Гърция може да изкара танкове по улиците

Нови безредици избухнаха в Гърция часове преди парламентът да гласува план с нови мерки за икономии, от който зависи продължаването на международната финансова помощ за страната.

Обратно в новината

Коментари - Гърция може да изкара танкове по улиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако банкрутират гърците ще загазят и нашите гръцки банки...

Най сигурния начин да се оправят гърците е да им пратим нашия ВСЕМОЖЕЩ премиер да им налее пожарникарски съвети и нареже един куп лантички ..... Хем ние ще рахътясаме ....

Съгласен съм че ние българите трябва да помогнем на гърците като братски народ - сега като ми излезе гроздето може да дойдат да берат. Заплатата ще е между 150 и 200 евро на месец :) От 6.30 сутрин до 4 вечер. Неделя се почива - Така хем ще се научат да работят, хем ще почнат да ценят и малкото, което имат....

Роб си и такъв ще си умреш българско говедо !

Сегашните събития в Гърция много напомнят на събитията в България от 90-те. Само, че тогава комунистите нито веднъж не използваха сълзотворен газ срещу демонстранти, а един президент си замина заради репликата: "Да дойдат танковете!". Интересно ми е дали този вицепремиер на Гърция ще си отиде завинаги от политиката, или ще се окаже, че комунистите наистина са били най-големите хуманисти, а ние не сме били прави. Жалко че хвърлихме толкова много усилия да ги отстраним от властта.

Правилно разсъждаваш REVOLUTION, но проблемът е че именно левите сили на Гърция- комунистите, най-чистите и неоцапани в корупция, не знаят как да направят тази социална революция там, защото са идеологически остарели. това е голяма БЕДА сега за Гърция защото я остана без реална опозиция.

Правилно разсъждаваш REVOLUTION, но проблемът е че именно левите сили на Гърция- комунистите, най-чистите и неоцапани в корупция, не знаят как да направят тази социална революция там, защото са идеологически остарели. това е голяма БЕДА сега за Гърция защото я остана без реална опозиция.

Кажи ми к'во както имаше заводи построени ни от СССР-то?! Юзините, морално остарели още тогава с 30 год., в които кипеше безсмислен труд! Всичко се правеше 100 пъти по-лошо и по-скъпо от "на запад", разменяхме си боклуците по линия на СИВ и пак нямаше! Пък за баш тъпотията Кремиковци да не говорим! Унищожиха цялото Софийско поле, обезлюдиха принудително цели села да правят от селяните металурзи! Да му карат рудата от СССР.. с кораби и после БДЖ се пука по шевовете "да работи" да я вози от Бургас до София и после пък на обратно....нали ти казвам, кипеше безсмислен труд и ВСИЧКИ го ЗНАЯТ!!

За сметка на това сега не кипи почти никакъв труд на доста места и селата се обезлюдиха още повече...

jam, това си е просто продължението на историята!! Защото същите некадърни партийни крадливи кадри ни "управляват", а сега СССР-то не ги подпомага, следи и не ги налага по манерките, като решат да правят глупости! Просто нищо не са годни да създават, великите бг. бизнесмени, приватизираха юзините и сега ни карат да муаме вътре с чукове !!! Муаме без пари, щото сме били мързеливи и те не пичелели?! Опоскаха цялата страна...не остана камък върху камък

Ние имаме най силното оръжие срещу лакоми банки и фалшива демокрация-циганина. И както преди- днес на балканите-утре по целата Европа. ха-ха-ха ха... Като не разбират от Симеончо, ще разберат от Манчо!

Не ми кради името ве пешлегар...ааа на това ли те научиха в училище

:)

Амии, един тъп въпрос-що бе "хора справедливи" сме със страна с най-много жилища на глава от население? Верно ли е, чее не е от социализъма, а от след това, т.е. от капитализъма? А "справедливи хора"?

Защото хората , които живеят на тази земя мразят да са крепостни. Някакъв бацил във въздуха от векове. Пак повтарям- пренасянето на чужди организми в нашата еко и социална система означава обречена война. Радвам се че г-н Божидар Димитров го е разбрал . Знанието се ражда като плевел а не в оранжерия. Хайде да понамалим двойното гражданство. Тъй де ..да си пиеме и да се псуваме помежду си. Началото никога не е богато. Но без него - не може. .... аз уж за панелката..па каква стана..

