Изнервени шофьори на Кулата: Да дойде Борисов

Докарваме фадромите и блокираме границата, да дойде Бойко Борисов, Лиляна Павлова, целият кабинет да дойде тук, обявиха български шофьори на ГКПП Кулата.

Обратно в новината

Коментари - Изнервени шофьори на Кулата: Да дойде Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отстояват си правата хората,а ние само мрънкаме и после защо сме на това равнище.Никога няма да се оправим,докато търсим причината в съседа,а не у дома.

Е, къде е причината? Да не би ние да сме си блокирали границата?

За съжаление тези които сега чакат на границата милостта на гърците и тези които ще се изтягат на гръцките плажове през лятото не са едни и същи, иначе биха им показали мястото им.

Докато не изметем тези БОКЛУЦИ герберасти -куневци , раданкъневци, бспарци, абвейци и други подобни предатели и не основем нова партия-НАРОДНА няма да има прогрес за майка България!

Им гадна!!! Не е имало зима от десетина години насам да не я вършат тая глупост! По това време на годината няма какво да правят и си намират приключения. Преди две-три зими ( преди фалита, по-точно, защото не помня кога беше ) ревяха като ощипани булки... Баха изкарали техните военни, не жандармерия, и ги разкараха от основните пътища за два часа!!! Сега ги чака пак същото!

Навремето Т. Живков, връщайки се от някакво межд. съвещание, направи офиц. изявление чрез медиите, че България няма никакви териториални претенции към своите съседи (това изявление, разбира се, му бе "подсказано"), но никой от съседите ни не отвърна с реципрочно изявление, въпреки че в интерес на историческата истина, би трябвало да е обратното. Та и сега този блогаж на гърчетата само на бълг. граница доказва това, което искаме да кажем. Бълг. управници, кога ще започнете да се държите достойно?!

Ей сега обличам костюма на Батман и идвам! А, да ........!!!!! Трябва да мина да си купя винетка за костюма, така че ще ме почакате- има огромна опашка за винетки!

Нещо ципа ми заяде- сигурно съм напълнял? Ще мина през Свинетка да ми двигне ципа! Абе, я се оправяйте сами там, ние с Лилито има да трапосваме ципа...............!

Обещавам срочно да реша проблема- март месец ще се обадя на Ципрас и готово............... !

Гъчолята понеже пак са затворили само българските граници. Веднага ответна мярка трябва да е затваряне на въздушното пространство за гръцки самолети. Да видим друг път така ще правят ли?

Те друга значима граница имат ли? И що не затворят ферибота на Игуменица... Ще го затворят, ама друг път... Толкова бой ще изядат от военните, че не искам и да си мисля за това!

да заколиме прасето!

Много лесно отърване сте измислили!!! Потъркаляйте я като валяк 1200 км. по магистралите да ги изглади малко

Е кога най-сетне нашето правителство ще се обърне към ЕК! Нали иние сме членове на ЕС! Ами нека да се намесят, да помогнат, защото ние търпим огромни загуби. Ние ли сме им виновни на гърците! Нека повече да не чакаме!

И каква стана тя. Пак до човека слънце опряхте. Що не се жалвате на Ципрас. Нали всички българи го даваха за пример. Ципрас това, Ципрас онова. И всъщност тези дето пращат тировете в Гърция много добре знаят че говедата стачкуват всяка година по това време. Така че те да се оправят с шофьорите си.

знам , че тираджиите са най-нахални и тъпи. Да дойдел Борисов и кво да направи? Според мен решението е едно - ЕС да ги заплаши, че ще им спре милиардите ако не отворят международните граници. И то не е сигурно. Що не блокират техни магистрали - ще има повече ефект.

това вие тираджите, какво най важните ли сте а, траикаите там на пътя и като не можете вие да блокирате от към българска страна стоите си блокирани в Гърция

Борисов ли трябва да оправя всичко в тази държава? Сигурно и затова, че денят е по-къс от нощта в момента е виновен Борисов...

Да дойде онова копеленце Евгени Михайлов - т.е. Да дойде Станко с танковете.

