МВР: Сертов е жив и здрав в Гърция, да спре да се крие

На 20 декември бившият шеф на ДАНС Петко Сертов се е регистрирал в гръцки хотел, обявиха от МВР и го призоваха да спре да се крие, за да спрат да го издирват.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Сертов е жив и здрав в Гърция, да спре да се крие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да знам кога жената на Сердов и той ще си заплатят всички разходи за издирването му! Не сме в богата Швейцария!!! Живеем в Европейския съюз където при неправоверно харчене на държавни пари, както е в случая, това се заплаща в троен размер!!! Ако жената на друг човек поиска такова мащабно издирване, щеще ли да бъде направено!!!

естествена комунистите.Те са завзели всичко .Банално ,но точно октопод.Душат ни задушават ни ,удушиха ни.Преди години мой познат-отличен офицер,но като казвам отличен значи 10 пъти над тован кандидатства за работа в данс и сертов каза"Не може -много е син.Моя познат най-добрия ,образован,умен стъпка по стъпка от взводен с най-добри резултати до командир на най-силната .... на балканския полуостров,все в строя -не може,а горкото момче,което само като го гледаш ти става жал за шеф на данс.Всичко е порнография,защото вс комунисти са генетично гладни и тъпи ако,че са много червени и на високо.Те са лакоми и тъпи до 10 коляно.

НЕ Е УДОБЕН ЧОВЕКЪТ-ЗНАЕ МНОГО,А ТАКИВА ХОРА ИЗЧЕЗВАТ. ПРИМЕРИ МНОГО.

МВР вместо да одумва сертов да види кой краде над 40 % от плащания от Бедния БЪлгарски народ ток и го изнася з а без пари в Гърция турция и другаде

Дано стане чудо по Коледа и Сертов се окаже жив,но досегашните "информации" по скоро ме убеждават в противното.Ако в гръцки хотел бе нощувал издирвано от Интерпол лице,то гръцката полиция нямаше да бездейства, както е сега.Тази информация странно защо не се споделя от гръцките медии,но те за разлика от българските не тиражират непроверени инфорпмации/с характер на дезинформация/.Самият Сертов ако е жив/и не изпълнява някаква мисия/ ,би се обозначил където и да е по света,за да спрат спекулациите с него.Смешно е ,ако е жив , да не знае ,че го издирват.Накрая, Гърция би потвърдила че е нощувал в хотел на тяхна територия след 05.12.2014 г.След като гръцките медии мълчат, то следва да си направим изводите за българските медии.

аиде да ни покажете видео записа от минаването на кулата граница на сертов,щото има нещо гнило в тази исторя- само тапаците от мвр си вярват на нея

А да не би пък някой да го е виждал, за да се твърди, че бил в някакъв хотел в Гърция ? Дали наистина е бил Сертов на въпросния запис или е бил някой негов двойник ? И дали въпросните записи не са отпреди 2 или 3 години , например ? Кой вярва на българската полиция и кога у нас са се разкривали истинските поръчители на знаковите престъпления ? Очевидно е, че създава някаква интрига, за да се отклони вниманието на българите от поредния обир в държавата !?

ами никои не знае истината защо се крие, ама истината е че разкри колко "добре" е" барзо" работи бг полицята... камери не работят няма записи които могат да се задарят повече от 2ч часа! просто и чисто няма нищо в тая бг...този човек говори толкова езици и заваршил образование в чужбина сас сигурност е интлигентен и знае много... дано да е жив и здрав! ама това не живот по празниците да прекарва така! има нещо много странно8 сас сигурност не е семеино скарване... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изхождайки от капацитетите работещи в ДАНС, Г-н Сертов няма за какво да се крие - той знае,че нямат потенциала да го открият!

Тия служби намериха парите откраднати от Банките и от България та тръгнаха да търсят един пенсионер..ха..ха Ами ще е дядо Коледа..ха..ха

Ами той човека си прави кефа , а Вие занимавате цялата държава с него-срамота.Вижте направете нещо за тези дето нямат какво да ядът ,все пак е Коледа. Аз лично като обикновен гражданин направих.

Цялата престъпност се върти около юдомасонските дружинки. Трябва Сталин на тая държава.

И Берия. Ама всъщност не. Много е Демократичен. Ежов трябва. Първо да разстрелва и да праща в Сибир.

Той не се крие, те (уж) го търсят... Хляб и зрелища!

Смешното е,че той не се крие ,а те го търсят-гола вода са .

д-р Гьобелс ( нерегистриран ) 24.12.2014 06:50 . Толкова ли не вдявате, че ви успиват? Проблема не е къде е масончето Петко поСерков, а кои са мафиотите ограбили 4,2 милиарда от КТБ! Къде е сивото кардиналче на СДС и ДПС Христо Бисеров и докога ще си вее пръднята на свобода? Това, което се извършва е ОГРОМНА ОБЩЕСТВЕНА МАНИПУЛАЦИЯ!

От сутрин до вечер, по всякакви телевизии гъмжи от глупави подробности около него. На кого му пука, поне да кажат ЗАЩО го издирават. Каква глупост, а на неговия фон как изпъква и непреодолимата идиотщина на водещия Виктор Николаев по БТВ!

ами покраи сертов пак прикриват някаква далаверка

защо ни занимавате с глупости ,какво ме интересува този сертов,ако иска да ходи на маината си.

Сертов си чука белотче с братя Галеви и Бисеров, а Цецо Василев им пише сметката. Пък ние плащаме вересиите на КТБ.

