Коментари - ”Газпром”: Киев не плаща, ще страда и Европа | Днес.dir.bg

”Газпром”: Киев не плаща, ще страда и Европа

Украйна не е внесла авансовото плащане за март, което създава риск за преждевременно изразходване на аванса и прекратяване на доставките включително и за Европа

Обратно в новината

Коментари - ”Газпром”: Киев не плаща, ще страда и Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Както изглежда укронацитата не са чували една типично българска поговорка: Пито -платено!! Демек щом смучеш руска газ лапайки от тръбата на руснаците, ще си плащаш!!! Това си е капитализма! Има и друга българска поговорка: приятелството си е приятелство, ма сиренето е с пари!! След като Тропическата Маймуна -Обонго забърка цялата тая каша в Украйна...Той ид а им дава пари! Щом Маккейн можа да извади 5 милиарда за д а ги даде на укронацитата за да свалят демократично избрания президент Янукович..Значи краварника може се бръкне и за още 50 милиарда да помогне на Крайна! Или поне да и плати газта!!! Ма нещо не искат да плащат тия ми ти кравари! Надяваха се укронацитата и Прасенко да им свършат работата за без пари...Ма това никъде не става! така че Обонго вади кешовицата, и са плащай кат поп!

Газпром трябва да вземе пример от нашите електроразпределителни дружества и да иска такса за включване ;)

Бе не знам кой ще страда, ама рибата и месото в Русия струват двойно в сравнение със септември миналата година. Пък заплатите и пенсиите не се чува да станат двойни.

чобан петко ( нерегистриран ) 24.02.2015 20:08 .".....в гранясалата мазнина на утопичния комунизъм и възпитавани от "честни" крадци и убийци - топ-злодеи като Ленин и Сталин, Дзержински, Ягода, Ежов, Берия," гьончо, гьончоо Това не са руснаци а евреи - с изкл на грузинеца. Пропуснал си Кашел Мордехай - Карл Маркс, Лейба Блонщайн-Троцки - итн до 95% от политбюро ------ ! pеплика А къде е РУСКАТА ( нерегистриран ) 24.02.2015 21:30 .държава? Къде са около 200 милиона руснаци? Кой е дал на злодеите хранителната среда за извършване на злодеянията? И как така руснаците издигат всеки актуален вожд в култ, а след падането (убийството) му го развенчават тотално? В Русия е така - актуалният вожд е гениален и божествен, като го свалят е или евреин, или грузински злодей, или глупак като Хрушчов, или самолюбив търтей като Брежнев, или предател като Горбачов, или пиянде като Елцин... -------- е не че има нещо ощо к газовите даставки... Но А къде е РУСКАТА ( нерегистриран ) 24.02.2015 21:30 .държава? Къде са около 200 милиона руснаци? Точно там където е била френската държава при щирокоизвестната революциа-превърнала се в касапвница И руснаците са били точно там където са били французите ------------ Човешките общества се движат между диктатурата и демокрацията като махало задвижвано от енергията на човешките илюзии АЙНЩАЙН но вс това е история а не газови доставки и свързаната с тях политика днес

Стана тя каквато стана. От ЕС искаха "санкции", а се оказва, че газ няма да има. Ето ви и истински санкции. Все пак, руснаците изчакаха да мине зимата в Европа - не изнудваха хората на страните в ЕС по зимно време. Следващата зима да му мислим! А и нефтът започна да се покачва...

Руснаците едва изчакаха да мине зимата и искат да махат контрасанкциите! А Словения е готова да дистрибути норвежки газ за БГ.

Интересно би станало ако руснаците кажат "Ами свърши ни газта за западните тръби-демек Европа" все пак този газ извира от недрата на ТЯХНАТА земя и са в пълното си право да си правят с него каквото си искат. Кеф ти ще продавам на Киро, кеф ти-на Спиро. Магарията е, че ето точно това ги дразни ЮЕСЕЙА-че някой има газ повече от тях. Мадлин Олбрайт (държавен секретар на САЩ) беше рекла преди време-"Не може Русия да се разпорежда сама със своите природни ресурси" Брях, така ли ма дърта брантиьо?! Понеже опоскахте контитента Северна Америка като гадни скакалци, искате да опоскате и другите :)

ами ще изчакат малко ще фалират и ще се разпаднат на много малки дарявички. а и сибир ще е новата китаиска провинция, чукотка ще стане японска, ислямистите на юг ще си вземат каквото си искат , а ялките русначета ще останат с прусцхе в задника като 199ч. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да отговоря като една "нечервена особа". Всъщност, Русия вече прибира късовете земя на историческата си родина. Да припомня, че още от битката при Куликовско поле Русия е стена на европа за войнстващите азиатски орди - били то и от ислямската цивилизация. Иначе, вашите "предвиждания" са невъзможни. По-скоро всички останали европейски страни биха се разпаднали.

От водка и хайвер мужикът се е подул все едно е нахапан от пчели.

След 3 месеца ще бъде юни. Силно ще е намаляло потреблението. За 3 месеца държавата трябва да намери начин да се справи с положението - да намери алтернативни начини за доставка. Освен това се надявам, че правителството не е спало цяла 4 месеца, а е действало по този въпрос. Но какво ще стане с Русия, за която продаването на ресурси досега е крепяло провалената икономика? Какво ще прави Путин, който трябва да бъде изгонен с ритници от руския народ?

