Ще разпитват Христо Стоичков в ГДБОП за черното тото

Христо Стоичков е призован за даване на показания в Главна дирекция за борба с организираната престъпност в четвъртък от 16 часа, съобщи в. "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Ще разпитват Христо Стоичков в ГДБОП за черното тото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ицето пее под протекция другарите, за да не го приберат него. Дано не го гръмне някой платен нинджа, ако се разприказва много.

Призован е само като свидетел, но представяте ли си какъв PR ефект ще има ако Бойко удари Ицо ? Само че още не се сещам за какво.

АЗ СЕ СЕЩАМ, ЧЕ Е ЕДИН НЕНУЖНИК НА БЪЛГАРИЯ

Дали ще пият кафе?

Бе кво се напъва тоя бе сичките се едно един ги е правил барабар с боко...

Паруката да си ходи и да застава тъпунгера на чело!

ИЦЕ, ТИ ЛИ СЕ, ЩЕ ...........ИЗПЕЯ МНОГО ПЕСНИ ЗА ............ТЕБ

А скоро Гришата официално бе споменат от големите европейски медии като човек, който пере пари в българския футбол ... Защо Стоичков замълча по този въпрос ? Нали има претенции, че се бори срещу мафията в българския футбол ? Стоичков не беше ли разследван от италианската прокуратура за незаконни доходи, докато беше в Парма ? Какво стана по този въпрос ?

ДА, НЕ БЕШЕ РАЗЛЕДВАН ИЦЕТО, ЗАЩОТО Е ОТ "ХАРМАНЛИ"????

се прави много на ербап, много знае, много акъл дава, а не вижда какво става около него. Ще е много интересно какво по темата ще каже - например този и този мач беше уговорен, този и този президент, мениджър, треньор, играч беше в далаверата. Според мен нищо подобно няма да каже - или ще говори за хора, които или не са вече във футбола, или вече не са със силните на ден. Или ще каже за някой играч, отдавна приключил с футбола. А най-вероятно, защото при него всичко е демагогия и популизъм, а и е смел само пред камера, да обяснява на полицаите кой е той, как едно време в Барса, как с Кройф, и прочие пълни глупости. Пълна пародия. Лика-прилика са с Борисов и Цветанов. Профани.

Ся да не излезне крадеца вика дръжте крадеца.Ама няма да се учудя ако стане така и тоя ще си намери майстора...

а иначе се казва " ще му дам ръкавици". но може и към тях и ръкавели да му даде.

Защо не призоват реалните виновници за източването на пенсионните фондове. Адвокат Тодор Табаков с години прилага престъпни схеми. Освен това укрива ДДС за милиарди, пере пари ... Пенсионерите гладуват, а той се мотае с мацки, купува им луксозни подаръци и живее в лукс.

Некой го е натопил, щото пет години само за оня, дето любел чалга-певиците слушахааме, Кокошинов ли беше, Кокодинов ли беше, а па тя ква стана ! Леле лелеееЙЙ..., сега и Данчо ако гепат, па и Боби, охххх, не ми са мисли !

ИЦЕ, А ТИ КАКВО ТЪРСЕШЕ В САЛОНА НА Г. ИЛИЕВ ПРЕДИ ГОДИНИ, КЪДЕТО ХОДЕШЕ ВСЕКИ ДЕН НАЧЕЛО СЪС СИНЯТА ЛАМПА ОТГОРЕ?

Каде се завираш бе поганец!? Преди пет години праха на Георги обикаляше морската шир! И ти, както сереш, къщата ти да пламне !

ахахахаха мноо ме кефите тея клетви не ги бех чувал ахахахахаха

Футболът е като чекия: гледаш, правиш уж нещо, не не участваш :-) Друго е, както едно време всяка махала си е имала отбори и са ритали за здраве и спорт. Сега футболът е като в древен Рим в колизеума - долнопробно зрелище за тъпата лумпени. При което няма как да не се завърти мафиотска далавера, защото такъв долен е генезисът на шоуто. Тов ане е спорт, а израз на пошлост. Маргинално е. Не вярвам да се върне старият истински дух на футбола - за здраве на милион мъже. Просто вече ценностите са други, хората се опошлиха и опростиха.

Подкрепям 1000000000000 пъти

ДРЕВЕН рИМ-ГЛАДИАТОРИ ,ТЪЛПА ,ФУТБОЛИСТИ И ЗАЛАГАНИЯ.ТОЧНО АКО НЕ И ГЕНИАЛНО

"Доктора" си е повярвал. Следващият премиер, урааааааааааааааааа!

" Крадеца вика - дръжте крадеца " типична българска работа.... и поредната загуба на време за службите.

"Според "Труд" антимафиотите изготвят списък с десетки шефове на футболни клубове и съдии, които са потенциален източник на информация и които ще трябва да дадат показания през ноември." Ама не уточняват коя година .... Много заети тези служби бря ...