Стачкуващи таксиметрови шофьори блокираха Атина

Стачкуващи таксиметрови шофьори блокираха пътните артерии към летището в Атина и пристанище Пирея в знак на протест срещу реформите, планирани от правителството.

Обратно в новината

Коментари - Стачкуващи таксиметрови шофьори блокираха Атина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като им се разпадат безумните монополи и правила, как няма да стачкуват.

200 хил евро! Какви са тия коли, бе, един "Пасат" струва 20 хил евро - десет пъти по-малко? Или таксиметровата дейност е толкова печеливша че тия са склонни да платят за лиценз 10 пъти повече от цената на колата.

Това е пълно безумие с тези стачки. За 200,000 Евро каква кола и какъв лиценз ще купуват ? Да не си купуват летяща чиния ??? Тия искат съвсем да фалират държавата. Трябва да забранят временно със закон всички стачки до излизане от кризата.

хахах тъпанари ! фалит и вън от еврозоната !

И аз така мисля! Какво ще ги съжаляваме... Не се ли подигтават с наемането на бели робини? Някоя гъркиня да е дошла да гледа баба ми за 120 евро?

И колата и лиценза ще му останат - само че тези тарикати искат който взел лиценз взел , и така во веки веков да си го предават в наследство !

Еми да ги питам как ще се опазят неяхнати от китайците тези елини, ако не примат колко са боли. Те ще паднат в пропаст, а са тръгнали да вдигат стачки! Не виждат, че загиват. Кой ще им дава повече милиарди на тея лентяи от Европа. Заради тея стачки хората, решили да посетят Елада, се наложи да се бръкнат по-дълбоко в джоба си. Ще намалее и туризма, ще изчезнат приходите и тогава ще стане страшно! Защо обществото не наниже на кол такива самозабравили се стачници, а вместо това ги подкрепя?