си ,Киро , газта се полза само за отопление. Нали в България нямаме производство, така че няма за какво да се безпокоим.:)))))))) А който все още се надява на нещо добро в България време е да се осъзнае и да бяга по света да си изкарва хляба. В България ще остават само такива като Киро.

Тоя на снимката какво гледа? От кой етаж да скочи ли?

от снимката няма причина да скача от където и да е. Такава съдба очаква нещастници като теб!!!!

какво се случи с Рем Вяхирев? Зная, че преди две години почина, но какво се случи с богатството на най-богатия по онова време руснак? Как така със загубата на длъжността си "замина" и богатството му? Е па нема такава държава!

Започва изтрезвяване! Паляка и Тиквата да стягат бутилките и да внасят "енергийна независомост".

Ами Милер не е ли Иврей ? Жид ? И защо рекетира Европа? Какво му е виновна тя за това, че Украина не си плаща ? А да не говорим, че Украина е предплатила, но не получава предплатените количества газ

Милер - немец, а ти си идиот.

руся да прилича на европа ли е искала? не те гледат да стоят далече от европа,а на европа как и се иска да буде руся с всичкя петрол и гас които имат.....свери си часовника! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами хубаво, ама историята показва, че когато европа е поставена пред изпитание обикновено намира еволюционно решение, докато руснаците поставени в подобна ситуация правят революция.. За сега Русия е искала поне 2 пъти да прилича на Европа, а Европа нито веднъж на Русия. Въобще руснаците зорлем ще разберат, че насила хубост не става.

Нещо по странично не можа ли да измислиш? Ти даваш ли заем на човек в който не си сигурен че ще ти върне парите и отгоре на това ти дължи доста голяма сума?

Аз на путинисти не вярвам. Да я спрат като са толкова важни. Покажете мъжество и спрете газта ако ви стиска. Спрете и газта на германиците. Ама ха санкции ще ви налагат.. Ама не сте мъже, а путинисти...

Ами като си ахмак да вярваш на"оланисти"и "меркелисти",ще я спрат като ДВЕ И ДВЕ стой и гледай !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като 2 и 2 5 ли ще я спрат...

Простак, германци плащат.

Това са пълни глупости за зомбирани! Ако Украйна не си плаща това не значи, че газа за Европа ще спре. Ако вярвате на тази глупост целяща оргазъм на националисти отрезнейте! Газовата криза беше направена защото Тимошенко умишлено спря крана за Европа.

Какво може да очакваш от правителстото на Украйна, с безчет лъжи и кражби, че няма да гепи от газта? Вервай си!

Европа като страдавие какще живеете, бе малоумник! Ще се откажете от мерцедесите и яхтите и ща карате жигули и ще правите вили в Крим!! тикви мужишки!

точно така, плащаш не плащаш да ти носят газ на тепсия. така е европейско, нали ?

zeddd

Плащаш, а газ няма. Това е руско, нали?

Плащаш дръжки. Ще видиш колко ще плащаш на Гърция за доставка на газ от Катар.

Премиерът Камерън спомена и идеята за изключване на Русия от системата за междубанкови плащания Суифт

Тъпите и прости атакисти, са по-голяма беда за България от мазните мангали и БСП+ДПС взети заедно. Изродите около Сидер Ибрик ефенди трябва да бъдат въдворени по психиатричните заведения в страната, а самия Сидер Ибрик ефенди в затвора!!! Да му се порадват на белия дирник манговците!! Относно "гЪзпром"-те са дрисливи руски свине, които квичат за "свинец"!!

Ти сигурно си "демократ" с "демократични разбирания". Луда завист те яде.

По добре газ от Иран отколкото руски монопл и изнудване. Ес трябва да намали потреблението на Руски газ до санитарния минимум

Какъв пропуск от моя страна-да не знам, че си изградил пряка газова връзка с Иран !!

Ами крайно време е и вие да я накажете тая нагла евроГЕЙска Европа !!!

Плаващите терминали са готови, танкери и те се строят - до 2 години тоз изнудвач ще е готов да върти свирки някой да купи газ от роССия...

с атакистки болни мозъци. Ама от газ разбират-нали вожда им две години размерваше коридорите в Овергаз

Този плаши гаргите. Миналата година 8 месеца Украйна не получаваше газ от русия, а транзита си вървеше. Преди беше лесно на руснаците-Украйна краде газ и толкоз, ама сега друг контролира транзита. А, че Киев не искал да плаща газа на отцепниците от ДНР и ЛНР-правилно да им го плаща Москва, нали тя им плаща цялата война.

Там няма отепници, а руски окупаиони войски. Мирното население се разбяга, а по-селата не ползват газ. Просто русаците агло с чужда газ си отопляват окупационната армия.

Когато Киев признае официално статута на независимост на отцепилите се ДТР и ЛНР, тогава може да не им плаща доставката на руски газ! А до тогава- ще плаща! Колкото по бързо Киев признае официално статута на двете отцепили се републики, толкова по добре - и за Киев, и за ДТР и ЛТР!

