Уикилийкс: Овчаров е свързан с корупция и руски интереси

Не само сегашният премиер Бойко Борисов е бил заплашван от руска страна по отношение на енергийната политика на българското правителство. Това става ясно от грама на бившия американски посланик в София Джон Байърли, публикувана от balkanleaks.eu и анализирана днес на сайта bivol.bg.

Обратно в новината

Коментари - Уикилийкс: Овчаров е свързан с корупция и руски интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

замазват и разводняват темата за позора на ББ

Хич не ме е еня кой с кого е свързан и по какъв начин! Искам всички власт и пари имащи да погледнат нормалният Българин и да му осигури нормална работна заплата! Работим за болни, за недоволни ,за ненормални ,но не и за нормалните хора в България?! Както върви и те ще станат ненормални, за да са по-добре и да им отпускат европейски пари! Не искам дарове и злато, пари и помощи, искам място и работа тук в България! ББ не само ни изтупа като брашнени чували,ами ни изпра и изсуши като шушелки ...!!!!!!!!!!!!! Аз ще се икефя, ако изпаднем в голяма инфлация и след това тук в България живеещите са по-добре от всякога?!!!

Че какъв играч ще е ако си показва картите? Кой играе с "отворени" карти? Байърли, Байърли, направо си му направил комплимент на Овчаров!

спомням си как писаха за Р.Овч в един от вестници за зимна ваканция на другарю "енергитик" в Швейцарски Алпи - / от пистата за каране на ски директно в швейцарска банка /.

Какво си пишете глупости . РУМЕН ОВЧ. Е ЗА ЗАТВОРА !!! АЛО гавния прокурор СЪБУДИ СЕ , АМА И ТИ СИ ПОСТАВЕН ОТ ТЯХ И ЗАТОВА СИ ТРАЕШ?

Овчаров велик си - Уикилийкс: Овчаров е сред най-добрите играчи на масата, но ревниво крие картите си За затвора е-Уикилийкс: Роден на 13-ти юни 1959-та година, Борисов е израснал в Банкя, предградие на София, където е бил замесен в местни банди и е придобил репутация на местен силов авторитет. Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини.

"При всяко положени обаче, станишевци, овчаровци, първановци са по човеци от борисовци, костовци, сидеровци, стояновци, бакържиевци и т.н. боклучовци. ".................. Абсолютно верно.....

Че кво лошо пише за Овчаров!! Да не би да пише, че е мафиот или нарко-амфето.. барон или егото му е големо както пише за некои други мафиоти

РУМЕНЕ, КАЖИ ,ЧЕ НЕ Е ВЯРНО. ИНАЧЕ ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ, ЧЕ ВСИЧКИ ОТ БСП СА ТАКИВА -КОЕТО СИ Е ТАКА.

Румене, ти си чист като утринна роса в сравнение с Борисов, а виж той какво казва: Не чета публикациите в "Уикилийкс". Така премиерът Бойко Борисов коментира секретния доклад на бившия американски посланик Джон Байърли, който е своеобразен негов портрет, съобщи БНР.

Кой не знае Ручен Овч. кой не е слушал за него . И той отдавна е за панделата ама няма воля !!!Нагло ще ни говори как децата му учили във Виена . С кой пари ?С парите на обикновенните хора .С нашите. Наглец и престъпник. Бойко да го почва и него .

Моля, чичко нещо не разбирам мафиот да съди, човек който е работил съвестно за народа си? Що не вземеш да прочетеш това, ако не можеш да го намериш ще ти помогна. Питай как става? Пълен текст на грамата от "Уикилийкс" за сенчестото минало на Борисов 26 Май 2011 Уикилийкс/Биволъ Амфетамини, пране на пари в банката на Цветелина, връзки с мафията; Не трябва да забравяме с кого си имаме работа, пишат от София до САЩ

Снощи в сериала "Под прикритие" имаше сполучлива реплика на началник в МВР: "Службите черпят информация от медиите, а после се пишат герои".

Ето, го социалният социалист, дето мислил за бедните пък откъде му са милионите!? Ами ти нали беше, ляв бе червена тикво!? И кога стана пръв капиталист!? Всички ренегати: овчаровци, станишевци, първановци на съд, че затриха лявата идея!!! Има ли прости лумпени тук дето не го разбраха и ще гласуват пак за тях?

