9 души в ареста за разпространяване на порно с деца

Деветима мъже са арестувани при международна операция срещу разпространяването на видеоматериали със сексуално насилие над деца, след като било установено, че 14 от засечените IP адреси са в България, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - 9 души в ареста за разпространяване на порно с деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам въпрос, страничен от темата. Ако някой знае отговора - моля за коментар. Наказуемо ли е, ако снимаш случайни хора - пълнолетни и на обществени места, но без тяхното знание или съгласие и след това примерно ги качваш в youtube и т.н.?

Какво да им дойде?!?... То не ти ли дойде до 7-та година пиши го бегал. Не знам на някой затворник да му е дошъл акъл (поне от българските затворници не занм такъв)

дажте ни имената на тези од добрич

Много крайни мнения има тук. Това, че някой е гледал подобно порно не означава, че е опасен маниак, може да е от любопитство, еднократно, може пък и да събира такива извратености, но пак да не е опасен за обществото и в частност децата. То какви ли не извратености снимат в порноиндустрията, които хората приемат за уж нормални и не роптаят срещу тях, та дори няма ропот срещу порно с животни, та така че би трябвало да се направи психиатрична експертиза на тези хора дали са някакви маниаци или просто любопитковци.

От мерака до изпълнението е една крачка. Тези хора трябва да бъдат спрени преди да са я преминали. При тях съществува психологическа патология и едно от леченията е стрес. Какъв по-голям стрес от група маскирани полицаи в ранните часове на денонощието. Обществото трябва да е непримиримо към извращенията с деца, но от друга страна самото то е виновно за разпространението им, заради либералните си правила. Спешно се нуждаем от прости правила и жестоки наказания за неспазването им!

педофилията на запад е много страшна, там правят порно с деца и ги принуждават да проституират и като станат пълнолетни ги убиват, защото законите са страшни, и да не ги изпорти някое момиче го убиват понеже като пълнолетна не им е нужна. страшно нещо е това. това засяга само нелегалните деца които са част от трафик, убиват ги и ги правят на органи след като са ги карали да проституират и снимат порно. грях е да гледаш детско порно с такива деца от африкански, азиатки и латинско-американски страни и да му се радваш, защото сигурно над 50% са били убити

баш смърт за разпространители е страшно преувеличено защото продажбата на банички, вафли, газирани, е много, ама страшно много по опасна и засяга много повече деца отколкото световната педофиля. но хора които гледат на деца като сексуални обекти са опасни, разбира се много по-малко опасни от хората гледащи на деца като банкомати. педофили може да не убият дете, но го превръщат в сексуален роб както арабите са превърнали своите жени. то няма лошо ако детето иска да му задоволиш нуждите, но е съвсем друго да принуждаваш деца с положение на родител, попечител, близък, сила, да правят секс с теб превръщайки ги в сексуални робини. за тези които са правили това порно по принуда над децата, а не по тяхно съгласие и задоволство, трябват поне 10 години затвор, ако има увреждания и насилие и продължителност на сексуалните действия с едно лице, трябват повече години затвор, а за тези разпространители 2 години или повече в зависимост дали има някакви насилствени гаври над децата и дали те са се радвали на тези гаври, и задължително психическо лечение. това тяхното е страшна болест, особено с 2-3-5-6-8 годишни които дори нямат оформени полови органи. но иначе медиите вече тотално са извратили тинейджърите и дори без педофили, те се приемат за секс кукли и растат с нагласата че ще са нечия секс кукла срещу пари или за забава, а не като човек които да се занимава с нещо сериозно

ако тези са масово разпространители, не такива които са само по-между си, а са разпространители в масови страници, тогава им трябват наи-малко 10 години затвор, а ако има извращения в порното, още повече

Абе закона си е наред - глупака си ти ! Ако си същият извратеняк който обича да гледа порно с деца или как уливат хора направо да те прибират - ако те пуснат гледай да не попаднеш на нормални хора, че ще те влачат докато си жив ! Изроди като тебе, които свалят и гледат подобни извращения са един вид съучастници - ако ни що не ти трепва, като гледаш подобни ужаси значи не си човек, а боклук !

Надявам се, че не го мислиш сериозно. Колко хора биха си свалили порно с 2-годишно дете? На мен ми призля само докато чета статията. Със сигурност не бих могъл да понеса гледката. Най малкото трябва да бъдат под наблюдение. А за участниците-смърт.

Това са хора с извратени мозъци и мястото им е в затвора.