Откачалници, нека дойде Ципрас, пред него никой българин не преде!

Боко, Харам :)

Като дойде Борисов ще се разходи и ще се върне. Там няма кой да го слуша. Там слушат Ципрас.

Шоферите, не чакайте дебелите задници Борисов и Павлова/последната е на тържествено плюскане при негрото в белия дом/ да дойдат, няма да го направят, защото не им пука за вас. Но пък вие може да отидете при тях в паруаменто и да ги постреснете, докато напълнят гащите.

Европейски съюз, майката! А?

Правото да пречиш на другия да ползва своето право е базов елемент от европейското право! То е европейска ценност! Ако ще да ти се скапе и товара в камиона, и плановете житейски - ще чакаш! Защото Ел Греко ползва европравото си. А ти - майката ...

Тези боклуци всяка зима правят едно и също, единственото тримесечие, в което с тях имаме положително търговско салдо. Що не затварят граници през лятото? Крайно време е държавата остро да се намеси. И ЕС също да им бие калъчката най-накрая. И от шенген, и от еврозоната да ги изхвърлят. Долна и нахална измет.

Пука им на .. "сайдера" на гърците ! Местат си го от единя в другия крачол ! По големи егоисти и нагла нация от тях НЯМА! Над 300 милиарда евро им дадоха ... и няма нищо да върнат. Пенсията Мин - 700 и Мах -2400евро! Това са тяхните икономии и ограничения! По алчни и шмекери от тях няма по света!

Ами така е като англичаните дадоха южна Македония на гърлежите. На ви сега емигранти и убийци за западна Европа и икономически загуби за нас. Митов веднага да се задейства в ЕС!!!

Спомнете си за Бойко като отивате да си харчите парите в гърция през лятото а не сега...

Борисов го нямаааа

Няма ги всичките ,Бойко,Цецко ,Лилито,президентчето....Много важно,че там имало проблем на границата.

БЪЛГАРИНО,НЕ РАЗБРАЛИ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ТЕ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА!ТЕ СИ ВЗИМАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ЗАТОВА ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ,А ВИ ГЛУПАЦИТЕ ПЛАЩАТЕ!!!

Надявам се че виждате разликата в коя от двете държави има демокрация ?! Ако това се случи при нас, идват 1000 или повече тежко въоръжени представители на Бъчи и" демокрацията" побеждава ????????????

"Докарваме фадромите и блокираме границата, да дойде Бойко Борисов, Лиляна Павлова, целият кабинет да дойде тук, обявиха български шофьори на ГКПП Кулата." Ами, хай, де! Блокирайте и вие, ако ви стиска! И докога ще търпим тормоз от т.нар. гърци на Кулата, с по-добър български от този на 2/3-ти от БГ-депутатите!? Ами да отидат и си блокират Парламента в Атина! И още нещо - защо активните и пасивни т.нар. БГ-протестори, националисти и други тям подобни патри-оти не си дигнат задниците и отидат да направят констра-протест в защита на малкото ни мъждукаща икономика. Бойко няма да дойде. Защото няма какво да отреже. И там няма нито футбол, нито тенис игрища, на които да ви "изигра" по едно мачле на вързано.

1. Реципрочно затваряне на Кулата. 2. Ограничаване вноса от Гърция. 3. Ограничаване туристическия поток към Гърция. 4. Гласуване с "не" на поредния гръцки заем. Доста са ни опциите, ако имахме държавник...

аз съм ЗА, но трябват и други.

Затворете въздушното пространство към Гърция!

В Гърция ще става все по-лошо, така, че границите не ги виждам отворени.

Къде е този ЕС?Това нормално ли е?Защо трябва да пречат на българите, ние ли сме виновни за това което се случва в Гърция?Да отидат да стачкуват пред МВФ.И това ми били комшии.Но ние ние сме си виновни ,защото сме страхливи и неорганизирани.След тяхната стачка да започне нашата пак на същата граница,ето това заслужават тези хрантутници на цяла Европа.

"мамо, ама те ме бият" ;))

като дойде кво? Най-много да реже лентичка и да каже някоя лакърдия отъ неговите тъпизми...