хората си произвеждаха храната, ама всяко лято на село се правеше зимнина, дето се носи в града, че в магазина единствените консерви бяха с толкова изтекъл срок на годност, че се беше заличил. в България се работеше колкото да се симулира дейност. "Комунизма" не си отиде, щото се изчерпа от идеи и демократичният запад надделя.. Отиде си щото фалира. И това не го казвам аз, а Горбачов, който стартира "перестройката"

Да при комунизма се работеше много-ама без пари!хората гладуваха,нямаха нищо,живееха обикновено по две семейства в гарсониери и едностайни,чакаха с години за коли,за които не можеш сега и сопола да си хвърлиш,а баха скъпи!Чакаше дсе за телевизори,за страотелни материали,за меслини,за портокали,за банани,за гръцки бебешки дрешки,за мек хляб,за обикновени неща-одеала,чаршафи,пътни чанти,тетрадки и какво ли не-за всичко!Можеш ле да сравниш някогашната мизерия със сегашните доходи-заплати от по 4-5 хил.лв. 1а депутатите са най-често милионери!Тогава държаватеа не позволяваше да си с по-високи доходи или да имаш 2 апартамента!МИЗЕРИЯ!

не е вярно... позволяваше, но само на верни партийни другари.

Горните два коментара са пълни глупости, нямат нищо общо с действителността.

То такива , като вас двамата ни докараха до тук, избирайки БСП вече 2 пъти. Такива, дето си мислят, че соца ще дойде и пролетариата е близо. Пийте си хапчетата, гледам, че сте безделници и по цял ден коментари сте писали - то е ясно, че такива, като вас няма да са добре - безделници.

Найдене, не, такива съзнателни манипулатори като теб докараха народа си в това незавидно положение. Абе байганю, спри да ни приписваш съучастничество с БСП, стига с тези стари едни и същи песни като раздрънкана латерна. По добре си виж мутраджийската физиономия и продраните балкански потури.

Днес в Гърция нещата се"клатят",утре в България...и други страни!Краят на ЕС настъпва!За мой най-голям кеф!ДАЙ БОЖЕ!

То на такива безделници и неграмотници - това им се ще, иначе няма кой да ги вземе на работа, та си мечтаят за времето на анархия и мутри, ама няма да ви огрее :D

Ще ни огрее и още как!Като сме "безделници",да не сме "без празници"?Кефя се,че и в България"западняшките фирми"на очилатите компютърни специалисти с неясна професия и"бизнес" се изнасят и напускат офисите,а на тяхно място в офисите се нанасят отново здрави"добре облечени бизнесмени"от нашите с големите джипове дето ходят по три-четири като на сватба!...А вие"работарите"ще бачкате пак за нас!Така де,да работят маймуните,та да станат хора!Ако не ви изнася...айде друм!Прав ви път крива ви пътека...ей къде е любимата ви Западна Европа,ей къде са Щатите!....Вие сте шушумиги и мижитурки...ем шушнете,ем мигате,ем мижите,ем ви го туркат!

Дръжте се!!!

ПРАВ СИ, НО Е ВАЖНО СЪОТНОШЕНИЕТО, НАЛИ...? ЩОТО ОТ 7,5млн.НАСЕЛЕНИЕ АКО НОРМАЛНИТЕ СМЕ 60% Е ГОРДОСТ,АКО СМЕ 40% Е ПРОБЛЕМ,АКО СМЕ 10%(както е сега) Е ТРАГЕДИЯ ! А СЛЕД НЕЯ ИДВА БЕЗНАДЕЖНОСТТА...!!!

Голяма работа, като гръцкото правителство изкара танковете!Те ще се обърнат срещу него и ще застанат на страната на гръцкия народ.Абсолютно винаги така става на финала!И Мубарак в Египет изкара танковете...и те го свалиха!И Чаушеску навремето изкара танковете....и те се обърнаха срещу него!...Тръгне ли едно правителство по този начин СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД...край!"Пътник"е(правителството)...

Смяната на правителството не опрощава външния дълг на страната...

