Гърция ще получи транша. Протестиращи се сбиха

Гърция може да очаква да получи следващия транш на стойност 8 милиарда евро от спасителните заеми, съобщиха официални лица в Берлин, цитирани от БТА. В същото време протестите в Атина продължават с нова сила.

Обратно в новината

Коментари - Гърция ще получи транша. Протестиращи се сбиха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му се хващай на "якооо"... То просто толкова са му възможностите и кръгозорът. Х фактор разчитат тъкмо на такава публика, за съжаление.

Be cool! Keypad е хамериканският вариант. Почнаха от laptop (lap е скут), преминаха на notebook (класическо значение - уч. тетрадка, бележник) - въобще др. американци нямат напрежение в създаване на нов англ. език (което донякъде е оправдано от нуждите на развитието на техвиката). Но...не трябва да се стига до онанизъм...

Мързеливците с 14-те заплати разбраха, че безкрайна хранилка няма, трябва да се работи. Аман от балкански хитреци и мързеливци. А и много в този форум ги подкрепят, което говори, че и българите са доста мързеливи.

Казал си го много добре. Останало е само да добавиш в заключение, че всичко това беше направено много умело и умишлено, при това с активното съдействие на хора като любимия на някои Ив.Костов, Надка -пиратка, С.Паси, Ст. Софиянски, В.Божков, Фил Димитров, Меги Кунева, С.Станишев, Симо Сакса и плеядата като тях родолюбци...

Браво на гърчолята ! Така се защитават правата на населението. Поне профсъюзи имат, ако не партии. Нашите боклуци още около 1996-2000 приключиха с възможностите да станем богата страна с богати хора. След "приватизацията" /разграбване за непросветените/ относително добрите за времето си предприятия станаха за скрап и милиони българи се превърнаха в нископлатена обслужваща работна ръка. Конспирацията унищожи банковата система, постепенно обхвана целия стопански живот и резултатът е видим. В последствие едрият заговорнически капитал се освободи от социалните си и данъчни ангажименти, като в същото време задуши независимата инициатива. Крайният резултат е пролетариат, население без средства за производство, но пък и без трудови права. Уникално съчетание на най-лошото от бившите два лагера.

За пореден път се убеждавам, че най- сполучливото управление в Б-я е било управлението на правителството на Иван Костов. Щом крадливите червени боклуци продължават да плачат - много ги е настъпил по хайдушкия мазол!!!

Тези "анархисти" уж, са си полицейски провокатори, нищо повече. Браво на комунистите, те са единствената организация доказала през времето че може да се противопостави успешно на капитало-фашистите!

Винаги може да се научим от гърците,но май трудно възприемаме.

аман от малоумници... вие новини не гледате ли бе... като искаш учи се точно от тях.

ЧЕ НЕ СЕ ОСТАВЯТ ДА ГИ ТЪПЧАТ

Не ви ли се струва , че те са с червени знамена ? Или всички сме далтонисти или тези не са истински протестиращи ! Все пак паричките ще си получи Гърция ! Кой им свърши работата , или това си е тарикатски номер на ,,световния капитал,, ?

Тия са по-отвратителни от нащи комунисти...

Ами ако си даваш сметка, управлява ги социалистическата им партия от повече от 10 години. Те са си комунисти, приятелю. Те са СИ комунисти! Това е навсякъде, където се е загнездила червената сган! Сами себе си вкарват в калта, кажи ми каква сбъркания трябва да се това? Фундаментална, генно заложена.

Ти си сбъркан генетично! Социалистите (широки социалисти или социал-демократи) нямат нищо общо с комунистите! Аман от простаци на тема политика!

Точно така се защитават интересите на работниците,за разлика от КНСБ, Моряшки синдкат-Кр.Вълчев и Моряшки профсъюз-Иван Велков,които позволиха съкращаването на над 3000 моряци и служители,без каквито и да е компенсации!Отврат!

Какви простаци са гърците - радвам се, че лъсва истината за тях - прости, нагли и мързеливи хрантутници, които в жалката си съвременна история просят и крадат от ЕС, вместо сами да си изкарват парите ! Дойде време да си връщат похарченото - не бих дали 1 ст. за тези мързеливи и арогантни селяндури - вижте ги на снимките и по ТВ - прости и алчни селяни, готови на всичко, само за да не работят ! Грозна гледка ....

МОЖЕ БИ И ТИ СИ БЕЗРАБОТНА ВЪВ ФАЛИРАЛАТА ОТДАВНА АМЕРИКА ИЛИ МИЕШ ЧИНИИТЕ В НЯКОЙ РЕСТОРАНТ КОЛКОТО ДА НЕ УМРЕШ ОТ ГЛАД ? НЕ СИ ИНФОРМИРАНА ПРАВИЛНО ЗА ФАЛИТА НА ГЪРЦИЯ А И КАКВО ТЕ ЗАСЯГА ВСЪЩНОСТ ДА НЕ БИ ДА ТЕ ЧУКА ГРЪК ? НЕ СЕ КОРКАЙ ЗА ТЯХ , БЪДИ СИГУРНА ЧЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ МНОГО СКОРО ... ТОВА КОЕТО СТАВА Е ПОЛИТИКА НО КЪДЕ ДА ГО РАЗБЕРЕШ С ПРОСТИЯ СИ АКЪЛ .....

Тодорка е перко, ама като е права нищо не можеш да кажеш. Това ще е за последно на тия търтеи.

