Дончев: Не знам кои са сценаристите на фарса с ”Овергаз”

Сашо Дончев заяви пред журналисти, че Бойко Борисов е един от участниците в проблемите с „Овергаз", но се надява, че не е техен сценарист.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: Не знам кои са сценаристите на фарса с ”Овергаз” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г А Д Н Я Р ...

Саше, ако са ти останали 300-400хил лева бегай далече и си живей старините. Не гледаш ли твоите колеги как ги успокояват?

Дали ще има или няма да има газ за България, не зависи - нито от Дончев, нито от Борисов! "Есть человек - есть проблема, нет человека - нет проблемы."

След като Радан Кънев скрои шапката на правителството, тук беше написано, че за целокупния български народ "ще има още нещичко", а по-нататък - щяло да бъде убийството на Борисов. Едното "нещичко" се случи с доставката на газ, дано не се случва и другото. Този,който пише тези "глупости" явно е сред тия, който замислят пъклените планове. Дестабилизация - равно на още окрадени банки. Българският народ не може да разбере колко много е манипулиран и че ще дойде момент, когато ще загуби и последните си спестявания, та няма да има средства с които да излети от терминал 2.

А да караш порше за сто бона знаеш,я марш да ги научиш и друг път да не се изказваш неподготвен,комсомолско гевезе

ГАЗТА не спря!? Протести няма.За сметка на това, оправданията потекоха, като пълноводна река.

ТА ! - вместо да хъкомъкаме и/или да Се 'попочесваме' където НЕ Ни сърби : ---> Двустъпковата, Хора !!! + Нов Нюрнбергски у Нас.

Колега, иди на 4 километър. Ще те посрещнат подобаващо, добри специалисти са...

Хрумка : - 'наште' поподготвят Поредна Врътка по 'високите етажи' ? (, като с иупитътъ Навремето)

На него ли, Партията- майка, гз ни повери ! И на Лудото каратисче Бойко, Меверето ? Ебасси, държавата, ако не е Господ да ни пази, нема да сме живи вече!

Партията 'наша' е И Ваша 'майка' ?

Някой 'е' кретен защото е Изказал че 'някой' Е Кретен ?!

sav@dir.bg

Да ,Борисов е проста гербаджиите още по- вече!Гнусни ренегати, крадци и комунистически отрепки!

България може да разчита реално само на руски газ. Независимо от къде ще дойде - през Турция, Македония, Румъния, Гърция ... Колкото по-директно, толкова по-добре

Невярно. - Имаме Всички предикати ЗА Тотална диверсификация на енергоОсигуряването !

Вие сте вторият човек след Борисов, който говори такива неща. Даже Борисов е по-скромен и не употребява думата Тотал. Недопустимо е да не я знае

Българите може да разчитат само на директния доставчик Газпром, но не и на посредниците Овъргаз и Булгаргаз. А НЕК е гнила кухина

Струва ми се сте НенужноРестриктивен/на, Колега ...- при Наличната-Ни Глобална Диаспора: - И Хан Крум ! - И LPG ! ...а И Партниране В Латакия !

Извинения ! - Хан Аспарух.

точно.

Най добре да няма БЕХ, Овъргаз, Българгаз, Трансгаз, Овъргаз-мрежи и други паяжини... Директна доставка от Газпром, това е спасението. Руснаците са безупречно точни и акуратни. Никога няма да оставят България без синьо гориво, дори да има форсмажорни обстоятелства

Звучи ! ...което Отново Ни адресира ЗА Двустъпковатаааа...

За сведение на всички пишещи тук: Цяла Европа купува руски газ ... КОЙ е заинтересован да има посточнно "проблеми" по оста Европа - Русия ... КОЙ ЛИ?! И "нашият" си мисли че е МНООООГО важен и значим ....

Имаме Крещящо-Неотложна Необходимост от Хора Знаещи-и-Можещи ! Незабавно.

и аз това викам, ама откъде, след като в управлението повечето са кретени, като теб.

И ... кой ще ги /ни/ допусне до "управлението" на Държавата БЪЛГАРИЯ ...

аз също не знам кои са сценаристите на "фарса" с "овергаз", но смятам, че самият "овергаз" е откровен фарс с пазара на горива. кому е нужен "овергаз", освен лично на дончев (бивш партиен деец в топ енерджи с луканов) и най-близкото му обкръжение? въпрос е.

Аз мисля и съм непоколебимо убеден, че Борисов ще разреши всички газови проблеми на България. И не само тях ...

Понеже Изключвам 'възможността' да НЕ сте забелязали вгърчването-му Винаги когат се Опита да Се замисли.. - бихте ли пояснили ?

Когато Бойко се вгърчи, го осеняват велики мисли и идеи, с претворението на които, България просперира непрекъснато.

Въпрос : - Газпром - Трансгаз - Овергаз - БЕХ - КраенЗаПотребителя... Зачий ЧакТакваз верижничност ?!

Пояснение : - за възможностите за лапане на Всяка пре'продажба' - Ясно ! ..ама Днес (при Днешните Реалности) ?!

