Калфин не очаква масово връщащи се от Гърция българи

Голямата част от българите в Гърция живеят трайно в страната, не са сезонни работници и към момента няма индикации, че те са готови да се върнат в България.

Обратно в новината

Коментари - Калфин не очаква масово връщащи се от Гърция българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

........като беззъби кучета лаем и не сме способни да разберем колко сме по зле от гърците....народ който се е свил в черупката и не иска да прогледне в себе си,който е свикнал само да гледа сеира на другите,който бяга в чужбина вместо да накаже виновните за това си положение,да оправи собствения си двор...вместо да застане в съюз с тези които не искат увеличаване на тока ....който не иска да се събуди и да излезе и да каже НЕ на анархията в цялата държава.защо не протестираме за намаляване цената на тока,изпреварващо...така или иначе винаги ще има увеличение на тока ,защо не подкрепихме човека метнал яйца по ДЕКЕВР....започвайте с минусите...дано спите по добре....като беззъби кучета сме,дори и най здравите зъби да сме...ако поне можехме като гърците да имаме такъв голям заем...,но да сме толкова добре колкото тях....винаги ще ходя на почивка в друга държава ,но не и на черно море,заграбено и бетонирано с нашите пари с парите на нашите майки и бащи,които са построили тази държава,които сега убиват и с резачки ножове лопати...гледах тази вечер как бият и унижават едно беззащитно момиче-момчето беше по кротко и отнесе по малко бой...тази полиция само това може и иска да се пенсионира по рано?

Това отнема малко време, за да се подготви багажа. Първо Банкитe затварят, след това нищо в магазините, никаквa заплата, няма работа и протести и улични боеве. Това отнема един месец или два, но това e което идва.

можи па и те да луднат..масово

Кой е балама да се върне в казана където се варят най бедните европейци, и където най-важният огнsр Е КАЛФИН!

Никой нямало да си тръгне, бес да се обади, и да мине, прес Посолството, в, Атина ? Ето какви "умни" мъшки патки, свиваха гнездо, във Външното! А сега, при Гошко, ибат Бойко? Стаен агент Крка, ОТ, Атина.

Мечтата на българите: да живят така добре, колкото живеят зле гърците...

О, не съм видяла че седин лъжец са прдложили и един протестър Кънев,ясно лъжците и зависимите от САЩ трябвва да кажат до кога може да има живи българи

Фалирала държава означава гладни като въшки чиновници , за останалите хора не знам , по-зле едва ли ще е !

От ден към ден се приближаваме към предсрочни избори ,но още по - лошото е , че няма достойна партия за която да се гласува .

Другарю Калфин , май вече не си другар а??? Все пак в Гърция може и да се променят някои неща , но няма да е толкова "кофти " колкото у нас. Такива като Вас другарю няма да ги управляват никога да знаеш , но всъщност ти май се отказа от БСП? От коя партия си? какво прогнозираш? За чия сметка не четеш ли какво хората ти пишат тук?

един път комунист,завинаги комунист

Този продажен педал не очаква връщане на българи. Ако всички българи се съберем в България, теб господин Калфин и другите гейберасти ще ви осъдим. Но ще има връщане. Циганите ще се върнат. И "бежанци" ще има.

Това комунистическо мекотело никога няма да признае, че проблеми ще има.Ще има със сигурност, но та ще са за сметка на обикновените хора.

лъжец.Каквото каже все лъжа.

правилно...

Калфин , не бързай с прогнозите.

Това е истинското лице на нерештелният и нереформиран български народ от своя комунисически преход .от 1989год до сега,българските правителства са си решавали проблемите ,като голяма част емигрира във по развити и културни народи.поради невъзможност в собтвената си страна да имаш жизнен стандарт,перспектива,хората напускат България и се опразват недвижими имоти,градове и села, ето един ден се оголва чеврвеният задник на българската псевдо демокрация ,която не може да развива конкурентна пазарна икономика! За това сме виновни всички ние и затова няма да има хора на които да бъде търсена ефективна наказателна отговорност!

Aко, тези 120-200 000 българи се върнат,.. и на нас ще ни трябва хуманитарна помощ??!!...била 10% безработицата???! Aбе те само циганите ви са вече 1 милион..!.

Tези вече не си искат и българите обратно! Oт хубав живот ли са тези хора там бе уроди??

ВМЕСТО ДА НАПРАВИ НЕЩО ТА ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОДОБРИ И ХОРАТА ДА ПОЧНАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ, ТАЯ МАЛОУМНА БОЛШЕВИШКА СВИ-НЯ!!! НИ УСПОКОЯВА, ЧЕ НИЩО ТАКОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!?!?

Еми ,да разбира се ,че няма да се върнат,защото гърците не са като нас баламурняци,те винаги са били добре и сега ще бъдат пак добре!!!!!А пък ние ще им плащаме ли плащаме вересиите, то се знае.......хитреци са си те хитреци...

споко нема кои да се връща- в бг все още е по зле от фалиралата гърция

Хайде сега да се разберем Фалира гръцката държава, а не гръцкия народ! Просто държавата е вземала пари от къде ли не и ги е раздавала като пенсии и заплати. Вероятно не е очаквала, че в един момент ще се наложи да ги връща. И сега проблема е държавните служители и пенсионерите, защото няма пари за нови заплати и пенсии, а всъщия момент им отрязаха достъпа и до спестяванията (около 130 милиарда)! А правителството няма пари, защото никой не плаща данъци! Отидете в Гърция и вижте на колко места ще ви издадат касов бон за направена покупка! На мен за 10 дневно пребиваване не ми издадоха никъде!!!

Е, те бачкат на честна дума. При положение, че подписа им не струва нищо, виждаме до къде са я докарали.

Калфин не очаква масово връщащи се от Гърция българи и да фалира гърция едвали ще стане по зле от българия ... споко нема кой да се върне

Е, тя Гърция фалира. Но да, ще й трябва малко време да стане зле колкото България. Все пак те не са имали развит социализъм. Него тепърва го внедряват там. :)

Калфин не очаква масово връщащи се от Гърция българи Явно положението в България е такова, че нашите сънародници се чувстват по-добре в една фалирала Гърция, отколкото у нас.