Коментари - Бивш банкер седна на ”горещия стол” в Гърция | Днес.dir.bg

Бивш банкер седна на ”горещия стол” в Гърция

Бившият банкер Янис Стурнарас е новият министър на финансите на Гърция, предадоха световните агенции. Той е бил в екипа, подготвил влизането на страната в еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - Бивш банкер седна на ”горещия стол” в Гърция | Днес.dir.bg

Коментари

Изпокриха се като мишоци. Ама га ядоха кифтетата, нищо не ги болеше.

а бе ти си много умен! много правилна представа имаш за света! Направо първокласник!!!

Не знам за евро социалистите, те поне половината бутат на хората! Ама българските КОМУНОИДИ КРАДАТ 100% от всичко, до което се докопат! Затова е важно да НЕ СА на власт! Не е толкова важно, кой е на власт, докато съществуват и са алтернатива КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ! Когато ОПАСНОСТТА от КОМУНОИДНИ КРАДЦИ изчезне, кой ще е на власт, няма значение, леви или десни, САМО ДА НЕ СА КРАДЦИ!

Точно

Характерна черта на финансовите пирамиди е обстоятелството, че парите свършват все по-често и по-бързо... И интервалът между наливането в бездънната каца се намалява... Докато стигне до критичната отрицателна стойност, когато парите няма да стигат, още преди да са отпуснати...:0)))! И още -"европейците" не разбраха ли, че трябва да хранят гърците точно толкова години, отколкото гърците са им подарили демокрацията? Къде щеше да е Европа сега, ако Гърция не им беше подарила демокрацията преди повече от 2000 години? Ще плащат като попове дори 2000 години, че ако рече Гърция да си вземе обратно демокрацията, къде отива Европа? Абе, с тая политика, Европа НЕ РАЗБИРА ли, че отива на майната си? Какво евро, какви пет лева? За една година еврото е с 20% надолу! Защо???

какво спокойствие настана. Изглежда всички червеноармейци се изнесоха оттук и сипят умотворения под новините за протеста срещу бюста на Маркс в УНСС.

Ами спокойно ви е, като останахте само шепата тъпаци седерасти и герберасти... хем можете и да се преброите колко сте всичко на всичко. Аз минах оттук напът за УНСС, кэдето имам да изпитвам бъдещи дянковчета, делянчовци прочее сган.

Характерно за всички любители на партията на труда е че по цял ден драскат по форумите. А труда... той е фикция,обичат го , могат цял ден да го наблюдават Червеното е цвета на мързеливата бюрокрация

Имаме много успешни политици от опозицията, които стоят без работа и не могат дори да спят като хората от липса на възможности за крадене - Г. Първанов, С. Станишев, Р. Овч., Р. Петков, Ал. Петров - Трактора, Валентин Иванов (Вальо топлото). Да им ги подарим на Гърците да ги оправят. Те са образцови социалисти и законни крадци, които никой не е в състояние да осъди за нищо.

Подаряваме Тиквата, Цецо тъпото и Брад Вдянков - най-кадърните управляващи в историята на България

ЕС е мъртво роден. Няма бъдеще. Орел , рак и щука не дърпат кола, но май само фрау Меркел не разбира това. Чудя се кое й е дошло в повече - шнапса или Моята борба?

Не знам за шнапса или "Моята борба" но със сигурност и е писнало от социалистически крадци, лъжци търтеи.

Държа да Ви поздравя за точното определение. Браво! Въпрос на време е немците да ударят по масата!

Да им пратим Станишев. Шъ ги опраи за нула време. Ще краде от ЕС повече отколкото ПАСОК и Нова демокрация заедно.

таман сега е и председател на партията на европейските социалистически крадци

Що за непознаване на великите възможности на ББ проявявате???Пратете ББ и СД ако искате да "помогнете" на закъсалите гърци при които българи си изкарват прехраната..

Да им дадем под наем Дянков! Хем ще плащат наем, хем ще ги оправи отвсякъде, хем ще ги изравним по стандарт и показатели на ЕС с нас... Стига са си живяли гот по време на криза...

Щом рапана не е устискал да им изпратим рапона. Той е вещ по всички дела.