АТАКИСТИТЕ,БАГАИНИ.ЧУДО БОЛНИ МОЗИЦИ ИЛИ ПЪЛНО ОТСЪСТВИЕ НА ТАКИВА.ЛЕКА НОЩ,НЕМАМ НЕРВИ,ЛУДИ УМОРА НЯМАТ.ПИШЕТЕ И СИ ГИ ЧЕТЕТЕ САМИ.ЧАООООО

Отдавна Украйна върти номера, а сега след като изхарчи парите за да бомби пенсиите в Донбас ще се опитва да краде още повече. Западът, който продължава да подкрепя хунтата с пари, лъжлива пропаганда и нелепи санкции срещу Русия, в крайна сметка може би ще поумнее от студа. Чудя се на акъла на лидерите от ЕС, толкова ли не могат да сметнат, че руският газ, който получават е само за $60млрд. годишно, съставлява по-малко от 2% от БВП на Русия и ако такова спиране за Русия ще е поносимо, то за ЕС ще е икономически убийствено. Всъщност ЕС игнорира напълно гео-политическите реалности. Че да си носи газ от САЩ, ако може, ама то е все едно, ако някой живее във Варна, да си пазарува ежедневно от бакалия в София. Е, един ден в светлото бъдеще може и да може, ама засега не може. Иначе ЕС явно има голямо доверие на Путин, след като не се страхува, че във всеки един момент би могъл да й врътне кранчето. Разбира се на Путин може да се вярва повече от на всеки друг, но в случая газова криза за Европа може да настъпи именно от мъдро подкрепяното от нея демократично украинско управление.

объркал си се нещо.. експорта на газ и други нефто-продукти съставлява 60% от приходите в бюджета на руската федерация.

чудя се дали може още да си извие главата назад Милер ?смешници жалки...

Формулата е ясна.Енергийна ефективност,роден газ и шут на всичко руско ,рубладжийско,което ни смуче и рекетира.

Формулата е ясна-един мощен шут в гъза на всички соросоиди, след това вкарване на руснаците в България ,а след това изгонване на всички американски военни бази и западни колонизаторски фирми от България!

Изпълняваш програмата на енергийната мафия -неефективна и зависима енргетика,която да мачка и смуче населението. Неслучайно този вой срещу санирането. 100 000 санирани жилища по1000 спестени лева от ток и топло е равно на 100милиона загуба за енргийната мафия.

вместо да вкарваме руснаците в България,/ами те не са я напускали,ама нейсе/,ДА ТИ КУПИМ БИЛЕТ ЗА РУСИЯ НА ТЕБ....

И най-важното, шут в г*за на Европа !!! ДА живее ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ !!!

коки=боки

За обяда незнам дали е безплатен, но от Лиляна Павлова, разбрах, че санирането е безплатно.

Да, безплатно... но ще го плаща държавата с пари на заем, които ще вземат като външен дълг, който после ще плащат с години нашите деца. АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО ... ОТ ГЕРБ

Орлин Данев

Парите от бъдещия дълг-16 милиарда( ако мине) ще бъдат за закупуването на две дърти американски бракми Ф-16, с които ще се "бием " с руснаците!:) (Смех,смех....) А ако не мине номера с дълга- Боцко хвърля оставка и тръгва да се крие- и от руснаци и от американци, а вече и от Йоца Амстердамеца- (че оня ден го олабиха от кафеза) Става интересно! Кеф!

Не си е изпълнило договора по предплатените количества! Имаше занижено налягане, имаше недоставени количества газ! Къде са неустойките за това?

Братя българи, купувайте пуловери. Свещите са осигурени. Нема страшно

ще събирате ли такса "мощност"?

По-скоро ще си купуваме бронежилетки! Страшното тепърва идва! ...За ужас на соросоидите!

ти... нещо руско притежаваш ли? освен може би някой незаконен Макаров? Най-вероятно и бронежилетката дето искаш да купиш ще е немска или австрийска или италианска.. на прогнилият ЕС... бяхте смешни, ама вече сте просто жалки. След това се чудите що ви отказват журналистически достъп на Алфа ТВ.

ЕвроГейският Халифат трябва да бъде срутен и смазан! Икономиката му трябва да бъде срината!Руснаците трябва да спрат едновременно и ГАЗА и НЕФТА за ЕС,колкото и да им струва това! ЕвроГейският Халифат трябва да изпадне в колапс и да не може да се съвземе! А след това -военни действия и граждански размирици по цялата му територия! ЕвроГейският Халифат трябва да се разпадне с гръм и трясък!

И майка ти ще остане без работа на магистралата!!!

Орлин Данев

Соросоид,майка ми работи отдавна на една друга магистрала...в "Шепот от Отвъдното"...Вас соросоидите,като ви треснат руснаците с някоя ядрена бухалка, тогава може да и станеш сутеньор! :)

Ако спрат газа и нефта и я закривай Путинландия ха ха ха...

Вземи си смени ника с нещо адекватно на писаното от теб. Препоръчвам ти едно име с което старите хора наричаха руските безхарктерни мекерета- викаха им пальоши. Пальош ще ти кима отлично.

