Гръцкият парламент прие законопроекта за задължителна ваксинация за хората над 60 г.

Мярката няма да важи за преболедували през последните шест месеца, както и за хора със сериозни здравословни проблеми като аутизъм и епилепсия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даа, и кога ще ги стигнем американците (гърците) ? При над 80% ваксинирани от тази възрастова група, задължават и останалите да го направят. Да не забравяме, че в Гърция още през лятото приеха задължително ваксиниране на всички медицински и социални работници. И там не мрат като мухи, както у нас. А у нас, тъпите дебили, протестират дори и срещу едно елементарно изплюване на децата в найлоново пликче. И то при положение, че в много други страни върви ваксинация и на децата.

Преди час публикувано на първа страница на ВВС. https://www.bbc.com/news/health-59418123 Covid: Trigger of rare blood clots with AstraZeneca jab found by scientists Възбуждане на редки тромбози при ваксиниране с Астра Зенека е открито от учени. Учени вярват, че са намерили тригера, който води до невероятно рядко съсирване на кръвта след ваксината Оксфорд-АстраЗенека. Екипът- в Кардиф и САЩ - показва в невероятни детайли как протеин в кръвта е привлечен от ключов компонент на ваксината. Те мислят, че това предизвиква верижна реакция, включваща имунната система, която може да кулминира във вид на опасни съсиреци. Вярва се, че ваксината е спасила милиони животи от Ковид. Обаче, притеснения за редки кръвни съсиреци определиха как ваксината се използва по света включително да бъде предлагана алтернатива на пациентите под 40 в УК. Scientists believe they have found "the trigger" that leads to extremely rare blood clots after the Oxford-AstraZeneca Covid vaccine. The team - in Cardiff and the US - have shown in exquisite detail how a protein in the blood is attracted to a key component of the vaccine. They think this kicks off a chain reaction, involving the immune system, that can culminate in dangerous clots. The vaccine is thought to have saved about a million lives from Covid. However, concerns about rare blood clots shaped how the vaccine has been used around the world including an alternative being offered to the under-40s in the UK. Гърчолята ще си спасяват пенсионната система с евтаназия на пенсионерите?

Много си прост саше .... Англичаните дето масово са с Астра да ги виждаш да са изпукали ? Да не говорим , че там пенсионерите масово са ваксинирани отдавна та и с по 3-4та доза.

Много си прав, Пеше. Октомври месец за Великбритания- официална статистика.82.6% от умрелите 60+ са напълно ваксинирани. 78.9% от всички умрели са напълно ваксинирани. Умрели за седмици 39-43: 60-69 Неваксинирани 105 С една доза 0 Две дози до 14 дни 16 Напълно ваксинирани 250 Неизяснен статус 3 Общо 374 70-79 Неваксинирани 101 С една доза 0 Две дози до 14 дни 21 Напълно ваксинирани. 612 Неизяснен статус 2 Общо 736 80+ Неваксинирани 143 С една доза 0 Две дози до 14 дни 40 Напълно ваксинирани 1209 Неизяснен статус 5 Общо 2767 Общо умрели: 2507 От тях напълно ваксинирани: 2071 ( 82.6% ) Общо умрели за всички възрастови групи: Всичко 2767, напълно ваксинирани от тях 2185 (78.9%).

Като не щеш да мреш от КОВИД, ще те убием с ваксина. Така се решава пенсионно-демографския проблем. Евала на гръцките тарикати!

От една страна съдейки по честотата на обновленията на вируса и тяхната натрапчивост изглежда наистина това е работа на Вилхем Порталски известен още като Бил Гейтс. От друга все пак за почти тридесет години не усп да ни накара да си купим лицензирано копие на прозорците му, така, че и с бъркочите му ще е същата работа.

Къде е Кунчев? Четвърти ден са крие а уж е на работа и го били снимали уж на улицата. Кога този цирк ще приключи???

Ако е жив трябва скоро нов буустър - между 3 и 6 месеца , така настоява фдЛайден и повечето от европейските лидери.. надявам се Кунчев няма да се окаже антиваксър след 3тата игла, не се предавай толкова рано, г-н Кунчев!!! Още можете! Това ако сте жив де

Като толкова на някой им пречат ваксините, не виждам какъв е проблема, събирате се, ако трябва взимате оръжие, правите революция както е било винаги, взимате властта, нали сте мнозиство и управлявате и показвате на целия свят как се прави. Но май само си пишете тъпотии в интернет.