Е, тогава защо американците изнудиха света да опрости дълга на Ирак, защото уж бил натрупан от диктатор? Всъщност трябваше да го плащат те, като окупатори. Знаеш ли колко пари загубихме от това?

Тва е като нашите събития 97-ма. И също като при нас, и сегашната криза е най-вероятно дирижирана. И сега ги карат гърците да плащат за игричките и надцакването на политиците и олигарсите си. Ми ще скачат, разбира се. Много ясно, че ще скачат.

Финансовата криза бе предизвикана от банките. Поради тяхната безгранична лакомия и алчност. В момента в Гърция става преразпределение от бедните към богатите. Режат социалните придобивки на бедните за да спасят държавата. А защо не подхванат банките? Банките предизвикаха кризата, банките спечелиха от кризата, и банките ще продължават да печелят, защото тези 330 милиарда помощ ще минават през тях! Частните банки печелят, бедните данъкоплатци плащат!

Браво! Хубав и обективен коментар. Срещали се и умни хора в този форум!

Точнотакъв е замисъла. Сега от Световната банка или МВФ ще им пратят да ги управлява в "правилната посока" един гръцки Симеон Дянков. Може да бъде и без очилца...

Колко ли лихви са платили досега по кредитите си - само те си знаят. КАПАНА ЩРАКНА, ОСТАНАХА ВИ САМО ПРИКАЗКИ!!!!

Никой ли не се замисля за бъдещето на България а сме се втора4или в 4уждата паница? Като гледам следващия филм ще е за нас,с тая ОГРОМНА администрация сме тръгнали плътно след гръките.

Само администрацията да е проблема. ... Не виждаш ли че България няма икономика въобще? Как без икономика ти ще имаш жизнен стандарт? Световната криза не удари България, къде да я удари след като няма икономика въобще?! Световната криза се отрази единствено благоприятно на българската финансова олигархия, която управлява сега зад широкия гръб на Борисов. Българските банки, в съюз с гръцките, имаха за последното тримесечие 5300% печалби за сметка на 100 смъкнати кожи от гърба на най-бедния народ в Европа-българския. Българите продържават да не си виждат лайната в които са докарани да живеят, а да обръщат внимание на незначителни проблеми или да виждат гробокопачите си не в къщи, а някъде вън от границите, далеч в космическото пространство. Смешно и жалко!

Голям кеф е да се дебатира с компетентни хора..по надолу баба В. ти е оставила едно коментарче ..

Малко уто4нение:как да има икономика като още не си по4нал и те разсипват от данъци,такси ,лицензи....тая администрация иска ПАПКАНЕ...

Ние имаме най силното оръжие срещу лакоми банки и фалшива демокрация-циганина. И както преди- днес на балканите-утре по целата Европа. ха-ха-ха ха... Като не разбират от Симеончо, ще разберат от Манчо!

И да скачат и да рипат - ще има танкове и НЯМА да е Тяхното. Тези безмислени протести не будят възхищение у мен - не е мъдър ход. Т.Е. те НЯМАТ ХОД - ТОВА Е ОТЧАЯНИЕТО ИМ - страна БЕЗ БЪДЕЩЕ. Не им се възхищавайте НАПРАЗНО Е !!!! Ще имат да плащат и внуците им, а ние ще сме забравили за кризата - КОЛКОТО и нескоро да е това.

Руснаците казват в такива случаи нещо от сорта..ще поживеем и ще видим..както се казва я камилата я камиларя..та не бъди толкоз сигурен в това което твърдиш

Гърците са лежачи, не са работари, това което беше досега им е дошло като подарък. Но то не може да трае дълго. Скоро ще се върнат там където им е мястото и където са били преди 40 години - малко, но не много, по-добре от нас.

БРАВО!И ЛОЗУНГА СКОРО ПО НАШ АДРЕС БЕШЕ ТО4ЕН,ТИХО ДА НЕ СЬБУДЕМ БЬЛГАРИТЕ!

нямаше такъв лозунг,беше измислица на наш блогър

Какво браво бе? Тия след някоя друга година ще се молят да са на нашето сегашно ниво. Тъй ще им излезе през носа това щракане на пръсти дет го правиха досега, че няма накъде.

