Борисов: Спадна налягането по тръбите с газ от Украйна

Налягането по газопровода до България е спаднало, след като Русия спря доставките за Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Спадна налягането по тръбите с газ от Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги започвам с цитати. Първия е под заглавието: "Налягането по газопровода до България е спаднало, ...." Вторият е на шефа на Булгаргаз: "Уредите на пункта, на който ние приемаме газа, показват, че няма спадане на налягането, ...." Продължавам с въпроса: Кой от двамата е идиот? Не може в една новина да има буквално противоречие! ДИР! Така правите управляващите смешни! Не, че не са, ма една себеуважаваща се медия, неможе в една новина да публикува идиотщини на единия от двамата. Още един цитат като заглавия по темата: "Петкова: Няма риск за доставките на природен газ у нас" Ся, остава шефа на Петкова и Петьо Иванов да е идиота .....

Апвай БОБ-ЧОРБА и НАЛЯГАНЕТО В ТРЪБИТЕ ТИ ЩЕ СЕ ПОВИЩИ МОМЕНТАЛНО!

сега е момента за uзен поток и трябва да се продалзи

щом протежето на САЩ и ЕС Пиздюшенко краде газ?!

Хахаха. Едва сега, като попаднах на тази новина осъзнах защо нямам парно и топла вода в София. Добре, че не е толкова студено времето. НО! По-добре - проверете енергийните мощности дали ще се справят с повишеното потребление на електричество, че синоптиците го дават да се застудява...

"украинците" сефте крадат сигурно...

Е, кой от всичките лъже? Има или няма спад на налягането? Ако налягането е спаднало, защо Гегов и Иванов лъжат? Ако налягането е нормално, защо Петкова и Борисов лъжат, че и съвещание имало по темата? Абе, еййй! Светът се е подпалил, Русия и САЩ са се хванали за гушите, Турция залива Европа с араби и ислямисти, Русия и Турция са във война... А тия палячовци не могат да се разберат има ли, няма ли газ в тръбите, а едни други мръсници ръкопляскат на неоосманистките философии.

Гойко воли, мирис на бензина, гас, гас, турбо е машина, люля се кабина, вадат се ножици, режат се ластици !

Горан Брегович.Ама има и "Я сум арамия"

Докладваха ми вече!

Към русофилите; Ще се състои ли турски паток?

КРАВАРОФИЛСКИЯ ЕФФФТИН ШИСТОФФ ГАЗ В ЛИМОНАДЕНИ ШИШЕТА, с влака-стрела ПЕКИН-СОФИЯ ЛИ ША ПРИСТИГА?? Ил Баце уреди спирка в АЗЕРИЯ? Да ни кара чакания от 1987 год. АЗЕРСКИ ГЪЗ!! Нали не сте забравили, че КостоФФФо министърче ни го обеща. Та на аеропорта и гвардейците строи. Да му дуя фанфари, че ни освободил от рускио..

Мачка плаче за мачето, Майка плаче за детето, Иду дани , иду дани... От живота на сви страни, приятели разбрацани, Иду дани, иду даани...

Днес не е имал какво да каже и затова се е изокал за налягането.Някой може ли да познае колко люде го съпровождат,заедно с журналята?

Налягането по тръбите спадна, но пък неимоверно нарастна в света ... ха честито

докато на българските протести, ходите с руски байраци

Руснаците спряха газта за Украйна и украинците отново започнаха да крадат ...

Ти украинците не ги мисли. Ще си стоят на топло, а ние на студено и ще плащаме скъпо парно, защото те знаят, че САЩ ще натисне тивата да не се обажда за кражбите. Затова още от сега ни заговори за резерва в Чирен.

ти иди до Киев да видиш едан топлина направо горещо им е и са все с балтони в къщи

За факта, че България получава най-скъпия газ в Европа на цена около 400 долара, при средно-европейска цена от около 250 долара, ще благодарите на "титани" като Евгени Бакърджиев, Р.Овч., Сашо Дончев. Освен че сме единствените, които са вързани 100% с руснаците, се прави всичко възможно да се бойкотират и газовите връзки с Гърция и Турция. Тези дни широката публика май за първи път чу, че сме си харизали транзитните газопроводи да ги управлява Газпром до 2030 година. Колко от българите си дават сметка, че 80% от газоснабдителните мрежи в градовете чрез Овергаз, всъщност са собственост на Газпром? Каква национална сигурност, какви 5 лева.

