Арестуваха българка, завързала тригодишното си дете в Гърция

Българка на 23 години е била арестувана в Гърция, след като 3-годишното ѝ дете е открито вързано в мазето на изоставена къща.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха българка, завързала тригодишното си дете в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам в България да има закон- неграмотните да не могат да гласуват. Тогава ще отпадне циганското население , което се купува от политиците за избори и ние ще можем да си оправим страната. Няма да има партии с цигански гласове, а само такива които ние си изберем да ни управляват. Затова сега мнозинството българи не гласуват, защото изборите зависят от циганските гласове и политиците си ги развъждат само за избори.

Това са цигани-без всякакво съмнение.Или по-конкретно бъдешщите българи по тези земи.

Крайно време е да се отнеме българското гражданство на циганите. Те не могат да бъдат ничии граждани. В личните карти и паспорти да бъде записано единствено циганин, дори не това измислено ром!

Този жена със сигурност е родом от елхово.

Българското Черноморие и плажове принципно са по-добри от гръцките, но са осрани тотално по всякакъв начин от алчните и безмозъчни, местни политически и обикновени мутри! Да не говорим и за разликата в обслужването и цените!

аз съм служил 1966 1968 г.тогава още не бяха измислили етноса! във военната ми книжка пише народност българин!на турците си пишеше турчин , а не българин с турско самосъзнание , и не пишеше ром , тогава рома си беше само пиячка, а пишеше циганин! народност !!!

Циганите са такива, не за нещо друго, а заради тоталния провал на комунистите да ги образоват. Този провал обаче не се ограничи до комунизма, но продължава и до днес. Ние сме си виновни, българите, защото пет пари не даваме. Нито за циганите, нито за другите българи.

не е провал че не са ги образовали , а че ги храним без да работят!ние създадохме нов вид консуматори бедни консуматори , които консумират всичко , без трудът!

Драги младежо, ти за циганите само по интернет май си чел! Да те светна, че по времето на комунизма, както го наричаш, циганите принудително ходеха на училище, а после в Трудови войски, можеха да четат и пишат и някои от тях усвояваха занаят. Сега обикновено младите мангали водят със себе си баба си и дядо си по институциите, защото не могат да четата, та старите циганьори да им помагат. Що се касае до настоящето, след 10 години "ромско включване" виждаме всички какво е положението. Така че престани с тия дебилни общи формулировки за комунизма и нехайството на днешните демократични институции. Решаването на проблема не е сложно, но се изисква постоянство в продължение на поне няколко поколения, а и без сегрегация не ще се случи. Но да се обяснява на такива като теб, които са със звания интернет-патриот-революционери май ще е безполезно!

Още ни има тези, дето сме живели по онова време, и не ни разказвайте приказки от 1001 нощ. Да, ежедневно ходеха учителките да ги събират по къщите и да ги карат да ходят на училище, но това беше просто един системен тормоз над учителките. Знания насила с фуния няма как да се налеят в главите, така че всичко си беше просто формалност. И тогава ги женеха на 13 и как ще я караш с бебето да дойде и да седне на чина? Какъв Интернет Ви гони, циганите са на всяка крачка, няма начин да се изолираш от тях. При нас работи един на 60 години абсолютно неграмотен, не може дори да си напише името, нищичко. Как е възможно. Вие тук ни уверявате, че внуците му щели да го водят да им чете. Непрекъснато ме спират разни циганки на моите години, да им чета нещо. Всички те, според Вас, трябва да могат да четат. Май Вие не сте съвсем наясно. Наскоро четох официална статия на НОИ, където пишеше, че имат проблем с пенсионирането, защото много от тях не са работили дори по онова време, по което уж всички ги водеха на работа, друг е въпросът дали са работели ефективно. Всеки, който е надзиравал цигани, знае за какво говоря. Да не захващам други теми, че няма да ни стигне мястото да пишем.

Не е българка, а циганка.

Ако модераторът на сайта се засяга от думата циганин, съжалявам, но няма друга по-подходяща, с която да изтъкна разликата между българите и тях, крайно време е Б-я да си признае, че има сериозен проблем с малцинствата и да потърси начин да се справи с тях генерално, най- добре е да бъдат изселени в тяхната си родина, както наскоро разбрахме, че си имат!!!!

