ГДБОП задържа още един ученик за бомбените заплахи в училищата

16-годишният тийнейджър е авторът на бомбените заплахи в петък, които постъпиха в учебни заведения в Пловдив, Ямбол, София и Бургас

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП задържа още един ученик за бомбените заплахи в училищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклука дето триеш да ти се разболее тежко семейството и да не се оправите докато сте живи. Да живеете дълго и мъчително дебил тъп. Забани на майка си курвенската путка малоумен идиот Както се окиазва вината за паниката е на медиите които раздухаха спам до тероризъм, което вече е заплаха за националната сигурност, обаче не арестуват журналисти и шефове на медии а ученици Медиите сами разровиха случаят и го раздухаха и раздуха, а сега заради тях тормозат децата, които нищо не са направили освен че са спамили, докато действията на медиите са заплаха за националната безопасност защото могат да предизвикат хаус и паника. Предишен такъв случай беше предаването куку с ядрената авария, когато чалгара използва медиите да създаде страх и паника. Много е вероятно да е пак чалгара, който вече има опит а и връзки в медиите, Него да го арестуват заедно с журналистите и медийните босове

Никой ли не е обяснил на хулиганчетата, че това е терористичен акт. Как може, следователят да се смее и да омаловажава случая? Искали били да имат последователи, не на нас тия! Защо точно пред избори? Някой е поръчал това.

Тероризъм е това което направиха медиите, а децата просто си спамят и въобще не са нарушили законите. По-малко слушай и чети медиите терористи и повече мисли с главата си

Що ли не варвам , ч е ималао каквито и да е бомбени зпалахи, камо ли да е задържан някой дето не съществиеа.

Ами какво ще правим сега? Ще обвиним тийновете, че са вербувани руски шпиони или ще трябва да се извиним на руснаците за профанското обяснение с хубридна война? Пълна олигофрения цари в ръководните етажи на държавата. И руските мечки дори са се натъркаляли от смях. Ако все още нормално мислещите българи не бяхме жертви на цялата тази простотия, и на нас щеше да ни е смешно. Но не е. Поне заради чистата си съвест утре гласувам против войната и олигофренията в българската политика.

*хибридна война

Е сега по един цигански ui в кауша и на двете гьотференчета и после пак да пускат заплахи.

Време е пак да пуснат “Черните ангели” по БНТ.

..... Не били руснаците, най били русалките, водно колело. Аууу, аууу ....

Говори се че непълнолетните нарушители са хванати от органите на МВР, след консултация с фирмата производител на Vpn услугата, която са ползвали на компютрите си, при разпространението на заплашителните имейли до училищата в страната. Това всеки го знае че много от Vpn компаниите подържат протоколи и са ненадежни, когато случаят стане национален и медийно известен ! Децата са били достатъчно глупави, че са използвали случаен Vpn, който е бил по-всяка вероятност безплатен и общодостъпен за широките маси. С програми като NORD, EXPRESS или Cyber Ghost които са платени и с прикрепена към тях допълнителна програма за смяна на Mac адреса /от типа на PBDownForce/, предварително изчистени бисквитки и кукита от браузера, те все още щяха да бъдат на свобода ! Защото тези малолетни глупаци според мен са използвани като "бушони", срещу дадени им няколко стотачки, за да свършат мръсната работа на други "по-тъмни" сили стоящи зад гърба им ! Защото никой не може да ме убеди, че тези дървеняци са работили сами, тъй като са притежавали адресите на толкова много училища, пръснати из четирите краища на страната.

И децата в България се вдигнаха в защита на Русия. Чакат да се разлисти гората и ще хващат шумата.

Малки извратени путлеристчета, искащи нов световен ред. Поне не са чак такива изявени терористи като идола им Путин и не взривяват училищата.

Щом и децата в България са на страната на Русия, с НАТО и ЕС е свършено.

?!?!?

Днешните оченици усвен че са глупави са и много прости и наивни

И обичат Русия.

ти си много по глупав от Оченик.

що така бе Дерменджиев....нали Путин и руснаците стояха зад мащабната кибер атака ??????ИЛИ ТАКА ТИ НАРЕДИХА КРАВАРИТЕ ДА КАЖЕШ ?????

Това са "Петимата от РМС" и водят подривна дейност в полза на Русия срещу фашизма на НАТО и ЕС.

