Ген. Мутафчийски става „Рицар на годината“ на Тамплиерите

Така шефът на ВМА се нарежда до акад. Антон Дончев, проф. Георги Чапкънов - Чапа, проф. Генчо Начев, космонавта Георги Иванов, столичния кмет Йорданка Фандъкова и др.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАСОНИ-ТАМПЛИЕРИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ........ А КЛЕСАВАТА, НЕДЪГАВА И ДРЪГЛИВА МАЙМУНА ТРИЕЩА КОМЕНТАРИТЕ ДА Я МАНДЪРСАТ ДО ПРИПАДЪК... ДОКАТО И ОКАПЯТ КОЗИНА И ЗЪБИ 300 ТАМПЛИЕРА ДА Я ВЪРТЯТ И СУЧАТ НА ЧЕВЕРМЕ ДОКАТО И СЕ ПРЕКЪРШИ ГРЪБНАКА..... ДА И НАБУТАТ ЕЗИКА, СЛИВИЦИТЕ И ТРАХЕЯТА У БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ И ПОСЛЕ ДА Я ИЗПИШАТ ЧЕ Е ПУКНАЛА НЕ ОТ МАСОНСКИ ГАНГБАНГ А ОТ КОРОНА.... ДА И ЕБА ЛАЙКАТА КЛЕСАВА СОРОСПИЙСКА

Научи се да пишеш не в коневичарски стил, защото не можеш да се мериш с Генерала, изобщо!!! МНОГО СИ ПРОЗ И НЕУК ЗА ГО КОМЕНТИРАШ! А, КАКВИ ПРАВА ИМА НЕ СИ ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА КАЗВА! ЯВНО ТИ СЛУЖИЛ В ТП, КЪДЕТО СА УЕ НАУЧИСИ САМО ДА КОПАШ И ДА РЕДИШ ПАВЕТАТА НА БУЛ.,,ЦАР БОРИС |||-ТИ, ЗА ТАМ СТАВАШ!

Не е със съпругата си, а с любовницата от Ендокринологията във ВМА. Има я на снимките как вири дългия си, гърбат нос и алчно върти очички, а очната й линия е толкова обилна, че ще се разтече всеки момент. А този мазен нарцис и лицемер има наглостта и безочието да чете морал...

За какво? Че по време на неговата борба с пандемията станахме на първо място в света по смъртност ?! И хората умираха в линейки и входове на болници?! И в аптеките нямаше маски, спирт, витамини Д, дезифектанти ?!

Леле... а някога рицарите са били истински мъже (ако се вярва на историята).. Рицар, дето се посира от една настинка - не може да има.

Тази плешива маймуна рицар на годината? Докъде стигна България! Карикатура..

Добре че от такива дървени философи, като вас, дето пишете по цял ден тука нищо не зависи в тази държава! Добре че от хората, от които зависи нещо, не са завистливи и хейтъри като вас!

o!!o

позор за тамплиерите след като номинират този човеконенавистен и меркантилен човек.

И какво се оказа тя, предай родината - стани масон. Едно ще ви кажа, цоциализмът, както и сегашната демоно-крация е дело на тези измислени рицари.

НЯКОЙ МОЖЕ И ДА НЕ ХАРЕСВАТ МУТАВЧИЙСКИ НО ВСИЧКО КОЕТО КАЗА ЗА КОРОНА ВИРУСА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА

Много повече хора умряха от мерките и нарушеният достъп до адекватно здравеопазване в резултат на малоумията и препоръките на терористите от СЗО и слугите им по света, отколкото от самият вирус.

Майтапчийски си е един клоун и сламен човек. Сега вече го и доказа.

А ТИ СИ АМДЖИК

Честито ген.Мутафчийски! Вие заслужавате това! Респект!

Клоуни - наметала, огърлици, мечове... същински цирк. Искам снимка на Фандъкова с меч и наметало, хахаха. Едно време истинските темплари са живеели като войници в казарма, воювали са за вярата и братски са делили всичко - не случайно герба им е двама рицари, които яздят на един кон.

Редно ли е държавен служител да е член на подобни организации, и даже да афишира членството си? И на кого слежи ...на организацията или на държавата..

Може би, на времето, крал Филип ІV Хубави е постъпил далновидно!

Трябва ни нов ПЕТЪК 13ти....

НЯКОЙ МОЖЕ И ДА НЕ ХАРЕСВАТ МУТАВЧИЙСКИ НО ВСИЧКО КОЕТО КАЗА ЗА КОРОНА ВИРУСА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА

Ако го повториш още 999 пъти, някой може и да повярва! Друго няма ли написано в опорката? Хайде да научиш нещо и от мен, по точно древна китайска мъдрост: "Когато ми кажеш нещо - вярвам ти. Ако го повториш - съмнявам се! Потретиш ли го - зная, че ме лъжеш!"

