Кокаинът у Боевски бил за продажба у нас

Кокаинът, който е носил олимпийския шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски, е трябвало да бъде разпространен в България.

Обратно в новината

Коментари - Кокаинът у Боевски бил за продажба у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...пожелавам му да поизгние в бразилски затвор!

Нищо случайно на този свят няма.Нито пък Гълъбин е случаен човек в тая сложна сфера - разпространението на наркотици.По коментарите е видно че участниците са заинтерсовани от темата и всичко и е ясно и без обясненията на тоя и оня.Предлагам като умни хора да не обясняваме излишно второстепенни подробности а да се съсредоточим върху темата - кой са покровителите му.Защото тук е заровено кучето.Когато Гълъбин бъде вкаран в затвора и отстранен от играта на следващият ден на наеговото место ще се яви друг.Лично на мен надеждата ми е в американците.Живял съм там познавам стила и - пипат здраво.И още по-здраво съдят.Представям си понякога ако американски съд съди някой от нашите бандити и го одруса 50-60 години затвор какъв ефект ще има това.Лошото е че България не е Америка.И още по-лошото е че никога няма да бэде.

но не е успял,няма защо сега сам да прави трагедии и да се правят на ощипани целия му род.Веднъж е хванат като щангист,сега това трябва да се счете за рецидив.Друг е въпросът колко български семейства щеше да почерни,за да си оправи той финансовото положение.Аз съм за изключително строго наказание.Нека Бог се грижи и занапред за българските деца!

с тази физиономия? Как се е надявал да пренесе кокаина незнам,то такъв с такава визия и и в Етиопия биха го обискирали до голо

Ами че това вече беше изяснено извън всякакво съмнение!...

Е, щом е бил за продажба у нас, бате му Боко ше го отърве. Нали той върти бизнеса, освен това стана пръв приятел с Дилма

защо ли понятието "спортист" в балгария е еквивалентно на "разбоиник"? далго време каманистите вазпитаваха спортистите като свои воиници, даже имаха и офицерски чинове. след 89та година партията им маика ги направи свои боини отряди, известни на народа като "мутри". докато на запад спортистите са наи уважаваните личности, у нас те са наи корумпираните и наи презираните. Spravka: boevski, karamanov, Iliya pavlov,

Много куфари съм купил за съжаление все празни. Имам и више убразувание което било смекчав. обстоятелство в Бразил ????

Кокаина е дрога за елита и всичко е подредено и нагласено,но този път бразилците са си свършили добре работата.

Твърденията на Флоров са опит да помогне на Боевски. Евентуално да го съдят в България.

Тъп, тъп на боб чорба!

Ако го е купил как го е платил ? ?В Б-я ако би струвал 200-300 000 евро, то там е трябвало да плати поне 50 000 . Как е пренесъл толкова пари ? Къде са проверявали нашите служби на летището ?

НЕВИНЕН СЪМ БЕ И ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА МИ ПОМОГНЕ.И ПАК ВИ КАЗВАМ НЕВИНЕН СЪМ.

Арогантно престъпление и професионална простащина е да квалифицираш правно / в дознателно-разследващ етап/ нечия виновност без да си запознат с разследването. Само един ограничен и неподготвен милиционер от Симеоново може да дава мнение за едно деяние, което е предмет на СЪДЕБНО отсъждане. Но така е, след като всякакви милиционери станаха юристи.

Не обиждай милиционерите от Симеоново, Флоров- Цветанов са от Виф което не ги прави по умни

Невинен съм!Е,не съвсем....

Как няма да знаят, че е бил за БГ... Нали те са го чакали да го разпространят... Българската страна настоява не само Боевски да ни бъде върнат, ами и кокаина!!!

и аз "прогледнах"... не било в къфара а в к у ф а р и т е му. еи тия мошеници -как може така да му продадат "куфари с динамит"? момчето е "невинно" -пуснете го!!! хаиде, разтърчете се и "даваите да даваме"....трябва да "го спасим" на в с я к а цена от "врага"!!! дори и почтения консул ицо "се засили"...б р а в о!!! мале, малееееееееее *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако службите знаят, че кокаинът е бил за распространеие в БГ, най-вероятно значт повече и за разспросътранението му тук. Ако не те, то Боевски едва ли го е носел без предварително организирана мрежа и сигурна клиентела. Нали не мислите, че е смятал да го пусне в Плод и Зеленчук! Та защо отново нашата полиция не довърши започнатото от други служби. Пак ли влиза в основната си роля да прикрива?