Минуса за това, че си циганин и искаш да продължаваш да издевателства върху българите ли е, ако е така, няма да стане, защото ще има меле

минусите са , защото те са родени тук бе!родина означава точно това! родил си се там!

Нека бъдем точни.Тя е българска гражданка /за съжаление/, но не е българка , а най-обиквовена циганка.Както вижда модератора ,аз съм напълно евро-коректен.Когато съм в чужбина ,винаги подчертавам , на гражданите на съответната страна ,че съм българин и им обяснявам дълбоката разлика със циганите като визия,начин на живот, бит, хигиета и др.Същото правят и моите познати

българска гражданка,а не българка! Те са цигани!Журналистите на школо ходили ли са?

Кой какъв е то е ясно,но не наливайте бензин в огъня.Момента не е подходящ.Бъдете по-предпазливи в изказванията,има кой на ни съди.

Ясно цигани - мангасари.

ГАДНОТО НА МЕДИИТЕ В БГ И ГЪРЦИЯ Е ЧЕ ВСИЧКИ РОМЛЯНИ ГИ ПИШАТ БЪЛГАРИ .... ТВА Е МНОГО АНТИ-БЪЛГАРСКО !

ми като ти е гадно, ходи простестирай пред правителството малцинствата да не се броят българи бе, детройтски. Циганите с повече права от българите вече, ама всеки тука се оплаква как ги смятали тях за българи.

Това е лъжа! Българска гражданка - да. Българка - не.

не си прав!! не е и гражданка!

Първо не е българка, а римлянка. Второ, тез гърци не са никакви хуманисти - да арестуват горката женица, дето е още дете и не знае как се възпитава по-малко дете и сигурно го е вързала в мазето на хлад, че в Гръцко много топло.. Трето, ако беше у нас, нямаше да си връзва детето в мазето, щото римските къщи у нас нямат мазе.

Сега като са я арестували, ще трябва да я хранят! И нея и чавето! Много умно!

Гърците Плашат децата с "българин "- Най - страшното за гръцко дете е " Ще те дам на българин " !!!

Така е, защото само измет се е изнесла натам. Също както ние ги плашим с циганите. Кой знае... някъде по света може да има и нормални цигани. Индия, Пакистан .... Ей го на - и лондончани си избраха циганин за кмет, ама той явно е от нормалните и е ходил да учи и да се интегрира....

Не се поддавайте на провокации , уважаеми сънародници ! Мен никой не ме е бъркал с циганин , даже в евродебилната част на континента. Много добре знаят КОЙ КОЙ Е ! Дипломите ми отварят много врати и въпреки , че съм пъстроок и през ум не им минава да ме сравняват с орките ;))) Всеки Българин , който елементарно познава древната си история , знае ! Имам самочувствието да съм наследник на най-древната цивилизация в Европа , справка Дейвид Норман , кеймбридж , и безкрайно не ме интересуват разни шорошки напъни в обратна посока ;))) Със здраве ! Бог пази България !

Циганите масово са с кафяви очи, не знам отде тоя комплекс у теб. На една определена категория манталитети все "шорошоидите" са им виновни, само не и те самите. Това ощество тука го гради народът, не политиците, колкото и да ни се иска на преклонената главица да е обратното. Самочувствието ти стига до момента, в който сме приели византийско наложената православна религия и от тогава сме прекарали 50% от съществуването си под чуждо владичесто, вместо като езически воини на коне, каквито са били прабългарите. Бог клати българия.

сме приели...сме прекарали ...ти не си Българин и не се причислявай към нас и историята ни .гледай си родата от анадола и козите . а той егдоган добре ще ви изклати..нас не ни мисли

За съжаление гърците , оприличават Българите като Варвари който убиват , варят ,измъчват и продават децата Си ! Това е българина в очите на гръка ! Имам познати гърци който са отвратени и от последния случай !

Ама иначе българите най-много милеели за децата си, а? Бъл-га-ри - бо-клу-ци! Кой не скача, е българин!

Българите милеем за децата си и за възрастните си родители , ама катунарите няма как да го разберете ;))) Аре друм към анадола или към някой прашен кибуц !

