Ген. Бояджиев: На третия месец се знае кой дипломат е разузнавач

Изключително успешно американски държавни институции успяват да генерират антиамериканизъм навсякъде по света, каза експертът по въпросите на разузнаването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червената наглост и любов към азиатските поробители са характерни за безродници като този!

Врели некипели,тоя чичо както и много други колкото и интелигентни да са тдавна са размили със философските си възгледи понятието държавен суверенитет конституционално дефиниран тоест защитен от закона,в останалите държави контраразузнаването не прави компромиси независимо от това дали агентите и вербуваните от тях които разследват са от държава партньор или не,и учениците знаят че у нас сработват успешно пропагандно-манипулативни мероприятия на чужди служби вследствие нивото на корупция и директно вмешателство,политика,външна политика,съдебно изпълнителна власт,минристерства,бразование,медии,сферата на културата и изкуството.

червено руско продажно леке Бояджиев е най-добре да извади л айната от гъ за си и да ги завре в серящата си уста.

Това ми било генерал от разузнаването?! При руснаците практически всички дипломати сътрудничат на резидентурите на фсб и гру, освен посланика, но не винаги. Дори и така наречените чисти дипломати сътудничат...информират къде, с кое оперативно интересно лице са се срещали, уреждат среша на шпионина с него, предават, донасят материал...възможности колко щеш! На практика от чистите дипломати в руските посолства не сътрудничат само онези турбо връзкари, които могат да си позволят да откажат, защото не им трябва протекция на службите за следващия задграничен мандат. Тъй че бояджиев просто говори глупости...както обикновено...апропо. Това което е споделил важи за повечето посолства, но не и за руските!

Генерале, ти мислиш ли, че в света има дипломат, който да не е разузнавач ?

Ти ли не знаеш, че в руските посолства 90% от дипломатите са спайки, а останалите 10% изпълняват също задачи на руските катси?нещо повече, съпругите на риските шпиони под прикритие също минават нелека подготовка и сътрудничат!!! Изобщо като те слушам и като си помисля, чя си бил от добрите разведки на БГ...боже пази от такива разведки като теб и колегите ти!

Няма как изявленията на ген. Бояджиев да бъдат взети за чиста монета. Той още в самото начало, при обучението си в СССР е презавербован от тях. И от тогава та до сега неотклонно се явява агент на влияние на руското правителство (каквото и да е в момента)!

Вярно е какво казва Т. Бояджиев. И вместо ДАНСда се е хванал за публикацията от 2009 г. и да разследва целия дипломатически персонал на САЩ в Б-я, те не са казали и гък... А наистина държавна тайна ли е изборната ни система. ЕСГРАОН е специална с-ма и там може да я пробият за една пачка петолевки. Толкова им стига на нашите фусти. А колкото до това , дали ГРОБ фалшифицират изборите постоянно, с изключеие на последните президентски, това е ясно акто бял ден, и го казват стотици хора. Особено се хвалят членовете на секционните комисии, как им раздават пачки за да сменят протоколите, или чувалите с бюлетини. И това искат да обяват, че е държавна тайна?! Ами това е работа на прокуратурата и ДАНС, да заловят всички фалшификатори, поръчители, кукловоди от Козяк и да ги предадат на съд.

До сега , сред обикновенните хора битуваше разбирането, че в едно посолство само военният аташе и още няколко негови сътрудници шпионира. Явно и тук американците са първенци , щом от 2009 г. целият персонал на американските посолства е длъжен да шпионира.

Каквито тоя експерт разказва съм ги слушал на маса години наред. Да кажеш че сам си давал нещо , без дори да ти го поискат, каква ирония. Като си казал а , кажи и бе че още докладвате на руснаците и стоите наведени ......буклуци

_stankow

Изключително успешно американски държавни институции успяват да генерират антиамериканизъм навсякъде по света Дипломатично и острумно :)

На всеки средно интелигентен човек , не е необходима да има опита и информацията на ген. Бояджиев за да стигне до този извод. Достатъчно е да следи световният информационен поток.

Човекът говори като професионалист, ама няма кой да слуша. И децата знаят, че никой разкрит агент/резидент, разузнавач/ не се арестува. Той се следи и се контролира. Това е азбучна истина. Ако го арестуваш или изгониш ще направиш услуга на страната, която го е изпратила. Арестуване или изгонване се практикува тогава, когато се търси скандал или определен политически дивидент. В момента в който го арестуваш ще трябва да търсиш новите канали по които се събира информация срещу теб. Да имаш разкрит агент и да го следиш и контролираш е коз в ръцете ти. Да се откажеш от този коз означава, че "агентът" не е никакъв агент и не върши работа. Тоес, той е измислен шпионин.

Senator1

Тук едва ли има някой който може да каже как е името на първия разузнавач в света. Ще подам малко ниша: позаинтересувал се първо какво име да даде на една анатомична особеност, която той не притежавал по рождение. Иначе раздавал имена на ляво и на дясно, само това не му било никак ясно. Само че от завист го изпреварили и му пробутали една ябълка. после казал на синовете си, че това нещо се нарича слива....Ние му викаме...ама то се отнася само за мъжки характер.

НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ МИЛИМЕТЪР!!!

Интересно коя външна сила го е направила Генерал на времето и то в режим принадлежащ на чужда държава? Едва ли е Уганда....

Човек на Волгин, какво да го правиш?!!

Вярно е ! Обикновенно Волгин кани за събеседници най-компетентните по дадена тема.

