Путин: ”Мирише на геноцид” в спирането на газа за Донбас

Владимир Путин заяви, че отказът на Киев да снабдява с газ сепаратистките региони в Донецка и Луганска област "мирише на геноцид".

Обратно в новината

Коментари - Путин: ”Мирише на геноцид” в спирането на газа за Донбас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги проамериканските фашисти от киев не спазват поетите от тях ангажименти! Тяхната агресия, подкрепяна по всякакъв начин от Фашингтон цели единствено война и убийства! Всъщност това е и следствието навсякъде, където ФАЩ са ръсили "демокрация" - само смърт и разрушения! Какво можеш да очакваш от империя, базирана на злото?

.....на Путин му мирише газа.

Валодя , врътни крана на газта за ц я л а ЕВРОПА и им гледай сеира!!

От Кремъл мирише отвратително да див нацизъм!

Решението е лесно: Врътнете крановете на газта през Украйна и "Северен поток" за Германия , Австрия и Чехия !!!! Така "санкциониращата" ви Европа -ще го издуха съвсем!! В момента ИНФЛАЦИЯТА чука на вратата на Европа!!!Ако Русия "врътне" крановете на газта-- кризата ще съсипе ЕС!!!!!

стара Европа това заслужава, а и ЕС обслужва интересите само на германия, Австрия, Франция и Англия

Сега CNN или Euronews ако бяха обективни медии, щяха да направят репортаж от дома на едно средностатистическо семейство в Донбас как се живее без газ!

Да а ако бяха истински обективни щяха да покажат колко са руснаци "опълченците". Фрапантно е даже...

Не разбирам защо ми цъкате минуси: без да защитавам една или друга страна, аз просто обърнах внимание върху страданието на обикновените граждани. Или на някои хора им доставя извратено удоволствие хората от Донбас да страдат, само защото са имали съдбата да се родят и живеят там?

това е последният замисъл на западните и световни управленци зад кулисите,същото са отредили и за Б-я и вицдаме,че ни топят като нация ачик.Толерират се простите цигани,турци,араби и всякакви помии

газът за Украйна и Европа трябваше да бъде спрян в момента на изпращането на украинската войска в Югоизточна Украйна, бонбандираща градовете с авиация и обстрелваща ги с артилерия,наричайки лицемерно престъплението геноцид,антитерористична акция

само твърдо с европейските специалиски да се подхожда!

Дедо Пути няма денги за Донбас и сега се опитва да се отърве от тях....

Стига глупости.

Путьо, не само мирише, а си е: 1. ти финансираш и зареждаш терористите в Донбас. 2. Обаче бягаш от издръжката на "бунта" - някой друг да купува от теб, ама да захранва ония, които са зависими от теб! Ти би ли финансирал чеченците? Или грузинците, от които къса живо месо в Северна Осетия. скрий се драги - философията не е за офицер от КГБ

1. Терористите в Донбас - т.н. десен сектор се финансира от Фашингтон! 2. Тези, които искат да пласират собствената си стока за сметка на чужди хора и животи са също във Фашингтон! 3. Чеченските муджахидини са финансирани също от Фашингтон през пуделите им Саудитска Арабия и Катар! 4. Грузия, под опеката на Фашингтон нападна с обучената си и финансирана също от Фашингтон армия, посреднощ и без предупреждение Автономните републики Южна Осетия и Абхазия! Да, също чрез масови бомбардировки на градове и села! И лично към теб - не осквернявай това име, което си си сложил за ник! Какъвто и етикет да си сложиш - все прост ще си останеш!

Какво можеш да очакваш от възпитаниците на Фашингтон? Фашизъм и геноцид! Фашистка хунта! Тотално незачитане на човешките права (като Гуантанамо и концлагерите в Полша), свободата на словото и нормите на правото!

Съветска наглост! По същата логика украинците трябва да кажат: Доставете малко оръжия и на нас... нали уж сме братя...

На Путя с всеки изминат ден погледът му става все по празен-защо,ли?!

Защото преяждането с власт е противопоказано за обикновен мъжик

Решението е просто, украинците казват официално, че няма да плащат газа за Донбас, защото това вече е друга държава и въпросът приключва. Но отношението им към източните райони е като към доведено дете в циганско семейство, само глад, студ и бой. Тогава Русия си поема грижата за народа и работата прелючва! Да живее Путин. Само той е надеждата!

h 1

ПУТЛЕР пак се НААКА !!! --- но му ПРАВИ ЧЕСТ, че ЗАЩИТАВА ДЪРЖАВАТА СИ, с ВСИЧКИ СРЕДСТВА !!!!!!!!!! ТЕЖКО на МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ като НАС и УКРАЙНА !!!!! САМО СТРАДАМЕ от БЛИЗКИ и ДАЛЕЧНИ ИМПЕРИАЛИСТИ !!!!

