Гърция отрече да продава острови

Гръцкото правителство опроверга информациите, че ще продава острови, защото не може да осигури поддръжката им и за да получи пари за излизане от кризата.

Обратно в новината

Коментари - Гърция отрече да продава острови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕГЛЕТЕ НЕЗАБАВНО парите от техните банки! Не ги остовяйте да ни грабят до дупка! ЗАЩО НЕ продадат първо банките и телекомуникациите на Балканите - тези византийски инвестиции са истински паразити с тарифите си и пречат на местните икономики!

дали и те ги дават по 1 долар 1000декара ,както бе предложено наскоро

Гърците са доказани спецове в маркетинга и в рекламата дори на сушени еди-какво-си ; а като се погледне кои са се позаинтересували веднага - май и в други области .

Пътят е прокаран, остава да се утъпче и стават ясни начините по които ще се "завоюват" територии. Нама нужда от войни, има нужда от умни ръководители и народи и съответно пари. Има ли ги тези трите неща, територия за завладяване няма проблем.

спрете с вашите глупости.те са много по добре от нас,стига сте писали лажи не ви ли омразна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гърция продава острови, а БГ ще продава бетонирано черноморие, и планини. В скоро и при нас ще дойде!

за Гърция е хубаво да продаде няколко острова - и пари ще вземе и повече туристи ще идват и ще помогне на други европеици да се нарадват на красотите и...

ти си глупак