Нелегални цигарени фабрики в Испания с български машини

Две от нелегалните фабрики за производство на цигари, разбити в Испания преди дни, са били изцяло с българско оборудване.

Обратно в новината

Коментари - Нелегални цигарени фабрики в Испания с български машини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечтая за деня, в който престъпните и алчни вулгарски душици ще се пробват с дрога при скъпо плащащи клиенти в Малайзия и Саудитски Арабия. Шоуто с увиснали вратове и търкалящи си тикви ще е великолепно-:) Ще чакаме с нетърпение!

интересно каква е била ролята на ГДБОП или както се казва във въпросната операция?разпознаването на мутри се прави от компютър има даже и отпечатъци качулатите изобщо за какво са споменати?!

Българинът е невероятно тъп и късопаметен. Забравихте ли "грандиозния" успех на службите при разбиването на цигарената фабрика в с. Ръждак-Петричко и как след година се яви една дама от Пловдив с изрядни документи за машините, които уж ѝ били откраднати преди години и си ги прибра всичките. Така че машини бол, а и специалисти/особено след закриването и на Благоевград-БТ/ дал господ ще никнат нови фабрики.

А ма не ви ли казаха, че тези две фабрики са фалирали щото никой не търси цигари от как Ислямска държава и Сирия са издали закон че който пуши ще бъде обезглавен на място.

Ами нали Пеевски обясни преди време, че приключвал с бизнеса си в БГ и си бил изнесъл целия бизнес извън БГ... Ами сещайте се :)

че кво лошо са направили момчетата ... тия фабрики можеха законно да си работят в бг .. но не трябваше да бъдат унищожени ... от янките ... и сръбските фабрики бомбандираха ..3 пъти .. докато не станаха пал мал .... браво български орли ... знам че след месец ще отворите други фабрики

Че как без българи и България във всяка по-сериозна афера?! Няма да се излагаме пред чужденците, я! Ние да не сме "по-назад" от тях?! И нали все някого трябва да "хванат"? Кого друг да хванат, ако не "нашите", след като Боко и Цецо все още подават сигналите кого да хванат!

бре, брей,... браво!!! Xа,.. сега този, на снимката да хване и разбие групичката забърсала близо 2 милиарда евро от ктб, или...??? хахаха...;))

Бас държа, че тези машини за милиони са плащани с евросубсидии по програмата конкурентноспособност. Едната мутра дала на другата мутра, а за нея кръгозорът е тесен в България. Бизнесът се интернационализира. Не знам кога ще стигнем американците, но между евромафиотите сме с една конска глава напред.

Не колега Мирише на изкараната техника от София БТ....

Пълни олигофрени във Варна откриха нова хлебарница. Различава се от другите хлебарници само по това, че задължително ти слагат хляба в хартиена торба за 80 ст. и това че пред входа туриха 2 маси с два пепелника. Хората на юг ти продават козунак с локум тука хляб с фасове

Ами тези машини ''българските'' как са изнасяни че множеството министерства комисии не са го разбрали??? Когато държавата ти е зад гърба и непрекъснато те рекетира инвестиции и в чужбина ще правиш ама не си се осъзнал че там рекет няма м ама работа на институциите има

Направили са инвестиции за 15млн евро, с риск да бъдат заловени в рамките на 1 ден? Мноого странно. Що не са засели 10 декара ганджа, същата печалба и наказание, а инвестицията почти нула :)

Винаги съм знаел, че родното машиностроене не спи и има здрави корени.Нали така е започнал и Премиера през далечната 1994г.!На кой не му се иска да стане - Премиер?

Значи става ли дума за незаконен келипир може да има стройна организация, а става ли дума за държавно управление...

Нелегални цигарени фабрики в Испания с български машини Българските инвестиции в чужбина, явно хич не са малки, просто са нелегални.

е голяма конспирация! за работниците. а машините? след като са български, те телепортирани ли са в испания? или нашите власти участват "активно" в "разбиването", едва след като испанските са докарали разследването до "непоправима" фаза...

като не могат да си намерят работа специалистите ще идат там където има.САМО ГЕРБ!

Крайно време е всеки "специалист" да си намери мястото в обществото. А народа пак ще си избере ГЕРБ.

Тъпата част от народа,тъпата и неграмотната,за да може е да изплаща борчовете на герб

Само ГЕРБ и долу атака и комунодесе-то! Как мислиш може да убягне от вниманието на ДС бизнесмените изнасянето на тези машини?Те са организаторите на тези фабрики!В това няма съмнение!А копекаджийско- ибрикчийската пасмина пак взе да обижда на българин!Пфуй!

Дето има престъпление-там са и българите.Измамници и мошеници.

Ти какво искаш? В "български" сайт да пише за престъпленията на поляците ли? Егати ограниченото мислене. Или подплатено с копейки?

Вярно, че говориш глупости.Прочети какви глупости си написал.

Глупости на търкалета. Това са преуспели българи в чужбина.

оборудване за милиони.... само това като прочета и ми става ясно че има замесени БГ депутати.....

..Нелегални цигарени фабрики в Испания с български машини.. --- да напуснем ес! стига сме играли ролята на престъпници! излизане сега! BG -EXIT NOW!!!

я па тоя!

И само в Испания ли ? Бг-престъпниците са по целият свят ! В Бразилия , българите в затворите са над 5 000 , за ДРОГА.

сещам се за един мащабен производител на цигари, дето наскоро се изнесе от България... Ама не може да е той - все пак беше Шеф на ДАНС в най-демократичното и социално Правителство в историята ни..!

не е Мамин Прасчо, щеше да се заклещи между машините

Разглобиха и изнесоха машините от София, след 2-3 месеца - хоооп! Новина! Ама не е той, де - той не е такъв човек. А мамин не си цапа ръцете с производство, едва ли е стъпвал в сградата.