При всяко положени обаче, станишевци, овчаровци, първановци са по човеци от борисовци, костовци, сидеровци, стояновци, бакържиевци и т.н. боклучовци.

Верно, ли бе!? Щото на тебе в кухата ти кратуна дрънчат само петолъчки и сърпове, ли!? Щото Бат`Бойко ни заби на последното място в Европа а твоят серГей Станишев ще ни опне, а!?

Питай gogo...?

От Уикилийкс ли трябваше да научим,че Р.Овч, известен и като дългият инкасатор, е свързан с корупция и руски интереси????

От Уикилийкс ли трябваше да научим, че министър председателят ни е мафиот: "Мръсотията" - под това заглавие в доклада са отделени данните, които "свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с "Лукойл" и със сериозна контрабанда на метаамфетамини". "Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията се казва по-нататък в доклада на американското посолство в София.

...хоп - па ляя...Къде го чукаш, а къде го стягала обувката... Червеното кретенче е като заразена краставица, но пак с 99% вода...

...на американците не им трябва умни политици ,а послушни

АБЕ КАК СТАВАТ ТЕЗИ НЕщА??? ВСИЧКО НАПИСАНО ЗА Б.Б. Е ВЗЕТО ОТ ЖЪЛТИТЕ ВЕСТНИЦИ,А ВСИЧКО ЗА ОВЧАРОВ Е И С Т И Н А??????Е ТОВА НЕ ГО РАЗБИРА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОДА. ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ.ОМРЪЗНА НИ.

Че това, ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ!!! И К,ВО???

РУСКИНЯТА, я ела сега да коментираш Русия, а? Братска дружба, а? Русия май иска братска Служба? Не се крий, коментирай!

Преди седмица на един купон активисти на ГЕРБ, след като се понапиха, споделиха с компанията, че партията им си е назначила писачи /разбирай политпожарникари/ по форумите да защитават политиката им. Целта е да създават впечатление, че народа е с тях. Като чета тук се убеждавам, че добре работят пожарникарите.

Е, т.нар. тролове-ти откри топлата вода;о) Но освен в ГЕРБ и на Позитано си ги имат и си им плащат. А предполагам, че и останалите "парламентарно представени " партии не са останали по-назад.

Какъв уикилийкс - ние трябва да вярваме в заключенията на нашият роден Съд, че виновен и корумпиран политик в България няма. И така вече 25 години.

и ошет нещо ,само погледнете наи-новите новини за този шистов газ,политиката на америка каква е доказано е голямото замърсяване на природата и вредата на околната среда от извличането на този газ,но това американците не ги интересува след като опира до техния интерест,така че разлика от американци и руснаци едва ли има някаква,всеки си гледа интереса само ние сме безгръбначните ,които нямаме собствена политика ,затова всеки ще ни яри,ако не знаете значението на яри отворете тълковния речник!

американската стратегия е следната ,приписване на техните деиствия на други дъряви и политици.по този начин те насочват омразата и негодуването на народа срещу тези,които не са симпатични на американците,ако по този начин не им мине номера се пристъпя към други деиствия.по-радикални и ,ако требва се стига и до убииства на неудобните или дори до военна интервенця.защо нищо не казват американците по въпроса на старите комуняги на които им беха дадени куфари с пари и бяха изнесени за америка?сега в съвремената демокрация деиствията са насочени в същата посока ,изтегляне на финансите на българия към америка.само погледнете вмешателството на посланика във вътрешните работи на българия,сменяне на мюфтии по желание на американците и супортване ,или казано на български подкрепяне на радикалния ислям по желание на америка отново и всяване на раздор и сблъсък на интереси между гражданите на българия,и налагането на турско владичество.много скоро българия ще бъде турска по желание на америка!

Това е руската стратегия.

ГЛУПАК!

ок, американските интереси са ясни. но да си кажем, ако не пишат тези материали, кой ще ни каже какво става в тъмната страна на властта. е, ако те ни отварят очите за истината, това добро ли е или намеса във вътрешните работи на суверенна страна ?

Ега ти наивника - казали му "истината от тъмната страна на властта"....САЩ на кого ли са "отворили очите за истината" освен на своите "бизнесмени" за да има в тяхното джобче.