Ми намери по еФтин бре наборе . Техниот скъп ,па убаво ,а твоят колко струва? УбаФ не убаФ друг нема ,кажи баба Тенкю , пали кюмбето и кандилото па чекай гаЗ за 100 лева от някъде си

Те те ......, че и способо им казваш?!Молодец!

И това ще стане Гъзьо

картинката-градове като Кюстендил, Дупница, Благоевград, Петрич могат да останат без газ само с едно мигване от Газпром- те дори не са вързани на нашата газопреносна мрежа, а на транзита за Гърция

Борисов, твоите приятели от Украйна го крадът. Не чакай пари от тях, ние ще стоим на студено от атлантическа солидарност.

Борисов, твоите приятели от Украйна го крадът. Не чакай пари от тях, ние ще стоим на студено от атлантическа солидарност.

Завчера една млада жена се самоуби заради починалото си болно дете , а нашите медии ни проглушиха ушите за един китайски завод.Борисов и цялата екскурзиантска група колко точно народна пара ще потроши в комунистически Китай за цяла седмица, вместо да осигурят пари за лечение на болни деца? Ама на кой му пука за такива въпроси....

Борисов е прав! "Южен поток -БГ "не е спирал да работи.Там тюфлеците получават яки заплати- средната е 8 бона месечно по данни на НСИ.

БУРГАС-АЛЕКСАНДРОПУЛИС - БГ са хем с по-високи заплати, ХЕМ ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ ГИ ВЗЕМАТ!! Откъде 2010 са си на държавната ясла.. Ама кво да се прави - калинки, лелинки, стринкини и пр. ПАРТИЙНИ ПАРТИЗАНИ.. ВЕРНИ НА ГРОБ!!!

Пада киша, ветар дува, моя Нада офце чува, А я желе, н авантура, иска да ми буде цура ! Ой, що сам Надо, у живото с радос, потрошио и памети отце, слатко бих се вратио, да чувамо офце... дедо Ратко: По-здрав за Бойко, и дупе му яко !

и ТЕМЕНУЖКАТА НА ЕНЕРГЕТИКАТА ТИ взе, че та ОПРОВЕРГА.. Ма ква е таз анархия. Отиде в квачката в ПЕКИН и пиленцата взеха да си приказват.. И да криват прата ти линия..

Тошо зимаше петрол и газ от Русия срещу домати,краставици ,тикви и обувки.И ранихме цяла Русия с пилета,както казваше видният еднакво от всякъде легендарен демократ

Тиквуний идвай си че печката угасна.

Боце защо само във Варна нафтата е 1.71 лв.? Ние от останалата част на държавата ти по прости ли сме, или по богати?

Мале колко прости хора има :)

Явно и ти си най-простия Кико.

Бля-бля и бля-бля е цялата статия. Единият казал, че налягането пада, другият казал, че всичко засега е нормално и проблеми няма (засега). Научихме и колко е обема на нашето хранилище, че кранът му не изпускал и прочие глупости. И никой не каза, а и журналята не попитаха важното нещо, което ни интересува - в случай на прекратяване на доставките нашите хранилища за колко време ще ни стигнат.

Винету ще върже едно хъбче с Ахмед Доган от Турция и готово.

БЪХа е празен и налягане няма. А сега #КОЙ ми изцапа гащите? :)

Скоро "налягането" под задника ти ще се повиши.

От цялата месомелачка в близкия изток,пак ние сме потърпевши.Госпда политици,бъдете българофили.Не ближете з...ци никому. Борете се за нашия. ИНТЕРЕС

DIDA

За др. Борисов и за разните там русофоби е полезно да знаят, че доставките на газ от Русия съставляват 97% от ОБЩОТО КОЛИЧЕСТВО, т. е. съществуването на държавата наречена България зависи от Русия. За сега това е положението!!!

ПреЦедента ,че кара гаЗ с Камили от Катар , а Тиквата с каруци от Гърция щото там прави газов хъб от 2 години.....

