Гърция "запечатва" границите си след рязък скок на мигрантите

Десетки кораби и стотици служители се включват в морската охрана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ислямизацията на Европа и унищожението на бялата раса-това е целта на ционизма!!!!!

Дир,защо изтрихте поста ми? Очаквах го... Защото и вие сте на издръжката на Сорос!!!!!

Не само на Сорос...Дирниците са ,като задници под наем...

Браво отдавна всички с Европа трябваше да направят така в Италия е пълно с лежащи в хотелите чернилки където продават наркотици и яки проститутки уж бягат от войната а слизат от лодките яки мъже който по нищо не личи че са умряло от глад. Да се връщат обратно в Африка .Няма да ги храним и тях .

конфискуват корабите на европревозвачите и готово.

То е ясно и очевидно даже и за слепите. Ще ви дам няколко факта, а вие сами си правете изводите. 1. На срещата (за която пише в статията) вече не се говори за мигранти, а за "пътници" - хора, пътуващи през Средиземно море, които били спасявани. Иска се кохерентна система на ЕС за автоматично преразпределяне и разселване на пристигащите през Средиземно море (а това включва и Гърция - Егейско море е част от Средиземно море) в страните от ЕС. Според ООН, връщането на "пътуващите лица" обратно не е решение. 2. Според доклад на ООН от преди седмица, в света има общо 272 милиона мигранти. От тях над половината са в ЕС и САЩ и Канада. В ЕС са най-много - 82 милиона, а в САЩ и Канада - 59 милиона. За сравнение - в Северна Африка и в цяла Азия има по 49 милиона мигранти. Като слушаме какви ги дрънкат върхушката на ООН и ЕС, остава само един въпрос за изясняване - в бъдеща Европа какво ще бъде населението - азиатоафриканско или африканоазиатско. Това което правим и оставяме другите да правят с Европа и ЕС е чиста проба самоубийство.

Логично е да има засилване на потока емигранти.. най вече от Сирия . Там продължава да се стреля ...в Идлиб където се изнесоха последните джихадисти и резачи на глави... И оттам съответно ще бягат за да не свършат в някоя яма както и трябва... А ЕС ? Приема си ги , защото са негово творение...С участието и бездействието на ЕС ,САЩ разбуниха Близкия Изток , създадоха ислямка държава и всичко с една единствена цел : ГРАБЕЖ... ! Е, крайно време е да се събират плодовете ! Не напразно казано: " Който сее ветрове, жъне бури !" Повече от две трети от "мигрантите" висят на соц помощи на шията на ЕС ... Халал да им са ! За Англия да не пиша...Там скоро англичани няма да останат...

Може да изглежда логично, но статистиката в ЕС е безмилостна - най-много са емигрантите от Афганистан, Ирак, Африка, Бангладеш, Пакистан и едва след това някъде идват сирийските емигранти.

САЩ проа...ха навсякъде...И в Ирак, и в Либия , и в Афганистан ....Няма място където да не са бръкнали в последните 30 години!

До Реалист Вярно. Но и ние съвсем не сме невинни в това отношение. Можеш ли да покажеш, поне една от коалициите, които САЩ са правели за намеса някъде по света през последните 30 години, в която България да не се е включила? Щото аз не се сещам за такава.

Питам се как точно ще спрат нашествието.... Нали ако ги намерят в лодка по средата на морето, трябва да ги качат на кораба, а не е позволено да ги стоварят обратно в Либия, например.... Къде ще ги дянат?

Добър въпрос, но: 1. Не ги намират, а капитаните на "спасителните" кораби много точно знаят къде се намират - координатите им се съобщават по спътникови телефони, има уговорени предварително райони и т.н. В Италия напр. има цял център специално създаден (от НПО-та) за получаване на такава информация. 2. Не е на средата на морето, а най-често е на границата на териториалните води на Либия, а понякога и втре в териториалните й води - близо до брега. 3. Могат "да ги дянат" на много места, които са по-близо до родните им страни - напр. Египет, Тунис, Алжир, Мароко. Но не това е целта на "спасяването", а по-точно - на превозването.

Морската граница на Гърция е огромна, дано да успеят да я затворят. Но какво прави българското правителство? Как ще затвори нашите граници? Потокът от нашественици сега ще се насочи към България. Необходими са спешни мерки. Трябва да се изготвят кризисни планове. Премиерът трябва всяка седмица да дава отчет в Народното събрание.