Бях останал с впечатлението, че Орденът по внимателно подбира членовете си!

НЯКОЙ МОЖЕ И ДА НЕ ХАРЕСВАТ МУТАВЧИЙСКИ НО ВСИЧКО КОЕТО КАЗА ЗА КОРОНА ВИРУСА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА

Особено "пророчеството": Ще се мре, ЯКО ще се мре!

Толкова са смешни и жалки като разиграват тези карнавали! Рицари, масонски ложи, тайни церемонии на момчета от села и паланки на изостаналата България - и те божем Масони! Смях!

НЯКОЙ МОЖЕ И ДА НЕ ХАРЕСВАТ МУТАВЧИЙСКИ НО ВСИЧКО КОЕТО КАЗА ЗА КОРОНА ВИРУСА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА

воистина яко се мре

Само страхливците се мъчат да се присъединят към някакви общества с цел защита, те не могат да виреят индивидуално. Те са готови да направят всичко възможно за да ги приемат към някакви такива групи, които си мислят че знаят нещо а реално нищо не знаят, защото посветеността им върви отдолу нагоре.

Случайно деня на ритуала съвпада с деня на Слънчевото затъмнение. Сатанински ритуали се правят масово в София от ложите, само и само да си закрепват властта във времето. Този душепродажник и Кацаров номерологично ки чака голяма беда, както и Кирил Петков според номерологията му догодина зависимост от пътя който хване ще зависи здравето му Ако съумее да отстои личното си разбиране за това как трябва да се управлява държавата го чака много голям успех ако тръгне по пътя по който му нареждат ще го удари в здравето много сериозно

Какво ни занимавате с бръщолевенето на тъпунгера Муфтаджийски. Ха, ха, никой вече не му вярва.

Не знам дали има по голяма глупост.

"Следващата седмица в Националната референтна лаборатория ще бъдат изследвани голям брой проби в търсене на новия щам." . Е, който търси - намира.

На тоя Рицар с кеф ще му завра шпагата изодзад.....

Нека не е шпага,колега!Нещо много по-голямо и ръбесто!И като му го наврем да падат доларите от гъза ми,с които е купен!

НЯКОЙ МОЖЕ И ДА НЕ ХАРЕСВАТ МУТАВЧИЙСКИ НО ВСИЧКО КОЕТО КАЗА ЗА КОРОНА ВИРУСА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА

Кое по точно? Че ще се мре яко ли? Държави с ваксинация над 80% направо са безсмъртни. Ангел Кунчев и той го кара леко вече два месеца, защото е ваксиниран. Ако слушахме Мангъров, досега вируса щеше да е в историята, като пилишкия и свинския грип.

К-в го няма вече! Преди 2 седмици са го изпратили тихичко.

Гибралтар 100% вакс. ужас с болни! К-в след 3-та доза "Ф-р" и месец в болн. е дал фира. https://world-signals.com/news/2021/11/21/bulgarias-chief-state-health-inspector-died-after-a-third-dose-of-pfizer/

Милия... така се жертва че рицарство заслужи :D

Мутафчийски, няма ли да те е срам да получиш такава награда от ръцете на Ралчев? Ралчев - генерал от УБО - ДС, началник на охраната на Тодор Живков, Петър Младенов и на Желю Желев, собственик на охранителна фирма, Велик приор на Велик приорат – България, и член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите. Масон от 1991 година с най-високата – 33-та степен на Стария и приет Шотландски ритуал. Членува във Великата ложа на старите, свободни и приети зидари на България и е неин велик майстор... Символ на сливането между ДС, бизнес и политика в България - това е Ралчев. Мамичката ви долна!

След като припозна простака еднокнижник за свой вожд, спирка няма!

НЯКОЙ МОЖЕ И ДА НЕ ХАРЕСВАТ МУТАВЧИЙСКИ НО ВСИЧКО КОЕТО КАЗА ЗА КОРОНА ВИРУСА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА

"Ще се мре" - да бе ваксинирайте се и ще сте безсмъртни, като Ангел Кунчев!

Един ерзац генерал става рицар в един ерзац орден. Ега ти ташшака.

урунгел в човешки лик, фашист!

НЯКОЙ МОЖЕ И ДА НЕ ХАРЕСВАТ МУТАВЧИЙСКИ НО ВСИЧКО КОЕТО КАЗА ЗА КОРОНА ВИРУСА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА

истина е много народ измря от тоз вирус

Абе,тъп,все рдно и също повтаряш,да не зацикли от ваксината?Нищо де,и по-лошо ще става .

и кое точно дето го е казал е истина? че ше падаме по улиците или че ше извозват трупове с камиони ?

КИОРАВ ЛИ СИ?

Най-сетне разбрахме че и той бил масон!

