часа път от Пловдив. Трябваше проблема да е решен преди да имат време жандармерията да отидат там.

А защо само тези със сини барети? С червените не става ли? Само да вметна, че в селото отдавна няма кой да се стресне от такива мероприятия. Тези утрепки са се преселили в Столипиново и там ще изчакат да мине бурята.

Поздравления за генерала! Трябват повече такива българи! А Борисов продължава да мълчи по темата! Нормално! Идват едни избори, след тях други и ще трябва пак да се бие в гърдите и да казва "АЗ, АЗ,АЗ"! А без ромите, това няма как да стане. Затова и мълчи. На каква цена обаче?! Не съм ксенофоб и уважавам всички, които спазват законите, плащат си данъците и честно изкарват хляба си! Без значение дали са българи, турци, цигани или гагаузи. Това което системно вършат много от циганите се нарича терор и той повече не може да продължава!

На "съвестта" на нашите тъпи политици ще тежи смъртта на много възрастни българи, избити от орките.

Правилно - СЪВЕСТТА за тях В КАВИЧКИ.

Браво на българския воин генерал Шивиков!

Защо бе, защо пишете срещу тези, които искат да ви помогнат да бъде защитен българския род ?!! Нима не сте чели историите как мангалите със зурлите, които са съпровождали арестуваните български въстаници през турското робство !! Кажете ми едно име на циганин, загинал за освобождението на България !! Защо сега не се обедините срещу тия гадове, които колят български пенсионери за жълти стотинки по селата ?! Защо по времето на Бай Тошо мангалите влизаха жълти в патрулките на МВР и излизаха сини, а сега си имат БХК (Бъл. Хелзински Комитет) и какви ли не други гадове !! Протестирайте срещу тях, а не срещу тия, които са против криминалната цигания у нас !!

младежи не се заигравайте а да земете освен знамена и сини барети също и неколко броя ШАК-12, оти не се знае знае ли се....

Да ги сменят!

Динко знае повее от вас за свободата. Лично съм му пращала поздравления и знам къде да го намерим ако се върнем, да ловим заедно африканци и да ги отстрелваме. Учете се от Динко. Това е начина. Малко е да се каже, че ви презирам. Никой не може да уважава кокошка легнала доброволно да мре, като види че тенджерата е сложена и дръвника е приготвен. А толкова съм опитвала да видя нещо човешко, не, не е човешко да искаш и да продължаваш да си роб и доволна мръвка за готвене. Плуем на вас и на кокошето ви поведение. Ако има за какво ,защо да не ви уважавам, ама нема, там е трагедията.

На протест и пред общините, желаем всички незаконни къщи да бъдат съборени и краденето на ток и вода да спре.

Що за изказване на 'генерал'?? А защо той лично не отиде да се помоли на мангалите д асе извинят на неговия другар? Какво протести - засегната ли е армията - тя трябва да отвърне. Тия хора нямат капка чест, баси ..

Сноши си чатих с един сърбин член на Четниците. Каква разлика, сърбин да има кураж и воля, и да знае къде му е честта и донстойнството. Още си стоят организирани, след Косово, и са още на разположение, и хората са си адекватни. Това са 20 години гражданска война, и още не са се дали. А вас ви ебът секи ден ,стрижът ви, доят ви, и от време на време ви притрепвът , и вие не щете дори да се защитите. Ми пада ви се. То какво да ви каже чувек. Каквото и да ви каже, вие лежите и ритате в крака във въздуха и нищо не правите. Никой не може да защити хора, които сами не искът да се защитът. Ас цел живот по вас ли да одим, да ви защитавам? кой е тоя идиот, дето ще ви слугува цел живот, да ви решава проблемите, и от какъв зор? Ако вие не се защитите, никой нема да дод еда ви защити. факт. Казах, и ше продължа да го казвъм - пада ви се, малко ви е. Докато не озъснавете силата, която имате в собствените си ръце. Дотогав,а нека ви избивът и мачкът. Нищо не може да се направи, вие сами се давъте. Докато не се научите да сте свободни, винаги ше сте робове. Който доде, ше ви стриже и дои. Вие саму ше ритате с крака във въздуха доволно. Докато не станете на крака и сами не се защитите, се ше ви трепът. Свободата е на върха на копието. Не на върха на гЗа. Докато си давъте гъЗа, се ше ви ебът. Айде пак си подайте гЗа, свикнале сте.

Неграмотник! Такива неграмотници като теб са срам за нацията! Първо завърши трети клас, научи се да пишеш на български език и тогава ръси акъл. Изцяло подкрепям призива на ген. Шивиков. Крайно време е тъмнозелените да бъдат принудени да спазват законите в тази страна. Когато чукът не върши работа, вземаш по-голям чук!

Вместо барети си вземете каски, да не ви потрошат и на вас картуните.

Щом стожерите на държавността,нейния юмрук взеха да протестират, че са бити от пичлегари циганета,работата е зле.

Какви протести бе хора, те ви избиват, а вие протестирате. Ми и вие ги избивайте, това е етническа война бе. ОФци! не е чудно че ви стрижът, доят и колът а вие не смеете да гъкнете! Дигнете се сички като един, както беше в Катуница, и ги размажете! и да искът, не могът да сложът целия нарот по затвоите! И какво, ше се пуснът едни докладни и едни хартийки по ведомствата ..... страхлиВци! Заслужавате си го. Не ми е жал, от точно 15 години си говориме и ви уча да се защитавате, и досега не сте се научиле, ми пада ви се. Щом не искате да се научите, ше мрете. Нищо не може да се направи от кокошката дето е легнъла да мре доброволно. Като искате да мрете, ас коя съм да ви спирам.