И за това се плаща

А бе Боевски защо си не вдигаш железата ами се занимаваш с неща дето не ти е работа.Сега държавата пак трябва да плаща пари от бюджета да те вади от затвора.

И защо да плаща?!

ми те така ми ги дадоха. аз моите не помня кув цвят бяха... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз си купих куфари ама като си нямам късмет моите бяха празни.

абе ти защо се хващаш за сламката а "изпусна гредата"? ама буквата не убива а тоя мръсник и лъжец, с т о в а в малкото "куфарче"!!! бъди съществен и стига заяждания. т у к а някои маи само това им е работата! ами не е нужно - има си предостатъчно "бедни или по-точно мъртви души"!!!не е само един, които изпуска тая буква е и к а к в о от това? ако си напрегнеш малко ума ще видиш по ника кои пише, как пише и о т к ъ д е пише! бъди здрав/а! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не ми пука за този гербаджия.След като е станал гербаджия кво да очакваме от него.

Маджо , Маргина и техните телевизии- Диема и Нова Телевизия знаят добре за наркотика който е пренасял Боевски. Нали те са го пратили за наркотика !

аз имам деца и внуци гаже,мо с тях разговарям на различни теми и винаги родителите им ги предлазполагат децата да споделят,това е много важно.вазпитанието е наи важно! простотя си ти, сигурно не си ходил до софя,а много знаеш, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И къде точно се намира това място СОФЯ,че и аз не съм ходил там? Простотия е българин в български сайт да пише на латиница,защото не може да си кирилизира компа.

ъъъ като ще се заяждаш с човекът поне се постарай да не изглеждаш ти простия - компа ще си кирилизира ...

те сичките са големи разбирачи- ама кат са на "своя територия". Барнат ли ги на чужда-им рзкатават майката-ТОЯ гЪЛАБ ЛИ Е КАВ Е СИ Е ИЗПЯЛ И МАЙЧИНОТО МЛЕКО.....аКО ТУКАШНИТЕ МУ ШЕФОВЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ГИ ПАЗИ-А СЕ ЛЪЖАТ- АМЕРИКАНЦИТЕ СА РАЗБРАЛИ ВЕЧЕ И КОЙ Е ПОД НЕГО-И КОИ СА НАД НЕГО.... КАКВОТО СА ПОИСКАЛИ-ИМ Е КАЗАНО!!! Така че сега е по-добре за момчето да си лежи на топло там- иначе тука го чека ножо....

:)),амриканчетата ги знаят нещата и без това, те ги организират!

Верно бееее....

Не съм си кОпувал, но съм си кУпувал куфар от чужбина на връщане за България. Ти явно по-далеко от Димитровград не си пътувал. Един съвет: По-добре мълчи, вместо да ръсиш глупости на чужд гръб!

Ето точно за това,когато някой българин започне в цивилизована Европа някъде работа- първите няколко месеца гледат на него като на полезно изкопаемо.... и се чудят след това-как все пак е възможно това в България... поопознаят ли ни- лека полека започнат и да ни харесват-НО ЕДНО НЕ МОГЪТ ДА ПРОУМЕЯТ И ДА НИ ПРОСТЯТ-ЧЕ СЛАГАМЕ НА ВЛАСТ ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ Със ВСЕКИ ЕДИН ОТ СВОИТЕ УЖ "ДЕМИКРАТИЧНИ ИЗБОРИ"...КАК ДА ИМ ОБЯСНИМ С ПРОСТИ ДУМИ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НИЩО НИКОГА НЕ СЕ Е ПРОМЕНЯЛО-И ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ТАМ НИКОГА НЕ СА СДАВАЛИ ВЛАСТТА-И ЧЕ ТАМ НИЩО НИКОГА НИЩО НЕ СТАВА СЛУЧАЙНО... НЕ МОЖЕМ-ЗАТОВА И НЕ ОПИТВАМЕ... ОБЯСНЕТЕ ГО ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ НА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ-АКО МОЖЕТЕ-ИЛИ АКО ВИ СТИСКА.. ТОГАВА МОЖЕ И ДА ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА НАКРАЯ ???