Да бе, вервам ти! В държавата, дето крадат от фонда за лечение на децата, а българите седят с ръцете в г*за и ги разправят ей такива като теб! Ако бях циганин, по-малко щеше да ме е срам, българче!

Тоя гнусен чифутски план да пишат всички орки-мангасарян като българи беше заложен още преди 1989г.! Началото да се представят тъмнозелените бразилци за българи беше дадено в една световна, но американска енциклопедия, където под снимката на един беззъб циганин изрод получовек беше написано .. българин!!! След това дойде практиката в паспорта/личната карта да не се пише изрично народността на гражданина на България. Така че това е стара и много дългосрочна антибългарска политика като част от унищожаването на българите! След 30 години вече четем по 20 "новини' на ден за циганските изстъпления,но представяни пред света като ... български! В същност тая чифутска практика е мноого стара, на 2500 години! Още тогава са писани същите "новини" от "елините" за ... траките!!!

акушерката дето беше била бебетата не беше циганка. Ония, дето цигуларката им си беше оставила тригодишното момченце и те го бяха инквизирали също не бяха цигани.

За тия с минусите споменавам още няколко български имена - Пеевски, Бисеров, Орешарски, Масларова, Станишев, Митьо Очите, Маргините, Галеви, Цацаров, Марио Николов, Вальо Топлото, Пешо Еврото, Ванко 1. Айде гордейте се.

тои и хитлер, като вас, ги делеше на чисти ариици и други. в българия да мразиш циганите се смята за достоинство!

Не само. В българия да мразиш цесекари, левскари, седесари, бесепари, тия с големи заплати, ония, дето ти паркирали на мястото, абе да мразиш по принцип щото ти си тарикат, а другите са балъци, отдавна е национална ценност. После се чудят що са клоаката на цивилизацията и се обясняват каква славна история имали.

г*з смачкан, ти си гьотверен, да ти го кажа на родния език!

Няма българин, който да не е пострадал от цигани. Ако има някой и той ще пострада.

СТИГА С ТЕЗИ ЦИГАНИ

докога циганите ще бъдат българи?

Докато са поданици на тази държава като всички нас. Когато станат граждани на Гърция, Германия т.н., ще са - Гърция. Германци..

докато българите нямат нищо против циганите да имат български документи?

Още малко ...докато циганите станат повече от българите , и станем ..."малцинство"!

Крещи ми се,нямам вече сили да чета такива вести.Какво демонстрират нашите управници,като не взимат незабавни мерки?Има проблем и е видим,значи налага се жестоко наказание.Само така другата "българка"колкото и да е тъпа,ще даде крачка назад.

Ще останат ли жени на свобода?

Какво сте ми ги наслагали тези минуси? Да не би да раждате, за да ви е гадно само?

Защо "българите"изперкаха?

То всички джипсита като отидат навън се пишат българи.

Имат официални документи, които твърдят, че са българи. Ако това те притеснява - отивай да се обясниш с официални избраните си народни представители.

Българи и цигани са от един корен

Не ти се получиха нещата , шломо ! От един корен са цигани , евреи и гърци ! Българите сме в основата на настоящата цивилизация . Почети книжки , ако си грамотен , не се излагай като депутат ;)))(

И писачите на статии да се коригират- циганите да ги пишат не БЪЛГАРИ, а ''РИМЛЯНИ''- направете ги потомци на Римската Империя, нали все ги въздигате нещо.

За по-голяма точност напишете че майката не е българка ,а циганка.Едва ли българка ще направи такова нещо. Циганите използват децата си само за просия.Те не са виновни ,че такива са родителите им.Може би родителите имат психически проблеми.Кой нормален родител ще гаси цигарите си в детето си.?

Явно българите нямат полза от децата си щото циганите се множат (па ако ще и да ги вързват) пък българите намаляват. Ще ме напсувате, но нима не е истина?

живата истина, ама българите не обичат да им показваш какви неудачници са. Зер народна поговорка е "преклонена главица сабя не я сече". И от български поет - стихотворението "Не сме народ, а мърша".

какъв е произхода на родители те ?Мангали или евро роми?