Им стига да пазят морската граница с Турция около Лезбос, откъдето тръгват повечето екскурзианти. Да потънат по нещастни стечения на обстоятелствата 2-3 лодки с мигранти, останалите ще се сетят. Това е огромен бизнес, който се възползва от добрината ни.

Войната в Сирия свърши . Какви са тези имигрант,от кого бягат и какво да ги правим? За един приятел питам.

От каквото бягат тия, никога да те не среща!

Дори и един човек да осъзнае разумно написаните коментари пак е от полза освен баластрата.

Законна миграция от въпросните страни няма как да има защото те не фигурират в никакви примерно двустранни спогодби. От въпросните страни има само незаконна миграция.

Основното заради което идват са социалните държави, но това не може вечно да продължава. Внимавайте вашите пари да не отидат за мигрантите освен ако това вече е неизбежно.

Ама крайно време беше!!! Европа е като разграден двор!!! Кой от къде си иска влиза, всяя сволоч се довлачи тук! Пакита-макита, инди-минди, афгани-талибани, ираки-мираки... половин Африка и тя се пресели по Италия и Испания... Свободното придвижване в Европа е само за граждинатие на Европейския съюз. Няма такива универсални права, че кой от къде му скимне и може си довлачи гъза тук! Има си държавни граници, има си закони, има си правила! ЕС нито е длъжен, още по-малко е необходимо, да пуска всеки, който е дошъл и се прави на бежанец или какъвто там се представя.

Аз, ако имам властта да определям, ще отворя в Сирия и Турция бора за набиране ан ЗАКОННИ мигранти. Е, първа точка ще бъде религията естествено и само християни и атеисти ще допускам, но това няма да е явно. Просто тестът на мюсулманите ще бъде отхвърлен поради друга причина. С този ход ще увелича населението на България, а и ако от Евросъюза поискат да ни докарат незаконни мигранти, ще им предоставя реална цифра на вече дошли в България. Само дето ще са такива, от каквито имаме нужда! Мисля даже, че и пътните им разходи да се поемат от държавата, ако сключат договор да работят 10 години няма да е на загуба!

idio

ами.. чудесно на 50 години и 200 - 300 милиардс инвестиция си от момента в който може да поканиш мигрант и той да поиска да дойде при теб :) и няма нужда да го измисляш - препиши от австралиа. е, нама как да знаеш дали плановете им за какви точно специалисти са им нужни за следвашите 10 години и каква инфраструктура е нужда за да могат да живеят удобно, ше съвпадне с твоите... но.. успех !

Това са бъдещите конфликти. Предполагам скоро може и въоръжени мигранти да се появят по границите.

Те трафикантите ги въоръжават на границата, едно тука момче от трафик на мигранти забогатя и от мизерници взеха да живеят на широко.

Вече написах че това безразборно говорене е вредно за имиджа на нашата страна.

защо да е вредно? законната имиграция по всички правила едно, незаконният трафик на хора- съвсем друго. надявам се, не го подкрепяте.

аз се надявам да не се подкрепят расистките изказвания

Едно предложение за увеличаване на населението у нас- да дойдат кореняци англичани, германци, французи и скандинавци. А също балтийци. Руснаци вече дойдоха. Имаме красиви жени /както вече знаете/ и прекрасна природа /както също вече знаете/- заповядайте!

Чак красиви жени да имаме, ти да не си паднал от небето да не виждаш че то аз не мога една от друга да ги различа дебеланките с анцугете. Имаше красиви жени от средното поколение, което вече остаря и измря.

сложи си очила.

Мен пак ми харесват. Млади са,силни и с мерак. Нашите са меки китки. Нека ми е зле...хаха

Гери загорела ли си каке?

Колко стерилни има у нас? Всеки втори. Как ще се увеличи населението ?! Не може. За да не изчезне страната усвояваш тези млади хора

Ами те са само мъжки екземпляри - ти си ги усвоявай ако искаш наведнъж, ама имай предвид че те нема да ти гледат циганчетата после :)

То циганчетата като не ги гледат ги вземат в скандинавските страни най общо казано да ги давали на гей партньори за възпитаване демек нито тука нито там полза от тях няма и не може да има.

Естествено. Ще бъдат "запечатани" и останалите граници. В някои страни вече не се трае.

