Гърция с армията срещу бензиновата криза

Гърция ще използва военни камиони и кораби на военноморския флот, за да възстанови нормалното снабдяване на пазара с горива.

Обратно в новината

Коментари - Гърция с армията срещу бензиновата криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dа и за Cкандинавието и ние вървим от развал към провал: правим по над 30 000 убийства на година. Tа дори и решихме да помогнем на полските проститутки, нали за католици и "не им се разрешавало" да правят аборти - /всичко друго м о ж е л о/ ...Bенчаваме вече по църквите и хомо и лезбияни. Dаваме им без п р о б л е м по всички лютерански църкви всяка неделя от хляба и виното... гласувахме им вече право да се женят. Aко имат малки доходи им помагаме с наема, плащаме да си "купуват" деца от епруветка и други "екстри"......Hали плащаме данъци.... Aбе потъпкахме 10-тте BOJI заповеди и накъде сме тръгнали??? Kакво друго да ти кажа? Cтраната се напълни с мошеници откъде ли не? "Cърбина" се писал болен от ишияс а видеото го засне да си строи къща и носи дъски там в едно село на "югото"... Aбе има и други измами, но с морала успешно вървим към Cодома и гомора. Bъпроса е д о к о г а BOG ще ни търпи??? A каjи ми това не е ли глобално падение??? пропадаме колективно. Kъде ли е д ъ н о т о?.....

И още една препоръка от министерството. ВНИМАВАЙТЕ да не ви източат бензина! Те византийците са малко шашави и не знаят как става, ама има българи глaдни за бензин :)))

ХОРА ВАРНАХ СЕ ТОКУ ЩО ОТ ОСТРОВ СКИАТОС ФАМ В АД НЯМА БЕНЗИН ХЛЯБ ФЕРИБОТИТЕ НЕ ВАРВЯТ НЕ ХОДЕТЕ В ГАРЦИЯ ПОНЕ ДО СЕПЪЕМВРИ

Aми как ли? Hали и ние си казахме думата за техните заеми? 3начи не само аз ги съжалявам! A писах и кои - чети пак за да не повтарям. Tе не са виновни! Aбе помоли се богу, да не "духnе вятъра и към б-я"... бъди здрав!!!

Един кораб корабокруширал и в крайна сметка останали живи само трима - един американец, един французин и един българин, които се спасили на необитаем остров. Те успели да извлекат единствено една каса шампанско и една каса първокачествено отлежало вино от резервите, които корабът доставял. Най-лесният начин за прехрана, на първо място, бил риболовът. Така те започнали да ловят риба и ето, че хванали Златната рибка, която им се примолила да я пуснат, като обещала в замяна да изпълни по едно желание на тримата. Първи бил американецът. Той си пожелал: Искам да имам къща в Холивуд, луксозна лимузина, завидно финансово положение и всичко в живота ми да е ОК. Хоп, и изчезнал. Втори бил французинът. Той си пожелал: - Искам да имам вила на Ривиерата, луксозна кола, искам около мен да има много хубави жени, които да мога да ухажвам... Хоп, и изчезнал. Дошъл ред на българина. Той доста се позамислил какво да си пожелае и накрая казал: - А бе, я ги върни ония двамата да си допием, па после ще видим.

Господа, има и други виждания на ставащото. Гръцкото социалистическо правителство, за да обедини нацията и спре стачната борба срещу себе си, организира стачки в петролните гилдии. Лесно е чрез договаряне с компаниите и чрез агенти сред наемните им работници. Заплашени са всички, спират борбата си за запазване на жизненото си равнище, дълговете безпрепятствено ще бъдат изплащани не от получилите кредит, а от обикновените граждани чрез държавата, с повишени данъци и цени, нови данъци, икономии от пенсионните вноски на хората, обезценяване на спестяванията. Политика подобна на българската, разликата е в това, че у нас съпротива няма, та не са нужни подобни хватки. Да си спомним, че Гърция преживя няколко фашистки периода. Един преди да бъде окупирана от фашистка Германия, един по време и след гражданската война, един от края на 60-те до средата на 70-те години на миналия век. Фашизмът е начин на управление чрез насилствено наложено обединение на нацията. Обикновено започва с едра провокация, правят го социалисти на власт. Както си е, както е било и както ще бъде докато хората не унищожат социализма, а соц партиите бъдат законно забранени и преследвани по хуманитарни съображения, или на български казано - от човеколюбие. Социализъм или човечност - отсъдете Вие.

Ами нещата са много прости - обикновените хора не искат да платят цената на кризата.Това обаче няма как да не стане...Древните гърци са дали на света една много важна дума и понятие ДЕМОКРАТИЯ (демокрация).Ако подобни действия се осъществят и в световен мащаб, надали алчните богаташи довели тази криза върху обикновените хора по света щяха да са невредими.

Тоя филм съм го гледал в България преди 20 години. То не бяха митинги, стачки, блокирвания на уличи, бдения със свещи и какви ли не простотии. И какво, изпълзяха едни плъхове, дето си бяха оядени и съвсем огризаха баницата. А за протестиращите вече няма пари, няма сигурност, няма осигуровки, няма болници, няма вече и сладки обещания. Да им е честито на гърците прехода в третия свят.