Много наежен този чистокръвен руски воденичар от фотото бре!

Газпром: Киев не плаща, ще страда и Европа .......... нека си страда, ние си имаме хъбче. Имаме си и хъбчо. Ако нещо не се получи - ще ни уреди със заем.10% - като покойния , нали си го гпомняте.

Единствения път на газа ще е през Донецк. Да си купува Киев от там та да им дойде акъла.

за партията на Черномирдин - "Наш дом Газпром". Сега и путиновата е същата.

"Не се надявайте ,че веднъж възползвали се от слабостта на руснаците,ще получавате дивиденти вечно.Руснаците винаги идват да си приберат парите.И когато дойдат-не се надявайте на подписаните йезуитски съглашения,които ще опитате да използвате за оправдание.Те няма да струват и хартията,на която са написани.С руснаците трябва да се играе честно,или изобщо да не се играе" Ото Леополд фон Бисмарк

за да се ориентираме. Защото днешните руснаци са преминали през почти вековно пържене на мозъци в гранясалата мазнина на утопичния комунизъм и възпитавани от "честни" крадци и убийци - топ-злодеи като Ленин и Сталин, Дзержински, Ягода, Ежов, Берия, Андропов... А сега и Путин.

Най-отдолу пише Ото фон Бисмарк, така че можеш да се ориентираш за годината. Колкото до това дали много са се променили - в Русия все още се осъждат еднополовите бракове, содомията, педофилията и всякакви други подобни промени. Нема голема промена у русите!

".....в гранясалата мазнина на утопичния комунизъм и възпитавани от "честни" крадци и убийци - топ-злодеи като Ленин и Сталин, Дзержински, Ягода, Ежов, Берия," гьончо, гьончоо Това не са руснаци а евреи - с изкл на грузинеца. Пропуснал си Кашел Мордехай - Карл Маркс, Лейба Блонщайн-Троцки - итн до 95% от политбюро

Бисмарк е бил много в час той ли беше казал за бг че сме овчарчета дето си крадат овцете помежду си:)

Орлин Данев

Цялото изказване е следното: Българите са един малък, но за сметка на това - изключително прост народ! Те са овчарчета,които си крадат овцете помежду си! Те строят такива големи къщи все едно ще бъдат безсмъртни, а така чукат жени, все едно утре ще умрат! :)

ЧЕСТНО ТРЯБВА ДА СЕ ИГРАЕ С ВСИЧКИ, НЕ САМО С РУСНАЦИТЕ !!! Ама нашите палячовци това не го разбират, на тях само далавери им дай !!!

Mи украинските курви да вземат още 50 млрд заем от еврогейците и да плащат. Толкова е просто. Или не....а да, ще обвинят Газпром, че ги тероризира!

да "денги нет" щот европа ще прави бмв-та с виятарни мелници и газ от лаужна. и сас ламарина от натовски каски. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

милер спирай я най после тази газ не ни трябва спирай я че всичките ти сънародници страдат от теб и от безочието ти не щем газ

повечето участници смятат, че трябва да сме много благодарни (и послушни) на Русия и Путин, както и че трябва непрекъснато да се молим за неговото благоволение и великодушие. А който не го прави - значи прави същото на ЕС и/или САЩ. За тези зомбита друг вариант няма. А правилната посока наистина е Запад - защото за да си съюзник с него трябва да постигнеш определени параметри, а не да се кланяш и молиш. Различни ценностни системи, какво да правиш? Освен правилен избор?

Ами той и Иван Костов на времето каза,че няма "безплатен обяд"

И е бил прав, да знаеш. И още е прав.

има това? Ясно е, че нищо безплатно няма. Но въпросът е в цената, формирането й и времето (сроковете) на плащане.

Така де. Нали и рашките това казват: платил си до утре - получаваш до утре.

По нашия край има една приказка:"Приятелството си е приятелство, сиренето е с пари". Е вярно,за приятели може малко по -"тънко",ама за останалите......влиза в действие описаното от Адам Смит в "Богатството на народите"

Аууу, де що има виден специалист по газта, днес е впрегнато да пише (глупости де) точно под тази статия. Чудя се, що не се съберете, пък да се захванете да управлявате и Русия, и САЩ, изобщо - света? Така или иначе сте наясно с всичко, не стреляйте на халос, ами направете нещо полезно. А, и да не забравите - хонорарите - след 17.00.

на български е в мъжки род. Това за специалистите.

Вземи да се запознаеш с новите правила за правописа (от скоро са и вероятно затова не си запознат) и за това как се членуват думи като газ. Пак за специалистите по всичко де.

Мюлкнер не се коси палячо

най-накрая ще настъпи светлото бъдеще???

много скоро ще стане тихо и студено и доста мрачно в демократична европа

Това е глупост на невежа от футболна агитка. Все пак тук е място за нормални хора.

таварищ путин не ни го нахлузвай заради краварите а дано ама нада ли

по-ниско се навеждай! И като мюсюлманите - килимчето, но посока Кремъл! По пет пъти на ден за всеки лъч на петолъчката по веднаж!

Който не целува на дядо пор ръката , целува баба попадия между кр....А"!!!!