Недейте така,министъра каза - Русия е автора на съобщенията.

Е, руснаците те само са платили. Естествено, че друг ще свърши работата. Както знаем 17-годишните са много лакоми за пари. Искат да си купят BeeNW. Само в крайна сметка нашия военен министър да не вземе да изчезне някъде ...

Ще ги разстрелят ли като децата от Ястребино или може би ще ги убият като Васил И Сава Кокарешкови?

Не беше ли Русия виновна??!! Лъжци смешни. Цялата ви гнусна пропаганда е такава - смешна отвсякъде!

Преди години пак се ширеше такава мода сред учениците.

Да, ама тогава не ги изкараха хибридни терористи, нали?

Мистър "бях точен с парите", хвана Боширов, хвала! Сега ще обясниш ли къде е Петров?

Ако изявите на министъра по медиите бяха по- малко, нямаше да се стигне до тук. Той , като че ли умишлено ги подканяше да го правят.

МВР и ръководителя му са хибрид между прасе и пън !!!

Като оставим настрана американци, руснаци, украинци и европейци, бая лекенца сме изхрантутили. Нафукани полуумни търтеи. За това не са виновни нито руснаци, нито американци. Всеки има своята малка, персонална вина за медузите, които отхранват у дома.

Гледам коментарите - народът не е чак толкоз прост - ясно му е, че Демерджиев е дебилен американски гъзолизец. Въпросът е защо това говедо продължава да си получава заплатата, а не подсъден за огромна некомпетентност, клевета и всяване на паника сред народа. А? Е те затова ще им ядем лайната на такива, щото сме мърша и ги траем. Каквото и да направи български политик никой не му търси сметка.

КАЗАРМАААА, някой се изкряска и мигом лигльовците станаха мъже завчаска. Казарма за мъже 6 месеца, жените доброволки в спешните медицински центрове 6 месеца какво е това ... мъжете педали, жените коври ...

Шпионската руска хибридна мрежа сред българските тийнеджъри ученици е огромна явно! Какви мощни кибер атаки с изпращане на мейли от гугъл мейл правят!

Шило

И този е агент на Путин. Лъже за възрастта си, документите, че е роден в България, както и на родителите му са фалшиви! Нали така, Демерджиев?

Децата на "Промяната" в действие. Но Путин е виновен.

Оня ден говорихте, че такива мейли са получени и в училища в Македония. Хърватия, Словакия и Полша и идват от Русия. Днес ровичкате из нашия двор и превръщате проблема в местен. Какво става, другарки и другари?!

Шило

Оня ден не са знаели, какво става.

Обаче това не му попречи да изтапани разни небивалици, нали!

Да съдят него и родителите му за стреса който причини на децата по време на евакуацията и за изгубения работен ден от родителите!

То пък голям стрес. Поиграли са си малко на въздух, вместо да кибичат в час. Ние едно време правехме същото.

Брех тоя Путин бе, такова влияние да има сред българското младо поколение! Направи от тях потенциални млади кибер терористи! Чудо невиждано направо!

Значи това е хибридната война на Русия, извършена от 16 годишен български ученик!

Чеки бе, нали един ръководен дебил каза, това е хибридна атака от Русия. Тоя (не ученика, а Демерджиев) трябва да му заголят задника пред НДК да го бият с пръчки докато си забрави името.

Ти па, толко ли си прост, че да им вярваш?

Ми нали хакерска атака от Русия бе нещастни кибер специалисти.Ама може и да сте прави,тия само Путин ги е накарал.

МВР обяви кой е в оснвата - Путин. Кога ще го задържат, че да спре да манипулира тинейжърите ни.

Малоумните, чалгосани многополови ... те са бъдещето!

Кога ще задържи Тулупа за асфалтовите обири? Не виждат ли колко хора умират ежедневно по пътищата защото шайката ръководена от Банкя краде над 35 % от цената за тяхното изграждане и ремонт?

Дерменджиев да се извини публично ,че набеди РФ за заплахите…

И да обясни как стигна до това умозаключение!

Руска клетка. Всичките на клада.

На клада, само неверниците!