БЪЛГАРКА....?....ЧИНИ МИ СЕ ДА ИДЕ РЕЧ ЗА РИМЛЯНКА....!

тук има един, които се нарича информатор, не знае българската граматика и практикува обикновен расизъм. защо администраторът не спира расистките писания. тази медия да не е на гестапо, или кгб?

За нацистчето "аа" ли пишеш,`дето нарича руснаците под общ знаменател-как ли не?? А граматиката,ще я науча!!:):)))) Да почнем с това,че изреченията започват винаги с малка буква,пък точки си слагаме,само и единствено когато не ни мързи а??:):)))) Смешник......:):)))) Мики маус......:):))))) Майчиния си не може да научи като хората,на чужденци ще прави забележки моралното джудже на форума....:):))))))))

someone

аз пък се чудя - при условие, че лесно може да идеш до германия и франция и да печелиш много повече - защо хората продължават да ходят в гърция - хем по-малко пари, хем ги третират като роби?

Ти пък що си мислиш,че е лесно да отидеш в Германия или Франция и хоп,да си намериш работа!Кой те пуска вече бе сульо,наводниха се страните с мангусти и бацили!

someone

няма визи, следователно няма нужда никои да ме пуска.

Наистина е гадно и дискриминационно да не казвате от кой етнос е майката. Ако е циганка си е чиста клевета и вие ставате непочтенна медия.

Тя таз луда бе! Тя е за връзване!

Тия са цигани, ай сиктир.

E, какво като са цигани? Децата са си деца.

Pesh0

може ли сникма на майката ?????? БЪЛГАРКА ?

Е, хаде пък и ти! Не е политкоректно.

Pesh0

Бас жхващам че не е българка а циганка . Навити ли сте , господа журналисти ?

Pesh0

сериозен съм ... и мога да заложа прилична сума

Не, че няма български родители - изроди, но това за мен си е чисто циганска работа. И не мога да разбера, защо на хора, които се самоопределят, като цигани, или марсианци примерно, се издават български паспорти.

Ми тая си е долна мангалка. Неадекватна статия

Ела в Гърция и го кажи ако ти се стиска само цигани и мутри са известни в чужбина коитто са българи!отвори чети да видиш че продавате бебета, крадете, и се друсате като холандците, лошо име имате вие и албанците които убиват хора за 5-10 евро!

гръцките рома не ги наричат елинес а ,,ацигани,,!!!пък и не съм чул за ,,хелзински комитет,,!!!

Що се напъваш,като дори не можеш и български да говориш.

Защо журналистите пишет "българка". За мен това е българска гражданка, но не е българка, а най-вероятно става дума за жена от малцинствата. Не използвам правилната дума защото "защитниците на правата на престъпниците" ще ме обвинят в дискриминация.

Мангали!!Аз ще го кажа.

за ,,ромката,, е новина а са българката-не??? ,,..Във фейсбук профила си Мирослава пише получих призовка да се явя в полицията на разпит в обвинение за отричане на холокоста и възобновяване на дейността на национал социализма. Ако на 12.05. не се явя на разпита ме заплашва арест! Толкова за свободата на словото в Европа и в социалните медии! Случката се развива във Виена, не зная все още кой е подал сигнала до полицията ! Единственото нещо, за което могат да ме обвинят, че съм патриот и че заставам зад идеята за съхраняване на националните и суверенни държави в Европа!..,,???

Лоши бели, българия, казваш няма. Само цигани извършват престъпления. Така и си мислех, че Пеевски е циганин, Станишев е циганин, както и всичките ни 240 депутати. Полицаите, които на пътя взимат рушвети пак са роми. Щом нещо лошо стане 100% са роми, ако ли не, то значи са турци. Абе изобщо, ние българите всичките сме ебати пичОвете.

Бъркаш степента на въздействие на престъпление със степнта на примитивна жестокост. Посочените от теб лица ако и да са мошенници, не са примитиви, извършили директно физическо насилие без НИКАКВА полза и единствено за перверзно лично удоволствие върху дете, собствено. Бас държа, че децата на полицаите-рушветчии, както и по-горните от класата на архимошениците, са гледани като писани яйца.