Гърция ни предаде втори гастарбайтер - жив скелет

55-годишен българин е приет в болницата в Благоевград в много тежко състояние, предаден ни вчера от гръцките гранична власти, съобщава БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Гърция ни предаде втори гастарбайтер - жив скелет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A Вие къде сте учили Retired ? Пише се Марийо ! :-)

дир.бг не каза нищо за бгките хванати сус спин в атина. не каза нищо за бг наркодилури и тн ,хванати в солун атина. дир.бг е платена зависима медя. това излиза . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

статя иска да манипълира хората.няма как да изгонят пациент от болница в гурця ако не се излекъва,дори да не е осигърен. хем го оперираха,хем го лелъваха,трябваше да мъ слоят и 100е в джоба. стига пропаганда. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аззз

ЧОВЕК БИЛО И КАКВО ОТ ТОВА ТРЯБВА СЕГА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА С НЕГО ЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВА? ДА НЕ СЪМ ГО НАКАРАЛ АЗ ДА ХОДИ ДА ГАТАРБАЙТЕРСТВА В ГЪРЦИЯ ,А ? АРЕ СТИГА С ТОВА ИЗМИСЛЕНО СЪЧУВСТВИЕ ГЛЕДАМ ВИ ПО УЛИЦИТЕ КОЛКО СТЕ ДОБРИ И МИЛИ....

С външен министър като Н.Младенов и премиер като Боко Тиквата не очаквам адекватна реакция от страна на България по този случай.

дал господ да се оправи човека. мили хора не бъдете толкова лоши и пишете че е клошар или утрепка. живота е много сложен. може да те заварти на 180 градуса и на всеки може да се случи. да не дава господ на никого такава съдба. животът е един маратон някои хора успяват а други се загубват в тълпата

аззз

не знам само какво ни занимавате с тия утреки, ми вижте го тоя беззъб неграмотник тоя е клошар, пълно е с такива по улиците аре стига с тия мизерии, Гърция просто си ни връща клошарите нищо повече

Пожелавам ти и ти да стигнеш до неговото положение.Заради малоумни хора с подобни разсъждения като теб броя на подобни случаи ще се увеличава.

аззз

аз да стигна до неговото положени ми пожелаваш, така ли? що за малоумник може да пожелае на някого такова нещо ти къв си не знам....Тоя е неграмотник и клошар не е банкер изпаднал в такова положение за да ангажират вниманието ни с този случай, нищета и мизерия посвета има, имало е и ще има хилядолетия. Факт.

d4

Представям си, ако гражданин на Р.Гърция се озове в подобно положение в Р.България.... Мъкааааа..... Дано се оправи човечеца!

Едва ли ще му се случи нещо. Кой знае каква е причината и дали не е попаднал в болница заради висока безработица, комбинирана с любов от някой грък към гастарбайтерите.

1chovek

Къде е Правителството на България да протестира остро срещу Гърция и да вдигне на крак европейските власти, които постоянно ни хокат за цингалята, които при цялото ни положение не сме оставили да гладуват, а когато такова чудовищно нещо се случи на българин - мълчание? Имаме ли достойна власт, която да ни брани и да отстоява българщината, честта и достойнството ни поне на елементарно човешко ниво? Поне на ниво оцеляване!

...

Все едно, че в България не се намира работа за овчари. Ама като си наумили нашенци, че в чужбина ще цъфтят и вържат. Наивно робско племе.

нико

ЩЕ ТИ КАЖА САМО ЕДНО - ПО ДОБРЕ РОБ В ДРУГА ДЪРЖАВА , ОТКОЛКОТО ТАКЪВ В СОБСТВЕНАТА СИ ! Помисли върху това...