ГДБОП разби група за трафик на жени, трима са с обвинения

Престъпната група е действала на територията на Пловдив и Хасковска област от началото на 2019 г.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП разби група за трафик на жени, трима са с обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баце ще ги направи посланици сега за добра служба и добро поведение...

А за трафик на мъже кога :-(

трафик значи?? ми тия трафиканти що не организират трафик на тъкачки, да речем, ири на шивачки, примерно?? ми щото отвлечените за шивачки и тъкачки такъв вой ще нададат, че ще им спукат тъпанчетата и на тях, и на полицията! те затова никой не прави трафик на работнички, а само на урус....пийки!

А кой търси работнички? А? Търсят се проститутки! Мъжете искат да чукнат неангажиращо и да бягат! Това се и предлага - пазарна икономика! На кого се сърдите?

а колко има на свободна практика

Нет Казино....нет Проблема!

....всички са в играта,ВСИЧКИ.....!!Похвално дебре де - https://www.youtube.com/watch?v=tOzvzeJbRY0

Проблемът е,че органите отговорни за това са в схемата! Дори и да се оплаче такова момиче на клиент и той да подаде сигнал,сигналът попада в ръцети на корумпиран полицай и въпросната я смазват от бой за назидание!

А си е чиста доброволна проституция! Трафик е, когато отвличат невинни момичета, карат ги в друга държава и насила ги принуждават да проституират!

теб явно не са те били, изнасилили, натъпкали с наркотици, заплащвали, че ще ти колят роднините и т.н. Ама жертвите на тия олигофрени точно това им се случва ...доброволно дето викаш...... За сутеньорство си трябва 15 до 20 годинки. Ама ще секнат приходите на мафиозите. В случая вероятно са стъпили на чужд терен и МВР с прокуратурата, разчистват бандитски сметки.. нали в крайна сметка от нещастието на тия момичета се хранят и дебелите полицаи....

Още като бях ученик, от всяка гимназия имаше момичета, които се продаваха доброволно на дебели, мазни, гнусни чичковци за пари. Знаеше се на кой трябва да се звъни, каката уреждаше всичко, дори си имаха шибан каталог! Познай колко от тях бяха заплашвани и принуждавани - николко! Пак казвам - разграничавам на 100% доброволна от насилствена проституция, но тук в България насилствена почти няма!