И двамката ке вадят втИчнен хамерикански от джобетата! :)

Че вади трънки .Он знае само да збира и джеба

А какво стана с Южен поток бре Тикво ??

Да няма го, всички в един глас говорехте колко е финансово незгоден, екологично вреден и какви такси ще се плащат.Не съм специалист по въпроса но си спомням.

Явно ние българите трябва да останем гладни и на студено, за да можем да се светнем какви тикви ни управляват.

Единствения път, когато сме стояли гладни и на студено, беше при другаря Луканов. Тогава стояхме и на тъмно. На тъмно стояхме и при другаря Живков. А при другаря Виденов стояхме без пари. Ама вие си приказвайте де, развеселявате форума :)

А при другаря тиквун безмозъчните сте на мода

Обади се на краварите,да ти пратят газт

Шъ падне я, ваште приятели запъртъка и марципана крадат като за последно. Мъ ти нъл имаш хъбчи бе, ко съ тръшкаш?

Тук става въпрос за пари, а в това отношение Русия ни обира. Продава ни газ на цена от 400 долара, докато на страните от Западна Европа за по 200 долара.

и аз това викам в магазина до нас пъстармата по 35лв. за кило ама как може

Ми много ясно,като се дупиш на хамерика-плащаш си двойно

българските обирджии по веригата и криенето на печалба

DIDA

Цената на газа беше договорена от тъмно синия политик Евгений Бакърджиев преди 15 г. за 20 (двадесет години) напред. Така, че можеш да отидеш да се сополивиш при него. Успех!

обявена пред ДКЕВР Е 400 АМА В ЛЕВА, НЕ ДОЛАРИ!! Ти мнОООго големи САМАРЯНИ ги изкарваш БУЛГАРГАЗ И БУЛГАРТРАНСГАЗ!! Да ти цитирам ли БАЦЕ от пресконференцията от 15,11,2012-та да видиш, че си сбъркал?

Като си е в България премиера ни прави изявления в социалната мрежа и нещата изглеждат приемливи, но когато е в чужбина и си отвори устата така се на.ира, че ме е срам да го гледам и слушам. Явно това му е капацитета.

Брат,мислиш чи че акъла му стига да поства у фейса?Има си платен драскач.

А в южен поток налягането дори не се е вдигало.

"Борисов: Спадна налягането по тръбите с газ от Украйна" "Изпълнителният директор на "Булгаргаз" Петьо Иванов обясни, че газохранилището в Чирен е пълно. Уредите на пункта, на който ние приемаме газа, показват, че няма спадане на налягането"

Трябва незабавно да сменим политическата обстановка Сидеров и Атака да управляват държавата и тогава в България ще има инвестиция от Русия от 66 милиатда при преверициални условия и да покажем че мразим безвъзвратно евроатлантическите утрепки.

Нали е посетил някаква фабрика за клониране - дали там не могат да му направят мозъчна трапанация, та белким поумнее тоя питекантроп да не се срамуваме ние българите и да ни се смеят.

Ето още един Довод.Нагледен и студен.Че руснаците са нагли изнудвачи.Има ли още някой който се съмнява в това? Путин е диване!

Нито едно правителство за последния четвърт век не направи нищо за диверсификация на газовите доставки. Някой може ли да го обясни с друго освен, че сме избирали кекави правителства, които не милеят за България.

Договорът за доставка на природен газ (метан) е секретен и е забранен за огласяване!

Така е като сме 95% зависими от Русия и те ни продават газ на 400 долара за 1000 куб. м, докато на Германия например само за 200 щ.д. И така 25 години. Тук говорим за стотици милиарди, повече от дълга на Гърция. Ето защо сме бедни!

Защо непременно обвиняваш руснаците, може пък нашите да имат вина дето са подписали, последен Костов подписва, съмняваш ли се че не си е взел комисионната. А тя се начислява......

Нещастнико,много си се загрижил чак от чайната??? Банкянски мутраген!!!!!!!

Къде се изпокриха русофилите путинолизци че тутакси да разрешат проблема.... ха-ха-ха нещастници жалки ...

за разлика от това чеси цункаи уи ние сме тука