Коментари - ”Газпром”: Киев не плаща, ще страда и Европа | Днес.dir.bg

”Газпром”: Киев не плаща, ще страда и Европа

Украйна не е внесла авансовото плащане за март, което създава риск за преждевременно изразходване на аванса и прекратяване на доставките включително и за Европа

Обратно в новината

Коментари - ”Газпром”: Киев не плаща, ще страда и Европа | Днес.dir.bg

Коментари

Както изглежда укронацитата не са чували една типично българска поговорка: Пито -платено!! Демек щом смучеш руска газ лапайки от тръбата на руснаците, ще си плащаш!!! Това си е капитализма! Има и друга българска поговорка: приятелството си е приятелство, ма сиренето е с пари!! След като Тропическата Маймуна -Обонго забърка цялата тая каша в Украйна...Той ид а им дава пари! Щом Маккейн можа да извади 5 милиарда за д а ги даде на укронацитата за да свалят демократично избрания президент Янукович..Значи краварника може се бръкне и за още 50 милиарда да помогне на Крайна! Или поне да и плати газта!!! Ма нещо не искат да плащат тия ми ти кравари! Надяваха се укронацитата и Прасенко да им свършат работата за без пари...Ма това никъде не става! така че Обонго вади кешовицата, и са плащай кат поп!

Газпром трябва да вземе пример от нашите електроразпределителни дружества и да иска такса за включване ;)

Бе не знам кой ще страда, ама рибата и месото в Русия струват двойно в сравнение със септември миналата година. Пък заплатите и пенсиите не се чува да станат двойни.

чобан петко ( нерегистриран ) 24.02.2015 20:08 .".....в гранясалата мазнина на утопичния комунизъм и възпитавани от "честни" крадци и убийци - топ-злодеи като Ленин и Сталин, Дзержински, Ягода, Ежов, Берия," гьончо, гьончоо Това не са руснаци а евреи - с изкл на грузинеца. Пропуснал си Кашел Мордехай - Карл Маркс, Лейба Блонщайн-Троцки - итн до 95% от политбюро ------ ! pеплика А къде е РУСКАТА ( нерегистриран ) 24.02.2015 21:30 .държава? Къде са около 200 милиона руснаци? Кой е дал на злодеите хранителната среда за извършване на злодеянията? И как така руснаците издигат всеки актуален вожд в култ, а след падането (убийството) му го развенчават тотално? В Русия е така - актуалният вожд е гениален и божествен, като го свалят е или евреин, или грузински злодей, или глупак като Хрушчов, или самолюбив търтей като Брежнев, или предател като Горбачов, или пиянде като Елцин... -------- е не че има нещо ощо к газовите даставки... Но А къде е РУСКАТА ( нерегистриран ) 24.02.2015 21:30 .държава? Къде са около 200 милиона руснаци? Точно там където е била френската държава при щирокоизвестната революциа-превърнала се в касапвница И руснаците са били точно там където са били французите ------------ Човешките общества се движат между диктатурата и демокрацията като махало задвижвано от енергията на човешките илюзии АЙНЩАЙН но вс това е история а не газови доставки и свързаната с тях политика днес

Стана тя каквато стана. От ЕС искаха "санкции", а се оказва, че газ няма да има. Ето ви и истински санкции. Все пак, руснаците изчакаха да мине зимата в Европа - не изнудваха хората на страните в ЕС по зимно време. Следващата зима да му мислим! А и нефтът започна да се покачва...

Руснаците едва изчакаха да мине зимата и искат да махат контрасанкциите! А Словения е готова да дистрибути норвежки газ за БГ.

Интересно би станало ако руснаците кажат "Ами свърши ни газта за западните тръби-демек Европа" все пак този газ извира от недрата на ТЯХНАТА земя и са в пълното си право да си правят с него каквото си искат. Кеф ти ще продавам на Киро, кеф ти-на Спиро. Магарията е, че ето точно това ги дразни ЮЕСЕЙА-че някой има газ повече от тях. Мадлин Олбрайт (държавен секретар на САЩ) беше рекла преди време-"Не може Русия да се разпорежда сама със своите природни ресурси" Брях, така ли ма дърта брантиьо?! Понеже опоскахте контитента Северна Америка като гадни скакалци, искате да опоскате и другите :)

ами ще изчакат малко ще фалират и ще се разпаднат на много малки дарявички. а и сибир ще е новата китаиска провинция, чукотка ще стане японска, ислямистите на юг ще си вземат каквото си искат , а ялките русначета ще останат с прусцхе в задника като 199ч. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да отговоря като една "нечервена особа". Всъщност, Русия вече прибира късовете земя на историческата си родина. Да припомня, че още от битката при Куликовско поле Русия е стена на европа за войнстващите азиатски орди - били то и от ислямската цивилизация. Иначе, вашите "предвиждания" са невъзможни. По-скоро всички останали европейски страни биха се разпаднали.

От водка и хайвер мужикът се е подул все едно е нахапан от пчели.