до една две години границите ще бъдат затворени и на Испания и на Италия. Салвини ще се върне по силен от преди, В Испания Vox набира все повече гласоподаватели с всеки изминал ден. Някои ги наричат фашисти ,но аз не бих нарекъл фашистка една партия която изпълнява исканията на 80 % от народа, които са спиране на имигрантския поток и нито стотинка повече разходи за имигранти.

Няма ли прокурор да вземе ip на тези расисти и фашисти дето пишат тук?

Хахахаха да вземел IP хахаха много филми гледаш момко !!!! ХАХАХА поне ме разсмя яко !

си анонимен само си нерегистриран но за сега пък ти ме разсмя

Ти гледай ние да не вземем твоето Ай Пи.

Като на нещо не можеш да му устоиш ,тогава му се отдай. Толкова семпло и реално.

харесва ти да се отдаваш.

Плюсовете и минусите хвъркат като скачени съдове във форума.

Спрете расистките писания те са незаконни и вредят на всяко разумно решение на проблема по принцип.

темата с расизма се преекспонира. Има и обратен расизъм и той е много страшен- за него, обаче, никъде нищо не се пише...

Но написаните без чувство за отговорност коментари сериозно вредят на решението не че ние ще го вземаме, но тия които ще го вземат ще кажат че българите са расисти и това ще ни навреди повече от мигрантите.

е сега българия да беше на три морета.. хахахха как чехте а го духате и бацката... ама пусто такава сте мизерия, че сигурно и сомалийците ще заобикалят

Нема с пуашиш, копеуе. Центрото на София вече е пълен с всякакви видове меланинови.

Европа без тях е загинала. Кой ще работи за да осигурява пенсиите на старите европейци? Населението остаря ,има нужда от млади хора и точно това се случва по естествен процес. Празното място се населва. Защо тази паника...

Европа не е загинала без тях. Планетата е пренаселена- Европа остава единственото място , където все още може да се диша. Има достатъчно машини, които да вършат част от работата, а и всички пенсионери работят почти до последен дъх. Аргументите Ви издишат

планетата? знаеш ли колко е населена австралия?

То ако чакаме на тези да свършат каквото и да е било, напротив те смятат белите за роби.

Аргументите му не само издишат, но са и гнили априори! На всички е ясно, че тези, които идват не смятат да работят, а и да работят то ще е калпаво! Но..... така го учат да говори наизуст (по-лесно е, мисленето затруднява).

Ама те не работят, бе! Чакат само на помощи :(

И като се подготвим да ги разпределяме,все едно им казваме: Елате милиони урки,гладни и разгонени,чакаме ви да ви храним,обгрижваме та после вие или наследниците ви да ни колят,изнасилват,гърмят и помюсулманчват! Джендерска,старческа,слаба,неадекватна Западна Европа! Виж,ние сме им сърбали попарата на урките 500 години,а сега сърбаме на зелените наследници на далитите! Стига,моля!

ще ви колят,като една полиция не може да направите в австралия има само мигранти. никой никого не коли

средният темп на плодовитост в европа за 2017 (последната година с данни от евростат) е 1.59 живи бебета на жена (за България 1.56). дори най-малките деца знаят, че за да се запази популацията е необходимо всяка жена да има поне 2.1 живи бебета. следователно без миграция стария и благословен континент е обречен на най-обикновено тотално обезлюдяване след около не повече от 200 години.

А няма ли да е по-лесно и нормално да се стимулира раждаемостта сред европейките или те са повредени?

Няма да е по-лесно да се стимулира раждаемостта сред европейките не защото са повредени, а защото са богати и има толкова много неща за гледане, правене и изпитване, че най-масовият избор (особено на образованите и амбициозни млади европейки) е бебе стоп, на второ място бебе, бебе стоп и на трето място не ми трябва бебе (още им викат волунтарили чайлдлес). В Швеция например плащат бременните жени 480 работни дни по пълната тарифа, за всяко дете правителството дава на месец 1250 крони (около 288 лева) и какво ли още не, но не щат да сменят памперси шведките и това си е - плодовитостта е 1.89 живи бебета на жена. С този темп няма да има население в Швеция след около 250 години. Ама хич.

На Гърция морската граница е 14 000 километра, ако успеят да я запечатат - шапка им свалям!

