Газът поскъпва с 12,7%, парното - от 7 до 12.5%

Предложението на работната група на ДКЕВР е за повишение на цената на природния газ от 1 април с 12,73% и за поскъпване на топлинната енергия за отделните топлофикационни дружества от 7 до 12.5 на сто.

Обратно в новината

Коментари - Газът поскъпва с 12,7%, парното - от 7 до 12.5% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е такава - основна причина за поскъпване на газа е поскъпването на нефта. Те са свързани в "обща енергиина кошница". А нефта поскъпва заради войните, които САЩ пали в Близкият изток и които ЕС тъпо и самоубииствено подкрепя.

Истината е да се купуват малки ветрогенератори. До 30 киловата на семейство стигат! После да се свързват в независима мрежа локална за града или населеното място. Така монополистите ще останат с пръст в гза. Само независимото и повсевместно производство, както и споделяне на енергия, ще спаси света от нефтените компании паразити и от енергийните вампири. Имайте в предвид, че броя на ветровитите дни годишно се увеличава непрестанно! БОРЕТЕ СЕ ХОРА! СРЕЩУ ГЕРБ и СРЕЩУ МАФИЯТА ЗА КОЯТО ТЕ ЛОБИРАТ!

ИСКАХТЕ ГЕРБ ЕТО ВИ ГЕРБ. Колкото повече робуваме на САЩ толкова по-скъпи ще са енергоносителите в БГ.

Картел до картела, мила моя майно льо, докле гушнем букета.

"Посредници оскъпяват природния газ с 40% до крайния потребител" 7.7.2010 "Газ без посредници, но след 2011 година" 9.7.10 ...... Договорът на "Овергаз Инк." за България е до края на 2011 г... "Искаме газ на ниска цена и без посредници" 14.11.2010 ...... Цената на газа ще продължи да пада, заяви в неделя премиерът Бойко Борисов, ден след срещата с руския си колега Владимир Путин....

А сега въпросите: Коя цена ще повишава БУЛГАРГАЗ - тази с посредници или без тях? Ако няма да има посредници - защо цената не пада с 40%? Защото Булгаргаз ще бъде техният заместник ли? Защо страните, които участват в Южен поток вече получиха отстъпка в ДОСТАВЯНИЯ от ГАЗПРОМ газ 15%? А ние тепърва преговаряме???

направо да си признаят от края на април 20 процента поскъпване на всико и съответния процент инфлация, а не да ни залъгват на парче. Странен механизум - отначало изкуствено завишават цените, с надеждата и от сивите пари да постъпва голяма част в хазната заради по-големите суми от ддс, върху изкуствено оскъпените стоки, а не си дават сметка че междувременно безработицата расте и се свива потреблението на всичко, дори и на храните.

тази работа с парното зтана като с банките... не трябва ли като се променя цената, да се преразглеждат договорите които склучихме с топлофикаця ???

Интересува ме кой вдига газа след като руснаците не го увеличават? Или всички управляващи ни мислят за глупаци?

е стига вече. за битовите абонати на газ няма ли да има преференции, ами те не замърсяват околната среда. Трябва такса за "палене на печки" в градовете, ужас. все едно има Тец на центъра.

А какво е основанието на Булгаргаз да иска увеличение на цената? И какво е основанието ни да искаме руснаците да ни намалят цената. Заради черните очи на Уорлик ли?

Ако не са разрешени нецензурни изрази, нищо няма да кажа !