Гавра с националния химн: Пуснаха чалга версия на "Мила Родино" (видео)

Десетки потребители в социалните мрежи пишат гневни коментари под видеото на изпълнителя Бирджан Хайрединов

Обратно в новината

Коментари - Гавра с националния химн: Пуснаха чалга версия на "Мила Родино" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега ли циганина ще се оплаква че е дискриминиран.гейове и лезбийки си бучат трибагреника в задника цигани пеят на кючек химна ама нищо няма да им направим за да не се обидят.и това държава ли е как от нея да не бягат младите хора

Гавра с национална светиня от пореден чалгар,и циганяр!Да бъде съден по силата на закона!

леппилар бе......на кво е на хелметекс или бронз...

само със стария химн на ФК Левски да се гаври народа. Трябва гавра с всички химни, псалми, меси и роналди да се гаври!!!

Следва наказание. Да му се отнеме българското гражданство.

Гавра е отноъ на правителството към миньорите.

Тодор ви Яшар Правешки на плодить мангасарите от 50000 таанета на Девети 1944г, без паспорти и право на гласуване,, до 1 МИЛИОН на Десети 1989г с решаващ глас на изборите. Българите бяха 5 МЛН и останаха 5 МЛН. Читалищата, най-българското културно творение, създадени преди Девети 1944г с доброволен труд и дарения на българите, бяха отдадени на циганите за "етническа самоопределеност". Днес българина е забравил тревясалият път към Българския храм - Читалището. Осигуряването на знакови български песни са първите лястовици на ОСЪЗНАТО ПОЛИТИЧЕСКО ЦИГАНИЗИРАНЕ на България. Нито на мангасара от Кнежа, нито на днешния "певец" самостоятелно ще им дойде мисълта в главата за такива провокации. Те нито могат да ги създадат сами като идея, нито да ги продуцират. Справка: в началото на Димукръциътъ мангасарите масово се превръщаха във "вярващи протестанти". Катализатори бе 10 кг ориз и 5 лв. раздавани от американски пастори. После същите мангасари пуснаха бради и се нагъната към Аллах. Пак поради същите стимули. Днес станаха по-Възбудени Възбужденци от Костя Копейкин. К'во стана със службите ве, още ли си подслушват баджанаците как им клатят жените?

Прав е, ако успее да привлие вниманието на политиците, вглъбени да оправят света. И ги накара поне малко да се замислят какво се случва с народа в тази държава

Реакция ЙОК от Възбуждение- Максуда! "Мила Родино" не е химн на Не Ре Бе- то от 1964 г. Това е ХИМНА на дружба "Родина" на помаците в ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ. На българите, решили да се върнат при братята си. ХИМН на молли, кметове, писатели, поети, интелектуалци със съзнанието, че дедите им насила са ислямизирани. Тази уникална БЪЛГАРСКА организация, израснала сама в средите на помаците, е забранена на Девети 1944г ДО ДНЕС. Кремълските ДПС и БСП дума не дават да се спомене на дружба "Родина". Както и за истинското ВМРО на Ванчето и Тодор Александров. Така че, братовчеди булгаристанци, юруш на кефа да слушате поредното чалга извращение с българщината.

Виновни са -ама толкова могат. Това им е тавана. Жалко че и българи ги следват и им се радват на простотията.

Количествените натрупвания водят до качествени изменения. Превод на сигански: Размера има значение, брат'чед.

Законите важат за всички !!!

В дранголника !!!

а дира прави този клип още по популярен, като го рекламира със статията. Друга полза от такава статия няма.

Сокерес ве, бате.

...мразели сме циганите, защото били кафяви. Ами не! Мразим ги защото не са хора.

Проблемът е че много българи,се правят на цигани! Ние от хлебарки, не може да очакваме високо ниво!Долни българи работят с тях, Хелзинкският комитет,НПО организации,соц.служби и политици разбира се...

Във всеки народ има и мърша, при нас мършата са НПОтата и политиците.

Що бе,момчето е решило да направи мирен протест!? Аз съм българин,но въпреки това и хареса изпълнението. Няма нецензурни думи в текста,не виждам нищо лошо да е направил.Стига сте го упреквали!!!

пробвай с химна на Израел да направиш подобна чалга и ела, ако си още жив, да разкажеш.

В държавата на Боко какво друго да има ? Евала на Митко пайнера.

Поредния номер за разединяване обществото на цигани-българи, комунисти-демократи, католици-мюсоумани-православни, красиви-грозни, умни-глупави .. и вниманието ни се занимава със глупости като циганинн изпял поредния кавър на поредната песен, а всъщото време България се разграбва, вънншния дълг нараства .. не ни чака нищо хубаво

Всички ние заслужаваме това което толерираме!

А скоро ще пуснат и чалга версия на човеци

Стига са назовавали ЦИГАНИТЕ роми. Това е поредната циганска гавра с българското и българския етнос. Срам за нас за безхаберието ни при прояви на подобни примати.

Осъдете го тоя педал минимум 10годинки другия път ще пее СЕДНАЛА РАДКА НА МОЙТА ПАТ.... В ЗАТВОРА

Бай Ганьо е безхаберник , сипаха ми държавата а той стои и си трае вместо да изрине анархистите в парламента !