След 3 месеца ще бъде юни. Силно ще е намаляло потреблението. За 3 месеца държавата трябва да намери начин да се справи с положението - да намери алтернативни начини за доставка. Освен това се надявам, че правителството не е спало цяла 4 месеца, а е действало по този въпрос. Но какво ще стане с Русия, за която продаването на ресурси досега е крепяло провалената икономика? Какво ще прави Путин, който трябва да бъде изгонен с ритници от руския народ?

си ,Киро , газта се полза само за отопление. Нали в България нямаме производство, така че няма за какво да се безпокоим.:)))))))) А който все още се надява на нещо добро в България време е да се осъзнае и да бяга по света да си изкарва хляба. В България ще остават само такива като Киро.

Тоя на снимката какво гледа? От кой етаж да скочи ли?

от снимката няма причина да скача от където и да е. Такава съдба очаква нещастници като теб!!!!

какво се случи с Рем Вяхирев? Зная, че преди две години почина, но какво се случи с богатството на най-богатия по онова време руснак? Как така със загубата на длъжността си "замина" и богатството му? Е па нема такава държава!

Започва изтрезвяване! Паляка и Тиквата да стягат бутилките и да внасят "енергийна независомост".

Ами Милер не е ли Иврей ? Жид ? И защо рекетира Европа? Какво му е виновна тя за това, че Украина не си плаща ? А да не говорим, че Украина е предплатила, но не получава предплатените количества газ

Милер - немец, а ти си идиот.

руся да прилича на европа ли е искала? не те гледат да стоят далече от европа,а на европа как и се иска да буде руся с всичкя петрол и гас които имат.....свери си часовника! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами хубаво, ама историята показва, че когато европа е поставена пред изпитание обикновено намира еволюционно решение, докато руснаците поставени в подобна ситуация правят революция.. За сега Русия е искала поне 2 пъти да прилича на Европа, а Европа нито веднъж на Русия. Въобще руснаците зорлем ще разберат, че насила хубост не става.

Нещо по странично не можа ли да измислиш? Ти даваш ли заем на човек в който не си сигурен че ще ти върне парите и отгоре на това ти дължи доста голяма сума?

Аз на путинисти не вярвам. Да я спрат като са толкова важни. Покажете мъжество и спрете газта ако ви стиска. Спрете и газта на германиците. Ама ха санкции ще ви налагат.. Ама не сте мъже, а путинисти...

Ами като си ахмак да вярваш на"оланисти"и "меркелисти",ще я спрат като ДВЕ И ДВЕ стой и гледай !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като 2 и 2 5 ли ще я спрат...

Простак, германци плащат.

Това са пълни глупости за зомбирани! Ако Украйна не си плаща това не значи, че газа за Европа ще спре. Ако вярвате на тази глупост целяща оргазъм на националисти отрезнейте! Газовата криза беше направена защото Тимошенко умишлено спря крана за Европа.

Какво може да очакваш от правителстото на Украйна, с безчет лъжи и кражби, че няма да гепи от газта? Вервай си!

Европа като страдавие какще живеете, бе малоумник! Ще се откажете от мерцедесите и яхтите и ща карате жигули и ще правите вили в Крим!! тикви мужишки!

точно така, плащаш не плащаш да ти носят газ на тепсия. така е европейско, нали ?

zeddd

Плащаш, а газ няма. Това е руско, нали?

Плащаш дръжки. Ще видиш колко ще плащаш на Гърция за доставка на газ от Катар.

Премиерът Камерън спомена и идеята за изключване на Русия от системата за междубанкови плащания Суифт

Тъпите и прости атакисти, са по-голяма беда за България от мазните мангали и БСП+ДПС взети заедно. Изродите около Сидер Ибрик ефенди трябва да бъдат въдворени по психиатричните заведения в страната, а самия Сидер Ибрик ефенди в затвора!!! Да му се порадват на белия дирник манговците!! Относно "гЪзпром"-те са дрисливи руски свине, които квичат за "свинец"!!

Ти сигурно си "демократ" с "демократични разбирания". Луда завист те яде.

По добре газ от Иран отколкото руски монопл и изнудване. Ес трябва да намали потреблението на Руски газ до санитарния минимум

Какъв пропуск от моя страна-да не знам, че си изградил пряка газова връзка с Иран !!

Ами крайно време е и вие да я накажете тая нагла евроГЕЙска Европа !!!

Плаващите терминали са готови, танкери и те се строят - до 2 години тоз изнудвач ще е готов да върти свирки някой да купи газ от роССия...

с атакистки болни мозъци. Ама от газ разбират-нали вожда им две години размерваше коридорите в Овергаз

Този плаши гаргите. Миналата година 8 месеца Украйна не получаваше газ от русия, а транзита си вървеше. Преди беше лесно на руснаците-Украйна краде газ и толкоз, ама сега друг контролира транзита. А, че Киев не искал да плаща газа на отцепниците от ДНР и ЛНР-правилно да им го плаща Москва, нали тя им плаща цялата война.

Там няма отепници, а руски окупаиони войски. Мирното население се разбяга, а по-селата не ползват газ. Просто русаците агло с чужда газ си отопляват окупационната армия.

Когато Киев признае официално статута на независимост на отцепилите се ДТР и ЛНР, тогава може да не им плаща доставката на руски газ! А до тогава- ще плаща! Колкото по бързо Киев признае официално статута на двете отцепили се републики, толкова по добре - и за Киев, и за ДТР и ЛТР!

