ГДБОП разкри голяма фабрика за нелегални цигари, произвеждала по 100 мастербокса на ден (видео)

С полицейска заповед за срок до 24 часа е задържан предполагаемият организатор и логистик на незаконната дейност, съобщи старши комисар Явор Серафимов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропуших.... От дълго време имаме семейна приятелка, която е пуши. Тя е единствената която пуши от компанията. Знам, че е вредно и пристрастяващо, но много исках да пробвам. Купих си кутия шарена карелия (от нейните) и запалих, първа, втора, трета, видях, че не е нищо особено. Но май ще продължа, останаха ми 15 цигарки в кутията, вероятно ще ги изпуша и няма да купя нова кутия. Жал ми е да ги хвърля, имате ли съвет как да не попадна в хватката на този бич?

ич ми не дреме за тебе дали ще пушиш ако искаш пуши по 3 кутии на ден

Сигурно ще е поне министър.

4 палета на денонощие? От глад ще умрат с такова производство.

100 Х 100 Х 10 Х 3лв = 300000 лв. Половината да са им разходи - 150000 лв. на ден печалба. На колкото и да я делят идва прилична дневна надница. Щом печелиш повече . . .

Никой не прсви такива схеми без покровителство и отчитане на полоцията и политици! И наказанията са толкова смешни че сйемиаджиите не се спират! Всички джипки к лимузини в Бг от честен бизнес ли са :))

Какви са тия чуждици за пореден път, "репортери"???? Български език нямате ли в речника си??? Спрях да ви чета нататък, несериозно се държите за кой ли път! Не си заслужавате и заплатите заради предишни фрапиращи списания!

Пеевски и Боко не харесват това. Загубата е голяма.

Бойко се е върнал в бизнеса от носталгия по мласинитв.

При Дамаджаната криминалния контингент рязко се активира и развилня

Не, Рашков погна ДПС+ГЕРБ мафията и ще ревете на умряло дълго време още. Края на мафията идва. Падне ли Каскета и затворите ще се напълнят с гербаджийско-депесарски престъпни елементи.

Абе, момче. Всичките пърдят в едно гърне. От комунисти станаха седесари... че царисти ли не бяха, че гербаджии, продължили промяната и не знам какви още. Важното е да са в играта, с кои са и как им викат е все едно

Ами, дайте им лиценз на хората! Създават работни места, добавена стойност и най-вече конкуренция! Те тръгнали да ги арестуват...

Те ако исках слиценз щяха да работят легално. А така на щерно не плащат данъци и акцизите и всичко в чекмед ето :)

В онова чекмедже ли?

В това градче, дето всички се познават или са роднини, ГДБОБ не са забелязали изграждането и функционирането на нелегална фабрика?!? Това транспорт напред-назад за доставка и изнасяне на продукцията, използване на ток и вода и никой нищо не е видял? Брех, мама му стара, техника баджанак (както е казал класикът)!

А с каква марка са фалшивите цигари?

Това понеже Баце спря контрабандата .

Баце го няма отдавна, Стига му ровихте кокалите. И да, бацко ти наистина ги спря. Преди него отваряха бусовете и предлагаха стекове директно по кръстовища.

Жал ми е за пушачите... Не стига, че се тровят с кви ли не лайна, а и си плащат за това...Баси тъпите парчета...

ГДБОП НЕ разкри нито една корупционна схема! Защо ли? Стига с тия кокошкарски новини.

Питайте Толупа! Той ги разбира тея работи!