Коментари - Газова бутилка взриви част от сграда в Сибир, има шестима загинали (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На орките украинци не им трябват...

Тия още на газови бутилки карат?

Нищо лошо не се е случило . Загинали са няколко потенциални Руски запасняци. Сигурен съм че са заминали по предназначение ..или по план ..както казва кремълското Джудже

денят започва с добри новини Пекани ФАШИСТИ и Бахаров в Панделата

Бягайте с 300 от панелните блокове,те са извън гаранция и са къщи от карти.Продавайте ги докато можете да вземете някакви пари . Няма сила на света да ги санира и да удължи живота им .

Атентат ,има много нацисти в Русия.

Откъде знаеш че не са украинци, живеещи в Русия?

руска газова бутилка се взривява https://www.youtube.com/watch?v=Oa9Hgcu0V8s

Прочете ли защо е била бутилката там, или само заглавието на статията? Съдейки по тъпия въпрос, само заглавието.

И нас какво ни интересуват пияните ватници?

Хвърлен фас милорд....

Щом четеш, а и коментиш, значи те интересуват.

Странна работа. Тук, като гръмне газова бутилка, само чупи прозорци и плаши бабите. В Русия, като гръмне газова бутилка, пада половин блок. Бах тез руски газови бутилки, братче....

Местя си мъртвите блядове под левото мъдо

За 20 години ЕС наля ТРИЛИОНИ евро на плешивата ГАДИНА от Бункера! ТРИЛИОНИ ЕВРО! Всичко открадна урода и приятелите му! ДО шушка! раZZия - това е Нигерия, но със сняг!

За дежурната соросбригада. Това, че в България всеки ден умират хора от глад и мизерия, убиват ги внуците на ДС по улиците, храната става скъпо удоволствие, няма значение. Н Важно е, че в една 140 милионна държава стават инцидент е важно да го знаем, да се чувстваме щастливи. Изроди долни, заслужавате си зануляването. Руснаците били ватници, серяли във външни кенефи? Верно ли бе? Някой от насраните ви задници излизал ли е от вкъщи? Да падне в някоя софийска дупка. Да го удари някоя баничарка докато минава на зелено. А що не мръднете да видите селата как са? И как едно наводнение ни вкара в кереча. Тук няма кой един пожар да загаси като хората. Пожар. Ма ватниците били зле. Малоумна соросробска паплач. България е стопена, разграбена и хвърлена на кучетата. Да ви се връща мизантропията по десет, долни изроди.

да,важно е,защото в една 140 милионна държава с най-големите залежи на петрол и газ, жилищните сгради не са газифицирани и хората,които живеят като скотове в комуналки,са принудени да се отопляват с газ от газови бутилки. важно е,защото за хората няма пари и средства за елементарни човешки нужди,но за войната на диктатора-джудже пари има колкото искаш

Пий хапчетата. Нямаш никва идея какво беше в Русия, когато запада си имаше президент Елцин. Може да видиш корицата на Таймс как се хвалеха, че са си купили изборите в Русия. Путин има реална поддръжка точно от тези хора, които платиха цената на западните олигарси. Или искаш да кажеш, че те са на Путин хора. Малоумни сте, нямате данни, не искате да имате данни. Просто обяснение лоши-добри ви върши работа да серете денонощно. Ако не беше Путин, Русия нямаше да я има като държава. Запада го казва това. За това се той им е в устенцата посрани.

Ако Русия я нямаше като държава - сега няколко милиарда души щяха да живеят по-добре.

Нямаш никва идея какво беше в Русия, когато запада си имаше президент Елцин --------- Руски трол го наречи, НЕ ГО ОБИЖДАЙ повече! :) И преди и сега раZZия е КОЧИНА! И преди и сега опашки на алкапи за москвичи! И преди и сега Иванушка Дурака на опашка за лосион за вана!

На втория етаж сигурно ги е било страх от кражби, за да не държат бутилките на терасата. Или са остъклили балкона... Пак добре, че не са ги съхранявали в мазето. Обаче няма начин комшиите да не са знаели за това изключително грубо нарушение на противопожарната безопасност. Само че и те и службите и кварталния, а особено фирмата, която ги е снабдявала с бутилки, са си драпали макарите. А сега прокуратурата им, вместо да кошари наред, ще се чуди как да покрие случая.

Горят газ за да не го продават , а народът им с бутилки още , пропаднала нация и това си е !