Симеон Дянков ще им свърши работа на гърците в екип с Делян Добрев и Л.Павлова и Р.Плевнелиев.И без това оправиха България .

Двама гърци си пият кафето под навеса на кафенето и зяпат човешката суетня. Единият казва: - Тоя свят съвсем е полудял! - Що бе? - Ами ето - казват, че трябва да се работи! - Как така бе, кой ще работи?! - Спокойно, бе! Немците ще работят! Пий си спокойно кафето!

Гърция е най-яркия пример до какво води социалистическата идеология, която превръща хората и дори цели държави в престъпници и крадци.

Има ограничени хора които всичко искат да вкарат в рамките на представите си за ляво - дясно и като хипнотизирани повтарят една лъжа. Караманлис социалист ли беше?

малаките кроят някаква шапка на ЕС ама ще видиме каква е ! Това е някакъв византийски номер !

Така им се пада на тея неграмотници. Едно време когато им решавахме задачите в МЕИто им беше добре, а сега нямат специалити. Винаги са били мързеливи.

Ти пък си много грамотен - в едно изречение си направил 2 правописни грешки. Не подценявай гръцкия елит и не си прави изводите от тези деца на овчари, които учеха по МЕИто и другите ни измислени ВУЗове. Образованието на водещите им експерти във всяка една област е в пъти по-качествено от това на нашите, ако изобщо имаме такива. Поради простата причина, че елитът им от поне 200 години получава образованието си в най-добрите университети на Европа и Америка.

МЕИто ли е измислен ВУЗ??? Няма какво да говорим повече... Кажи ми тогава кой не е измислен в България.. сигирно Нов Български "Университет". Не ставай смешен като гръцките овчари.

Няма смисъл да се хвърлят пари в "кацата без дъно" Гърция. Колкото и да струва, по-добре е по-рано да бъде отделена от Еврозоната. Опасността е и за българите: те ще влязат къде-къде по-рано в еврозоната от времето в което гърците ще почнат да си плащат борчовете и...да си мият ръцете /с бонуси/. Това на практика означава, че българина ще им плаща например 24 месеца безработни помощи от по 1200 евро месечно.

Да им пратим Станишев да ги оправи бе. Ща им построи руска АЕЦ, ще продължи да им фалшифицира отчетите и ще продължи да краде на макс от ЕС. Нали с част от комисионните от Белене си купи и временно председателското място на ПЕС. Образцов крадец от какъвто точно сега се нуждаят гръцките търтеи.

Веднага я поемам Гърция. Създавам държавен фонд от стотици хиляди ваканционни имоти за продан и под наем, с които, покривам и разсрочвам част от кредитите. Създавам виртуална евро-драхма за да тествам как ще се държи през следващите 2 год. Продавам облигации на гърците - частни и държавни със сериозни преференции за всеки който ги купи - узаконяване на средства, данъчни облекчения и т.н. Давам земя на концесия за 50 години на всеки който иска да прави бизнес. Наритвам 500-600 хил младежи да бачкат свястна работа в чужбина (не миячи на чинии всеки случай ). Финансирам образованието изцяло от такси на чужди студенти......... и още 10000 мерки. Ще ги вдигна на крака за нула време.

А колко по-лесно за тях е просто да получат съответните траншове от Европата...

Колега, ти си пълен аматьор! Глей сЯ мойте мерки - взимам властта и обявявам петдневен запой на държавни разноски. Като изтече запоя изчаквам три дни да им мине главоболието на маляките и им обещавам 19-та заплата и по 3 жени на всеки мъж, който ме следва. Обявявам война на Иран, запушвам Термопилите и докато НАТО се чуди какво става, превземам собствената си столица и северните части от Столипиново и Факултето. От там преди да паднат ядрените бомби обявявам премирие и със заграбените средства обявявам 100 годишен запой на държавни разноски. Към запоя се присъединяват и останалите части на Европа, а Китай и Индия пускат непрекъснати молби да ги приема в гръцкия съюз, които аз отхвърлям, защото парламентьорките не са голи. Настава всеобщ хаос, но тъй като наркотиците са легализирани, а кюфтетата са безплатни, Аз ставам пожизнен Султан. Амин!