Въпрос на гледна точка. За мен, мястото им е в гроба.

Надявам се да са хванали най долния варненски педофил Величко Димов Бозаджиев, ул Люлебургаз ет.3, ап 119. Този изверг извършва престъпленията си безнаказано вече десетилетия.

Таня, а кой го паи и защитава този?

Не се залъгвайте хора, че това са някакви наивни душици изтеглили без да искат някой перверзен клип. Ако прочетете статията става дума само за 95 IP адреса по целия свят. Хората теглили тези филми са хиляди, но само 95 са мащабните разпространители, които най-вероятно са го правели за пари. Ако някой изкарва пари от престъпленията на друг, ако не съучстник, то той е поне съпричастен към тях. Много долна работа ако се докаже, че са такива. Това са хора без морал и съвест. П.П. Нали се сещате, че няма как да се хванат извършителите, защото подобни неща обикновено се случват в разни държави без закони и т.н. Педофилите са много добре информирани къде може да се разминат и къде не.

разстрел за тези изверги..тва не са овешки същества..

След като е пуснат в пространството-то всеки може да го види. А ми, не го пускайте, за да не се гледа. Циганката какво е казала? "Не е въпроса да звадиш, защо тургаш?"

На тези, които искат смъртни присъди им пожелавам да отидат в САЩ и там да ги осъдят за убийство (което може и да не са извършили) и да ги екзекутират. Проблемът със смъртните присъди е, че част от убитите са невинни (след като ги убият може и да разберат за съдебната грешка, но тогава вече е късно).

Не се притеснявай. Като влезнат в затвора, ще им се прииска да ги бяха убили. Там такива ги правят съпруги. Смъртното наказание е прекалено малко за тия гадове.

Значи и ти искаш смъртни присъди ..и то на много хора :)

И ти също разпространяваш порно когато теглиш торенти. И ти ли искаш да ходиш в затвора? Защото технологията е такава - докато теглиш едновременно извършваш и разпространение. Прочети повече как работят торентите преди да пишеш глупости.

А, ти прочети статията, преди да пишеш! "При първоначалния оглед на иззетите компютри са открити над 100 гигабайта детска порнография." - 100 ГИГАбайта съвсем НЕ означва, че са качили нещо само докато са теглили някой случаен сайт!

те хубаво са хванали разпростанителите, ама въпроса е да хванат производителите.

Е браво, 6 години, не са ли им много, я да им ги намалят и тях. Ужас. Пази Боже децата ми от такива изроди.

До 6 години затвор? Само това ли? Пуснете ги на тълпата - голи и беззащитни!!!

Може и да не са голи, само да дойдат в тълпата...

Не четете внимателно! Не са заловили лицата, които са извършвали насилие спрямо деца, заловили са някакви идиоти, които са теглили порно (и може би са разпространявали). Това е все едно свидетелите на убийствата да се арестуват и затварят, а извършителите да не се хващат. Няма никаква логика! Това с детското порно е moral panic - вижте в Уикипедия какво значи. Не се хващат истинските престъпници, хващат разни лица, теглили и споделяли порно.

еи селтак и ти ли гледаш таково порно че ги оправдаваш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това са някакви малоумници, които са сваляли торенти /пише децентрализирана система/ и я знаели какво има я не. Не става дума за хора замесени в самото издевателство. Със същия успех някой ще пусне в арена или замунда някой филм в чието заглавие фигурира думата teen и ще бъде насваляно 50 000 пъти преди някой да пропищи.

Всеки, който тегли порно с торенти може да бъде арестуват и осъден. Технически няма как да знаеш какво точно теглиш преди да си го изтеглил. Освен това когато теглиш от торентите едновременно с тегленето се извършва и качване (просто такава е технологията). Ако порното съдържа лица, които видимо са навършили 18 години - лежането в затвора е до 2 години. Ако порното съдържа лица, които ВИДИМО не са навършили 18 години (СПОРЕД СУБЕКТИВНОТО МНЕНИЕ НА СЪДИЯТА) лицето ще лежи повече години в затвора.

ЗАЩО НЕ СА УБИТИ ТЕЗИ ИЗВЕРГИ? И КАКТО ВИНАГИ ДРУГИ НИ СЪОБЩАВАТ, У НАС ВСИЧКО Е НАРЕД...ГОЛА ВОДА СИ ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ!

И хайде сега при м а н а ф и т е в пазарджйския затвор! Така ще им се зарадват!

Ама баш!!!