Никой не е против ""ваксините"". Просто сме против ежеминутното им натрапване... Естествено всеки е свободен да се ваксинира и да стопанисва организма си както иска... Нонстоп да се обяснява как като се ваксинираш си вливаш докторантура и професура едновременно... Няма нужда...

Докато цяла Великобритания беше заключена, Борис Джонсън и екипа му са правили партита и събирания! Скандал избухна в Обединеното кралство след като Скай Ти Ви "излови" британският премиер и високопоставени политици, че са организирали новогодишни партита, докато цялата страна е била заключена и в пълен Локдаун. Вижте още.. Докато цяла Великобритания беше заключена, Борис Джонсън и екипа му са правили партита и събирания! Британският премиер Борис Джонсън е обвинен, че не е спазил мерките срещу коронавируса по време на партита на "Даунинг стрийт" № 10 миналата Коледа. Това предаде "Гардиън". От екипа на министър-председателя твърдят, че всички правила са били следвани. Медии обаче пишат за поне две събирания на хора по време, когато това е било забранено. Според The Mirror Борис Джонсън е произнесъл реч на препълнено прощално тържество за високопоставен съветник през ноември миналата година, докато е бил в сила вторият локдаун във Великобритания. Тогава не е било позволено да се провеждат събирания на закрито, а хората са имали право да се срещат само с един човек от друго домакинство на открито на обществено място. Пъбовете, ресторантите и магазините са затворени, а хората - помолени да си останат вкъщи, освен ако нямат важна причина да излязат. В същото време екипът на Джонсън е организирал парти за персонала на "Даунинг стрийт" няколко дни преди Коледа. И в двата случая на събиранията е имало 40 - 50 души, "натъпкани един до друг в средно голяма стая", сочат медийните публикации. Разкритията бяха коментирани от британския здравен министър Саджид Джавид, който заяви, че ако на "Даунинг стрийт" е имало партита, то мерките вероятно са били съблюдавани. "Не съм присъствал, не знам кой е присъствал на тези тържества. Но въпросът е, че независимо дали става въпрос за № 10 или за който и да е правителствен отдел, всички правила биха били спазвани по всяко време", каза той. КАК Е АААА БАЛЪЦИИИ, ХОДЕТЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ И СТОЙТЕ В КЪЩИ

След 2-3 години, ще има война между България и Русия. Защото всички други ще са измрели и ще трябва да делим света!

Е каква война, те ще се предадът без бой, просто нямат шанс срещу нас. Стига да няма много бременни по поделенията де иначе ще ги изкъртим.

Забележете! 1. Възраст, при достигане на която можеш да се пенсионираш - 67 години с 43 години трудов стаж! Недостижимо. 2. Задължително инжектиране на неизвестна (за простолюдието, разбира се!) химическа субстанция на всички, навършили 60 годишна възраст! 3. Пенсиониране?.... Какво беше това, някой да припомни?... Разправят, че някога имало и такава категория граждани, дето ги наричали "пенсионери"....

Първо ваксинацията става задължителна, с после на всеки 3 месеца (справка Борис Джонсън). Така трябва, да залагаме ли колко ще оцелеят след 4-5 инжекции с Пфайзер и Модерна (защото само това слагат) в рамките на 1-2 години? ;) Обаче като предупреждавахме ваксърите какво ги чака, никой не вярваше, нали? Сега ако на 1во число не се боцнат - стават и те антиваксъри , взимат им "свободата" и тресссс една глоба. Яко

Гърците бързат да се отърват от пенсионерите си. Нали са на зор - само от последните години получиха 300 милиарда помощи. Сега ще слушат и ще си трепят народа.