А мутра за премиер не е ли гавра с България и българите? Вие какво очаквате като избирате мутри? Мутренска България, и тоя химн са като дупе и гащи. Доста е показателно в какво ни превърнаха. А иначе чалга не чалга това е изкуство, къде е гаврата? Естетите които гласуват за мутри се възмутили, така ли? Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Тоо па!!??

БълХария. БУлгаристан. Територията. Губернията. Мангалия. Колонията. Европейският Кенеф. Чалгария. Мутроландия. Предлагам да запишем в конституцията за официално приети имена за това ПЕТНО на картата на света. Щом ще сменяме празниците, редно е да променим името на това нещо.

На някои от коментарите плюса не работи, но пък минуса освен че работи, едновременно понижава минуса с единица. Уникално!

На някои от коментарите, натискането на плюса не работи, но натискането на минуса не само че работи, а и води до едновременно намаляване на плюса с единица. Уникално!

Химлер ги е правил на черен пушек, вместо да ги ползва за работа.

Да го осъдят и заключат!

Бързо да се задържи и накаже наглия мангал мръсен.

Явно и за циганите България е земен рай!

Прокуратурата да се самосезира за оскверняване на националния химн!

Циганите на сапун. Но първо живи през месомелачката.

Доживотен затвор !!!

Трябва ли на всеки простак да му се обръща внимание!? Трябва ли всяка простория да се изтипосва в национална медия!?

тя пък една медияяя ........

На Тиквоча електората в действие.

През последните години забелязвам разрастването на едни псевдо интелигенти в България.... Щом стане въпрос за ритъм в размер 2/4 или 9/8 , това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и ГАВРА... А иначе, ако е направено в стил РОК, РАП или още по-добре ХЕВИ МЕТЪЛ това е ВЪРХЪТ НА СВЕТОВНОТО ИЗКУСТВО..... а не си давате сметка, че поне 60% от населението на България не слуша такава музика....

Няма нужда от емоции! Това е бъдещето на България! Всеки средностатистически българин, (няма нужда да е учил в Харвърд), като прецени как се развиват нещата, разбира, че това е края! Жалко, но нещата отиват към затваряне на държавата

пее бе , нацоналния ни отбор по футбол защо не го пазари да го пее на международните им мачове :)?)?))

Политиците ни се гаврят с нас всеки ден. Ние вече сме разграден двор. Станахме за посмешище пред целия свят. За химна се хванали.

Както повечето от вас намирам това изпълнение за евтино и безвкусно, но и то има право на живот. Свободата на изразяване, която е точно толкова важна колкото и химнът, включва и правото да се израдяваш несръчно и безвкусно. За престъпление по чл. 108 от Наказанелния кодекс (опетняване ня химна) и дума не може да става, пре положение, че в изпълнениено няма нищо подиграванелно или злонамерено. Оставете човека да си пее, не му обръщайте внимание и се радвайте на живота.

Това е национален символ. Ако искаш право ма изразяване, търси го в Индия, твота прародина, лилав венец!

В Конституцията е записано, че химна не може да се изпълнява с друга мелодия, текст и инструментали

Този човек е с ниска правна грамотност и надали е знаел, че си прави "гавра" с химна. По-важно е , че това неговия химн, българският химн с когото поздравява българите. Не звучи тържествено, с повече комично. но певецът го е научил и приема за свой.

Навремето Ингви Малмстийн като свиреше на концертите си американския химн на китара, никой не се възмущаваше. В случая с кючек версията на българския химн обаче всички са силно засегнати. Само,че основният проблем не е в чалгата и кючека, а в оглупяването и оскотяване на народа. Чалгаджиите дори да спрат да слушат чалга пак ще са си същиъе жу'отни.

Мръсни долни гадни цигани и сега познайте кво ще се случи с мангалите НИЩО

Да не се гневи раята! Тренираме за турско присъствие! Най-важното е да прекъснат отровните пипала на Путин! И да ги заместим с благ анадолски маткап, любимото лакомства на целия прайд...

Както каза Донев , НАСРАН но НА ЕКРАН - съвременната форма на българин

Да очакваме ли в аранжимент на този ритъм и "Химн на Европа"? Шум в ефира, хляб за журналистите...

Чудя се накрая на клипа как не запали Българското знаме?

Коя е ваксината?

Преди години Manowar изпяха нашия химн на един техен концерт в България много сполучливо. Но тогава ефектът беше съвсем различен, защото във всичко това нямаше нищо, което да напомня на нещо подло или негативно. В поп-фолка обаче има проблем, който много хора виждат, и който директно или индиректно причинява гавра. Не знам как може този проблем да се изчисти. Много от нас знаем за какво става дума.

Искам да поръчам на автора да направи чалга ремикс и на другите европейски химни особено на Германия и Франция и да ги пуснат в ютюб а на празника на Европедалската кочина 9 май да се направи кючек на Одата на Радостта!

Не харесвам чалга, хич даже, ама пее му се на човека и си пее, а който пее, зло не мисли. Защо го пускат като новина, това е друг въпрос.