Не ви ли стана ясно, че гърчетата НЕ ИСКАТ да се оправят. Те ИСКАТ да получават даром. Ако искаха да си помогнат първо щяха да започнат да работят, а не всеки ден да спят по 4 часа в работно време - справка: отивам като турист и всеки ден от обед до 17 часа няма отворен магазин. За уикендите да не говорим. Второ - отивам на хотел, ям в таверната - касов бон ?!!!. те не знаят какво е това, съответно не знаят какво е ддс, данък печалба, осигуровки....Ама иначе се мъчат да продават ципурата на 40 евро килограма в таверната. И когато реших да се избудалкам и си поисках платежен документ, гърчето гордо ми написа на ръка една бумажка, с която даже и г*за си не мога да избърша.

Няма начин това безумно раздаване на пари в Гърция да няма много сериозни последици в целият ЕС! Вече други поне 6 държави се обърнаха към ЕС за финансова помощ и то ако започнем с Испания - 120 000 000 000.- € и другите всички с искане над 40 000 000 000. €. Италия пък е в очакване на облигационият фонд на ЕС, който да го ошушка със създаването му! Няма финансова система, която да издържи на тази безпринцност! Само след месеци САЩ и страните с доларови финанси, ще сринат еврото като валута! Едва ли има финансов гении, който да спаси еврото. Може би, американеца Симеон Дянков, ама него май не го дишат хич в ЕС!

Като си нямат гърци мераклии, които западът да гърчи, да им изпратим Шимон вДяновяв и Никито Младенов. За 3 години тези двамата, под вещото ръководство на бащицата Борисов, "изправиха" на крака България. А той самият с едно "мешене" оправи БЮРМ.

ДА ИМ КОМАНДИРОВАМЕ ДЯНКОВ!!! НАС НИ ОПРАВИ,НЕКА ДА ОПРАВИ И ТЯХ!!!

Мен да командироват. Хем обичам маслини, портокали, узо и жега ахах

Коментари - Бивш банкер седна на ”горещия стол” в Гърция | Днес.dir.bg

Бивш банкер седна на ”горещия стол” в Гърция

Бившият банкер Янис Стурнарас е новият министър на финансите на Гърция, предадоха световните агенции. Той е бил в екипа, подготвил влизането на страната в еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - Бивш банкер седна на ”горещия стол” в Гърция | Днес.dir.bg

Коментари

Изпокриха се като мишоци. Ама га ядоха кифтетата, нищо не ги болеше.

а бе ти си много умен! много правилна представа имаш за света! Направо първокласник!!!

Не знам за евро социалистите, те поне половината бутат на хората! Ама българските КОМУНОИДИ КРАДАТ 100% от всичко, до което се докопат! Затова е важно да НЕ СА на власт! Не е толкова важно, кой е на власт, докато съществуват и са алтернатива КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ! Когато ОПАСНОСТТА от КОМУНОИДНИ КРАДЦИ изчезне, кой ще е на власт, няма значение, леви или десни, САМО ДА НЕ СА КРАДЦИ!

Точно

Характерна черта на финансовите пирамиди е обстоятелството, че парите свършват все по-често и по-бързо... И интервалът между наливането в бездънната каца се намалява... Докато стигне до критичната отрицателна стойност, когато парите няма да стигат, още преди да са отпуснати...:0)))! И още -"европейците" не разбраха ли, че трябва да хранят гърците точно толкова години, отколкото гърците са им подарили демокрацията? Къде щеше да е Европа сега, ако Гърция не им беше подарила демокрацията преди повече от 2000 години? Ще плащат като попове дори 2000 години, че ако рече Гърция да си вземе обратно демокрацията, къде отива Европа? Абе, с тая политика, Европа НЕ РАЗБИРА ли, че отива на майната си? Какво евро, какви пет лева? За една година еврото е с 20% надолу! Защо???

какво спокойствие настана. Изглежда всички червеноармейци се изнесоха оттук и сипят умотворения под новините за протеста срещу бюста на Маркс в УНСС.

