Нинова за референдума: Хората защитиха българската земя

Лидерът на БСП Корнелия Нинова, заяви във Фейсбук, че жителите на Генерал Тошево защитиха българската земя.

Обратно в новината

Коментари - Нинова за референдума: Хората защитиха българската земя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дека демокрацията й "отнела много"!!!

Където атовете се ритат, нашта магарица си подава задника. Другарке, недей спекулира с простотията на селянина. Парите ти честно изработени ли са или откраднати като на всичките ти съпартийци? За това говори, не за лапане...

Руснаците не искат да имаме собствен газ. Трябва да купуваме само техния и то най-скъпо от всички останали. Това е цялата гимнастика. Румъния си добива собствен газ и е независима от Русия и вече не можем да ги стигнем.

ХОРАТА ПОИСКАХА МАЖОРИТАРЕН ВОТ! ХОРАТА ПОИСКАХА МАЖОРИТАРЕН ВОТ! ХОРАТА ПОИСКАХА МАЖОРИТАРЕН ВОТ! ХОРАТА ПОИСКАХА МАЖОРИТАРЕН ВОТ! ХОРАТА ПОИСКАХА МАЖОРИТАРЕН ВОТ!

Тази фирма която иска да добива газ каква е?Ако е руска(с подставено лице българин) ми е чудно,че Нинова скача срещу шефовете си?Ако е неруска то всичко си идва на мястото!

Руснаците не искат да имаме собствен газ. Трябва да купуваме само техния и то най-скъпо от всички останали. Това е цялата гимнастика. Румъния си добива собствен газ и е независима от Русия и вече не можем да ги стигнем.

Каква защита бабушко- никой никого не заплашва с нищо, а става дума за ПРОУЧВАНЕ с няколко сонди без каквито и да са проблеми и безпокойства. Та нима САЩ не се защитават и са глупаци и г-жа Лъжа ще ги учи на екология абсурд. Виж на преватиза ция може да обмени опит, как сел- ско момиче забогатява на 28-30г. и става зам Министър межд. в-си и военно производсто на М-во ЕП !!?

България не трябва да добива шистов газ, нефт в акваторията, злато в Чипровци,нови хотели, лифтове и нови писти, въпреки че в Алпите са построени през тази година 1700 лифта. Хиляди декари гори се изсичат за отопление, а 50 декара за лифт не може. В България вече нищо ново не трябва да са строи, за да няма конкуренция на грабителите от прехода. Може само ако участва преватизаторката Нинова.

Проблема не е в строенето, а в алчността на инвеститорите - строи се без всякаква мисъл, важно е пари да падат.( За справка разгледай черноморието ни - бетонно гето)

Добивът на природни богатства е национална стратегия. Референдумът трябва да е за България, а не 5 села да гласуват с "подкрепата на Русия". Руските интереси са ясни, къде са българските?

В БГ няма истинска опозиция. Нинова го играе фалшиа опозиция.

Странно БСП управляват повече от 72 години, а колко ли закона са приели за защита на Добруджа или на каквото и да е в смотаната ни държавица?!!?

еее ,нали герб се хвалят с 9 години ,защо им ги отнемяте така ,без да искате ли ? а те, какво направиха по този въпрос ?

А , ама' тази "не е ли" онази" , дето приватизира дружества за десетки милиарди и прикриваше далаверата с Ваньо Топлото !?

България изгуби всичките си залежи от злато ,сега разбойниците искат и петрол и газ и ...а овците отиват при други доячи .нема ,нема по-тъпи животинки от бг овце ,нема и да има !

Не думай. И кога ги загуби тези залежи от злато?

че като не са изгубили ,според теб ,защо 3 милиона сънародници са извън Бг немили-недраги ?това ,че трима се облажват като милионери от тази концесия е загуба за всички останали българи,но явно е ,че това те устройва !

