Задържаха 8 души от Фонда за лечение на деца в чужбина

ГДБОП и прокуратурата провеждат спецоперация във Фонда за лечение на деца в чужбина. Задържани за 24 часа са 8 души, сред които и директорът Павел Александров.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 8 души от Фонда за лечение на деца в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това е българска работа да крадът това което е безаконие и геноцидът. Но циганина ако открадне една кокошка ще го вкарват 100 г затвора и всички викат циганите но тук ясно си личи че българите са отминали циганите и крадецът вика дръжте крадеца.

Настръхвам само като си помисля че може да има корупционни практики и тук! Та това няма да са хора, нещо друго но не и човешки същества! ДНК им ще е от друга планета. Ако това се докаже, нямам представа какво трябва да е наказанието....не е по силите ми да го определя! Дано не е вярно....

Гаврили са се години наред с чувствата и сълзите в очите на целия български народ за БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА.

Ясно е, че където има държавни пари, има дълбока корупция. Чувал съм за благотворителни фондации, които уж помагаха, пък после се криеха - даже за Елена Костова. Но, ако това излезе истина е... ПОЗОР, ГАВРА, ИЗВРАТЕНОСТ! Да посегнеш на парите и надеждата на чакащото дете за живот, да удължаваш агонията на заболяване, да оставиш в отчаяние и безпомощност родители, да се гавриш със сълзите и безсънните нощи на онемялата от страдание майка, а ТИ да ядеш и пиеш самодоволно от тези сълзи, да се въртиш от кълка на кълка на Малдивите, Карибите....и едно дете да лежи на легло... БЕЗБОЖИЕ! ТИ НЕ СИ ЧОВЕК, ТИ СИ ТЕНЕКИЯ, ТИ СИ --- ГНУС!!!!

тези са дребни риби, чакам новина за наркокралете, банковите измами и адекватна реакция за правосъдната система.......................

Не зная дали се сещате, преди няколко години в Китай откриха в детски храни млека токсини.В рамките на имаше -нямаше месец мина цялата процедура по доказване на вината на завода производител ,както и на министъра , в чийто ресор бяха. Всичко приключи с разстрел за всички . А сега, тия мръсници кво ги правим???

Защо се изненадвате? Типично за България,само дето е доста гадно....все пак се крадат пари не от магистрали а от болни дечица..... То се краде повсеместно....държава няма, тотален геноцид...господи,ако те има помогни....

Защо само 8 и защо само там?

Съвест, съвест, заменена със със алчност! Страх нямат и от Господ, но почакайте, господа, всеки си получава заслуженото! ЩО ЗА ХОРА СТЕ СЕ ПИТАМ,,,,,ИЗГУБИЛИ ВСИЧКО ЧОВЕШКО В СЕБЕ СИ....МОЛЕТЕ СЕ........

Газ ще ви докарам и ще ви задължа да го ползвате, нищо че у нас е най-скъп в целия свят...27 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате докато сте живи и ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали и тунели в света, за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай, а вие ще се трепете по дупките им и винетки по 150 лв. ще плащате.... и тока ще ви вдигна с 30%.А съда,съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да мрете малко преди да се пенсионирате! Здравето ще остане само в пожеланията ви за Коледа, която ще обложа с "данък сланина", проклети българи!И ЩЕ ВИ МАЧКАМ ОЩЕ ,НЕ МОЕ МЕ БАРНИТЕ МЕСТАН Е ЗАД МЕН ЗАД МЕН

колко зловещо!

Грози го глоба от 200 до 500 лв.

Тези боклуци първо трябва да ги разстрелят и след това адвокатите им да обжалват присъдата!!!! Всички пари взети от родителите на болни деца за лекарства да си ги харчите м.мка ви и ур.ди долни !!!!

Само 8 човека? Я вижте колко души е обществения съвет към фонда. По новините се правят на ощипани, а те взимат решенията. И DMS е вътре, а те миришат отдавна.

Дааааа ... вЕрвайте Му !!! няма злоупотреби при магистралите, няма злоупотреби при лекарствата, няма при ваксините от/за Турция, не рекетират транспортните фирми с такса спокойствие, не издават фалшиви шофьорски книжки, не се месят в работата на съдебната система; не ОПРАСКВАТ съдийки; не манипулират работата на законодателната власт; Цв. Цв. няма 6 апартамента ( + още 9 без Акт 16) и не е подслушвал всички в държавата; Мирослав Найденов не е окрал МЗХ, Порожанов не е завлякъл ДФЗ с 1 милиард лева; Харизанов не е окрал Напоителни системи и няма златен Ролекс; Войнов не е рекетирал на границата и в хранителния бизнес; Явор Недев не е окрал ИАРА; КТБ не е фалирала заради ГЕРБ; Бъчварова няма никакъв проблем с овладяването на престъпността в страната; Армията не е останала без хора; Авиацията не е останала без самолети; Не са похарчени 1 милиард лева за далавераджисйко саниране; ГЕРБ не са взели 33 милиарда заеми и Бойко НЕ ЛЪЖЕ !!!