Аве юнак ти имаш ли приблизителна представа са състоянието на финансите в БГ..щото ако го знаеш ще те избие студена пот..слушай за срамежливото споменаване на лошите кредити в проценти и питай специалисти какво означава и като научиш като куршум ще приготвиш бурканите за внасяне в бурканбанк..Не моо се запра бе

е управлението на закона еднакво за всички..Преди ,тук имаше ръководна роля на ралотниеската класа,начело с БКП,но както знаете -с ниска производителност и преразпределение в полза на заплатите на физическите работници .2-3 пъти по-високи от тези на интелектуално-физическите с висше образование,които бяха ниско платени.В много от развитите ДЕМОКРАЦИИ -И РАБОТНИЦИТЕ СА С ВИСШУ ОБРАЗОВАНИЕ -2-3-4 Г ТЕХНИКОН СЛЕД СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ,А РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТВЪРДО СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ И ТАРИФИТЕ НА ТРУД -СПОРЕД количество и качество труд е заплащането! В Гръция -някакви "капиталисти" -работодатели са заплащали по-добри заплати,но СА УКРИВАЛИ ДАНЪЦИ,С КОЕТО СА ОЩЕТИЛИ ДЪРЖАВАТА В ЧАСТТА ДА ВРЪЩА ЗАЕМИТЕ ,които общо са по-малко от заемите,които Ирак е дължал още през 1990г/тогава Ирак имаше най-големия дълг в света -343 млрда/ -защо с различен стандрат -не искат от Ирак да продава и приватизира ,за да връща,не им се налагат мерки за икономии,а В Ирак са отишли още 1-2 000 млрда за атглеждането на толкова висока раждаемост в Ирак -50% от населението са деца ,гледани с хиляди милиарди чужд труд

БКП беше ИДЕЙНА ПАРТИЯ и материално построи България с индустриална силно производителна икономика, даде труд и жилище на всеки, дори следваше в социалната система строящата се от 60-те години в Западна Европа welfare state. НО не построи правова държава, защото стоеше върху сталинистки политически разбирания за държавата и нейната ретроградна политическа система с една партия, политическа шуробаджанащина, без свобода на словото и без защита на човешките права, провалиха системата. БКП не мога да построи социализма. Построиха социализма в западна Европа, наричащи се welfare stаtes, тяхната държава сега се счита за най -развитата правова и социална държава в света. Япония след ВСВойна следва пътя на европейските welfare state.

Евала на гърците ще се борят до край. Тук и тук трябва да стане така но ние не сме народ, а пасмина от страхливци

Не ни обиждай!!! Не сме пасмина страхливци! Стига с този национален нихилизъм! А гърците са пасмина лапачи! Нищо повече!

Е, мнооо си тъп, Саше ! И кво? Гърците какво мислиш, че ще постигнат с това? Да не им изкопаят пари, като протестират, а ??? Да им напечатат може би :D :D :D Тъп ли си? Парите са ги изхарчили и сега колкото повече рушат държавата си, толкова повече затъват. Ама и тъпия българин разбира само от 1 - да сваля и стачкува и после да реве и да чака пак някой да го оправя. Прости народи, слаби държави

Пълна инсинуация! Кредита от 110 милиарда до цент ще потъне в банките кредитори ЗА ПЛАЩАНЕ НА ЛИХВИТЕ. А заплатите и социалните придобивки са отдавна отрязани с програмата за икономии над 50 милиарда, изискана от Бюксел и изпълнявана от продажното правителство на Папандреу.С този "обратен "и манипулативен начин на мислене се разбира защо ти не си излязъл на политическата сцена и пишеш анонимно тук. За нас не бери грижа, ние сме излезли вече както на българската,така и на международна политическа сцена-неоспорим ФАКТ щещ не щещ да признаеш на глас! Byе Bye!

Набирам гърци да ми оберат кайсиите и една жена да чисти вкъщи и гледа баба ми. Вуйчо търси също за птицефермата - не иска гърци, ама пък щели да са му по-евтини. И да каже някой на правителството ни, че тоя филм го няма - пак българи им работят във фалиращата, ама не фалирала държава. А и заплатата там е 3пъти българската. /Парламентарно консултантските доходи не ги броим/

И срещу нас да бягат гърците , не можем ги стигна . А ,че са мързеливци е ясно ,но политиците и народа са им патриоти.