АТАКИСТИТЕ,БАГАИНИ.ЧУДО БОЛНИ МОЗИЦИ ИЛИ ПЪЛНО ОТСЪСТВИЕ НА ТАКИВА.ЛЕКА НОЩ,НЕМАМ НЕРВИ,ЛУДИ УМОРА НЯМАТ.ПИШЕТЕ И СИ ГИ ЧЕТЕТЕ САМИ.ЧАООООО

Отдавна Украйна върти номера, а сега след като изхарчи парите за да бомби пенсиите в Донбас ще се опитва да краде още повече. Западът, който продължава да подкрепя хунтата с пари, лъжлива пропаганда и нелепи санкции срещу Русия, в крайна сметка може би ще поумнее от студа. Чудя се на акъла на лидерите от ЕС, толкова ли не могат да сметнат, че руският газ, който получават е само за $60млрд. годишно, съставлява по-малко от 2% от БВП на Русия и ако такова спиране за Русия ще е поносимо, то за ЕС ще е икономически убийствено. Всъщност ЕС игнорира напълно гео-политическите реалности. Че да си носи газ от САЩ, ако може, ама то е все едно, ако някой живее във Варна, да си пазарува ежедневно от бакалия в София. Е, един ден в светлото бъдеще може и да може, ама засега не може. Иначе ЕС явно има голямо доверие на Путин, след като не се страхува, че във всеки един момент би могъл да й врътне кранчето. Разбира се на Путин може да се вярва повече от на всеки друг, но в случая газова криза за Европа може да настъпи именно от мъдро подкрепяното от нея демократично украинско управление.

объркал си се нещо.. експорта на газ и други нефто-продукти съставлява 60% от приходите в бюджета на руската федерация.

чудя се дали може още да си извие главата назад Милер ?смешници жалки...

Формулата е ясна.Енергийна ефективност,роден газ и шут на всичко руско ,рубладжийско,което ни смуче и рекетира.

Формулата е ясна-един мощен шут в гъза на всички соросоиди, след това вкарване на руснаците в България ,а след това изгонване на всички американски военни бази и западни колонизаторски фирми от България!

Изпълняваш програмата на енергийната мафия -неефективна и зависима енргетика,която да мачка и смуче населението. Неслучайно този вой срещу санирането. 100 000 санирани жилища по1000 спестени лева от ток и топло е равно на 100милиона загуба за енргийната мафия.

вместо да вкарваме руснаците в България,/ами те не са я напускали,ама нейсе/,ДА ТИ КУПИМ БИЛЕТ ЗА РУСИЯ НА ТЕБ....

И най-важното, шут в г*за на Европа !!! ДА живее ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ !!!

коки=боки

За обяда незнам дали е безплатен, но от Лиляна Павлова, разбрах, че санирането е безплатно.

Да, безплатно... но ще го плаща държавата с пари на заем, които ще вземат като външен дълг, който после ще плащат с години нашите деца. АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО ... ОТ ГЕРБ

Орлин Данев

Парите от бъдещия дълг-16 милиарда( ако мине) ще бъдат за закупуването на две дърти американски бракми Ф-16, с които ще се "бием " с руснаците!:) (Смех,смех....) А ако не мине номера с дълга- Боцко хвърля оставка и тръгва да се крие- и от руснаци и от американци, а вече и от Йоца Амстердамеца- (че оня ден го олабиха от кафеза) Става интересно! Кеф!

Не си е изпълнило договора по предплатените количества! Имаше занижено налягане, имаше недоставени количества газ! Къде са неустойките за това?

Братя българи, купувайте пуловери. Свещите са осигурени. Нема страшно

ще събирате ли такса "мощност"?

По-скоро ще си купуваме бронежилетки! Страшното тепърва идва! ...За ужас на соросоидите!

ти... нещо руско притежаваш ли? освен може би някой незаконен Макаров? Най-вероятно и бронежилетката дето искаш да купиш ще е немска или австрийска или италианска.. на прогнилият ЕС... бяхте смешни, ама вече сте просто жалки. След това се чудите що ви отказват журналистически достъп на Алфа ТВ.

ЕвроГейският Халифат трябва да бъде срутен и смазан! Икономиката му трябва да бъде срината!Руснаците трябва да спрат едновременно и ГАЗА и НЕФТА за ЕС,колкото и да им струва това! ЕвроГейският Халифат трябва да изпадне в колапс и да не може да се съвземе! А след това -военни действия и граждански размирици по цялата му територия! ЕвроГейският Халифат трябва да се разпадне с гръм и трясък!

И майка ти ще остане без работа на магистралата!!!

Орлин Данев

Соросоид,майка ми работи отдавна на една друга магистрала...в "Шепот от Отвъдното"...Вас соросоидите,като ви треснат руснаците с някоя ядрена бухалка, тогава може да и станеш сутеньор! :)

Ако спрат газа и нефта и я закривай Путинландия ха ха ха...

Вземи си смени ника с нещо адекватно на писаното от теб. Препоръчвам ти едно име с което старите хора наричаха руските безхарктерни мекерета- викаха им пальоши. Пальош ще ти кима отлично.