перко съм, ама съм хем красива , хем умна........мерси

пазарната икономика е свободен организъм, политиката е слуга на икономиката. явно не разбираш нищо от това което теди е постнала.това което става там сега е плод на скапаната им политика неадкватна на икономиката, която са имали досега. не сме злобни, но когато българин вземе заем сън не спи за да го върне, а не живее бохемски. затова стягаме гащите. затова трябва и те да стегнат гащите.

бутона , които търсиш се казва Cap Locks, третият в ляво на киипада.

:-) ''БутонЪТ, коЙто търсиш, се нарича (е по-правилно) Caps Lock, третият вляво (пише се слято) на киЙборда (нарича се keyboard)''......умнице :-)

Ох божеей душичко Tеди нали си в УСА пък не си научила английския още : бутона не е Cap Locks ами е Caps Lock

Което е право, право е!! Съвет - не коментирай една от световните икономики, които ако получат настинка, целият останал свят започва да боледува сериозно и има опасност от летален изход за накои от тях (пример Гърция, Ирландия, Испания, Италия, цяла югоизточна Европа, близкия и средния Изток, а след цунамито и ядрената катастрофа и държавата-еталон поне за мене ЯПОНИЯ)!! Кажи защо НИЕ не си търсим парите за нанесените щети на частни лица и фирми от мръсната византийска сган при блокирането на границите от нескончаемите им стачки?? Те не зачитат ни еврозакони, ни добросъседски отношения. Само заеми консумират и се правят на американците на Балканите. Хак да им е, но за съжаление и ние го гризем покрай тях!!

каква е тая завист към хората дето живеят в USA . а стига с тея чинии де !!!. От три години чета коментари тука и все някой му пречат тея дето мият чинии в америка . Ходи умий една от твоите празни поници и мирясай ...............

Комунистическата партия на Гърция призовала за излизане на Гърция от ЕС и Еврозоната. А те са дупе и гащи с БСП. Ето какво замислят крадците на еврофондовете. Над 2500 са имената на такива крадци по списък в гръцкия парламент. Всеки е откраднал десетки, а някой стотици милиони евра. Изберете си ги отново и им сърбайте попарата /гръцката попара/ !

Ройтерс допълва, че представителите на кредиторите призовават в доклада средствата да бъдат отпуснати възможно най-скоро - "веднага щом предварително договорените действия по финансовото консолидиране, приватизацията и трудовия пазар бъдат узаконени." Гърция разчита на пакет от спасителни финансови заеми на обща стойност 110 млрд. евро (152 млрд. долара), който бе одобрен през май миналата година. Гръцките кредитори посочват още, че второто споразумение за спасителна финансова помощ, което бе постигнато през юли, не прави дълга на Гърция контролируем. F-A-L-I-T!!!!!!!!!

Интересно ми е все пак-на тях са им давали, дават и още ще им дават, а от нас само взимат-никога не биха ни дали!

защото си мълчим и сме доволни!!

да, препоръчали са последния транш от предишния пакет, само че пропуснахте да споменете,че троиката е потвърдила, че дългът на гърция е неизплатим-затова следва фалит, и то мое би още в неделя !а транша ще им е последен - купуват време ,за да може да се рекапитализират банките ,които ще отпишат загубите по гръцкия дълг .така, че на гърците високите заплати и пенсии са им последни за 2-3 месеца още -след това бг стандарт!

Евала на гърците - плюскаха, плюскат и ще плюскат на аванта, а всички други ще им плащат масрафа, че и ще им опрощават стотици милиарди! БРАВО! Ей на тов а се вика "Да хванеш ЕС за макарите" :)))

Ти си кръгъл глупак - да се възхищаваш на мързеливци, които крадат от тебе е върховна глупост ! Стани грък като толкова ми се радваш - ако крадеш, лъжеш и просиш значи си достоен грък ! Колко тъпи хора има ...

Европа се страхува от последователите на Маркс и Енгелс и плаща за сметка на собствените си народи.

Протестите изиграха ролята си - финансират ги спешно,защото ако останат без пенсии и заплати кой знае как ще пощръклеят...

Ей така се воюва за права, нищо не идва даром.

ти на кой свят живееш? точно сега всичко им дават дарум на тях, без да са го заслужили.

- Ами ти от бързане забравил си да заплатиш бирата си, бай Ганьо. Аз я платих. - Имал си бол пари - платил си я.

Плащаш и ти бе будала.И ще ходиш после да им работиш

ЕХО,БРАВО.АМА БЪЛГАРИТЕ ДА НЕ СА СИ МИСЛИЛИ ,ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПАРИ ЗА ГЪРЦИТЕ.Е ХОРА, ЗА ГЪРЦИЯ ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПАРИ.ОТМЕНЯ СЕ ИДВАНЕТО НА ГЪРЦИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕТЕ В СОФИЯ.ЩЕ СИ ЧИСТЯТ БЪЛГАРИТЕ.

последен им е транша/от стария пакет/.нов нема и да видят-до 3 месеца-фалит.след това става страшното, малинке.

Теди скоро ще стане страшно за долара и УСА. :-) Съвсем скоро. ;-) :-) Китайците се освобождават постепено от американският дълг.... :-)

Кадафи е мъртъв!

АМИ НЕКА ДА ПОЛУЧИ гЪРЦИЯ ОЩЕ ТРАНШОВЕ, ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ГИ РАЗДАВАТ В БОНУСИ 14-ТИ ЗАПЛАТИ, ДОБАВКИ И ПР. БЕЗ ДА ПРАВЯТ РЕФОРМИ. ПОСЛЕ ПАК ЩЕ ИМ ДАДЪТ, А ТЕ ЩЕ СИ ЩРАКАТ С ПРЪСТИ И ЩЕ СИ ПОДСВИРКВАТ!