Бензиностанциите в Гърция останаха без гориво

Повече от 80% от бензиностанциите в Гърция са останали без бензин заради стачката на шофьорите на товарни камиони и цистерни.

Обратно в новината

Коментари - Бензиностанциите в Гърция останаха без гориво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а в бг няма кой да влиза в тях

но бензиностанциите са гола вода, където и каквито ги има. Я да вземем да бутнем бариерата и да направим федерация с елините, какво само се пънкаме кой по-древен и по-велик?!.....Ние ще крадем, те ще лъжат - пълна кооперация ЕООД!

Сега остава да дойде демокрацията!

Гърците ще се оправят,ама ние да му мислим.Че с тази злоба надалеч няма да стигнем.

завистливи расистки бедни нещасници са балгарите...личи си от всеки коментар. сурбите мразите, руманците били цигани, тия били византиици, турците били незнам си какви....само булгария е супер а...мизерници

100% си прав, точно го каза

А вие с какво сте по-добри? Има ли по-големи мизерници от вас в целия ЕС, и лъжци? Ако ми кажеш един единствен случай някой някъде в ЕС да е затворил някаква граница, веднага ще се съглася с теб. А вие го правите това редовно, всяка година издевателствате над другите, отгоре на това искате и да ви обичаме! Ама вие ако сте мазохисти, защо си мислите, че всички са такива?

Аз отивам другата седмица в Гърция и се надявам да продължи да има стачка и да няма горива Ха Ха Ха голям кеф!

Да карат на газ или колело ... Той петрола скоро ще свърши в светвен мащаб, така че явно на тях се е паднало да се готвят отрано ...

Е сега цените на горивата в петрич и сандански ще скочат на 4лв

ходете и продаваите долу на гарчолята

Телос пандон. Ясас, византино кратос! Да го духате.

Нека им е гадно на мързеливите гърци. Да разберат какво беше по времето на кумунизма (няма гориво, режим на тока, липса на хляб). Бойкот на всички туристи трябва и смешната им държава ще тъне в мизерия като в Сомалия!

Добре, че отидох в Гърция на почивка. Голямо прекарване щеше да се получи.

Отиде или не отиде?