къде забрави КТБ, това не стана по време на Бойко

и с негово знание и съдействие

Дебел врат на Мининистър председателя може да означава само 3 неща: 1. Освинил се е! 2. Мутра е! 3. Кукла на конци е !!! ... или и трите едновременно :)) егати наглот племе - от парите за болни деца ще краде!! и ще ми разправя после за ЧИСТА партия и за антикорупция ....

: Борисов получи червен картон от всички центрове на власт в света"С акциите от последните дни Борисов се опитва отчаяно като гущер да си отреже опашката, защото получи червен картон от всички центрове на власт в света и вече губи почва под краката си. Българският народ също трябва да му вдигне червен картон.

Един продава, т. е. подарява златото, нефта и газта, на държавата ни все едно са му бащиния, а срещу това взима жълти стотинки, които всъщност са милиони левове, но на фона на историята са нищо, прави го за да ги занесе след някоя друга година на онзи свят и с тях да се представи пред Бог, или си мисли, че децата му ще ги наследят, но и тук се лъже, прави сметки без кръчмар и се опитва да надхитри всички, а всъщност най-вече закопава себе си. Други пък си играят с живота и здравето на болни деца. Е кажете ми, това не се ли изроди и защо търпим такива утрепки?!

БРАВО НА БОЙКО!

Тоя пък! Тъпак!

Москов работи един етаж по-надолу от дирекция "Медицинси дейности ...", която отговаря за лечението на деца в чужбина. Стаята в която работят служителите (служителката) отговаряща за лечението на деца в чужбина се намира на 2 минути пеша от кабинета на Москов. Всеки вижда от години в министерство на здравеопазването въпросните хазяи и всеки знае, че цялата далавера е благословена и създадена от от служители на министерство на здравеопазването, но никои нищо не знаел до сега. За да не знаеш нищо по въпроса и да работиш в министерство на здравеопазването, има два варианта - или лъжеш или не си наред с главата и чудно как работиш в министерство. Бойко тия отдавна краднат зад гърба ти явно.

спокойно бе , другари , титаник отдавна докосна дъното , ние отдавна сме мъртви души и нищо не ни плаши , свикнали сме на робство -близо 500 под турско , 70 комуно-чорбаджийско, вече нищо не трябва да ни плаши , нали?

НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО СВАЛИХА ФАКТОРЪТ КОШЛУКОВ!НЕ Е СЛУЧАЙНО ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА 113 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО

интересна практика : първо го слагаш да се(те) облагодетелства , после му скачаш , защо ти се подчинил ?ама и нашата работа е такава -избираме си крадците ,а после чакаме прокурори и съдии да им търсят сметките ,но сметките са в американските офшорки и на нас остават гайдите ...

А какво да правим ние с гайдите?

Че крадете,това е всеобща тайна,но,че точно от фонда за лечение на деца,това е светотатство!Боже,разбирате ли изобщо тази дума негодници?Вие сте изчадия божеи!

БОЙКО КОГА ЩЕ МАХНЕШ ЧАДЪРА ОТ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ИЛИ ТЕ Е СТРАХ МНОГО ГОЛЯМ МЕНТА СТОЯНОВА,ЦЕЦО УХОТО ,МУРАВЕЙ РАДЕВ ОЛЕ ОЛЕ,ТЯ ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ НА ХРАНИЛКА В ГЕРБ И КРАДАТ КАТО ЗА СВЕТОВНО Я СЕ РАЗРОВИ КАК ПЕЩЕРСКА ГРОЗДОВА СТАНАХА МИЛЯРДЕРИ ЗА ЕДНА НОЩ

като издаваха фактури само за 20% от продадената ракия, а от МВР ги информираха за пародиините акции

Тия трябва да ги разстрелят, веднага щом докажат вината им!!!

Лошото е, че след това идва съдът, а там цедката е толкова широка, че пропуска почти всичко. Осъдени няма да има.

" ...Александров бе уволнен в началото на октомври 2013 г., след като управлява фонда в продължение на три години. Тогава здравният министър Таня Андреева обясни, че той е освободен заради нарушения в работата - както административни, така и в сферата на трудовото законодателство...". Е, да де, но ГЕРБ, като "най-чистата партия" отново го назначи! Защо ли?