Защо ни правите на маймуни? Всеки знае, че в България газ дават САМО руснаците и то САМО на когото си искат. Глупаците си мелят тука - Местан, Доган, Дончев, Мончев и т.н. Щом Газпром нещо е решил, а че Газпром това е Русия знаят и най-малките деца - край. Това е. Един ден ако доживеем диверсификация в този сектор ще може да се упражнявате в къси пасове и мисли и разсъждения по темата.

Фарс, фарс, ама не казва какъв е този фарс и каква е играта в която играел Борисов. После пък не бил знаел какъв е сценарият. Като не знае, защо говори? Знае се обаче, че поиска помощ от държавата в последния момент. Знае се също и то отдавна, че е човек на руснаците и собственик на издържания от тях в.Сега.. Ако има някаква игра тя е между него и господарите му от Газпром. Знае се също, че в енергетиката Русия не играе с нас като равностоен търговски партньор, а използва положението си на монополист на енергийния пазар, за да ни оказва натиск. Не може да се примири, че вече не сме руска губерня. У нас обаче все още има много хора и то влиятелни и богати, а също и хора не достатъчно умни, които искат да сме точно това и ежедневно правят всичко, за да сме това. За първите това е начинът, по който забогатяха и искат това да продължава вечно, а за вторите - носталгия по миналото, което няма никога да се върне, най-малко пък чрез Русия.

гледахте Татяна Дончева в Тази сутрин в събота, тя много си го каза, кой има интерес в този филм, който се изигра и накрая нищо не се разбра... УНИКАЛНА ДЪРЖАВА

Един - Си го наместиха баяВисоко. ... Една - съумяха да Си я запазят Нависоко... ..- а Т.Дончева - Все ми се струва че аха-аха да Изкаже (Истината, Само Истината и Цялата Истина) - И ! - си 'прехапва езика'...

С извинение, ама по-прост човек от Дончева рядко можеш да срещнеш. Това ,че е специалист по АБСОЛЮТНО всички теми в държавата е отделен неин принос в простотията.

Вече писах, руснаците са добродушни и лесно прощават грешки, прощават до известна степен и прояви на лакомия, но никога и в никакъв случай не прощават предателството

Дончев да ги е предал ?! - Едва-ли е Възможно, Колега... ..- по-скоро НямаКакВече да им 'снася' Обичайното.

Сашко, не разбираш ли, че назначените т.нар. БГ-бизнесмени-милионери имат две възможности - или да си вземат "чукалата" и отидат в чужбина да се радват на откраднатото, или....Не слушаш ли новините?

Бих предположил Неслучайно 'пропуснахте' Къде...

Прелюбопитности : - Е учил в Москва - Е бил в Нещата по газопровода към Украйна - Е бил в Топенерджи - Е бил дъ+гащи с И.Павлов ...а Следващото-го Негово поколение - единият в тунинговане на Скъпи возила, другият - Плътно в газа.

А колко прелюбопитен е Бойко и каква роля играе в случая. Или си мисли, че играе ???

Да - тоя Е просто кре тен.

Русия проявява по-голяма загриженост за 200 000 български домакинства през зимата, от колкото измислени българските бизнесмени и продажни управляващи.

Модификация. Задължителна. - Кремъл започва да люлее крак поради ...

Кремъл люлее крак за ... шут

Душичка е това момченце, душичка,какво да го правиш, съученик ,който е много добро момче. Но всичко има начало и край. По някога , края може да бъде малко неприятен ,зависи ................

Каквото стане в страната и всички неуспели бизнесмени си измиват ръцете с Борисов.Сигурно Борисов си е писал писмото до МС и сигурно той го е подпечатал с печата на Овергаз за да го изпрати в 18.30 на 31.12. 2015.Тези лакардии на Дончев са отдавна известни на обкръжението му.А това че продава газта си на петорно завишени цени сигурно и за това е виновен Борисов.

Предлагам ти да се запознаеш с хронологията на театъра, който се разигра и ще разбереш, че "писмото" НЕ е от 31.12.2015. в 18:30 .... а натрапено като "ВРЕМЕ" от самият Борисов!?

Е добре не на 31 а на 30.Има ли значение един ден..........."На 30 декември в Булгартрансгаз пристигна писмо от Газпром Експорт. Писмото официално е адресирано до Овергаз с копие до Булгартрансгаз. В него ясно е посочено, че срещу заявката на Овергаз за доставка на природен газ за януари месец има поставени нули.

Който назначи Сашо Дончев за капиталист и собственик на Овергаз, той сега го сваля. Това е първия етап. Втория етап е съдбата му като на предните двама дето ги.....Дано да не съм прав.

С браковете проформа всички ще го отнесете много яко.

Дончев - Има аналогични театралности кат банкянскио и Цветелинка ?

Ако фалшивицираните избори НЕ СА ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР НА НАРОДА, а мафиотски преврат. Само че мафиотите и наивните политици от ЕС не се предвидили,че това развитие на нещата води до диктатура на ББ. В момента в ЕС има диктатор и това е ББ. Разбира се паразита като изяде гостоприемника си ( българския народ) загива!!!