На една барикада ли пълнят гащи , и се БИЯТ с отличника Карамфилов? една бабичка

А вие що го търсите?

Жиф бил той, жиф бил! Мижду Атина и Перея, една таверна, пие Узаки танци Сиртаки А едни гаркини, бес премени ... Тука се спира ... ЦЦ ни потслушва

Толкова ли не вдявате, че ви успиват? Проблема не е къде е масончето Петко поСерков, а кои са мафиотите ограбили 4,2 милиарда от КТБ! Къде е сивото кардиналче на СДС и ДПС Христо Бисеров и докога ще си вее пръднята на свобода? Това, което се извършва е ОГРОМНА ОБЩЕСТВЕНА МАНИПУЛАЦИЯ!

Абсолютно си прав.

И аз ще ходя до Гърция тия дни.От сега ви казвам,не ме търсете нито с интерпол,нито с въртолети!

Ще спестиш някой лев на бИджета....

е как защо !? защото сме социауисти, разбира се!

ДС с твоита политическа мания ще се побъркаш още повече.

Да не правим сигански ралти.

Излиза, че човека е много добър в работата си. Умело се прикрива от всички. Представете си за миг, ако беше извършил някакво сериозно престъпление, нямаше да могат да го хванат. Ако Галеви са живи, определено подобен човек ги укрива доста добре.

Ами спрете да го търсите и той ще спре да се крие.

Долни български копелета, вие сте синоним на народ-проститутка, вие сте синоним на човешко падение, вие сте синоним на долни и гадни хора.

За пловдивчани ли е това?

моля те не използвай азбуката на такива хора и езика на такъв народ ありがとう

аиде дреме ми куде е пореднят комунистически боклук!бах ви и офицерите,и службите и насраните ганювци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ееее,то да не избягаш от жена си,цял свят ще те търси.Ми на човека не му се занимава с предколедни задължениям,тиквеници,баклави и семейни идилии

Хотел "Нана" близо до гарата на Атина. Сертов е отишъл да търси циганки, бездомници и дишащи лепило....

Аман от техните циркове.....Безобразие, къде го издирват, той се разхожда и прави всички на малоумни......Отишъл е далавери да оправя, а държавата харчи пари да го търси......Не се засрамиха......Не знаел, че го издирват, той да не е зарзаватчия, че не знае какво се прави в такива случаи....а и влизал в интернет.......Срам и позор....

Човека явно е искал малко да кръшне, да подиша свеж въздух, а вие му таковахте таковата, бе журналя

След като е жив и здрав в Гърция, да спре да се крие и да върне парите, които потрошиха за издирването му. И от МВР да кажат колко хиляди са.

Защо да връща парите, като не е поръчвал такава услуга? Ти като пишеш, мислиш ли?

Абе с тоя Сертов направо се насраха всички. Що не влагате толкова усилия в издирването на изчезнали български деца, например? А въпросния Петко щом се е покрил, явно не му е много чиста работата. Я по-добре кажете в какви мизерии се е бил забъркал, та поне да се оправдае това изразходване на ресурси по търсенето му.

Абе защо ни занимавате с всеки, отскочил до Гърция? Да не се изненадаме, когато отскочим до Атина за Нова Година ли?

"...от МВР и го призоваха да спре да се крие, за да спрат да го издирват." Това звучи смешно :)

те и за елеонора от перник милиционерите викаха че си пие пиенето в германия

Каква е тая държава да издирва жертвите на наемните Убийци , и на децата стана ясно че Сертов се крие след заплахи за живота си ! А цялата държавна сигурност и Интерпол по молба и запщлащане от България , го търси за да го предаде на похитителите мУ! Държава - Мафия !

Да, Маргарита Михнева изказа подобни на вашите съждения. Вярно е, че България като държава е собственост на мафия. А мафията има име - ДС. Опитвам се да съм оптимист и затова казвам : Дано не сте права, "Ванга" ! Аз се надявам тоя човек скоро да се върне в БГ, след като е направил колегите си на "трътки", и да си живее усмихнат, без да го застрелят.

сертов е на дяното на някои язовир

Изненадва ме изборът на този хотел като място за престой на П.Сертов. Районът не е добър , а хотелът е за хора със скромни доходи.

Защото той е решил да се крие, разберете това ! Последното е несъвместимо с това, да парадира с финансови възможности и с това кой е, какъв е и какъв е бил. Разбирате ли ? Той умишлено се крие.

МВР: Сертов е жив и здрав в Гърция, но защо се крие?

на Тодор Живков едно време. Той се криел, ама те не го търсели.

По време на партизанското движение в България Т.Живков се е криел при жена си М.Малеева, която е била по това време лекар в провинцията. Там той е играл на карти със местния полицай.

децата занаят защо

А ва чукам в клоуните. На дърти години за пари на маймуни се направихте бе, безбожници. Лаладжии. Циркаджии. Театрали. Илюзионисти. Актьори. Палячовци. Артисти. Паразити. Созиални кърлежи. Негодници. Търтеи. Хрантутници. И Сертов, и Лазаров , и неговите тартори плачат за мотика и лопата. да видите как се вади хляб с пот на чело, парашутисти. Тези , които трябва да ръководят и управляват са работници в България, а тези, кото трябва да бъдат овчари, кравари, доячи, чистачи, трактористи, градинари са министри, началници и мениджъри, затова , скъпи българи, сте на този хал.