АБЕ ТИ АКО ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ НЯМА ЛИ ДА СИ НАЕМЕШ РАБОТНИЦИ,ТОВА ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ СИ МЪРЗЕЛИВ?НЕЩО НЯКАКВА ЗАВИСТ ПАК.

Каква е тази гръцка пролет,какви са тези вълнения и сблъсъци?! Не виждат ли какво стана като избухна арабската пролет?! И къде е НАТО,спи ли?! Не е късно да започне да ги демократизира с някоя и друга демократична ракета или бомба...

Ама не. Там на НАТО не е угодно да метне ракетка, понеже отдавна е демократизирано, макар и да се държат като при режима на Кадафи. Някак така се случи че на световната политическа сцена се вижда как два типа управление по едно и също време се клатят като чурдясали летви. И какъв е тоя моабет, че само Атина било напечено, а по курорта си гледали кефа и си смъквали гащите, за да се порадват. Още малко ще изкарат, че само един човек е мятал бензинови бутилки. Тука като са ставали промените, да не би да са ставали на село при кучешката колиба.

По средиземноморското крайбрежие минава "китна пролет".

сакън, няма нужда.. Предния път една демократична ракета дето уж за Сърбия падна чак в Горна баня.

Казал си го много точно!Има такава мания у "красивите българи,само че само те си го знаят!А милиони скандинавки ,англичанки и германки отиват всяка година при "грозните,дебели"гърци!

Човека ти казва че системата е зле конструирана неработеща и даваща дефекти ..и конфликта е заложен още при самото създаване на въпросната система..и дали по рано или по късно ГРЪМВА

Така е бабо В. Но 99% от нашенския бай Ганьо не го е разбрал. Това е структура и идеологията на financial capitalism (финансовия капитализъм) на САЩ известен с друго име "американския чикагски неолиберализъм", наложен с държавна политика като икономически и обществен модел по времето на Рейгън в САЩ, но и наложен на цял свят, понеже излезе от първата икономическа сила тогава в света. Освен отличителното за него "пълната стихия на пазара", той концентрира собствеността в ръцете на 3 % от обществото, унищожава производителната чест на икономиката( средната класа с Made in Usa )и се концентрира във финансовия сектор. Този модел донесе световната финансова криза 2007 г и за огромно нещастие моделира всички десни европейки политически сили дори и центристите и "левите" социалдемократи- те станаха неолибералисти и пеят по свирките на САЩ.Казват "с какъвто се събереш, такъв ставаш!". "Класическия капитализъм" описан от Марк в "Капитала" след ВСВойна се прероди в два нови обществени капиталистически модела- "американския неолиберализъм" и welfare state , които са в момента в жесток антагонистически сблъсък, понеже имат коренно различни идеологии. Welfare State пък промени тотално класите при "крсическия капитализъм".Повече за неолиберализма и welfare stateще прочетеш в нащия сайт.

ГРЪМВА викаш,точно както социализЪма,дет толко ревеш за него...та и той,милият,зле конструиран,зема че ГРЪМНА

тъ..нар, там 12 години управляваха десни боклуци, чик--я нещастен, при тово леводеснорък

Капиталистите,наши и чужди ще ни мачкат още дълго,но и ние ще поумнеем,като комшиите!По добро управление,в икономическо отношение от работническото,няма!Справка-мощната икономика преди 30г.

Изпий си хапчетата, обръсни се, купи си еднопосочен билет за влака до Северна Корея, там ще те приемат с отворени обятия. Можеш да се включиш във всеобщата трудова повинност, която действа в момента в мощната им икономика

Мощна икономика, ами как! Още по Тошово бяхме изостанали с 30 години! Па и сега ни управляват децата на същите тези "работници"

Много е прав "бай Тошо", социалистическа България беше индустриализирана и имаще силно производителна икономика, всички имаха труд ,работно място и заплата, безработни нямаше, и циганите ни работеха. Това е материалния плюс на "социализма", за политическия минус без свобода на словото и човешки права не говоря! Трябва да бъдем обективни в оценяне на историята си. Това не го умее нашия Бай Ганя и оставя празна страница в учебника си по история за най новата си история след 1945 г., на което се смее цяла Европа. Подобна държава, направила капитализма "с човешко лице" и успешно построила "социализма", с правилно разпределение на собсвеността в полза на обществото, с постоянно растящ жизнен стандарт на населението, плюс с високоразвита демокрация, свобода на словото и защитени права на гражданите е сега т. известната Welfare State ( Държава на всеобщото благосъстояние), към които принадлежат всички северни и скандинавски народи, плюс Холандия, Германия ( и Австрия).Запознае се с дефиницията на Welfare State, която сме направили в сайта си ideyazabulgaria.org като политическа идея за нова политическа сила и предлагаме България да я строим като Welfare State !