Защо Нинова винаги се подлага там където мирише на пари,нали е комунистка,защо например не се загрижи за бездомните кучета,ами е все там където има лапачка

Даааа,защитиха българската земя,но не можаха да защитят"Техноимпекс"от айдуккостовата дружина!!!

Гласувайте против! Срещу газа. Срещу ВЕЦ-а. Срещу лифта. Срещу златното находище. Това искат европедалите. Така раята се държи изкъсо, подчинена. Посредствеността е навсякъде в България. Време е тази държава да бъде закрита.

Добруджа не беше ли житницата на България? Върви ли да си надупчиш житницата?

Тази "житница" в момента на 40% е вятърна електроцентрала и още 30% са Голф игрища. Тук-таме има засят слънчоглед и лавандула, ма аз лично жито не видях там това лято

Големи глупости си написал...През 2017 г. добива на пшеница е рекорден за страната,откакто има статистика изобщо.Или според теб са обработвали голф-игрищата.А проблемите с питейната вода са традиционни за Добруджа от време оно...само дупчене за добив на газ им трябва на хорицата.

Голямото надпикаване се нарича защита на национална кауза. Стига бе. В нормалните държави при подобни случаи се правят акционерни дружества, собствениците получават акции и после получават дивиденти от продажбите, ако има такива.

Има някаква любопитна тенденция..Ако става въпрос за атомна бомба със закъснител и ли тръби на Газпром, тогава са важни работните места, печалби и такива работи...Но, ако става въпрос за проекти, които не са руски, най-важни са магарешките бодили, храсталаците и дърветата

Пак на вас соросите кукли все руския ви пречи,затова всеки ви тази като дизел цинкова кофа,продажно племе сте ей

хората защитиха българската земя . от кого ,от гербителите ли ?

И в Трън и в Добруджа явно стандарта на живот е много висок, щом не искат развитие на нови индустрии... Да не се оплакват повече, че са бедни и заплатите и пенсиите са им ниски.

Добруджа не е национална, а лична кауза. На такива като Бенчо Ролса. 80% от земята на Добруджа се държи от 2 души.

2-ма използват обработваемата земя,хиляди пият вода от местните водоизточници

Да, в Норвегия, Русия и още 20 страни не им е останала вода от добив на газ..

НАЙ-големия износител на Българското ЗЪРНО е един АРМЕНЕЦ КГБеец и фирмата му СЕВАН зареждат със зърно цяла Северна Африка Италия Испания и арабухите от Саудитска Арабия Ливан Сирия Йемен .ПАРАТА от БГзърно отива в активите на кгбейците и техните АРМЕНСКИ подлоги

И Техноипмекс беше национален, но някои другарки го направиха личен.

Бегай, бе! Вредни предприятия, сигурно замърсяват природата. Добре ни е отървала, даже й платихме за това. Да е жива и здрава - от много замърсяващи предприятия ни отърваха.

Въпросите за Техноимпекс към седесарското правителство на Костов

Бъркаш съ! Там управляваха само агенти на ДС.

СТРОШИХА ХАТЪРА НА БАНДИТИТЕ И МАСОВО 93 % ГЛАСУВАХА ПРОТИВ УНИЩОЖЕНИЕТО НА ПРИРОДАТА! БЯХА ИРОНИЗИРАНИ !! ЗЕЛЕНИТЕ СЕ НАВРЯХА В КУЧИ ЗАДНИЦИ - НЯМАШЕ КЕЛЕПИР !!! И ЗА КОРНЕЛИЙКА ТОГАВА НЕ БЕШЕ ИНТЕРЕСНО ! ПОЛИТ-ЗЕЛЕНИ ИЗМЕКЯРИ !!!

Нинова пак нещо за заменки ли се точи? Много обичат да заменят ''златна'' земя, за още по-златна..От цялата работа стана ясно, че в Добруджа си живеят добре и богато. Няма лошо. Значи, да не се оплакват