За да си по-убедителен, научи се първо да пишеш правилно на български език. А то какъв "патриот" си ти ако пишеш като циганин ходил две отделения в училище :)))

Протеста трябва да е в София-за промени срещу циганските гласове,срещу подарените им шофьорски книжки,срещу фалшивите инвалидности,срещу детската раждаемост,срещу социалните помощи без нищо и т н

УНИЖЕН Е НАРОДА !!!! РЕШЕНИЕТО Е , ТАНКОВЕТЕ ПРЕЗ ГЕТАТА И ВОЙСКАТА С МАРША " НА НОЖ" !!! ЩЕ БЪДАТ ПОДКРЕПЕНИ ОТ НАРОДА , ГАРАНТИРАМ !!!!

Ти си луд за връзване...нали разбираш

Начините са два: - на ръба на закона и извън него - отива се и се дава осезателен урок на орките - в рамките на закона - отива се на протест пред НС, МС, партийни централи и подобни и се иска, крещи се до постигане на подходяща промяна в законите. Протест във Войводиново е безмислица.

Добре бе ора, защо тека се давъте бе. Големи приказки тука и там, а на дело ви нема никви. Сички можете да правите нещо по силите си, ама е по-лесно да мрънкяте и ревете че некой друк требе да дойде да ви оправи живота. Е нема да стане. Фанете се в ръце и сами си оправете живота . На циганското гето на откраднатата вода, се сипва отрова. Гетото и без това краде. нека докажат, че от водата е станало. Нека се натръшкат. По улиците, по където ги срещнете - побой. До посиняване. Ако може, трепане. Фащате нож, слагате чук в торбата, каквото има подръка, научете се да бъдете нормални бе, оФци. Отстрелвайте ги редовно, направете си отряди, бутнете им гетото, и мачкане с некой багер, багери има, не е да нема. Пушки джепанета, отстрелвайте ги по пътищата, кой ше види, голема раута. Защитавайте се едни други солидарно срещу циганите. Той като лъже, и вие се дигнете и се един друк защитавайте. Щото не се защитавате затфа. Фащате циганката и я кормите. Червата окачени на стълба на гетото дето си крадът електричеството, Ше се сетът ..... Аре действайте, какво чекъте.

Тук няма нито едно мнение, което да изразява съмнение относно виновността на двете момчета. Закона е достатъчно строг до 5 години за средна телесна. Дали са цигани или не няма значение, защото има и българи, които биха използвали насилие оправдано или не. Примери, колкото щеш от този в дискотека Соло, убийствата в студентски град и т.н. Положителното в случая е, че командоса от специалните части е само с наранена гордост. Да средната повреда, която има няма да влоши качеството му на живот в дългосрочен план. Тук не става дума за чудовища, които са продължили да му скачат на главата след като е изгубил съзнание ... Тези факти трябва да се вземат в предвид за обективна оценка.

Няма обективни факти, които да оправдаят как двама ритат в главата паднал човек. Тва е опит за убийство. Единият е казал на баща си „Остави ме да го довърша“! Недей представя нещата като Драган и Иван се скарали за Пенчето и Иван разбил на Драган чейнето, ма те вече няма да правят така, стиснете си ръцете и бъдете пак добри другарчета.

Въпроса е, че това с "Остави ме да го довърша!" не можеш да го докажеш. Факта, че не го е довършил и баща му не му е позволил да го довърши е проява ако не на човещина то на здрав разум. Друг е въпроса че в статията се споменава за 2 тинейджъри. Ти говориш и за баща. Ако тези факти са вярни си по добре информиран от останалите хора в форума.

Ти да не си оня Хаджи* адвокатът на БХК и на рептила К.Кънев. А бе ще дойде Видов ден и за вас бе продажноци,долни! Само един Орбан ви трябва и ще заминете при долната мумия Сорос!

Генерале, извикай и танковата бригада и въздайте заслужена справедливост! Народът (българското вече малцинство) е с Вас!!!

Организирайте си булгарски Ку-Клукс-Клан. Това е полжението. Патрули и трепане на циганина дето го видите и заварите. Партизански отряди и печене на живо чеверме по горите. Одира се циганина и кожата му се пълни със слама, и се забучва на вратата на гетото. Да гледът и да се учът, че утре и на тех ше им се случи. Динко е праФ. Фанете нещата в свои ръце. Друк начин нема. Конституцията на таа страна пише, че секи един от нас има и правото, и задължението да си пази страната и народа. Айде де, почвайте га прилагате Конституцията. Докато се държите като кокошки, винаги ше има кой да ви фане и пусне в тенджерата.

Генерале, ако даря няколко кутии 7.62x54R - ще ги ползвате ли?

И този се води за генерал. Пълна пародия..Навремето съм служил в поделение, а после и в щаб...от обикновенния старшина, до полковника..всички бяха едни завършени кибици, които се чудеха по цял ден какво да правят. Не съм сигурен дали имаше някой, който знаеше какво и защо е там, освен да си чака заплатата и безплатната храна..А сега е още по-зле..