Известната банкерка Цветелина Бориславова купи 49,9% от Българо-американската кредитна банка - новина от 16.05.2011. Хора много бързо забравяте. Свята и нерушима връзка има между българското правителството и братския американски народ.

Знаете ли, 7 : -- сериозни източници били задавали въпроси -- какво-изобщо американско има в това не-знам-какво-си на палавата екс-букурещопребиваваща .

Да има все още макар-и-някакъв въпрос относно отвъдчерноморско-канализационните процеси у нас и/или резултиращите назначения на гаулайтери и бизнесмени ?! /// Ако толкова нямаме и един/на българин/ка у нас да се справи с тази зараза -- хайде да потърсим и другаде ! Какво бихте казали читателю/ко ?

БГ е полигон за икономическо и друго противопоставяне на САЩ срещу Русия.САЩ изтласква Русия с всичките средства. За интереси на БГ и дума да не става, а за американските. Обаче САЩ не иска да предостави някакви реални ползи за БГ- тя не дава нищо, тъй като прокарва изключително собствените интереси, но при това къса традиционни връзки с Русия. При това никакво пазаруване, плащане на БГ. Използва давление, лъжи и пропагандни войни. Губи БГ, печелят те. Американски бизнес, който ще дойде ,ще изсмучи последното, което има българин. Първите резултати вдигане цените на тока заради зелената енергия и ТЕЦ-ве,станали американски.

Аз знам едно. Там дето са стъпили САЩ нещата вървят ( Германия, Япония, Ю. Корея). Там дето смрадливият руски ботуш се е разхождал нещата са трагични (Куба Сев. Корея, Зимбабве). И мераклите да емигрират в САЩ са милион пъти повече от мераклите за емиграция в Русия. Е, сигурно има някой идиот да иска да отиде там, ама след като и родната партийна номенклатура на БСП-БКП, дето толкова слави великия СССР и Матушка Русь не ще да хиди там, явно нещата не са цвете.

Преди половин година от психиатричната болница в Курило изчезна наш пациент с доказана диагноза параноидна шизофрения. По наша информация същия се подвизава в dir.bg под емето KGB!!! Молим за съдействието ви по залавяне на този екземпляр,с оглед принудителното му въдворяване за лечение! ЕКЗЕМПЛЯРА Е ОБЩЕСТВЕНО ОПАСЕН!

Мексико, Афганистан, Пакистан,Ирак,Колумбия и доста още защо ги забравяш?

KGB, супер повърхностно разсъждаваш. Тъп си като буфер! Тва си личи и от неграмотния ти правопис. На теб ще ти е добре в САЩ, защото там са също толкова неграмотни и кухи. да не говорим, че 50 млн. души нямат достъп до никакво здравеопазване

Вашите ценност се свеждат до ламтене за доларчета, с помощта на които да се тъпчете с лайна, докато не хванате рак на гъза и не умрете в мъки, докато милиони умират от глад заради кризата, предизвикана от вашия прост Чичо Сам. Истински ми е жал за такива като вас...

Италианската енергийна компания "Енел" (Enel) продава своя дял от 73 процента в ТЕЦ "Енел Марица Изток-3" на американския инвестиционен фонд "Контуър гоубъл". Вижте диверсификацирани сме. Нали за това плачем.

"...ние нямаме доклади за участието на Овчаров в корупция, пряко засягаща американски компании..." Ето какво ги интересува ората:) пичку им матерну на булгаристанските говеда - колкото повече оскотяват, толкова по-лесно че ги клатим! всички тия "политици" - и наши и чужди са за пещите на ТЕЦ-а - поне малко топлина да дадат!

Мари тъпа "Ани"!?Никакъв бой няма тука!Просто има иерархия, при която по-горния, пуска понякога гювеч и на по-долния в подчинението!

И к'во ще му направиш на лъжливото овчарче??? Ами НИЩО!!!

Добре че са тези грами за да се разбере каква е работата на американските посланици в България. Защо не излизат такива от американските посланици в други страни за политиците им а само в България си позволяват намеса във вътрешните работи, подбутване на политици и т.н. Според мен защото са решили че сме техен щат а ние не предприемаме съответните мерки

Такава е работата на всички посланници. С изключение на накои български (оказа се че половината ни дипломати били агенти на ДС), които докладват в Москва. Дало са само доносници на ДС, или щатни агенти на съветската разведка е трудно да се каже, но така или иначе не работят за България.

