Митовете на съвременна Гърция: истина или лъжа

Наистина ли гръцките данъчни не са успели да съберат 89% от данъците?

Обратно в новината

Коментари - Митовете на съвременна Гърция: истина или лъжа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм, ма много работливи тия гърци... А тия мръсници немците, може да работят по-малко, но явно цялото време прекарват да мътят водата на гърците. А ползват евтините източно европейци да им бачкаме там и да е добре Германия. Иначе и немските железници също имат огромни загуби, но си ги покриват с цените на билетите. Мръсници!

думите цифра и число не са взаимно заменяеми и имат доста различен смисул *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прочетох само това за поршетата и ми стана ясно как се прави проверката на фактите. Явно за авторът на статията само официалния производител/вносител предоставя поршета. Освен това, има една дребничка подробност - Гърците масово регистрират коитое си тук. И ако това не важи за евтините таратайки, то със сигурност важи за поршетата. Та толкова за достоверността.

Не ги обвинявайте, ето - много работят и даже събират някакви данъци... Проблемът е, че пенсиите, заплатите на държавните служители и отбраната гълтат толкова пари, че, явно, техният бюджет не може да ги поеме, а искат да ги издържа целият ЕС. Иначе и нашите пенсии и заплати е добре да ги изравним с техните - ще ни стигнат едни 50 милиарда поне за 10 години.