65 000 българи празнували в Гърция, 58 000 гърци - у нас

Рекорден брой хора са минали през българо-гръцките гранични пунктове през изминалите Великденски празници. Около 65 000 българи са прекарали почивните дни по Великден в Гърция, а около 58 000 гърци - в България.

Обратно в новината

Коментари - 65 000 българи празнували в Гърция, 58 000 гърци - у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1,5 млрд похарчили за ядене и пиене.А нямате пари за лекари. които ви преглеждат преяли и препили.Имате,имате.....

Парцаливото ни настояще задушава разума на нацията. Отишли със колите си втора ръка хорицата, онези, които са получили милостиво заплатки от негодниците-собственици на техите си предприятия, представете си - до Гърция. Страхотно събитие, епохално. Чужбина - Пирот, Влашко, Скопие... Не Париж, не Амстердам или Берн, не южните морета, Хонг Конг или Сидни, не!.. За милиционерите на ГЕРБ, гепили властта, тъпи и ограничени, познанията за света стигат до 100 километра оттук. И понеже ни потопиха в невиждана, страшна мизерия, понеже идват избори, които ще загубят, бълват идиотщини, коя от коя по-жалки. Какво да се прави - под петата на селски дръвници и стригани олигофрени с фуражки, рожби на Тато, това може да се очаква.

явно криза за тва бием гърчолята..въпреки че тях ги заляха с бонуси по празниците а тук и левче не дадоха хахаха

голема криза ви тресе в булгаря и гарця еииии!

кои ли валк е схрускал това сладко аганце на снимката ?

Те това са богатите българи - има-няма 10% от населението. Останалите си стояха вкъщи и на трапезата им нямаше агнешко. А за гърците - незнам... Те, които са фалирали и ни плашат постоянно да не станем като тях. Че и бонуси взеха и живеят много по-добре от нас. Това какво ли значи?!?

1priatel

Някой беше изказал мнение: "Искам в България гръцката криза, а не българската!"

много просто племе сме! ние сме ижарчили много повече отколкото тия скотове ромеи, което си е чиста загуба за страната! ама нали сме големата работа и ако не отидем в "чузбина" да се правим на важни на село нема да стане! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Па немали българите и гръците пари, а са де?

немат повечето мързеливци по форумите ;)

Вчера казаха,че 80,000 български коли са влезли в Гърция.Не е възможно в тях да е имало 65,000 души.

Глей ква готина митничарка са турили на снимката. Как да не минеш от там?

кефиш ме, пич!

Веднъж като минавах през Кулата, имаше една руса митничарка беше готино парче. Тогава работеха заедно с гръцките си колеги, може и още да е така, но ми направи впечатление, че здраво му се сваляше на гръка. Така го гледаше и му говореше че щеше да го наебе в кабинката ако можеше. Той пък се държеше все едно не забелязва, не разбрах гейче ли беше или нарочно се дърпаше да я рагони още повече