ЕЙ ГОЛЯМА ЗЛОБА,ГОЛЯМО НЕЩО!!!! ПАЛЯЧОВЦИ ТОЗИ ГЕНЕРАЛ ТОЛКОВА ЗНАЕ,КОЛКОТО ВИЕ В ЦЕЛИЯ ВИ ЖАЛЪК ЖИВОТ НЯМА ДА ЗНАЕТЕ! ПЪК РУСКИ АГЕНТ БИЛ,ПЪК НЕ ЗНАМ СИ КАКЪВ БИЛ!!!! А И ДА НЕ ЗАБРАВИМ...КОМУНИСТ! НА ВСИЧКИ НЕУСПЕЛИ БЪЛГАРИ...КОМУНИСТИТЕ ИМ СА ВИНОВНИ, ТОВА ЗАБРАВИХ, ДА!!!

На нацистите, агенти на ГЕСТАПО в Германия никой не им дава думата. На ЩАЗИ също. Тоа още малко и "експерт".

Нещо за генерал Гелен да кажеш?

Ама вярно ли вестник публикува шифрограма и вътре пише да се разузнават корумпираните политици. Това пък е нашия велик разузнавач, които държал шифрограмата в ръцете си. Не е истина колко са изпростели шпионите. Хем по линия на научнотехническото се решавали проблемите на конкуренцията, хем основната задача на американските шпиони е да намерят корумпираните. Ех, ако имаше нещо нормално в тази страна например като специални служби, те щяха да инвестират в наблюдение на развойни фирми например, на чиито рутери има на всеки две секунди обръщение от различни адреси на Гугъл, а на 5 до 10 секунди обръщение от американски университет. Миналата седмица Тръмп каза - трябва да пазим нашите изобретатели като Мъск. Да ама американските изобретатели е модно да са с по два дена университет като Мъск. Много е вероятно по линия на разузнаването да идват онези изобретения, които носят милиарди на САЩ. В България обаче не липсва само вода, но и много други неща като служби например. Мисля, че ако имаше поне служби погромът нямаше да е толкова голям.

"" За България приоритетите били да се събира информация за официалните държавни представители, дали се спазва върховенството на закона, каква е корупцията сред официалните лица, какви са аспектите на енергийната политика и други, включително системата на провеждане на избори - "това, за което в момента ние гоним двама руски дипломати" "" То и руснаците от това се интересуват ...".....системата на провеждане на избори ....". Защото е много интересно след като те свалят .... КАК ПОСЛЕ ПАК ТЕ ИЗБИРАТ..." Това е основното. Другото е ала бала.

Сега колегите си играят на смартфони/които са идеални за подслушване/ , а я ме питайте как съм писал едно време шифрограмите на морзовата азбука до Центъра на Красная площадь,докато на улицата ония пионери от "Хитлерюгенд" пеят "Ерика".Нямаше и Фейсбук, а сега какъв разузнавач си като си легнал на плажа с някаква гърла със силиконови цици, дето са ти я пратили от вражеското разузнаване,за да докладва какви боксерки носиш.Златни години бяха за разузнаването по време на фюрера , ей...

Едва го държат панталоните, но се пъне да каже нещо което си мисли че е много важно. Нямат ли пенсия и да си гледат старините, цял живот Москва ги е дундуркала и си мислят, че хората са балами и ще им вярват. Ама какво се учудвам - не човек, а комунист - от онея безродниците.

Гонейки шпиони само отваряме работа на контраразузнаването. Ще ни пратят нови и контраразузнаването тепърва ще трябва да ги проучва. Пък старите си ги знаят :)

Тоя некадърен тиквеник сигурно освен българска , още и пенсия от руснаците взема . БЕЗРОДНО ЖИВОТНО .

Тегли те нещо на самокритика ...накрая?!

Този не изпълнил клетвата която е подписал постъпвайки в службата,че ще пази социализЪма с цената на живота си дори. Е,ако има достойнство,ще си тегли куршума,когато биещите ръзе на Партията на опазиха строя. А той и дупетат стана и сега вади скели от гардероба,с този съм бил, с онзи съм седял на една пейка, хайде стига. Бившите да се скрият,ако бяха толкова добри професионалисти,щяха да опазят соц строя,а не първи да бегат и да се приспособяват. Не им верваме,не.

Тиквеник си ти! На Боко Тиквата малките тиквета!

Този си мисли,че е стахотен капацитет,но още като беше в ООН на прикритие,го прецениха и му се смееха зад гърба. На голям разузнавач се пъне да се направи,но е посредствен човек. С тези изтъркани "новини" неможе да впечатли вече никой освен хората от семейното му обкръжение. Н малкия пръст на Дичо Атанасов неможе да се мери. Я нека каже колко вербовки има ??? Само разтяга лакърдийки,дето ги е слшал в стола или бюфета в службата У.

Може да са казали американците на Гешев, че имат неудобна информация за него. Че трябва да им служи. Обикновено политиката на САЩ по света е, да си намира пионки които да и прокарват интересите. Тук вероятно изобщо не се пази български интерес. Просто обслужване. Че какво тайно има в изборната ни система и начинът на провеждане? Купуването на гласове, подмяна на бюлетини, протоколи или какво друго?

Има и това е ....ГОЛЯМАТА ТАЙНА!!!! Иначе си прав ..."системата на провеждане на избори". Как се получава правилния брой бюлетини? Това е тънкия момент за ВСИЧКИ.

Дори децата знаят, че дипломатите са шпиони, официално допуснати да шпионират! Тя Мустафата каква е мислите- баничарка, розоберка, каква?! Спрете с дивотиите си, ужасно ми писнахте!

Тоя защо говори врели некипели?? Я да си гледа пенсията.

Този старчок от снимката със сигурност е руски агент...Ей нямат свършване тези!!!!!!!!!!

НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ МИЛИМЕТЪР!!!