И какво искате да ми кажете?? Добре че са американските посланици които работят за България защото нашите са бивши служители на ДС. А какви са американските- действащи на ЦРУ. Докога злобата ви да плюете всичко българско ще се излива по форумите???

Финансовият консултант установи, че сделката за Белене е неизгодна и трябва държавата да плаща за тока. Сиреч, да го дотира. Кой в дома си от пишещите тук има тежко енергоемко производство и смята да увеличава така мощностите му, че да му е нужен още ток? Защо за сегашния евтин ток плащаме скъпо и прескъпо, а същия се изнася евтино в чужбина? Дали и с токът от белене няма да се случи същото, в случай че е толкова евтин, колкото ни лъжат сега? Някой сметна ли колко лева ще струва Белене на него и семейството му и колко по-евтин ще му стане токът след като плати тези пари?

СЕБЕСТОЙНОСТ, СЕБЕСТОЙНОСТ и пак СЕБЕСТОЙНОСТ! Подозирам апологетите на АЕЦ-а в укриване на истината за СЕБЕСТОЙНОСТТА на енергията от ВЕИ(Възобновяеми Енергийни Източници). Подписаните престъпни договори за изкупуване на енергия от НЕК на цени над 800лв/MWh, служат за оправдание на построяването на Белене с прогнозна цена на енергията над 150лв/MWh. Всъщност прогнозата за СЕБЕСТОЙНОСТТА на ВЕИ за 2015 г. е: "Малки ВЕЦ-3ст.;Биомаса (средно)-5ст.; Геотермална енергия-3ст; Ветрова-4,3ст;Слънчева-12ст. И всичко това на kWh. Сравнете го с най-малко 15ст./kWh прогноза за АЕЦ-Белене и си правете изводите!В момента вятърна турбина 5МВт се продава за около 1 млн.$. При очертаващото се намаляващо търсене и при голяма, държавна поръчка, в близките години цената може да падне до 500 х.$. 400 вятърни турбини=2000МВт=400 млн.$=280 млн.евро. Белене-2000МВт=9 млрд. евро. 32 пъти по-скъпо!!!

Ало, дира! Защо не си виждам репликата до тоя Распутин, дето лъже като дърт циганин? 32 пъти??? защото там доказах, че въобще няма пъти, та затова ли не ме пуснахте?

Докато нашите политици провеждат политика в личен интерес а не национална политика, всяка държава ще гони собствен интерес а не сътрудничество. Така е с беден народ търси само комисионни.

Браво на другаря Овчаров! Да се предложи за герой на СССР и орден Ленин. Да му се издаде документ за делата му, който да му послужи пред Месията.

а не ти ли намирисват на мнооого поръчкови да са тези статии.... с мнооооого информация разполага нещо уикилийкс мноооого насоченост и т.н.

И без уикилийкс и без да ми намирисва работата стана ясна още тогава. Продадоха ни мръсниците от БСП по най-арогантния начин.

А не ти ли се струва, че другата страна съвсем намирисва, та се чуди как да спре недоволството и информацията? Нещата който подозирахме, съвсем лъснаха. Всеки си има глава на раменете и джобове. Аз пазя моите от другари и товарищи. Ти им подари твоите ако искаш.

"Председателят на Управителния съвет на "Газпром" Алексей Милер докладва на руския президент Дмитрий Медведев, че износът на руски газ през май е надхвърлил с 30% аналогичния показател от миналата 2010 г." - новина от вчера. Това което Русия изнася за нас е капка в морето. Защо ни настройват срещу Русия. Това е то мръсната американска империалистическа манипулащия, а Уикилийкс е нов американски проект за зомбиране.

Защото се опитват да ни помогнат хората. Руснаците са мръсници и всеки, който зависи от тях няма да мръдне нито милиметър напред. Обречен е да стои на 1 място заради зависимоста си от "братския" руски народ. Шовинисти мръсни с имперски амбиции са тия гадни руснаци.