ГЕРБ са глутница хищни кучета. Изяжда,нагризват всичко по пътя си. Престъпна банда докопала цялата власт и ресурси в Родината ни !!!

Специално от Фонда за лечение на деца в чужбина се краде много преди да има Герб и това се случва под ръководството на служители на министерство на здравеопазването.

Мен лично ме учудва, че има шокирани. Този фонд работи по престъпна схема откакто е създаден. Аз лично мислех, че това е поредната обществена тайна, в България така се работи, а в здравното министерство всеки участва в различни схеми, дали като кадровик или в някаква далавера с консултантски договори или всякакви частни своеволия извън закона. Там от години Прокуратурата разследва някой, но няма осъден до сега.

ВРЕМЕ Е ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!

Ще е "Павката Детето"! Ще продължи сагата на Вальо Топлото!

Гадове мръсни! Господ да ви убие!

Тази групичка е за разстрел!!!

След политиците,НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ у Нас,са ДОКТОРИТЕ !!!

На въжето.

Бг-политиците ни , посегнаха и на ДЕЦАТА НИ ,...ВЕЧЕ!

Тези са от Скамейката на Герб!Доказани кадри ! Боко и Цвъко се хвалят с дългата скамейка от кадри=чакащи да се Охранят от Кражби! Дълга е и е съставена на 99% от Непродуктивни,продажни,Алчни ,Престъпни хора ,клели се в много Партиии Богове !!! Скамейка от хора,избирани според способностите им да Лъжат,да Крадат,да са верни като кучета на Великия Диктатор и на Партията !!! Западните хора вече си отвориха очите и разбраха че тяхната Олигархия ги побърква и разрушава света...а ние в България дълбоко спим,и сме дали ключа на къщата со на Крадци Рецидивисти?! ...на Герб и патериците им ?

А с Кадурина какво стана май нищо

работи си жената в нова клиника и нищо не става...

Това са герберски калинки. Те си ги качват, те си ги свалят. Тука нещата са се разсмърдели много. Няма как.

Всичките тези боклуци са за разстрел. Става дума за ДЕЦА, гниди миризливи. Господ ще ви накаже, самозабравили се изроди.

Делба Кой хлопа в този късен час? Аз хлопам каза Цецо. Торбичка носиш ли за нас? Донесох! шепне Цецо. Навън да дойда, да броим Ела де- -вика Цецо. Нощес не можем да заспим! Ще можем!- смига Цецо. За Партийката, пет на сто Добре е -кима Цецо. За тебе също пет на сто! Тъй вярно!- кляка Цецо. Останалото е за мен. За тебе - хлипа Цецо. Ще ми дотрябват някой ден Ще трябват!..-рече Цецо. Така по братски се дели! По братски?- пита Цецо. За нови порции върви! Поемам- мънка Цецо. 19.04.2016г.

мен вече нищо не ме учудва в милата ни "татковина" ! за 25 години се нагледахме на толкова "пладнешки" обири , че все още се учудвам как още съществуваме в тоя "обран бостан" ?!

Гарантирано от РБ и ГЕРБ! Мафия с власт! О С Т А В К А! Боцата в занданя!

Забележете шефа на фонда и негови подчинени са отклонявали пари по личните си сметки.........няма нужда от съд тези направо трябва да се заколят като прасета за назидание!!!!!!!

Който не харесва Борисов е десебарски гай!

ти си го харесваш, всички знаем...!

скоро ще останат без членове на свобода! Ще са пар.т.ията с най-много затворени келепирджиии!

досега имах някакви съмнения относно твърденията , които прочетох(от уикипедия) по отношение на престъпното минало на борисоф, но явно не са толкова лъжливи , след като четем за престъпни практики благословени от вожда ! бойко , ако нямаш честни хора , които да ти измият калта , най-добре ще ти е оставката !

Отзад, ли ти е болката?

Браво, Бойко! Затова гласувам за теб! Прошка - никому! Бий корумпираната сволоч!!!

Има ли "коефициент на наивност"?

Откъде изпълзя бе , червей малоумен!

От 10 годиния я събиратази сволоч, сегай бий :)

ти е IQ - то съдейки по коментара :))

и изненадани били?! Българина, поставен на ръководен пост и майка си ще продаде и препродаде, само и само да "задели" някой лев в периода, когато е на власт....!

d4

като знам, че за болен човек, особено дете близките дават мило и драго, не се изненадвам от действията на шушумигата от фотото. дано този път разследващите съберат достатъчно годни доказателства. и съда да си свърши работата. става дума за нашите болни деца! и от тях ли крадете, бе, мамка ви недоклатена герберастка!!!!