Решението е просто, украинците казват официално, че няма да плащат газа за Донбас, защото това вече е друга държава и въпросът приключва. Но отношението им към източните райони е като към доведено дете в циганско семейство, само глад, студ и бой.

Мирише на фашизъм в действията на Русия...

На най обикновен!...

Значи Киевското правителство да плаща с данъците на другите региони газа на регион който иска да си е автономен. Ами като искат да си имат собствена държава сами да си плащат газа. Геноцид било. Ей най-големите държави са най-големите циници. Америка, Китай и другите също.

Вчера (26.02.) "правителството" на ЛНР официално е обявило, че на нейна територия ще има поливалентна валутна система (долари, паунди, рубли, юани и гривни). Само, че никой не тича в чейнджа да си обменя паричките в монголски тугрици, а рублетата дървени само в долари.

И аз така изглеждам като имам запек... За щастие не е често. Ама на путинката май скоро кафявото ще започне от ушите да му излиза. Като гледам как гледа...

Торги долларом на Московской бирже открылись сегодня на отметке 63,727 руб., что на 1,67 руб. выше уровня закрытия торгов 20 февраля. В следующие минуты курс доллара продолжил расти, достигнув на максимуме отметки 64,2 руб., что на 2,15 руб. выше уровня пятничного закрытия. Курс евро на открытии поднялся выше 72 руб., достигнув на максимуме отметки в 72,795 руб., что на 2,285 руб. выше уровня закрытия торгов 20 февраля. Аналитики связывают падение курса рубля с принятым в пятницу, 20 февраля, международным рейтинговым агентством Moody's решением о снижении суверенного кредитного рейтинга России до мусорного уровня Ba1. Напомним, что еще в конце января другое крупное рейтинговое агентство, Standard & Poors (S&P), также понизило суверенный рейтинг России до мусорной категории. .................. Това е официална информация от руски източник. Какво е "мусорна" категория се досещате. Мусор на руски означава боклук, отпадък...

Не може да очакваш най-големите хиени(да ме извинят животните) се нахвърлят за да задушат инакомислещите и нещата да вървят. Муди и те се компрометираха, показвайки че работят по политическа поръчка и за сетен път показват безмислието от съществуването си.

Путин и нас ще обяви в геноцид, като поискаме да намалим безумната цена на руската газ. Ще трябва да намали порцията на олигарсите, което си е направо геноцид!

Колко милозлив е Путин, защото можеше до поиска от Киев да купи за сепаратистите малко авиация, малко артилерия и танкове и ПВО. Нещо като данък "диш парасъ" данък за изхабяване на зъбите плащан от поробените от турците.

и тука са осрали соросоидите. за клетка сте, при обонго. айде нещо съществено по темата?

Путин не си премери костилката и му дойде малко множко това, което се опита да глътне. Сега - ни напред, ни назад...

жужето пу се е наакало и му мирише...ха ха ха, ами има памперси бе монголоид---

мирише ма на акано около него,...одкъде ли идва...!?!? ха ха ха

спира газа на Украйна,не е геноцит, когато Украйна спира газа (които тя плаща) за райони окупирани от Русия, било геноцит!!!!!

Pesh0

Когато даваш нанякогонещо от което зависи живота му. Не е геноцид. Лкрайна да си седне на дупето и да обеси президента си .

военнопрестъпника когото съдът в Хага очаква, говори за геноцид....ха ха ха

Другари, нека подкрепим тов. Путин по-активно! Дотук няма и 600 поста, какво става, излагаме се!?

Нагло джудже. Всеки ден се разкриват руските престъпления спрямо Украйна. Ще си платиш един ден, убиецо.

Я сподели кои са тези престъпления спрямо Украйна че да знаем? Аз знам само за престъпления на украинската власт спрямо собствените и граждани... но пък ти може и да извадиш факти които хората не знаят. Ама като знам американската агитационна машина може и да се скалъпят всякакви.

Щом в Кремъл ти мирише... значи някъде около тебе ще да е.

Побързайте да си предоговорите заплащането, защото гривни вече не приема никъде.То и за постна пица няма да ви остане.

Па и рубли не приемаме. Само мръсна американска валута.

Върхът на цинизма от страна на фашизоидното джудже, което започна война срещу Украйна, анексира нейна територия и въоръжи проруските бандити. Само руснак може така нагло на черното да вика бяло.

ааа и Мая Манолова може!

а познаите коя страна в света има наи много затворнизи на глава от населението и още толкова трансексуални?

краварландия?

на путкин му замирисало, ама на украинска утка, мухахаха, немита, хохохоох

Не се ли миеш.

Честита годишнина от майдана. Честита евроинтеграция. Гривната вече не се търгува. Магазините се опразват. С най добри пожелания от яйцето и порош.

Добре описа Русия!! Там даже и купони има!!

И един мармот си увива шоколада. Вервай си.

