Коментари - Брюксел даде ултиматум на Гърция | dnes.dir.bg
назад

Брюксел даде ултиматум на Гърция

Брюксел е отправил сериозно предупреждение към Гърция заради предоставените от нея "недостоверни" статистически данни за състоянието на гръцката икономика.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел даде ултиматум на Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има значение за кои гърци говори Весо, защото ПАСОК е социалистическа партия. И са управлявали страната в доста от последните тридесет години. Защо е сравнението с БКП и КПСС?! Преди ,89 година колко българи са търсили работа в чужбина? Но след връхлитането на демокрацията, приватизацията и т.н. много хора останаха без препитание и наистина слугуват навън. Или си говорим само приказка да става. Като на събрание или митинг...

на поредния форумен психар Весо Тъча.От пръв поглед личи, че му тропат дъските.

Смях,смях,смях.Аз лично непознавам някой в Европа,дето може да стресне гърците.Абе тия от Европа имат ли си хабер от понятие,какво представляват гърците.В най-добрия и културен случай,този който е отправил ултиматума да получи едногамотоимал тия излизат на улицата за къде по- дребни неща,камо ли някой да им поставя ултиматум.Исам и ние българите да имаме тяхната борбеност и тяхното еднство когато е засегнат интереса ни.

Какво значение има за кои гърци говори Веско, който и да е той....... Доколкото знам, българи слугуват на гърците, а не обратното - и ходят да вършат най-черна работа. През всичките си странствания в Европа, никога не съм видяла гърци да се занимават с нискоквалифицирана работа. Много би ми се искало да кажа същото и за нашите.......... Може и да ги управлява ПАСОК в момента, може и да са най-бедната бяла държава в Европа, но ПАСОК не е БКП, нито КПСС. Пък вие продължавайте да си пишете и да слугувате.

Мога да кажа, че гъркът може да ти издаде какъвто си поискаш сертификат или документ за 1 ден. Питали са ме Само ми кажи какъв сертификат искаш за да работите с нас :))) Пунта мара !

Веско, ти за кои гърци говориш? За древните елини ли? ;)

Жив и здрав съм. Благодаря за загрижеността :) Винаги съм смятал , че комунизма трябва да бъде унищожен , като идеология заради благото на обикновения човек. В крайна сметка той се оказа неуспешен експеримент на руските чифути на гърба на руския народ. Но това е друга тема и няма отношение към статията............

а...ама ти жив ли си бре?

те пък гърците ще си го преместят в другия следтоя ултиматум

Ще се измъкнат, защото не дават на комунягите си да припарят до властта там.............

Щото в Гърция управлява ПАСОК, а те са социалисти. Това на управляващата ЕС Евр..ейска народна партия не се харесва, ама никак! Та затуй Играта свърши за Гърция, Европа иска крути мерки. Така постъпва антихриста - първо се заканва, после унищожава (ако успее, де). Гърците са на ход - там поне мъже има.

Гърция не еБългария и тия хич не им пука там няма гъзолизци като тук

Nadejdite shte se realizirat.

А за теб, за съжаление, е видно, че си глупак!

Стана ясно, че не си българка! Ти си комунистка!

Само гледате сега как ще се измъкнат сухи гърците от ситуацията. Ама, те са единни винаги и хитри и си нямат Б.Борисов, Костов и др., които да работят срещу държавата си и да я клеветят. Затова.

стига византийски номера, малко ли откраднахте от олимпиадата, я затягайте коланите и вие

Астерикс, Обеликс и Панорамикс срещу Ахил, Аякс, Еней, Язон, Одисей, Персей, Херакъл и другите....! Явно спорът пак ще се реши от тракийските царе Резос, Севт и останалите , потънали сред Рогозенски съкровища и Тракийски гробници.....Политик и дипломацията не са от вчера.....

за теб са две възможности със сигурне бонус. 1 Седераст и тъп 2 напикан гербер и тъп та виж там определи се на форумците не се мотай като смотаняк