ГДБОП задържа служител на НАП в София с подкуп

Данъчният купил стока от магазин и поискал рушвета, след като не му издали касова бележка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно не си плаща наема. Затова са го хванали !

Спецов ше го накаже "с цялата тежест на закона"! Вервайте му.

Как е новото нормално? Свежичко ли ви е още, или вече смърди?

Човек на Спецов!

не е издал бележка, герой на новините ли ше го праим?

Любимците на главния секретар на НАП Забуртов отново се издъниха. Но важното е останалите от Фискален контрол да му носят редовно лептата.

Това ли е "нулевата корупция" на Радев и хунтата?

фалшиви новини. При спецов нарушения няма.

Хунтата на Мунчо огладняха и започнаха да рекетират търговци. Също като през 90-те, след като завзеха властта.

ГЕРБ огладняха и започнаха да рекетират търговци. Също като през 90-те. Преди да завземат властта.

Много ясно, те винаги така са си правили. Нали по време на протестите бяха налазили собственика на Джъмбо.. Поради пушилката в интернет Бойко им спря разследванията и натиска (което само по себе си беше черешката на тортата и доказателство за "независимост и обективност на НАП"... Та*ак герберски

В случая ГЕРБ няма пръст :)

Лежат трима... двама с инфаркт, един с инсулт. Завързва се разговор... единият с инфаркт пита другия: - Вие, защо? - Ами, какво да Ви кажа - склададжия съм, тъкмо свих едни стоки, идват данъчните и ето ти - инфаркт... - А Вие, как? - пита на свой ред. - Ами какво да кажа... аз началник - база, и аз така, приготвих един контейнер за прибиране... и дойдоха митничарите - и оп инфаркт. Мълчание... поглеждат въпросително към онзи с инсулта и той обяснява: - Аз съм гробар... преди седмица носят ковчег, ама лукс, вътре баровец, целите му ръце в златни пръстени, по врата - ланци и 32 златни зъба... - Е, и какво? - А бе, направо си загубих съня - толкоз злато нахалост! Един ден, втори ден... на третия се реших... разравям гроба, отварям капака и онзи отвътре ми се ухилва с 32 златни зъба и ми вика: - Инспектор Филев, НАП! Контролно погребение...

Преди четвърт век имаше един безумец от Пелово, Деси. Беше се сдобил с карта от МВР и навсякъде ходеше и разправяше, че бил на пряко подчинение на министъра на МВР... контактьор... Ех какви времена бяха... ха-ха-ха

Културиста от нап ли е бил този?

Кирееее, нали вече няма корупция в България???? Вече не си министър и пак се почна... Каква гредаа само! Ще почакаме още два месеца, та да станеш редовен министър и пак да я спреш! Чу ли?

Си глупак, тъпанар!

Хахахаха само един ли?! Те всичките са за прибиране.

И сега горкия за 600 лв ще му съсипят живота, а културистчето-шефче на НАП дето ощипа държавата с 1.5 млн - нищо.. И после гласувайте за почтени, променени и т.н. лицемери..

Това е невъзможно ! Долна лъжа. Само с ББ на власт може да има коруоция ! Със сегашното правителство ние сме рай на земята. Всички сме по-свети от ангелчета. Никой вече няма приятели/познати тарикати/откраднали/усвоили нещо....

Си глупак, тъпанар!

Недей така, де Радев!

ама те мутрите-политици и крупни бизнесмени окрадоха милиарди, тук се пише за някакъв който искал подкуп. Рибата се вмирисва откъм главата, така че пишете новини за Бойко, Черепа Костов, Пеевски, Доган.

Ти да видиш! Нап-аджиите излиза, че много изгладнели и много глупави, бе! Ни ги знае, ни ги познава и хоп - подкуп си иска човека. Мирише ми да е обикновен апаш отнякъде се сдобил със служебна карта от НАП.

Ноя е от НАП, колкото аз съм от Марс.

Значи тези от магазина, които не издават касови бележки, се засегнали, че им поискали подкуп? Честни хора, обидили се

Може да е станало случайно. Ти перфектен ли си винаги в работата си? Много се съмнявам, даже съм сигурен, че не си! Щом са подали сигнал, значи са горе-долу чисти!

и как това стана новина ? "държавен служител хванат с подкуп" не е новина а ежедневие и манталитет. я по-сериозно, тук сте за да отразявате новини! балъци....

Те за това,всеки драпа да работи Държавна работа,не разчитат на малката заплата,ами на схемите които се правят да лапат парички от народа,или от Евро Програми. Как си мислите,че сасукани млади каки,работят за 800лв във Столични Общини,или по Селата във Кметства а???

и не е избягал

Загризала го е съвестта и е решил да понесе наказанието си. Обещал е повече да не прави така.

Да нещо не мога да си представа реалистично как е станало това. Освен ако не е имало камера с запис. Все пак и двамата са с грубо нарушение ... единия за искания подкуп другия за това че не издава бележки.

на кас. бележка е от 500 до 2000 лева! ся 600 лева ... аха да се вържем! а и глобете ги тия 500, нали все пак са нарушители!

Аз не вярвам, в България някой да взема подкуп абсурд. За друга държава трябва да става дума.

Горския магазин, сега ще го затворят "по устав"

Наближава края на месеца. Трудно е за всички. Ако продължите да прибирате данъчни, ще останем без данъчни

Нормално следват примера на шефа.

А, шефа им кога, че там са 1 500 000 ?!

Има нещо гнило в тая история...данъчен да вземе подкуп?!? Едва ли. Според мен са го натопили нещо!

Умно...