Сигнали за бомби постъпват паралелно в училища в няколко европейски държави, не само у нас. Те не са реални и целят всяване на страх. Водещата версия е, че става въпрос за хибридни атаки, свързани с Русия. Това коментира министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред журналисти в Малко Търново, където е на инспекция. Според разграждане нашите ученици са пратили мейли и в други държави. ;)

Не ги съдете, толко си могат.

Ми има логика, ко рипате. Гаменчетата са пратили бомбените имейли на български и то в Европа като видят нещо, написано на кирилица автоматично си мислят, че е руско:)))) Предлагам да новото правителство да внесат законопроект да се откажем от кирилицата, в знак безапелационна демонстрация, че сме готови да скъсаме с всичко, което ни свързва с Русия:)))

Малки хибридчета, кво да ги правиш, нали тъй г-н министър на вътрешните хибриди?

Излиза че масово българските ученици са последователи на Путин и бившия СССР. Щом започнаха да правят хибридни атаки срещу нато и злия Запад! Браво ученици, само така!

Ама нали беше Путин... Разочаровате ме...

Първите заплахи бяха от Русия. Нашите трябва да им върнат жеста и рускинчетата да си починат няколко дена ;)

Нашите български тийнеджъри 16 годишни ученициа са само примамка , за да прикрият невероятната хибридна война състояща се в изпращане на мейли на училища! Такава мощна кибер атака с майл от гугъл!

стига с тия непълнолетни! Защо прикривате злодеянията на Путин? След като организира ежеседмичните разстрели в американските училища сега се насочи към терор в българските такива! Защо го прикривате?

Кво да го прикриваме до ушите е в л.айната , то нал знаеш кенеф и бардак не можеш да криеш. Нашти измекярчета трябва да научим как да се държат в обществото че кат гледам мама и тати от толкова бачкане май не са им казали/показали за кое се яде бой и на по зряла възраст

Тези всички ученици ли са шпиони на Путин, както каза министърът?

Не моа повече - ама верно ли полицията не може да ги озапти тия мушмороци - кви дела бе, обществено полезен труд за тинейджърите - примерно да садят теменужки сега на студа по разните му общински градинки и шъ спрат да праят пощенски кутии за глупости

Големи тарикати се пишат. Не им се ходи на училище,но за да нямат неизвинени осъствия,цялото училище да не учи,дори и тези ученици,които искат да учат...Сега държавата да изчисли колко й струват разходите по тези проверки и да прати сметката на родителите им.Те съответно да се разбират с децата си. Отделно държавата да заведе дела за терористична заплаха макар и да са малолетни.

Престанете с тази ваша бездарна пропаганда и не се опитвайте да заблуждавате хората ! Кой освен от добре "известните ни" посолства в София, е заинтересован от това хората да не отидат да гласуват МАСОВО в утрешния ден !? Хайде, от три пъти познайте бе, умници ! Естествено ще са уплашените подредени на "челни места" евроатлантически партии, от предварително спуснатите списъци от Брюксел и Вашингтон. Същите разпространявани денонощно, по овладяните ни средства за масова информация !

Тези изродчета са активиране от “Израждане”!

Не позна, от ПП са...

Родителите им сега да платят разходите, а ако нямат пари, на тези момчета да им се забрани да напуската страната и като започнат да работят, да им се удържат пари докато не се изплатят. Ако трябва цял живот.

Кой си ти, че щ казваш на кого да забранят да напуска тая помия България, боклук мръсен?

А ти трябва да напуснеш - осигурили сме ти Терминал 2

Нали беше руска хибридна атака според шефа на МВР. След такъв гаф е редно да си подаде оставката.

Да, в началото беше руска атака. То акъла на руснаците е колкото на тинейджър с пъпки!

И на майка ти е било толкова акъла за да те роди.

Последовател на Путин, нали? хахахахахаха

всички"независими медии"у нас защо веднага обвиниха Русия във хибридни атаки а,да живее еврозъюза и свободата на словото

Защото първоначално атаката беше от национал социалистически, фашистки руски елементи с благословията на ФСБ!

Месец в ареста и до пълнолетие ТВУ. Ебахти келешите. И солена глоба за родителите, че никакво взпитнание.

Той е дете, а ти тъпанар..

тапанар

Оди г чуй какво и как говорят тия деца. На 16 вече друсат, пушат цигари и са цинични. Никакво уважение към възрастните. И така са 70% от тийновете.

А ти си гей