Нали се сещате ,че като тръгнете на някаде не си копувате куфари от чужбина че и 2,3 :)))

престанете да плуете,как не ви е срам помислете преди да пишете,багаят му е чикиран с едни кгя а после се оказват други,някои от летището е сложил наркотика.стига сте плули човека като не го познавате и не знаете какво се е случило.толкова сме лошияче по лоши хора от нас няма в целя свят.пазете се и на вас да не ви се случи нещо такова.хора нека да бадем по добрияс тази лошоъя до никаде няма да стигнем.които знае и които не знае пиши наи различни глупости.щял да трови децата,ами вие ако сте свестни родители които постоянно говорите сдецата си и ги вазпитавате смятам че детето ви няма да си купи никога наркотик.вие сте хората родителите които трябва да пазете децата си,а не като им давате пари и мислете че всичко е наред.булгари опмнете се,не бадете злобни,така само ще страдаме!!!дано по барзо излезе истината на яве и момчето да се прибере при семеиството си. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво казваш драги ЧЕ НЕ РАЗБРАХ- само с приказки може да си предпазим децата от наркотиците-аа и да не им даваме пари... бабини деветини... поредните плоски измислици съчинявани от простовати мутроиди с ниско IQ.... то държавата начело с бб нека се грижи да има на всеки кръстопът по 3 дилъра а ти си предпазвай детето колкото искаш... КОЛКО ОЩЕ ТАКИВА ИДИОТСКИ ПРИЗИВА ТРЯБВА ДА ЧУЕМ ЗА ДА СИ ПОМИСЛИМ ДОКОГА ТРЯБВА ДА СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ МУТРИТЕ НА ББ И НЕГОВИТЕ НАРКОДИЛЪРИ..ПО ЦЯЛ СВЯТ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ОТДРЪПВАТ ОТ НАС САМО ЗАЩОТО ПОДКРЕПЯМЕ НАРКОДИЛЪРИ КОИТО СА В ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ....

Ти със самолет пътувала ли си някога? Как си представяш някой да отвори заключен куфар, за извади всичкият багаж от него, да направи тайник в куфара, да сложи вътре наркотик и да подреди всичкият багаж? И това 3 пъти за три куфара, които дори не са заедно, а са между стотици други куфари. В тази зона пиле не може да прехвръкне, гъмжи от хора и камери и се проверява всичко и всички, ти ми говориш че някой ще внесе незабелязано 9 кг кокаин и ще си прави каквото иска с багажите. Хайде стига глупости... Много е интересно откъде е информацията за теглото на багажа...

Светле, много си наивна...

Ще го плУя колкото си искам пък...да ти кажа ли къде е Ю-то?

и кога точно на летището някой му е сложил наркотика.....ти изобщо пътувала ли си със самолит,чекирала ли си си багаж....

А теб не те ли е срам ?Освен ,че пишеш глупости ,ги пишеш и неграмотно.

светле, такава жена като тебе си турся... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Флоров нали е спец по организирана защита на НАРКО БОСОВЕ, ако не той кой да знае...

Флоров явно е в играта, след като знае за къде е предназначен наркотикът. аман от ченгета- професори ( бандити)

Цървулчик, кво странно? Флоров каза само за къде е бил чекнат багажа лично от Гълъбчо.

Флоров, Флоров, не си длъжен да говориш без доказателства. Презумцията за невиновност е още в сила в Република България, нали?!

Да погледнем от друг ъгъл. Боевски разкри някои нелицеприятни неща за Международната Олимпийска мафия.Затова го отстраниха до живот от щангите, защото беше непокорен и трябваше да му запушат устата.Да , обаче, международните олимпийски мафиоти / между които има и един бургазлия, който предаде българските щанги и най-големият треньор -Абаджиев / не забравят този, който ги е разобличил и сега му играят номера с наркотика. Боевски трябва да е голям глупак та да тръгне и в личния си багаж да пренася КИЛОГРАМИ наркотик?! На мен нещо не ми се връзва. А,бе, Флоров,ти направи голямо откритие.При тези обстоятелства , наркотика е само за България - това е ясно.Ти не обвиняваш Боевски, но по думите ти излиза че е виновен.Много голям българин и то информиран си ти Флоров. Браво ! Да живее Коджабашев!!!

най-тъпите мисли за последните 3 месеца събрани на 1 място... Ти баце ко чакаш от Боевски- да е достатъчно умен че да не се занимава дори и с оня мафиот Стойков ли бе...задръстенио... Тука системата много одавна е ясна- тоя тъпак се захванал да си играе "шано" и са го натопили наште оттука.. А ти не се филмирай чак толкова- евтини филми бацко зяпаш,па и пипето ти не сече брзо,,... така че просто се въздържай за да не се смее народо на поредните идиотизми "а ла бб"....