След като гърчолята могат да блокират границите да вземем и ние да ги блокираме, но не сега а като им станат готови доматите.Само че ние българите сме д...дайци.Скапахме си цялото производство за да угаждаме на този или онзи.

Просто трябва да кажем "Не" когато се гласува поредната "помощ", за защита "достойнството", на измъчения гръцки народ.

Абе опънете някоя лентичка. Наш Боко веднага ке доприпка да я резне.

Много си компетентен!!!!!!!!

Е па така си е.

Забелязвам съвсем умишлено, целенасочено подстрекателство към правене на пакости в България. ДАНС дали спи?

Къде е българското правителство? Къде са ни дипломатите? Има ли сила, която да озапти тези гръцки лумпени, да спрат да се гаврат с българската държава, докато въртят смрадливите си барбекюта и льокат узото си. Как не ги е срам да издевателстват над толкова хора, които се опитват да работят и не чакат само на евросупсидиите и разните там помощи от ЕС! Няма ли КОЙ да ги върне при грозните им зли жени, от които са избягали с оправданието, че стачкуват, докато се завират по крайграничните казина и публични домове. Е, хайде мили, наши управници размърдайте си мозаците и намерете законов( или не толкова) начин да се справите с това посегателство най-накрая!

много просто, просто те си имат достойнство и начини да го пазят и да постигат целите си. докато българите само гледат телевизия и псуват всички и всичко. огледай се, дали точно теса ти проблема в живота или някой друг, май ;)

Боче да изпрати Кунева, ще избягат всички

като Путин - Премиера да препоръча на почиващите да не ходят на море във Възантия ,или фда се изкаже по Дойче веле критично за гръцкия дълг. Ама мн. сме прости тва българите- за 1500 години не се научихме на византийски номера!

Просто спрете да внасяте гръцки стоки ! Ама и това не можете да направите.

Българи гледайте как се правят нещата и се учете,а не само да мрънкате.

ИСТИНСКИЯТ ДЪРЖАВНИК ЗАТВАРЯ ГРАНИЦАТА И СЕ ОБАЖДА В АТИНА : "АЛОУ, ДА ЗАКРИВАМЕ ЛИ КУЛАТА?" гЪРЧОЛЯТА ВЕДНАГА ЩЕ КЛЕКНАТ.

Той вече закри Свиленград.

Боцко в 16 часа ще номинира Кривоустова за министЕр на образованието, а Пиги Павлова е на екскурзия в Щатите с Цвинокио. Така че не чекайте никого а разчитайте на самите Вас.

Ама нашите цървули наистина ли не са реагирали все още на официално ниво ?!

Камионите и ТИР-овете какво правят на границата-НИЩО.Стоят си и чакат. Какво чакат и те не знаят? В София пред жълтите павета трябва да чакате. Къде бяхте като винетките се дигнаха-НИКЪДЕ. Какво направихте-НИЩО?А сега си чакайте!

обикновен глупак си !

Нали им казаха, че винетките трябвало да са още по-скъпи и те си затраяха.

А уж сме съюзници... На византийци вяра да нямаш !

Хайде пак Бойко Борисов виновен че гръцки фермери за затворили кулата. Защо искат обяснение от него тези шофьори, той ли е наредил да стане това и въобще нещо не е наред с този народ. За всичко е виновен Премиера. Егати смотаняците сме.

Ами да, щом за всичко положително, което се случва някога някъде, Той излиза по медиите и се бие в гърдите, редно е и да поема отговорност, когато нещата не вървят толкова на добре, нали, гербав троле???

Борисов ти е виновен на тебе, че ти е крива оная работа и не иска да става! Нали така, глупав троле? То бива да си тъпоъгълник, ама ти прехвърляш всички граници на тъпоъгълност!

Да в случая той не е виновен, няма какво да обещае на гръцките фермери, за да освободят пътя, а и правителството им, не е в състояние като няма кой да даде пари.... Въпросът е друг, защо в държава от ЕС е допустимо гражданско неподчинение, което води до ограничаване правата на всички останали граждани на ЕС.