Ципрас извърши промени в правителството

Министър-председателят на Гърция Алексис Ципрас направи бързи, но очаквани промени в правителството.

Обратно в новината

Коментари - Ципрас извърши промени в правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Ципурата-кога,ще скочи в тигана?!

ходът за спасяване на гърция именно по този начин лично на мен ми напомня на заложен вирус в компютърна система чийто таймер цъка и само чака момента да бъде активиран само де системата не е гърция е истина е че няма 100% решения всичко е доста абстрактно но проблемът в случая е че всичко е доста конюнктурно и ще доведе до още по абстрактни варианти

Ципрас следва да уволни и народа, защото гърците не са съгласни с решенията му и го заявиха на референдума. Не му давам повече от месец и ще го свалят.

Съгласни, несъгласни отнякъде някакви пари трябва да дойдат.

Господин Админ, ЗАЩО го търпим тоя спермер*? Дайте, заедно да гойбаннеме ! Аз с каквото мога, щото нещоо...

На Гергьовден рано сутринта най - хубавото мъжко агънце просто няма шанс ...

Ципрас би трябвало да уволни и народа, защото охитата също са против ограниченията. Политиката на комуниста винаги е била шизофренична - пропагандира се против 'омразния капитализъм' но нямат нищо против да живеят по неговите правила и да се ползват облагите му.

парадоксално , но вярно !

За да се опълчиш на Евро съюза се иска голям кураж, за който всички тук драскачи, живеещи в робовладелска България може само да бленуват.

Не е вярно ще видиш простотията какво ще ти надраска.

Идинственоту, което блЯнувам, Е, това...Е, бойку Трети мъндат

По-точно хора БИ и изрита, ОТ, Кметството и ДВЕ правителства, ДАЖЕ и от Политиката И,КАКВО? КАКВО като пенцията ми мръдна с 2- 3 лева, а Той, нагло ПРЪДНА, чесме му изели бюджето и маста, аму приседне дано, прости Боже!

Та.....както казваше баба ми едно време- бежанци от беломорска Тракия: "Грък, магаре да става, недей му се качва".

леле мале след срещата със ЕК голЕм десничар е станал Ципурата. Изведнъж стана върл защитник на ЕС ценностите. Какво ли не правят комунягите за пари. Тука видяхме, че определено не се съобразява със програмата с която дойде на влас (НЕ НА ИКОНОМИИ), а на скоро видяхме че не се съобрази и със вота на народа и неговото ОХИ БОХИ

още не се е родил някъде политик , на който да вярвам поне половината от това , което си разправя! всъщност , ако каже , че финансовото ни положение е стабилно , автоматично си представям , че то е много кофти ...

този форум, та той агонизира или анонира! Защо бе, защо са толкос нервни изблици?

Слабо, Ципрас, много слабо. Един твой колега с дръпнати очи направо екзекутира неговите министри със зенитно оръдие :)))

защо българите са толкова много злобни относно гърците?

ти в час ли си бе? Или не знаеш как живеят българите, та да помагат или си учил от малък в чужбина и не знаеш българската история.

СЕ ПОДИГРАВАТ С ЧОВЕЧЕСТВОТО,С ЕТИЧНОТО, ДА НО ИЗГНИЯТ

ЕС няма нищо общо с етиката!

Спасителен план за Гърция! От какво да ги спасяваме? Война? Опустошително земетресение? Масивни горски пожари? Епидемия от особено опасна инфекция? Наводнения и цунами? Изригнал вулкан? Може ли някой да ми обясни? Ако не може, да цъкне минус.

ако не е от мързел и простотия , не знам от какво друго .

Ципрас се оака като Сидеров едно говори друго върши. Защо беше този референдум и всички пазърлъци като прие всички условия на кредиторите. Отделно агитираше да се гласува с НЕ. Хората гласуваха с НЕ той направи обратното. За 5 месеца им съсипа икономиката.

Защото усвои 120 милиона евро германски пари за безсмислен референдум.

Ципрас го очаква въже на уличен стълб... въпрос на време е!

"За 5 месеца им съсипа икономиката" е лъжа!

Че нали евреите плачели като се роди трък, що сега да пък гърците да плачат за евреина Варуфакис. А Варуфакис е притеснен, нали е заложил няколо милиона срещу еврото, а то пустото не пада и не пада. Доста се е изнервил.

Новото сиртаки: ОХИ ОХИ ОХИ на охито и стъпка Меркел - ОХИ

Хаха ,ще плачат те за Варуфакис, ама нейсе...

Противно на очакванията заместник-министърът по въпросите на миграцията Тасия Христодулопулу ще продължи да заема същия пост въпреки очевидния неуспех да се справи с непрекъснато увеличаващия се поток от нелегални имигранти. В резултат на закриването на центровете за прием и задържане,за новопристигащите не се полагат никакви грижи, в резултат на което през последните дни паркът Педио ту ареос (Марсово поле) в центъра на Атина се превърна в палатков лагер.