Мудис повиши рейтинга на Гърция след спасителната сделка

Международната рейтингова агенция Мудис (Moody's) повиши оценката си за гръцкия дълг, след като този месец страната постигна сделка с кредиторите си.

Обратно в новината

Коментари - Мудис повиши рейтинга на Гърция след спасителната сделка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха! Отчаян опит да се спаси еврото и Евроутопията на глобалистите-глупаци. Подлежи на провал - както всяка форма на централизация и мракобесие. В това време изгрява една Супернова: Монеро, която има потенциала да помете цялата финансова система и да направи мнозина ПРИКАЗНО БОГАТИ. Който има очи да чете монеро реддит.

Да, ама не... И двата рейтинга са в една група- ненадежден партньор с голям кредитен риск, все едно инвеститорите, освен ако нямат политически мотиви, ще вложат парите си защото Мудис вече определя рискът да си загубят парите вместо на 90 само на 85%...

Ще се оправят по бързо от нас.Пример:Като ходя в Гърция на море,тъка те посрещат,че си пожелаваш и следващата година да отидеш пак,а у нас тъка те посрещат ,като за последно,ограбват те за всичко.

Гърците че ще се оправят... ще се оправят, независимо какъв кредитен рейтинг имат... Дразнещо е че в статията тъничко ни подвеждат че кредитния им рейтинг е бил вдигнат заради СПАСИТЕЛНАТА сделка, а като се огледа човек се виждат политическите договорки в цялото това мероприятие;)

Не "Гърците ще се оправят", а Гърците "оправиха" евродактилите и англоеврейските банкери и сега си получават рентата от 2000 годишния наем за ползване на демокрацията! макар и видоизменена!