а на австралия? рибка не може да преплува

Истината е че на нито едно правителство в европа не му дават стреля по мигрантите, за да не спира този денонощен поток! Това е плана, контролирана пропускливост до последния бял човек

Запечатване на граница още от преди Византия се прави по един начин. Казват му два предупредителни изстрела, ако маймуната се прави на глуха лодката се потапя или се изпразва пълнителя. Това се предава по СНН и РТЛ и до една седмица темата миграция и интеграция ще е затворена книга за Европа. Умишлено не се стреля по границите за да не спира потока. Сащ и юдеите не искат този поток да спира никога, до последния бял човек

Нямат право да ги спрат

И къде е тоя Рамбо, който ще изпразни пълнител в лодка пълна с жени и деца? Къде е роден? Къде е учил?

Много снимки съм гледал, в 99% от лодките жени и деца няма. Като намерят някое дете ходят журналистите да го снимат - ще се изтрепят. И такива снимки са много малко от всичките хиляди наснимани.

Ние трябва да им съчувстваме. По време на комунизма българи стреляха по българи като се приближаваха на границата.това ли искаме ?

Дойде им акълът и на тия...

Късно е вече.

в БЛИЗКИТЕ10 ГОДИНИ ЕВРОПА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В КОЛОНИЯ НА АФРИКА И АЗИЯ - МИГРАНТИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!! СЪЖАЛЯВАМ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО И ТЯ ИЗЧЕЗВА С БЪРЗИ ТЕМПОВЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ "ПРАВИЛНАТА ПОЛИТИКА" НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПОСЛУШНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Каквото и да правим ,след 20 години ще са повече от нас. Затова от сега съм с тях.

Обичаш да лапаш черни паламарки

От твоя червей са по-интересни

Бойни кораби лесно биха се справили

Вчера се прибрах от Лесвос през Турция. По целия бряг (320-350км) видях над 20 бойни кораби които "шареха" на 5 км. около бреговете. Връщаха всяка турска лодка обратно. Tези с Гръцко знаме се проверяваха. На Лесвос (Лесбос) има лагер, тези които са успяли някак си да минат, се събират там, товарят ги и ги изсипват обранто в Дикили на Турците. Ердоган да се оправя :D

Граници трябва да има между всички държави и да се проверява всеки. Така ще се избегне контрабанда. Нелегалното преминаване на хора. Това понятие зелена граница да не се ползва.

Една жена с всичкия си.

Kalaschnikov

Нищо, новото правителство на Италия ще ги приеме, дежурно поемайки натоварването. Вече нямаме човек на Путин при тях, могат да приемат неограничени количества.

Това е против правата на човека. Земята няма тел по нея ,тя е на всички хора

А Путин знае ли

ИДИОТЕ ,ВЗЕМИ ГИ В КЪЩАТА СИ ТИЯ МАЙМУНИ,АКО ИМАШ КЪЩА-РАЗБИРА СЕ...

покани мигрантите у вас като си толкова солидарен с тях. храни ги, обгрижвайте се взаимно ...

Чичо Сам и транснационалните компании имат нужда от слаба Европа,пълна с емигранти,без национални държави,без патриоти,без родова памет,без семейства,безполово население,джендър философии и т.н. Тогава лесно можеш да прокараш всичко. Няма съпротива. Няма национални държави,има емигранти с различна религия с различен начин на живот с различна култура. Това е истината. Сорос и всякакви други това пробутват под мантията на демократичните ценности. Унгарците го разбраха и го изрекоха на висок глас. Ако Европа не се противопостави,следва съдбата на арабите, европейски пролети и други специалитети. Европа е е конкурнт на Америка и като такъв трябва да бъде отстлабена и разрушавана. Какво става с Германия в резултата на търговската война-отслабва. И кой остава-Франция,но тя неможе да бъде локомотив. Резултатие са налице. В ЕС няма истински лидери в момента. Пълен дефицит.

Аха, значи по тази тема ни позволяват да коментираме, а под хвалебствия за работата на кметицата на София няма отворен форум... Това как се нарича - свобода на словото или независимост на медията ДИР.БГ?

Де да беше само кметицата.....с мед да ги нахраниш дирниците. Който не им харесва го банват

ДИРаджийте знаят само да изтриват мненията, които не им изнасят и им пречат да замърсяват българския език с англосаксонски чуждици!!!!!!!!

Радуйся чадо че ДИР въобще ти позволява да коментираш...

Гърция отдавна е разпечатана.