Новият член в наказателния кодекс: Престъпление - престъпил лимита живот от 60 години Наказание - задължителни периодични ваксинации до корекция

Знаете ли кои хора са били първите клиенти на нацистките лагери на смъртта? Ще ви отговоря - хора с нелечими заболявания. Карали ги там уж да ги лекуват. Близките, повечето, не са имали предсстава за какво лечение става въпрос. някои са се досещали, а други дори са знаели, но са изпращали там близките си. Явно, било им е удобно. И всичко това е било все в името на доброто и грижа за здравето на народонаселението. Ние пък, българите, имаме една много хубава приказка, в която се разказва как царят и царедворците, все в името на спасението на народа, решили всички възрастни, неработоспособни и болни поданици, да бъдат избити. Останал един, който бил скрит от любящият го син, който, когато настъпил повсеместен глад, спсил царството от страшния глад, казвайки откъде да се намери зърно за посев. Имаме и една друга притча, когато бща и син, извлекли с престарелия родител на бунището. Когато тръгнали да се връщат, синът се повърнал назад и прибрал куката. Попитал го баща му, защо му е тази кука, а синчето отговорило, че един ден и на него ще му потрябва. Та, така, значи - ще посегнат на над 60 годишните, защто те едва ли ще намерят сили да излязат на улицата да протестират. А и да излязат, двама-трима жандарми ще са достатъчни за да ги разпръснат. Младите, техните синове и дъщери?... Ми, то, за тях, ще е дори удобно. Ама дано децата им да не забравят куките.

Излиза че наложената горната административна граница за живот е 60 години, кой живял - живял. Старите поне са я преизпълнили, младите набоцкани сега не им е гарантирано че ще я стигнат.

Антиваксърите обаче се имат за неостаряващи и вечни, те не очакват, че догодина може границата да се свали на 50 г., а по-догодина на 40 г. И така до следващата пандемия.

Еврорастите обмислят задължителна ваксинация за целия ЕС, и преди проваксърите да почнете да се радвате, купувайте роклички за синовете си, защото задължителната ваксинация е само началото, опипване на почвата, приемат ли я хората без да извадят гилотините от музея, следва задължителна "свобода за избор на пола" и други веселби дето ще плачете с кървави сълзи

Те май роклички вече са купили и за себе си. Това са най-тъпата и заблудена част от хората, познавам достатъчно такива промити мозъци. Нито четат, нито мислят, попиват всичко от корумпирани политици и други "авторитети".

Да видиме първо как кил геноцидис ще инжектира всички щати насила в краварско, преди ние тука да се тероризираме взаимно и да се инжектиране с тия предизвикващи мултиорганни и мултисистемно възпаления и смърт...

И жълти звезди на ревера ще им сложат, та да се разпознават отдалеч.

зелена, не жълта

Може да са всякакви хитрите византийци, но си пазят хората, не ги уморяват без време. Тук братче да не се наложи да се пенсионираш - направо им пречиш.

Какво пазят? Навсякъде при отличниците по ваксинация 60+ последните месеци умират като мухи, хем са най-ваксинираните с по 90% и нагоре. Великобритания октомври имат 78.9% умрели напълно ваксинирани, Германия към 14.11 са с над 60% умрели ваксинирани. Южна Корея са 84% в интензивни напълно ваксинирани. Другите държави не дават такива разбивки като цяло. Процентите са за групата 60+ и са по няколко хиляди човека в държава. Директно просто решават проблема с пенсиите- зачистват да няма много пенсионери.

в Гърция данък имот е над 1000 евро на година. като им сложат глоба от 100 евро на месец все е дно са им увеличили данъка двойно. ще си го плащат и пак няма да се ваксинират. все едно при нас глобата да е 30 лв. на месец. плащам си и няма да позволя да се гаврят с мен.

Средната им пенсия е 600-700 евро. Наистина ли мислиш, че 100 са малко всеки месец? Все едно у нас при официална средна заплата 1300лв да плащащ по 200лв глоба на месец. Тия с МРЗ направо да не ги мислим- 1/3 от заплатата глоба.

то възрастните се опъват, щото са минали през диктатурата и я помнят - младите са лесни - технологиите са ги заслепили и са лесни за манипулиране

Първо Италия, после Австрия, сега и Гърция. Диктат над масите и налагане на волята на малцинствата. И всичко в името на живота и здравето на хората. Дали?!! "Демокрация" в съвременен вариант!

Гърците решили да се подмладят.

ЩЕ СИ ИЗБИЯТ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ...

са овце. На тях не им пука , а защо и на другите да им пука?