Петима депутати от партия "Справедлива Русия" внесоха в сряда в парламента в Москва законопроект, предвиждащ да се отменят контрасанкциите и да се забрани въвеждането на нови без участието на Държавната Дума. Според тях сегашната процедура противоречи на Конституцията. Дмитрий Гудков, Валерий Зубов, Сергей Петров, Сергей Доронин и Михаил Сердюк предлагат правителството и президентът да не могат да взимат самостоятелно подобни решения, както стана през август. Тогава министерският съвет прие постановление след указ на Владимир Путин за ответни мерки срещу санкциите на Запада.

горките...да питат Ходорковски какво става с несъгласните...

Едва ли ще отменят санкциите, защото проблемът не е в това постановлаение. Проблемът е в стремежа на Путин да съсредоточава все повече власт в ръцете си, като игнорира парламента. Това е закономерното поведение на всеки тоталитарен вожд и най-вероятно сега ще има опит с верните му депутати да бъде прокаран в Думата закон, с който му се дават огромни права. Нищо ново под слънцето - поредният комплексар с пагони, който се е взел прекалено насериозно и се опитва да глътне света. Всички свършват по един и същ начин и единствената разлика е в размера на нещастията, които успяват да предизвикат преди да си получат заслуженото.

за неосведомените-имаше референдyм и лнр и днр сами избраха свободата си.не искат да слyгyват на превратаджииския режим от киев.фаshиския режим не им дава дори на рyски да говорят.лнр и днр са горди и извоуваха свободата си с крав.киевската хунта насасквана от задокеанския световен терорис избиха хиляди деsа,jени и старsи.

Какъв референдум бе?? като е противоконституционен?? Досега що нямаше референдуми?? С руската окупация и почнаха глупостите?? И тия референдуми нито една страна не ги призна!! Къде са тия избитите хиляди деца, жени и старци?? Покажи бе?? Точно оръжията на руските наемници ги избиха!! Кой ползва ГРАД, Ураган, Смерч, срещу мирните жители?? Кой обстреля Волноваха, Мариупол , Дебалцево?? Кой сравни десетки мирни селища със земята??

луил иди да си пиеш антидепресантите! референдума е признат от република южна осетя. а миснкото споразумение де-факто сащо го признава. скоро и нашите ще го признаят, както направиха с македоня.

Се дундьо и улезнал у климаксу......

Проблема на Путин е следния, Украйна има в хранилищата си газ за 1 месец!! Обаче някой в това време трябва да снабдява сепаратистите!! И Путин не ще да плаща?? Съгласен е да убива жителите и да разруши Донбас , но не иска да им плаща газта!! Да унищожиш Углегорск и Дебалцево ,не е ли геноцид?? Една здрава сграда да не остане??

А от Кремъл мирише на смърт и омраза към всичко човешко !Диктатурата на Путин осмърдя света с лъжите и простотията си!С безцеремонно погазване на граници и международни договори !Както Хитлер си го получи ,така и Путлер го чака същото...

Докато някои живеят в 21ви век и гледат към покоряване на Марс, други живеят в 18ти век и са все още в крепостничеството. Развитие не се купува с пари. Проблема е между ушите на хората.

Хитлер си го получи, защото изкара войска в чужди държави, на хиляди килметри от собствените си граници. По твоята логика и Обамлер ще си го получи. Така е създаден светът! КОйто нож вади, от нож умира. Римска империя, Византийска, Турска, Португалска, Испанска, Английска, и още има, ама да не си мъча мозъка с изчезнали неща. Сега е на ред Американската (не на континента, а на САЩ, разбира се). Защото нейни са войските, пръснати по цялото земно кълбо. А Русия си е била и си е Русия. Една Велика държава с гордо минало и Велико бъдеще. Ако сме нейни приятели, никога няма да ни предаде. Сега може и да ни засипе с огън и жупел, но на предатели, това се полага. И трябва да се случи, за да ни се върне отвеяния мозък в главите. Защото НЯМА, не е имало и няма да има по света държава, повярвала на САЩ и след това оцеляла от разруха и разорение.

Путя разкарай си армията от Донбас и Крим и тогава Украйна ще си плаща каквото трябва за нейните граждани!! Сега не може да плаща на окупираната територия!! Самите терористи унищожиха газовите тръби към Луганск?? С тая война!!

Украйна трябва да спре всички доставки на терористите ток, вода ,газ,Путлер да плаща, той забърка тази каша и сега да си я сърба.

Ми да го направят официално, както се прави - с документи, договори: Ние се отказваме да ви доставяме ток, вода, газ, защото не сте украинска територия! Нали това искаш?

NIKI NIKOLOV

С терористи не се преговаря,когато вдигнат бялото знаме тогава ще пият вода.

Ами те реално в момента са окупирана територия , тогава окупатора да плаща!! Не може Украйна да плаща на територия където нейните закони не се разпростират!! Да се разкарат руските бандити и тогава Украйна ще си плаща и грижи за хората, както беше преди армията на Путлер да я нападне!!