Много наежен този чистокръвен руски воденичар от фотото бре!

Газпром: Киев не плаща, ще страда и Европа .......... нека си страда, ние си имаме хъбче. Имаме си и хъбчо. Ако нещо не се получи - ще ни уреди със заем.10% - като покойния , нали си го гпомняте.

Единствения път на газа ще е през Донецк. Да си купува Киев от там та да им дойде акъла.

за партията на Черномирдин - "Наш дом Газпром". Сега и путиновата е същата.

"Не се надявайте ,че веднъж възползвали се от слабостта на руснаците,ще получавате дивиденти вечно.Руснаците винаги идват да си приберат парите.И когато дойдат-не се надявайте на подписаните йезуитски съглашения,които ще опитате да използвате за оправдание.Те няма да струват и хартията,на която са написани.С руснаците трябва да се играе честно,или изобщо да не се играе" Ото Леополд фон Бисмарк

за да се ориентираме. Защото днешните руснаци са преминали през почти вековно пържене на мозъци в гранясалата мазнина на утопичния комунизъм и възпитавани от "честни" крадци и убийци - топ-злодеи като Ленин и Сталин, Дзержински, Ягода, Ежов, Берия, Андропов... А сега и Путин.

Най-отдолу пише Ото фон Бисмарк, така че можеш да се ориентираш за годината. Колкото до това дали много са се променили - в Русия все още се осъждат еднополовите бракове, содомията, педофилията и всякакви други подобни промени. Нема голема промена у русите!

".....в гранясалата мазнина на утопичния комунизъм и възпитавани от "честни" крадци и убийци - топ-злодеи като Ленин и Сталин, Дзержински, Ягода, Ежов, Берия," гьончо, гьончоо Това не са руснаци а евреи - с изкл на грузинеца. Пропуснал си Кашел Мордехай - Карл Маркс, Лейба Блонщайн-Троцки - итн до 95% от политбюро

Бисмарк е бил много в час той ли беше казал за бг че сме овчарчета дето си крадат овцете помежду си:)

Орлин Данев

Цялото изказване е следното: Българите са един малък, но за сметка на това - изключително прост народ! Те са овчарчета,които си крадат овцете помежду си! Те строят такива големи къщи все едно ще бъдат безсмъртни, а така чукат жени, все едно утре ще умрат! :)

ЧЕСТНО ТРЯБВА ДА СЕ ИГРАЕ С ВСИЧКИ, НЕ САМО С РУСНАЦИТЕ !!! Ама нашите палячовци това не го разбират, на тях само далавери им дай !!!

Mи украинските курви да вземат още 50 млрд заем от еврогейците и да плащат. Толкова е просто. Или не....а да, ще обвинят Газпром, че ги тероризира!

да "денги нет" щот европа ще прави бмв-та с виятарни мелници и газ от лаужна. и сас ламарина от натовски каски. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

милер спирай я най после тази газ не ни трябва спирай я че всичките ти сънародници страдат от теб и от безочието ти не щем газ

повечето участници смятат, че трябва да сме много благодарни (и послушни) на Русия и Путин, както и че трябва непрекъснато да се молим за неговото благоволение и великодушие. А който не го прави - значи прави същото на ЕС и/или САЩ. За тези зомбита друг вариант няма. А правилната посока наистина е Запад - защото за да си съюзник с него трябва да постигнеш определени параметри, а не да се кланяш и молиш. Различни ценностни системи, какво да правиш? Освен правилен избор?

Ами той и Иван Костов на времето каза,че няма "безплатен обяд"

И е бил прав, да знаеш. И още е прав.

има това? Ясно е, че нищо безплатно няма. Но въпросът е в цената, формирането й и времето (сроковете) на плащане.

Така де. Нали и рашките това казват: платил си до утре - получаваш до утре.

По нашия край има една приказка:"Приятелството си е приятелство, сиренето е с пари". Е вярно,за приятели може малко по -"тънко",ама за останалите......влиза в действие описаното от Адам Смит в "Богатството на народите"

Аууу, де що има виден специалист по газта, днес е впрегнато да пише (глупости де) точно под тази статия. Чудя се, що не се съберете, пък да се захванете да управлявате и Русия, и САЩ, изобщо - света? Така или иначе сте наясно с всичко, не стреляйте на халос, ами направете нещо полезно. А, и да не забравите - хонорарите - след 17.00.

на български е в мъжки род. Това за специалистите.

Вземи да се запознаеш с новите правила за правописа (от скоро са и вероятно затова не си запознат) и за това как се членуват думи като газ. Пак за специалистите по всичко де.

Мюлкнер не се коси палячо

най-накрая ще настъпи светлото бъдеще???

много скоро ще стане тихо и студено и доста мрачно в демократична европа

Това е глупост на невежа от футболна агитка. Все пак тук е място за нормални хора.

таварищ путин не ни го нахлузвай заради краварите а дано ама нада ли

по-ниско се навеждай! И като мюсюлманите - килимчето, но посока Кремъл! По пет пъти на ден за всеки лъч на петолъчката по веднаж!

Който не целува на дядо пор ръката , целува баба попадия между кр....А"!!!!