Защо най-нагло лъжеш?! "социалистическа България беше индустриализирана и имаще силно производителна икономика" Какво точно произвеждаше БГ-то? Всички ходеха с 2 вида рокли, еднакви чипици, до китайски гуменетки да се докопаш - чудо голямо, за тенджери, тигани - бой да не говорим да си купиш хладилник, нафтова печка, ами за кола по колко години се чакаше!!??? Само, който не е живял тогава може такива глупотевици да дрънка!!

Според мен изразената позиция е правилна и нека нека използвам случая да вметна че за разбиването на коментираният държавен модел допринесе съвпадането на интересите между световната олигархия и позицийте на българската партокрация неистово копнееща да осребри своите политически позиции

Хаха те ако банкрутират, цялата еврозона отива по дяволите. Ние също ще го ядем.

Гърците дебели, грозни, тъпи,лоши а у Булгаристан едни снажни, убави, ентелегентни юнаци и кифтета не са виждале от 20 год

това беше готино..изкефих се

В Гърция събитията са единствено в центъра на АтинаОмония,Синтагма,Стадиу,Клафтмонас!Извън Атина е спокойствие и мир!Европа ще се помае,па ще продължи с помощите си и със сурово изправен в закана пръст!Смешното е,че "бедните гърци",които Германия подпомага при всички случаи имат по сметките си в банките по-големи влогове от самите германци!А докато швабата стои на половин бира в барчето,то по същото това време гърка мил и беден е опукал бутилка "узаки" с "хориатики" ,като е похарчил поне 10 пъти повече от подпомагащия го!

Що не пускате защо не пускате друго мнение, освен че трябвало да си мълчим, да им работим и да връщаме дълговете на висшите крадливци в парламенти, банки, правителства...!

Абсолютно си права, Ина. 30% от нашите банки са собственост на гърци, да не говорим, колко много фирми тук са гръцки. Така че, не знам за какво сметище говори оня с Гайдите, ама току-виж пръв тръгнал по кофите....

и какво ще стане ако например тъпите им гръцки банки фалират?? много просто, ако имаш депозит там, той е гарантиран в рамките на 100,000 от ЕС. може би от това се притесняват братушките Меркел и Саркози. ако си теглил пък ипотечен или друг кредит какво по-хубаво от това да ти фалира кредитора, никой няма да си ги иска обратно?!? а по принцип, фалита е хубаво нещо, по-добре фалит сега, отколкото да наливат още и още кеш в бездънната им икономика. но може би целта на Германия и Франция е точно това - масова приватизация в Гърция и изкупуване на всички национални блага на безценица...

що ли не ми се мисли за тези гърчоля,една вечер в една таверна там докато си пиех грапата дойде един смугъл тип/повечето гърци ми се сториха смугли и леко с ромски отенък/и ми предложи един навит килим и 2 възглавници да си купя:)абе народът ни е казал умно:КО СЕ ПОДВЪРТАШ КАТ ГРЪК НА СРАНЕ:)))))

Що за логика? Ами нали после и тези нови кредити пак ще трябва да се връщат, ако всичко при системата е както хората си го мислят.А и основният въпрос остава: ОТКЪДЕ вземат пари самите КРЕДИТОРИ? :)))... вж горе

Банките кредитори на Гърция са направили до сега 500 милиарда евро печалба, два пъти понече от дадените крадити. Този последен кредит, който Брюксел натиска Гърция да вмеме НЕ е нужен на Гърция, но го взимат за да ослжват лихвите на кредиторите.Всички "помощи " отиват за спасяването на плащанията към чуждите банки кредиторки - ако Гърция бъде оставена да фалира големият губещ ще са банките и трябва да са те защото те са виновни - затова сега ще преструктурират дълга за да може да продължат плащанията .