Той е военен , или поне би трябвало , щом носи униформа и има пагони. Заклел се е във вярност към Родината. И едновременно членува а чужди тайни организации. Да си го кажем направо - всички подобни структури са рожби и под контрола на английското разузнаване. На военните дори е забранено да членуват в български шартии , какво остава за чужди структури. Как да вярваме, че ще защитават българските интересим, народ и земя? А сега въпрос: Не трябва ли да има съд и затвор за подобни персони?

Мутафчиййски е масон.... Това обяснява много неща!

Ако някой, не може да направи разлика между Орден на Масоните и Ордена на Тамплиерите по-добре е да замълчи. Да неговорим, че тази награда не е за членове на Ордена на Тамплиерите а за гражданско лице

Не знам как един истински професор ще приеме награда от някакъв псевдо академик. Мутрите много обичат да си купуват научни титли и да се увъртат и присламчват към професори и доктори.

Да,бе мила! Тамплиерите защищавали християните,ходещи в Ерусалим,това официално..Проблема е,че били шепа хора...Иначе търсили светия граал!А масоните са безродници,тайна организация,някакво сдружение на зидарите...

НЯКОЙ МОЖЕ И ДА НЕ ХАРЕСВАТ МУТАВЧИЙСКИ НО ВСИЧКО КОЕТО КАЗА ЗА КОРОНА ВИРУСА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНА

Ей, кубе, " Ако ще се мре"!

...Яко.

Като няма какво добро и смислено да кажете, що не помълчите малко бе хора. Или на това хора ли да му викаме ?

Гадните ченгесари, сорри "тамплиери"?! Това, ДС-то в рицарски орден, ли са изроди?

Какви са тези простотии? Какви рицари, какви тамплиери, какви пет лева? И неразумни юроде, поради что се срамиш да се наречеш българин? Невероятно е как всеки ден родоотстъпничество се рекламира, българското се оставя на заден план.

Много важно

Комплексарите като този продадоха България

лапай генералския хуй

Тази мека,малка пишка лу?Хуй?

Авторитета на този е съизмерим с паница леща! Спомням си как докато хората мряха като мухи той беше с Тулупа на път, който не водеше за никъде, гледаше Тулупа в очите като малко кученце и кимаше постоянно. Позор за пагона и лекарската професия е този гъзоблизец.

Напълно заслужава уважението на хората и обществените и харитативни институции. Респект!Господин Мутафчийски!

Така,като гледаш???Уважение????Виж отзивите!!!

Ужассс

И детско конче да му датат, да си го яха в детската стая.... Малоумници всякакви...тамплиери... хора с комплекси...

Кунчев нещо се изгуби? Не се е вясвал по тв по 2357 пъти , след " преболедуването " , защо ли ?

Тук си спомням и кадрите от онова пиршество по време на чума, когато Драганов от Мултигруп, която източваше цяла България по руски образец, застанала на входа и изхода на държавата и си имаше и правителство, оглавявано от сламения премиер Беров..., връчи на Вежди Рашидов (“не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра” Радой Ралин) наградата на Илия Павлов “Мултак на годината” И “нападащият полицаи” и псуващ като хамалин Рашидов, дето орева орталъка докато го уредят да си прибере 2-Та милиона от КТБ чрез дежурните врътки с цесии за доизточване на банката (за които друг виден юрист, бивш председател на Народното събрание и премиер на служебно правителство Герджиков обясняваше разпалено как всичките били законни..., беше много горд и доволен! Суета и простотия, съчетани с тотално откъсване от реалността и живота на хората! Тези наистина нямат представа колко са смешни и жалки в очите на хората, но не знаят какво да правят с живота си, след като вече не заемат позициите, на които бяха! И търсят внимание и да си начешат смешното его!

Да го ръкоположи.Иначе си е само само детска игра,като рицар без броня.

Не бе, колега, ще дойде лично Христос за церемонията на тия с маршафите!

Много маймунки увиснаха на клона, дано да издържи.

Грешка, беше за друга тема.

Рицар на тези, потресаващи сектанти гностици които се кланят на Луцифер и бъфомет... Боже Господи, който има очи, уши и сърце нека види какво става! Тези които практикуват окултни, йерархични, идолополклоннически и унизително грозни ритуали, ОБАЧЕ НЯМАТ ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТА ДА ГО НАПРАВЯТ ПУБЛИЧНО и всичко ще отричат до последно, защото са деца на баща си и искат да вършат неговите непочтености и когато говорят лъжи от СЕБЕ СИ ГОВОРЯТ, ЗАЩОТО В ТЯХ НЯМА ИСТИНА!!!! НЕ ЩЕ МОГАТ ДА ОТКУПЯТ НИЩО ОБРАТНО!!!

Да , става рицар на ваксинирането!