Че по зависими от германците има ли. "Правителството на Германия обяви решението си за прекратяване експлоатацията на всички атомни електроцентрали в страната до 2022 г., съобщи Министерството на околната среда." - новина от днес. На какво според тебе разчитат германците, изцяло на руски газ, нали Син поток е вече готов, ще си внасят директно газ от Русия, няма да зависят от кефа на Полша на Украйна и т.н.

Прав си, че за тях (руснаците) е капка в морета, но за нас е цялото море (друго нямаме)! И затова плащаме газта с пъти по-скъпо от всички останали!

За Русия територията на България струва повече от потреблението на българите. Затова и още от 1944г. извършват системен геноцид срещу българския народ а пък имат претенции за собственост върху български активи и земи.

Русия 17 098 242 km - България 110 994 km, че за какво става въпрос? При положение, че купона не е тук за какъв грездей сме им.

То беше ясно че натиск има. След като преди 1 месец руснаците си позволиха такива безобразия по договора за АЕЦ Белене, никак не е чудно че натискът върху едно русофилски настроено правителство също е бил голям. И без да съм адвокат на Станишката (опазил ме БОГ), може би и той и Р. Овч. не са имали особени варианти. Те са действали така че да си спестят проблемите - на държавата и на партията. Но спестяването на проблемите е станало за сметка на влошаване на условията по договорите. наче няма как да се обяснят действията по денонсиране на един изгоден договор (който е още 1 година в сила) и да се подпише доста по-неизгоден договор. Ама то не бяха ловджиски истории на агент гоце, то не бяха ешмедемета в България и Русия. И сега всички плащаме. Скъпо и прескъпо.

В сравнение с написаното за Борисов, това звучи като похвала за малко палав отличник!

Ето тук е проблема. Червените кратуни са готови да оправдаят и най-тежкотпо национално предателство, когато е в полза на Русия. Какво толкова, нали са "братушки". Братушки, братушки, ама ни шлайфат по най-арогантния начин. или може би за руснаците важи принципа: "Ние ако не ...ваме приятелите си, кого тогава?"

ЗА СРАВНЕНИЕ: "Егото на Борисов може да е най-силният ни лост за влияние върху него - той жадува за международно внимание и особено цени одобрението на САЩ". ИЗВОД: С ЕДИНИЯ Е ТРУДНО ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ, А С ДРУГИЯ ИМА ЛОСТ ЗА ВЛИЯНИЕ НАД НЕГО!!!! КОЯ УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ ДЪРЖАВА НЯМА ДА ИЗПОЛЗУВА ЗА СВОЯТА ПОЛИТИКА СЛАБИ И ЗАВИСИМИ ХОРА, СПРЯМО КОИТО ИМА ЛЕСЕН НАЧИН ДА СЕ ШАНТАЖИРАТ И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА СЕ ПОСТИГАТ НЕЙНИТЕ ЦЕЛИ?

"Той има политическите и умствени способности да подбира най-добрите играчи на масата, но е предпазлив и потаен. В лични срещи, лице в лице, той може да бъде едновременно и очарователeн и отблъскващ, пише още Байърли. Притесненията ни за тъмната страна на Овчаров са достатъчно основателни, за да сме против провеждането на срещи с неговите колеги на същото ниво в кабинета." КАКВА ПО-ГОЛЯМА ПОХВАЛА И ПРИЗНАНИЕ ЗА СИЛАТА НА РУМЕН ОВЧАРОВ.

Русия никога не е гледала на нас като на братя, многоуважаеми соц. манипулаторе. Тя е гледала на нас само като на роби, които й принадлежат по право. Историята си е история и нейните факти говорят истината, а не лъжите с които ни промивахте мозъците повече от 60г. Русия винаги е искала да бъдем нейна собственост а не на друг и затова ни е "освобождавала", дори когато не сме имали нужда от освобождение.

Че за какво сме и? Да ни хрантути и да ни продава евтина газ ли?

То отдавна си е ясно за какво: 1. Нашата територия им трябва за да си я ползват за каквото си решат - например имат нужда от нова военноморска база в Черно море и от нови трасета за нефт и газ. 2. Карат ни да плащаме по-скъпо за всичко, което потребяваме и купуваме от тях отколкото продават на средния европеец.

А ти като особено "напреднал",откъде знаеш ,че това което твърдиш е истина!Не допускаш ли,че "изостаналият" може да си ти самият?