Човече губиш си времето да разясняваш на зле урбанизираните селани за какво иде реч..Ганя си е примитив..той иска не самият той да е добре а комшията му да е зле..и никакви различни доводи от гореказаното не вървят

ха, това е само в атина. по провинцията и курортите не са и чули за какво става вапрос

човекът е такъв, на добрината с зло отплаща а разправят бил той корен замен на прекрасен цвят разцъфнал горе в небесата не вярвайте, измама е това човекът сам е цвят, но коренът му в ада черен никне

Кога яли и пили/на версия/ -пели,ама кога плащали-плакали...

сега отивам пред банката от която теглих кредит и ще им спретна един протест и да им кажа че със следващата вноска която трябва да внеса ЗАМИНАВАМ НА МОРЕ

Само така мой човек..по същият начин протести до дупка

Забележете,че целия цирк сега е само в центъра на Атина, пред парламента.Прибраха си артистите от граничните пунктове.Иначе щяха да ни пречат да отидем и да си дадем паричките по морето. Струва ми се, че работата не е толкова страшна и отива на приключване. Гадно е поведението на десницата,защото и те са яко виновни за простотиите.Не мога да повярвам ,че залагат на фалит и безредици за да се скрият следите на крадците.

Чета призивите на Ганя към гърците хем да си седнели на дебелите задници хем да работели !?!? Демек оставете се вашите олигарси да ви обяздат и наведете главица като нас и оставете да ви шибат вашите олигарси та да ви стане зле и на вас защото силно ви завиждаме за националното единство за чувството ви за отговорност за вашият живот за по високият ви жизнен стандарт който искате да защитите

Щото е по лесно да събориш и да овъргаляш ближният си в калта отколкото да се мъчиш да се изправиш на краката си и да стоиш редом с него ..

Ти още ли си жив бе, келеш? XDDD

Това е началото на края на една система. Първо се срива най-слабата й брънка, след това ще се срине втора, трета и всичко ще рухне. За да се остане незабележимо е нужно събитие. Два пъти до сега отклоняват вниманието на хората със Световна война, не е изключено отново да прибягнат до същото, Това им гарантира поне 20-50г. лечение на раните и умора на народите. "Те" са известни, но винаги остават зад кулисите, други умират, други се мразят, други носят на плещите си болката и тежестта. Принципът е намери този, който иска повече отколкото му трябва, посочи него, удари него! Няма критерии, колко е това, но ако можеш да имаш всичко, което си пожелаеш, значи си го достигнал.

Хммм, лошото днес е, че при война радиоактивността ще проникне и "зад кулисите". Не може дългоносите да не го знаят това....

и пр. все много умни, учени бг. работливковци! Злорадствайте, злорадствайте, че някой си живее, а вие клечите потопени в турския нужник и му завиждате!! Ближете на Серж, царо, Доган, Боко и пр. ............! Само да ви видим сега при кого ще ходите да слугувате, да ратайствате с тоя интелект на висша раса! Ей, злобно, завистливо циганско племе!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хохохо. Нещо нервничък ми се виждаш. Стачкоизменник дришлив. :D

До ха ха..Ганьоо Гатьо човека е абсолютно прав..

Византиецо, не обиждай по-висшите от теб ! Ядохте, пихте, сега ПЛАЩАЙТЕ!

не обиждаи византииците като ги сравняваш с гърците...

По-добре бронетранспортьори , но с гумени колелета, че танковете повреждат паважа и асфалта.

Е тези пък Гърци досега си отживяха и сега не искат и едно малко парченце от баницата си дето я ядат да оставят - лошото е, че е пълно с гръцки банки тук в България и ако стане някоя мизерия и ние ще го отнесем и то яко заради "братския гръцки (византийски) народ"!

Малейй на Ганя му светна че като пламне плевника на комшията може голям сакатлък и в неговият плевник да стане..пак добре че късно му идва акъла в буковата глава че можеше и да е хич!!!!!

Не съм казал, че не трябва да има масово производство, а че е по-добре малките и средни предприятия да са в пъти повече от големите.