Ами спокойно ви е, като останахте само шепата тъпаци седерасти и герберасти... хем можете и да се преброите колко сте всичко на всичко. Аз минах оттук напът за УНСС, кэдето имам да изпитвам бъдещи дянковчета, делянчовци прочее сган.

Характерно за всички любители на партията на труда е че по цял ден драскат по форумите. А труда... той е фикция,обичат го , могат цял ден да го наблюдават Червеното е цвета на мързеливата бюрокрация

Имаме много успешни политици от опозицията, които стоят без работа и не могат дори да спят като хората от липса на възможности за крадене - Г. Първанов, С. Станишев, Р. Овч., Р. Петков, Ал. Петров - Трактора, Валентин Иванов (Вальо топлото). Да им ги подарим на Гърците да ги оправят. Те са образцови социалисти и законни крадци, които никой не е в състояние да осъди за нищо.

Подаряваме Тиквата, Цецо тъпото и Брад Вдянков - най-кадърните управляващи в историята на България

ЕС е мъртво роден. Няма бъдеще. Орел , рак и щука не дърпат кола, но май само фрау Меркел не разбира това. Чудя се кое й е дошло в повече - шнапса или Моята борба?

Не знам за шнапса или "Моята борба" но със сигурност и е писнало от социалистически крадци, лъжци търтеи.

Държа да Ви поздравя за точното определение. Браво! Въпрос на време е немците да ударят по масата!

Да им пратим Станишев. Шъ ги опраи за нула време. Ще краде от ЕС повече отколкото ПАСОК и Нова демокрация заедно.

таман сега е и председател на партията на европейските социалистически крадци

Що за непознаване на великите възможности на ББ проявявате???Пратете ББ и СД ако искате да "помогнете" на закъсалите гърци при които българи си изкарват прехраната..

Да им дадем под наем Дянков! Хем ще плащат наем, хем ще ги оправи отвсякъде, хем ще ги изравним по стандарт и показатели на ЕС с нас... Стига са си живяли гот по време на криза...

Щом рапана не е устискал да им изпратим рапона. Той е вещ по всички дела.

Симеон Дянков ще им свърши работа на гърците в екип с Делян Добрев и Л.Павлова и Р.Плевнелиев.И без това оправиха България .

Двама гърци си пият кафето под навеса на кафенето и зяпат човешката суетня. Единият казва: - Тоя свят съвсем е полудял! - Що бе? - Ами ето - казват, че трябва да се работи! - Как така бе, кой ще работи?! - Спокойно, бе! Немците ще работят! Пий си спокойно кафето!

Гърция е най-яркия пример до какво води социалистическата идеология, която превръща хората и дори цели държави в престъпници и крадци.

Има ограничени хора които всичко искат да вкарат в рамките на представите си за ляво - дясно и като хипнотизирани повтарят една лъжа. Караманлис социалист ли беше?

малаките кроят някаква шапка на ЕС ама ще видиме каква е ! Това е някакъв византийски номер !

Така им се пада на тея неграмотници. Едно време когато им решавахме задачите в МЕИто им беше добре, а сега нямат специалити. Винаги са били мързеливи.

Ти пък си много грамотен - в едно изречение си направил 2 правописни грешки. Не подценявай гръцкия елит и не си прави изводите от тези деца на овчари, които учеха по МЕИто и другите ни измислени ВУЗове. Образованието на водещите им експерти във всяка една област е в пъти по-качествено от това на нашите, ако изобщо имаме такива. Поради простата причина, че елитът им от поне 200 години получава образованието си в най-добрите университети на Европа и Америка.

МЕИто ли е измислен ВУЗ??? Няма какво да говорим повече... Кажи ми тогава кой не е измислен в България.. сигирно Нов Български "Университет". Не ставай смешен като гръцките овчари.

Няма смисъл да се хвърлят пари в "кацата без дъно" Гърция. Колкото и да струва, по-добре е по-рано да бъде отделена от Еврозоната. Опасността е и за българите: те ще влязат къде-къде по-рано в еврозоната от времето в което гърците ще почнат да си плащат борчовете и...да си мият ръцете /с бонуси/. Това на практика означава, че българина ще им плаща например 24 месеца безработни помощи от по 1200 евро месечно.