Имам гадното предчувствие, че сценката с Овергаз е само първата част от пиесата, която сценаристите са ни подготвили през тази година и че най-неприятните изненади тепърва предстоят. Затова народът трябва да се въоръжи и да премине към кръгова отбрана! А като цъфне дряна- и в нападение!

АОбсолютно си4 прав! Крайно време е да изметем бсп и атака от нашата страна.

Мини да си вземеш заработеното от герб и дпс

Какво се правите на ощипани? Всички знаят, че Овъргаз е на Лютви Местан. Руснаците вече са противници на турците и лицата свързани с турски интереси няма да получават нищо по руска линия. Това е. Плащат, не плащат - все тая.

За Протокола : - към 1989та - Официално апаратът на ДС е разполагал с Поне 140К индивида ...+ тея из 'високите етажи' ...+ декамесарчитътъ ....а Днес ?! И ! - къде-ли-не !

Е не сме толкова слабопаметни! Помним какви изявления правеше драгия Бойко!

кучето е заровено в цифрите, казани от Сашо Дончев. За 20 години руснаците са дали на Овергаз пари да построят инфраструктура и продадат 40милиарда кубика газ. А те са успели само за 17. Останалите пари са "усвоени", но продажби няма. Сега руснаците са сложили истинските тефтери на масата и си искат разликата. Защото Сашо Дончев не е имал никога собствени пари да построи и 1000 метра газопровод. Това с няколко думи е целия конфликт.

демек да не давам кредит на Дончев щото ще ми праща и той картички от Белград?

Иначе Сашо Дончев е много умен, начетен и трудолюбив мъж. Но парите са си пари. Дано не му се случи нещо лошо

Това е капитализъм, големия изяжда малкия, а боко и шиши всички.

Тиквоний е сценариста, това го знае всяко хлапе!

За това пожелавайте му светло бъдеще в затвора!Колко е тъп простия гербаджийски фюрер?

Мечтата на Бойко е едно малко газово хъбче на границата. За него то ще е като Солунската митница за бай ви Ганю.

Саше все пак нещо може би пропускаш да кажеш? Кой знае? Ние те слушаме и какво да кажем? Каква е истината ?, но можем да минем и без нея. Така че дерзай

Да се строи Южния Поток. Германците защо си строят северния а не дават на нас Южния поток? Защото ни хвърлят в огъня за техния си интерес.

Руснаците да не работят с никакви посредници, че посредниците са национални предатели и ще хвълят петно върху Русия.

си избира посредниците за по-високи цени, които изхранват туземните агентури на гърба на бедния бг народ ?

Фарса е поредната тъпня на Хуйло, при положение, че след като всички нови 'потоци' (Северен2, Южен, Турски, Сила Сибири2) пресъхнаха, Милер няма къде да дене добивания газ ! Според carnegie.ru, Милер е докладвал на Путин, че ГАЗПРОМ "способна ежегодно получать из недр 617 млрд кубометров газа, но в прошлом году смогла реализовать только 444 млрд." Сиреч ще има вероятно закриване на находища и работни места, както и срив на бюджета на РФ !

Не е точно така. В тия количества руснаците слагат и газа от Казахстан, Таджикистан и др. такива... Те нямат толкова газ.

Целия ни бизнес , и в политиката, бъка от такива мили хора и мечтатели, ама на, през ден, некой тръгнал по крива пътека! Само проф. Лизняшки , никъде не кръшка, по цял ден Нови мандати блЯнува?

Току що Бойко е привикан в посолството на САЩ. Разрешено му е да направи хъбче в Банкя захранвано с местна минерална вода.

Диктаторът Обама е в дъното и на това.

Да подскажем на Дончев - сценаристите са отвъд Атлантика. Сега в света се води гигантска борба за преразпределение на газови тръби, потоци и доставки. Те трябва да преминат в по-силни и сигурни ръце. Какъв е този Дончев ??? А Борисов е случаен участник във фарса и вероятно не го е проумял. Но се представя като решаващ фактор

Грух-грух, аз съм руска свиня и чичо Путяша ми пълни коритото...

Ще ти напълни не само коритото, ами и задника ще ти прелее от пълнежа.

"безобразие" мутрите завладяха парламента и правителството и вече няма спасение за останалите българи на тази територия.

С простотиите на различните публикации, разочаровахте всички истински българи.

Ето му болката на Сашко: "След като видях едно лице, което изненада всички с това, че е изпълнителен директор на БЕХ, а е световно неизвестен в енергетиката, защо да не се занимава който и да е с природен газ? " Енергийната мафия не е поставила свой човек там. Този им е неизвестен и явно неуправляем. Защо всеки, който може и знае, да не се занимава с енергетика. На Сашо Дончев да не са му по-дълги червата? Или този отрасъл е само за мафията?????

Грамотните хора ,продават всичко,което имат и заминават да живеят в нормална държава!Онзи чех нарисува какво е държавата и никой не му се изрепчи!

Един тарикат проплака, че друг тарикат го прецака. Е, няма вечна дружба между тарикатите и тази истина трябваше да е ясна още преди да се захванеш с прецакването на българските домакинства, щото нашата газ е много, ама много по-скъпа от всяка една в Европа.