разликата обабе е от земята до небето. ако у нас условията бяха като в гърция, протести нямаше да има. но хората там са свикнали на по-добър живот и отстояват правата си. не като у нас

3апочвам да ги съжалявам! Cъжа ялявам старите,бедните и болните, там има такива!!! 3а всичко е виновно правителството им! Kалпави ли са или "много умни"??? ...ще си затрият и курортите... това е!

леле много си ги умислила - кажи как е по скандинавието ;)

някои колеги във форума приветстват бойният дух на гърците и доколкото разбирам,биха участвали в подобни мероприятия у нас. биха ли организирали такова мащабно участие в бг. и как става това. щото е лесно да се саморугаем,че сме овце и тем подобни. дайте идея и да почваме.

Аз им се кефя на гърците, че протестират вместо да си траят като нас и да търпят, но тоя случай вече ме изумява в каква държава са живели досега. Какви са тия касти на защитени професии ? Протестират, понеже всеки сега ще може да се конкурира с тях. Е, ама някои работи трябва да отпаднат, то баш така не може.

Ако в Гърция има спад на туристи, то от това ще спечелят Испания, Хърватска, Турция, Италия, Египет, Малта и Франция. Туризма в България е АЛКОХОЛЕН, а таква група сред почиващите в Гърция има, ное много малка и би предпочела турските all -inclusive оферти по обясними причини.

Принципната разлика е че гръцката армия има бензин да се движи, а ние нямаме армия...

А разликата между крокодила е, че е повече зелен, отколкото дълъг!

Ето за кой ли път Балканския манталитет се показва.Вместо да се стегнат и да започнат да бачкат за да си оправят заемите дето са ги изяли и изпили в точният смисал на думата те правят всичко вазможно да затъват.Държава на лентяй .Нищо им няма.

В момента в Гърция няма какво да се работи тя е сезона държава. Работи се есента. Берат се портокали лимони и маслини. Сега си почиват като са заключили всички туристи в държавата за да консумират повече. Зимата знаем как е. Тогава заключват границите за да не влизат туристи и да изнасят. Помните ли как се заканвахме зимата, че като дойде лятото ще им правим бойкот ама ама те пак си изиграха картите добре.

Добре дошли във военно положение - до вразумление.

Как да заредят достатъчно гориво, аз си правя сметка че ще ми трябват поне 100 литра, това само за Гърция, пътя до границата не го смятам.

не езле дазаредиш в сислистра и по пътя да смяташ)))

къв ще го дървиш в гърция-зимата като блокираха техните туристи да не идват в бг всички викаха никва почивка лятото в гърция

ОВЦЕ СМЕ СИ

Опа ! Значи гърците и това умеят . Браво на демоса, браво и на мислителите им ! (ха дано и на север от тях)

Гърците включиха и АРМИЯТА, а ние като си нямаме какво ще правиме при подобна ситуация ?!..../без коментар/

Нека овчия български народ види как се стачкува и как се изпълняват исканията на народа в Гърция.А мутрите от хотелите по нашето Черноморие хич да не злорадстват,няма кой да ходи доброволно да бъде изнудван.Между другото дали на всички плажове в БГ се спазва закона, 50 % свободна зона от чадъри и прочие нежелани "екстри" ?

само глупавите хора се радват, когато чергата на съседа им гори, защото много лесно огънят може да прескочи и у тях. на мен като цяло гърците също не са ми особено симпатични, но пък не бива да злорадстваме по този начин, все едно сме цъфнали и вързали пък ние

тя мечката га играй у съседа скоро и тук...ама ние сме овце..не мога да сипредставя такива претси на наште ербапи тук...още повече че аню най много може да мобилизира пет куци шофьора и наште управници ще се накензат за два дни ...ако и да са от банкя

.. инсценировка е всичко , да постоят рутистите и да ползват хотели , да купуват храна и така стават като затворници туристи , в цялата страна , не само в курортите им !

Алоууу, туристите, елате тука бе. Бензин има, кебапчета има, бира има ... к`во му плащаш

Съветът би следвало да е- не заминавайте! искайте си парите обратно

Въобще няма да стъпя там

Оооо нека нека. Нека им замине туризма.

не е важно я да съм добре, важно е ВУТЕ да е зле

Защо бе колега? На "Слънчев бряг" като му СПРЯХА ТОКА, хубаво ли беше, А?

И какво точно нека? Едно, България няма изгода Гърция да е дестабилизирана. Две, да се радваш на тези гадости, които стават в южната съседка, е адски грозно. Почти все едно преди 20-тина година да си се кефел как сърбите и босненците се колят. Ако въобще си бил роден ...

Винаги има изгода, когато на комшията не му върви бизнеса. Познай къде ще се пренасочат туристите. А те са милиони. И оставят хиляди долари. От цялата работа България може да спечели. Но вие това не го разбирате.

Ми кат сте мазохисти само вас да ви тъпчат. Прочутата българска толерантност и овчедушие а?