мозък, човека е прав, ама много прав. Ати вземи малко да се ограмотиш, а ако искаш и филми гледай.

Не знам дали си чувал,ама има една приказка-ако нещо изглежда като патка,кряка като патка,върви като патка,значи е патка.Не е орел. Хванали го назобен,ама той не бил,правел разкрития...Невинен ,горканчо.Хванали го с дрога в багажа-пак невинен,натопили го...Е,как пък все него топят... Айде,стига с тези сериали.Остана да го изкарате сега ,че се е внедрил в мафията ,да се бори с нея...

Този е по-смешен и от Юри Никулин в 'Диамантената ръка'...

:)))))))))) БРАВО!!!! ТАКА Е!!!!!!!

Очевидно на българска територия няма проблем, всичко е уредено, предплатено. Лошите бразилци са си свършили работата както трябва, това не се харесва на Боевски и жена му. Както и на няколко други хора в България. Дори не се пише нищо за случея, след като и българските служби са участвали, нека да разяснят, че Боевски е бил следен отдавна, знаело се е за пратката и т.н. Не само да рониме сълзи за жена му и децата му и колко били лоши бразилските затвори.

На всеки е ясно,че наркотика си е бил прекарван от него за да се продаде на по-голяма цена в Българиа и така да си изкара 250-300 000 евро. никои не бяга от лесните пари,все пак за 24 часа няма начин да спечелиш толко пари,освен ако не обереш банка,но ми се струва по-трудно от това да отидеш до Бразилия да си купиш кокаин и да го продадеш в Бг. колко биха отказали на тази на оферта,ако са потънали в дългове и едвам свързват двата края? риска е ако те хванат и то само в Бразилия,минеш ли там после няма проблем да стигне до Бг .тук всичко е нагласено,даже може и някои министър да го чака на ВИП летището и да го поздрави за успешния трафик:)

ами щом според теб никой не бяга от "лесни" пари, хвани се ти да се занимаваш с подобни неща, само че това не е просто лесни пари ами е сериозно престъпление, долно, подло и коварно, така че с тъпият си мозък не давай такива заключения!

абе умник,пожелавам ти да изпаднеш в ситуация да нямаш един лев в джоба и да ти предложат 300 000 евро за 24 4аса,пък да видим дали ще си съгласен или ще си продаваш гъза на околовръста..аман от тъпаци

Абе вие по колко пари давате на децата си, че ще имат за кокаин? Децата се друсат с амфетамини, марихуана и евентуално хероин.

Дано го осъдят справедливо, и 30 год. да изгние в затворите, но не тук.Да си сърба попарата мръсника, ще ни трови децата , нещстастник жалък, ще прави пари на гърба на нещастни родители . ИЗРОД !!!!

Браво на комисаря от МВР че най-после каза истината! Разбира се че наркотикът е бил за българския пазар като начало! Вече все по-ясно започва да се очертава образът на мафията в България - мутрите и спортистите имат общ корен! Много лошо говори за нашата държава, че олимпийският й шампион е един долнопробен трафикант! В Китай щяха да го обесят по бързата процедура а у нас още не му е повдигнато обвинение! Въобще не се учудвам, защото явно част от парите щяха да се дадат на висшите съдии и политици! Нещо повече-дори да имаше повдигнато дело, щяха бързо да издадат оправдателна или условна присъда, както стана с убиецът Максим Стависки! Да, но Бразилия не е Булгаристан за щастие!

Убийци и трафиканти пускам,черноморието не изпускам!Я каква вила имам,без да съм използвал лопата.

до-свиждане бъ боевски :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия милиционери произвели страшна новина. Бил за у нас. А за къде? За нашите деца да опитат. Престъпниците у нас си правят каквото си искат, но другаде си намират майстора. Е главни прокуроре !!!

Тук един сподели, че очаквал Боевски да бъде върнат в Б-я, за да "излежава" присъдата си тук! По ц. новинарска емисия на ТВ7 дадоха ивтервю с жената на това лице по повод изказването на Ст. Флоров. След това интервю нещата май отиват към сбъдване на това очакване.

Неправилно заглавие. Трябва да се чете "Кокаинът у Боевски е бил за "ПОКУПКА" (на изборите) у нас.