Газът поскъпва с 5% от 1 юли

Предстои в бъдеще цените на енергията от възобновяеми източници и на енергията от високоефектиното комбинирано производство на топлофикациите да падат и през следващата година няма да има шоково поскъпване на тока.

Обратно в новината

Коментари - Газът поскъпва с 5% от 1 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е сключил договорите за "Гълъбово" -той да ви плаща. И другите дето налапаха грешните пари от зелената енергия. Като почнахме с протестите да продължим - за тока,за горивата,за икономика и бой по тиквите некадърни и крадливи. Като върнат парите -ще почнем начисто и може да се рестартира системата.

Този думата "поевтинява" не знае ли? Ако не я знае да се маха!

Недоносяка така хубаво го изрисуваха руснаците,че още 2 образования да изкара в Америка няма да може да се очисти.

Абе нали ще го намаляват от 1 април???как сега поскъпва???Като им "върнат"парите както каза недораслъка министър на нас ще ни върнат ли пари от топлофикация????

Ура! Ура! "Само" с 5 % газа и "само" с 10 % тока! Благодарим ви за хляба и солта, вашта м...!!!

Не лъжете - Боко го намали с 11%.Не плащайте на тези крадци и лъжци.ВЕРВАМ на БОКО ТИКВАТА

Далаверата е следната: до сега изнасянме ток на 6,5ст/квтч. за Турция-например ,а от догодина започваме да внасяме на 16,5ст. от там.ЕВН печели най-много(защото е най-близото ЕРП)-след това газта(руската) през Турция поскъпва с 30% и накрая сваляме гащи и чакаме Ахмед Доган да ни вкара в Турция,защото Европа и Русия са далече.А тиквите вече ще са узрели по островите.

Не мога да разбера докога ще ни играят тази смешна игра Семерджиев и компания. Булгаргаз иска 25% увеличение, той казва че не може повече от 5% и им ги дава. След няколко месеца Булгаргаз пак иска 25% увеличение, той пак им дава 5%. Е ми реално погледнато за 2 години цената се увеличи с повече от 25% май.

Мдаа, догодина пак увеличение, ама не с 10%, а с 9,8%, за да не е шоково. Това, разбира се, ако цветелина бориславова не пожелае да увеличи капитала си на 3 милиарда по-бързо, и нареди да се увеличи добавката. Едно време ревяха, че тока ни трябвало да стане 3,5 евроцента, а сега тока ни е 10 евроцента.