Рано или късно господар на света ще е Русия. Ресурсите свършват. Разните бля-бля, че ще открият нови евтини енергии са глупост. Тези слънчеви и вятърни централи е все едно да събираш слънчевата енергия с шепи. Никога на земята няма да има по евтина енергия от природния газ и нефта. Русия ще бъде последната държава в която те ще свършат, сиреч нейното производство и стоки ще бъдат най евтини от което следва, че тя ще бъде господар на света. Не е нужно много акъл да се разбере какво губим като се отказваме от народа който винаги ни е имал за братя. П.П. Освен това се очертава Русия да стане житницата на света, има и много големи запаси на питейна вода. Какво повече и трябва ? Бъдещето е нейно, а ние пак ще сме прикачени към губещите

Много трудно е да се измисли по-голяма глупост. Господар на света ще е този, който е по-напреднал технологично. Справка Америка от 1608 - до днес и Япония след Втората световна война. Хубаво е да имаш природни богатства. И да изкарваш пари от тях. Но ако нямаш необходимия човешки потенциал ти си един суровинен придатуък на развите страни. Какъвто е Русия.

Когато му дойде времето и ресурсите посвършат, ще стане язък за технологиите. Мисли по мащабно.

Ами отнасяме го само защото нашенските социалисти са такива мръсни предатели. Ако бяха само патриоти хубаво щеше да бъде. Но "народния съд" след 1944г. е избил всички останали патриоти и сега в България са останали само предатели и лъжци в костюми на социалисти и борци за мир. Мръсници!

Толкова ли си политизирана и то погрешно,антиамерикански и проруски,за да не проумееш че словосъчетение от рода на американци,които следят българи е много подходящо като текст на в-к "Работническо дело" от преди 50 год?

Малеее, колко си изостанал! Ами че то си е напълно вярно. Кой иначе да те следи какви ги вършиш, руснаците ли?

Вчера г-н Джеймс Уорлик заяви,че бизнесът в САЩ не вярва на Уикилийкс.От днес започна да вярва отново.Според случая.

Не го ли видят, що за бастун е. Но само така изглежда от малък - иначе е много хитър и тихичко, агале-агале, си трупка, трупка....Те все едни такива социално милеещи за общото добруване другари.

И Първанов, и Станишев, и Р. Петков са в същия отбор. Алчни, корумпирани типове, предатели и лицемери. Представят се за социалисти а нищо не са направили поне да намалят 100% ни зависимост от Русия. Това не е липса на интелект, а пример за истинско предателство.

Каквото и да пишете червенотиквеници, Овчаров си е корумпиран и продажен тип. От същия отбор на поп Кръстю, Димитър Общи и Ненчо Балдов. Ето това ще запишем в новата история на България, господа псевдо-социалисти и предатели.

Спомням си, че през 2007 г. Станишев беше ходил на официално посещение в Москва и цели 2 ч. не беше приет от Путин, след което той си тръгна ... Не означава ли това, че той не е близък до Путин, за разлика от Първанов ? Спомням си че Буш беше искал да го прави зет - къде нашега, къде наистина ... Докато Станишев беше премиер неговите двама съпартийци / Руменовците / неколкократно искаха да го свалят от поста му. ' И Муйо Пилата да бяхме избрали за лидер на БСП, щяхме да вдигнем 5% рейтинг - заради интереса към Муйо. С този лидер се сриваме всеки ден, заяви в в скандално интервю за "24 часа" бившият вътрешен министър Румен Петков. Според него Сергей Станишев се е вгледал в себе си и доубива партията. Според него Станишев методично води БСП към разпад и колкото по-рано си отиде, е по-добре за България и за партията. ' Изводът, който може да си направим е , че Станишев по - скоро е водил про - западна политика, отколкото про - източна !

От писаното излиза, че Овчаров е светец. От заглавието е престъпник?!Къде е истината? Поръчкови грами.

драскачите от УИкилийкс не са ли чували за нашата поговорка за сламката и гредата....

Бреййййй , ама те били много умни тези от " Уикилийкс" бе ! Добре , че са те да ни казват някои неща , че иначе направо ще си умрем Неуки ! Следващият път няма да е зле да ни " светнат" , че най-висши Държавници са получили комисионни за проекта " Белене" ...