Да им пратим Станишев да ги оправи бе. Ща им построи руска АЕЦ, ще продължи да им фалшифицира отчетите и ще продължи да краде на макс от ЕС. Нали с част от комисионните от Белене си купи и временно председателското място на ПЕС. Образцов крадец от какъвто точно сега се нуждаят гръцките търтеи.

Веднага я поемам Гърция. Създавам държавен фонд от стотици хиляди ваканционни имоти за продан и под наем, с които, покривам и разсрочвам част от кредитите. Създавам виртуална евро-драхма за да тествам как ще се държи през следващите 2 год. Продавам облигации на гърците - частни и държавни със сериозни преференции за всеки който ги купи - узаконяване на средства, данъчни облекчения и т.н. Давам земя на концесия за 50 години на всеки който иска да прави бизнес. Наритвам 500-600 хил младежи да бачкат свястна работа в чужбина (не миячи на чинии всеки случай ). Финансирам образованието изцяло от такси на чужди студенти......... и още 10000 мерки. Ще ги вдигна на крака за нула време.

А колко по-лесно за тях е просто да получат съответните траншове от Европата...

Колега, ти си пълен аматьор! Глей сЯ мойте мерки - взимам властта и обявявам петдневен запой на държавни разноски. Като изтече запоя изчаквам три дни да им мине главоболието на маляките и им обещавам 19-та заплата и по 3 жени на всеки мъж, който ме следва. Обявявам война на Иран, запушвам Термопилите и докато НАТО се чуди какво става, превземам собствената си столица и северните части от Столипиново и Факултето. От там преди да паднат ядрените бомби обявявам премирие и със заграбените средства обявявам 100 годишен запой на държавни разноски. Към запоя се присъединяват и останалите части на Европа, а Китай и Индия пускат непрекъснати молби да ги приема в гръцкия съюз, които аз отхвърлям, защото парламентьорките не са голи. Настава всеобщ хаос, но тъй като наркотиците са легализирани, а кюфтетата са безплатни, Аз ставам пожизнен Султан. Амин!

Не ви ли стана ясно, че гърчетата НЕ ИСКАТ да се оправят. Те ИСКАТ да получават даром. Ако искаха да си помогнат първо щяха да започнат да работят, а не всеки ден да спят по 4 часа в работно време - справка: отивам като турист и всеки ден от обед до 17 часа няма отворен магазин. За уикендите да не говорим. Второ - отивам на хотел, ям в таверната - касов бон ?!!!. те не знаят какво е това, съответно не знаят какво е ддс, данък печалба, осигуровки....Ама иначе се мъчат да продават ципурата на 40 евро килограма в таверната. И когато реших да се избудалкам и си поисках платежен документ, гърчето гордо ми написа на ръка една бумажка, с която даже и г*за си не мога да избърша.

Няма начин това безумно раздаване на пари в Гърция да няма много сериозни последици в целият ЕС! Вече други поне 6 държави се обърнаха към ЕС за финансова помощ и то ако започнем с Испания - 120 000 000 000.- € и другите всички с искане над 40 000 000 000. €. Италия пък е в очакване на облигационият фонд на ЕС, който да го ошушка със създаването му! Няма финансова система, която да издържи на тази безпринцност! Само след месеци САЩ и страните с доларови финанси, ще сринат еврото като валута! Едва ли има финансов гении, който да спаси еврото. Може би, американеца Симеон Дянков, ама него май не го дишат хич в ЕС!

Като си нямат гърци мераклии, които западът да гърчи, да им изпратим Шимон вДяновяв и Никито Младенов. За 3 години тези двамата, под вещото ръководство на бащицата Борисов, "изправиха" на крака България. А той самият с едно "мешене" оправи БЮРМ.

ДА ИМ КОМАНДИРОВАМЕ ДЯНКОВ!!! НАС НИ ОПРАВИ,НЕКА ДА ОПРАВИ И ТЯХ!!!

Мен да командироват. Хем обичам маслини, портокали, узо и жега ахах