СМЪРТ за такива .... СМЪРТ . Има неща които не могат да се оправдаят с печеленето на пари , малко са , но това е едно от тях!

А защо са в ареста? Да са на сигурно място ли? Да покажат кои са, а после до стената! Тези изроди са съсипали завинаги психиката на много деца, а това е заплаха за националната сигурност! Тези деца са част от бъдещето на България! Жалко, демократичните закони много често преливат в явно лицемерие!

КАКТО ВИНАГИ СИГНАЛИТЕ ИДВАТ ОТ ЧУЖБИНА! ПРИ НАС ВСИЧКО Е НАРЕД!

покажете веднаж снимки(ако ром открадне нещо веднага снимки в профил анфас отдолу отгоре )а тя буклуци веднага са под закрилата на закона засчто става така досетете се сами

6 години!? Смърт за такива изверги!

Доживотна присъда за такива изверги. Но те ще си признаят и ще лежат под минимума, а може и да получат условни, за жалост.

Обикновено това са кротки и примерни съпрузи, добри на вид хорица, за които никой не подозира какво става в главите им. Аз също съм за да се напишат имената им, адресите и да се сложат снимките им в интернет. Както те са слагали на дечицата. Нека малко поживеят под погледите на жените си, колегите си, съседите си, докато дойде делото. Нека изживеят оня ужас, на който са подлагали жертвите си. Представете си там сред снимките да е колегата ви, съседът ви, а защо не и съпругът ви. И под снимките с големи букви да пише - пазете се - педофили!

+1

А както пише в другите нови, тия симпатяги в повечето европейски страни биха ги кастрирали

какви 6 години, какви инжекции???? аз бих бил доброволец при изпулнение на смуртната им присуда. но не каква да е, а или чрез набиване на кол, или разчекване. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Съгласен съм тия идиоти да изгният в затвора.Питам се ,обаче как така тези малки дечица са попаднали там ? Без съгласие или знанието на родителите им това няма как да стане.От тук следва,че и те трябва да отговарят и да бъдат съдени.

На сила ?!

Ами как, аз като бях дете, имаше бум на клубове, където децата ходеха да играят на телевизионни игри - нови по онова верме - в един такъв клуб работеше мъж на около 30 години, който като отидеш там и идваше, започваше да ти обяснява нещо и да те пипа по краката и т.н... ама като си на 9-10 години и мене лично ме беше срам да кажа вкъщи, просто не ходех повече там... Изроди, просто се възползват от наивността на децата!

Предвиденото в закона наказание за това престъпление е много малко - 6 години. Нищо не е това. Трябва да е доживотен затвор. А и защо да не се върне смъртното наказание. ПРестъпления като тези трябва да бъдат наказвани най-жестоко. Само тогава ще има реален ефект според мен.

да го върнат... ама така като ги гледам те и тези години които имат право не налагат...да не говорим да отсъдят смъртна присъда ...а ако му изпълнят смъртната присъда ще се размине много бързо....лично аз смятам че едни 30 - 40 години или доживотен затвор ... при изродите да ги оправят всеки ден по 3 пъти е най-добре...

Моля се с цялата си душа и сърце .. ЗА БОГА ГОСПОДА СЪДИИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ НЯКОЙ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА. ТОВА МОГАТ ДА БЪДАТ И ВАШИТЕ ДЕЦА !!! ДАЙ БОЖЕ ДА ГИ ВИДИМ ЗАД РЕШЕТКИТЕ !!!

Какви 6 години,какви 5 лева!Това са хора,които не трябва да излязат от затвора ,докато са живи!!!Пуснете ги на другите зверове там , за играчки ,така както те са си играли с тези невинни душици!БОГ ДА ГИ УБИЕ ДАНО!!!!!!!!!

Да им изъхнат пишките , това заслужават. Боклуци долни шизофреници , пууу да ви се и нерезите. Гадни мизерници

Да вземат сега тия 1000Гб дискове и да им ги наврат там, дето слънце не влиза!

Една лека инжекция.........и да ги няма - и тези които издевателстват с децата, и тези, които УЖ само разпространяват.

А какво прави през това време родното МВР?

Изроди, издевателстващи над невинни, изграждащи се като личности създания. Не знам как трябва да се постъпи с такива, но във всеки случай мястото им не е в нашето общество!

Тези изроди да горят в АДА, тези гадове, дано да не видят бял ден!!!!!

Как може да съществат хора които се задоволяват с такива неща?Трябва да им покажат лизата пред цяла България!